Opwindend.Net
Datum: 11-10-2012
Stemmen: 51x
Cijfer: 6.7
Gelezen: 28767x
Lengte: Lang
Schandknaap
Door Jorck - Zoek naar meer...

Toen mijn ouders gingen scheiden zou er voor mij en mijn zus niks veranderen. Beide waren in verloop van jaren een andere relatie begonnen. Mijn moeder met een jongere man, mijn vader met een iets oudere buurvrouw. In het begin leek dit naast elkaar te kunnen gaan. In het weekend bleef de vriend van mijn moeder bij ons slapen. Mijn zus was zestienjaar. Ik veertien toen dit begon. De affaires van mijn ouders, nachten wegblijven een dubbelleven. Er was altijd spanning. En gelijk waren de weekenden nooit meer het zelfde. Mijn vader dronk meer dan gewoonlijk. Mijn moeder was gespannen. Mijn moeder was toen vierendertig, vader negenendertig. De vriendin van mijn vader Lia, was vierenveertig. Daan de vriend van mijn moeder, zevenentwintig. Die was vrachtwagenchauffeur. Mijn vader had wel gelijk dat Daan van twee walletjes zou eten. Mijn vader had dat weer gehoord van een goede bekende. Daarom wilde hij in eerste instantie liever hebben dat ik met hem mee zou gaan. Bij hem zou gaan wonen. Maar omdat hij voor zijn werk vaak weken weg was, bleef ik bij mijn moeder toen de bom barste.

Dat was na een weekend. Dit omdat Daan niet meer weg kon door een ineens opkomende mist. Dus bleef die slapen. Dat slapen liep blijkbaar uit op een trio. Mijn vader en moeder sliepen nog samen. De slaapkamer ernaast had ik. Mijn zusje haar grote zolderkamer. Ik luisterde soms naar hun woordenwisselingen of heftige discussies. Maar die avond, Daan wilde wel op de bank liggen, maar mijn moeder wilde dat niet, sliepen ze met zijn drien in n bed. Ik hoorde mijn vader schreeuwen. het bleek dat Daan zowel mijn moeder maar ook mijn vader neukte. Die was geen lul in zijn hol gewend.

Ik was twaalfjaar toen ik er achterkwam dat mijn moeder vreemd ging. Mijn vader was weer tiendagen weg voor zijn werk. Toen ik thuis kwam van school, zat in het eerste jaar op het voortgezet onderwijs, wat vroeger thuis kwam doordat een paar lessen waren uitgevallen, sloop ik naar mijn slaapkamer. De deur van de slaapkamer van mijn ouders stond op een kier. Ze hadden mij niet gehoord. Daan was toen vijfentwintig. Ik sloop naar mijn slaapkamer langs de slaapkamer van mijn ouders. Daan neukte mijn moeder die op het bed. Heftig lag ze te kreunen, terwijl Daan haar neukte. Ik bleef kijken. Raakte ook zelf opgewonden. Bekeek hoe Daan de liefde met haar bedreef. De jonge hengst, zoals mijn vader hem noemde, neukte haar behoedzaam. Af en toe bleef hij even rustig. Op haar liggen, of ging zij boven op hem zitten, een vurig spel.

Daan was een gespierde atletische gozer. Krachtig gebouwd. Lang en best knap. Hij werkte voor een transport bedrijf. Toen Daan klaar was gekomen, een sigaret met haar rookte, sloop ik naar mijn slaapkamer. Daar trok ik me snel af. Nu Daan bleef slapen, hoorde ik hun ook de liefde bedrijven, met zijn drien. Even leek het erop dat ze een compromis hadden gesloten daarna. Mijn vader ging heel joviaal met Daan om. Maar dat bleek achteraf toch niet. Ik bleef bij mijn moederwonen. Mijn zuster, tweejaar ouder, bleef nog even thuis, maar ging al snel op kamers wonen. Ik had een keuze schoolkeuze gemaakt, dit nadat ik was afgewezen voor de toneelschool. Daan kwam bij ons thuis wonen. Een relatieve rust. Soms was ik een weekend bij mijn vader. Maar zijn vriendin was heel dominant. Mijn Pa was heel slaafs voor haar.

Je mag wel mee stelde Daan voor. Dat kwam zo. ik zou op vakantie met vrienden. Maar mijn vader betaalde niks, mijn moeder had niet zoveel geld. Sico het zit er gewoon niet aan. Ik heb hoge kosten moeten maken. Dat had weer te maken met het huis. Ook met het niet betalen van de alimentatie door mijn vader. Het draaide er op uit, dat ik thuis bleef deze vakantie. Omdat dan enigszins te verzachten, stelde Daan voor dat ik een week met hem mee zou gaan naar Duitsland. Eerst had ik daar geen zin. Maar mijn moeder vond het niet aardig dat ik zijn goed bedoelde aanbod afwees. En zo hing ik dus in zijn vrachtwagen naar Duitsland.

Gelijk de eerste nacht, toen ik bij hem sliep in het bed in de cabine, Daan had al de hele dag gezeurd dat ik oud genoeg was om als vakkenvuller of ander slavenwerk best voor mezelf zou kunnen zorgen. Dat had hij dat ook gedaan. Hoe dan wilde ik weten. Hij deed daar eerst heel geheimzinnig over. Hij gebruikte toen drugs, blowen, veel drinken, veel vriendinnen. Een ruig leven. Mijn moeder gaf hem als oudere vrouw wat meer rust in zijn leventje. Die geheimzinnigheid bleef de eerste nacht. Toen ik wakker werd, Daan zichzelf aankleedde, bekeek ik eens zijn krachtige lijf. Ik drong aan, hoorde hem uit over zijn ruige leven. Daan verraadde uiteindelijk zichzelf. Hij kon een dealer niet betalen, moest het geld bij elkaar schrapen. Ik vulde aan; "toen deed je het voor peon. Hij keek mij aan. Ja precies schandknaap Sico. Ik was eigenlijk helemaal niet verbaast. Op een parkeerplaats toen wij stopten liet Daan zien hoe een meisje tippelde. In een cabine stapte. Daan wees mij erop. Kijk Sico dat meisjes verwend die chauffeur. Inderdaad, de gordijnen van de cabine gingen gelijk dicht. Daan zou het mij laten zien. Die avond toen wij stopten, hij had langer doorgereden dan eigenlijk mocht, slenterde Daan na het eten de grote parkeerplaats over. Ik volgde hem. Zag wel dat veel chauffeur belangstelling voor hem hadden. Ik liet Daan geen moment uit het oog. Toen die even sprak met een chauffeur beide samen wegglipten. Beide liepen ze via een bospad naar een rustig plek. Bleven daar staan. Dan man pakte poen. Ineens schoten ze samen de bosjes in. Ik hield hem in de gaten. Maar kon niet goed zien wat hij daar deed.

Na een kwartiertje passeerde de man mij. Daan kwam rustig rokend aanlopen. Hij graaide in zijn broekzak, gaf mijn honderd euro. Drukte dat in mijn hand. Heb ik maar even voor jou verdiend, omdat jij zo lui bent. Ik pakte het geld aan. In bed vroeg ik hem; " wat heb jij er dan voor gedaan. De man bevredigd Sico. Wat anders. Vrouwen tippelen op mij, maar ook kerels. Wat dan vroeg ik. Daan keek mij strak aan. Ben ik aantrekkelijk Sico of niet. Ja knikte ik. Daan vertelde hoe hij als junk had geleefd. Wat hij had gedaan voor poen. Uiteindelijk was hij Cold Turkey afgekickte. Een ware hel. Ik was onder de indruk van zijn verhaal. Van zijn overleven.

Hoe vaak ruk jij je af Sico. Ik schrok. Keek hem aan. Elke morgen antwoordde ik. Nu niet natuurlijk. Nee nu niet. Kun jij niet klaarkomen als ik erbij ben Sico. Ik haalde mijn schouders op. Daan vertelde dat hij mij die keer, dat ik thuiskwam, wel had zien gluren bij de slaapkamer. Dat wel had opgemerkt. Toen wist jij het al toch, dat ik jou moeder neukte. Ja knikte ik. Zo naast hem in het chauffeurs nest. Hoe hij poen scoorde. Dit aan mij had geven. Zakgeld, snierde Daan. Die poen is toch niet smerig h. Nee stamelde ik.

Daan duwde het dekbed weg. Legde zijn hand op mijn stijve lul. Door zijn openheid zijn verhalen had ik een stijve. Dat wist hij. Met twee handen trok hij resoluut mijn onderbroek uit. En daar lag ik dan in volle glorie. Zonder verder iets te zeggen begon Daan te pijpen. Even aarzelde ik, maar legde gelijk mijn hand op zijn achterhoofd. Zonder blikken of blozen pijpte Daan. Ik kronkelde, sloot mijn ogen. Daan bleef pijpen. Speelde met mijn tepels ballen. Toen ik bijna klaarkwam, heel opgewonden rusteloos werd, zachtjes kreunde, stelde Daan dat keer op keer uit. Totdat ik helemaal in het spel zat. Stamelde of meer smeekte Daan " ik kom zo klaar". Heftig kreunde ik, ohoDaan ik kom zo klaar. Maar Daan, met al zijn ervaring, speelde met me. Hij had mij totaal in zijn macht. Voor de eerste keer in mijn leven leerde ik hoelang ik kronkelend maar ook met zo'n geil geweldig gevoel in mijn lijf, sidderde, dat klaarkomen zo verdomd geil kon zijn.

Mijn hand, duwde ik opgewonden in zijn onderbroek. Betaste zijn lul. Kronkelde sidderde, gaf mij totaal gewonnen toen Daan met mij begon te vrijen. Ik kronkelde in het chauffeursbed. Lag te genieten als nooit tevoren. Ik neukte hem in zijn geile bek. Daan voelde gewoon dat ik bijna klaarkwam. Toen ik het niet meer uithield, liet Daan mij klaarkomen. Ongekend heftig kwam ik klaar. Nadat Daan mij totaal uit pijpte, verzuchte die alleen, " nu kun jij lekker voldaan slapen Sico '. Toen ik wakker werd die ochtend, lag ik helemaal tegen hem aan. Of eigenlijk half bovenop hem. Ik moest pissen. Nadat ik dat vlot had gedaan, de trainingsbroek snel weer uittrok, kroop ik weer bij hem. Daan was wakker. Hij legde zijn hand over me heen, haalde mij weer aan, zo sliep ik weer in.

Eigenlijk spraken wij er niet meer over. Na uren rijden stopte Daan. Pakte zijn spullen en de mijne. Zo gingen wij douchen. Niet in twee douchen, nee samen naast elkaar onder de douche. Hij waste mijn rug, kont. Hele gesprekken samen onder het eten. Hij wilde betalen. Maar ik pakte het door hem verdiende geld, was hem voor. Daan grinnikte. Betaal jij tegenwoordig Sico. Die avond zaten wij buiten te roken. Een paar chauffeurs, maar ook personen auto's stopten. Kerels liepen rond op de parkeerplaats opzoek naar geile passanten. Ze keken naar Daan en mij. Daan had een strak shirt aan. Zijn gespierde armen, bovenlijf oogde bewondering. Hij had ook een knappe kop. Blijf maar zitten Sico, toen hij opstond. Een man in een personen auto stapte gelijk uit. Die volgde Daan gelijk. Daan sprak met de man. Wenkte naar mij. Ik liep naar hem toe. Niks zeggen siste Daan. Ook niks doen Sico. Ok antwoordde ik. Even later liepen wij achter de man aan.

Ik werk hem af voor honderd euro jij kijkt alleen toe vertelde Daan. Bij een rustige plek bleef de man staan wachten. Daan kwam bij hem staan. Ik stond naast Daan. De man begon vrijpostig in het kruis van Daan te woelen. Haalde zijn lul uit zijn broek. Knielde voor Daan en begon hem te pijpen. Steeds keek de man naar mij op. Voordat Daan dit toeliet, betaalde de man hem. Ik wist niet hoeveel. Daan maakte zijn broek verder los. De gretige kerels opgewonden bevredigde Daan staande. Ook vroeg de man in het Duits of ik misschien mee wilde doen. Daan wimpelde dat gelijk af. Nee, nee later misschien. Daan maakte zijn kleren in orde, gaf mij honderd euro etensgeld. Zo snel verdiend Sico lachte hij. De man vertrok als eerst.

Voordat wij weg wilden lopen, bleef Daan staan. Een andere jongen was ons gevolgd. Stond op het pad te wachten totdat de man weg was. Daan slenterde naar de jongeman. Een soort vertegenwoordiger leek het. Even spraken ze met elkaar. Daan glimlachte. Aan de bak Sico siste hij. Een gratis pijpbeurt. Misschien pijpt die gast wel beter dan ik. Ik keek hem verschrikt aan. Ik; vroeg ik aan hem. Ja waarom niet. Wie jou pijpt, die is je slaaf. De vertegenwoordiger was ongeveer net zo oud als Daan. Misschien een paar jaartjes jonger. Daan ging achter mij staan. Schermde me zo af zodat niemand mij kon zien denk ik. Harold zoals de man zichzelf voorstelde, glimlachte. Maakte mijn broek los. Haalde mijn lul goedkeurend uit mijn broek. Schoof mijn broek en onderbroek verder naar beneden. Ik pakte zijn lul vast. Begon hem af te trekken. Hij trok ook even aan mijn stijve snikkel. Nadat wij zo even bij elkaar hadden gestaan trekkend, knielde Harold. Nam mijn lul in zijn mond. Ik duwde tegen Daan aan die achter mij stond. Zo leunde ik tegen Daanb. Bleef op mijn benen staan. Geroutineerd pijpte Harold. Gelijk kreeg ik het gevoel dat ik klaar zou komen. Dat duurde ook niet zolang, omdat Harold gelijk fanatiek door pijpte. Binnen tienminuten was het hele feest over.

Harold liep gelijk weg. Stak zijn hand op. Snel verdiend Sico. Gelijk gaf Daan mij honderd euro. Binnen een uurtje hadden wij daar op die parkeerplaats tweehonderd euro verdiend. Daan eerst. Daarna ik. Terug in de cabine van de vrachtwagen reed Daan verder die nacht. Ik mocht slapen nadat ik eerst wat in de cabine had rond gehangen. Nadat wij gelost hadden, opnieuw ergens anders hadden geladen, reden wij terug richting Nederland. Die dag hadden wij het er niet meer over. Maar die avond, nadat wij lekker hadden gegeten, ik ook iets voor mijn moeder had gekocht, bemerkte ik een man die interesse toonde bij de toiletten. Daan was even iets gaan kopen.

Hoeveel vroeg de man aan mij. Trekken vroeg ik. Ja knikte de man. Honderd. De man knikte. Liep het toilethokje in. Nadat ik hem volgde de deur afsloot, betaalde die mij eerst. Ik liet mijn broek zakken. Blazen vroeg de man, keek mij aan. Ja vijftig daarbij. De man knikte. Betaste mijn inmiddels stijve lul. Ik bleef tegen de deur aanstaan met mijn afgezakte broek. De man ging op het toilet zitten. Gaf mij eerst de vijftig euro erbi.j Begon te pijpen. Ik neukte in zijn keel. Hield zijn hoofd vast. Zo neukte ik hem. Oho kreunde ik heftig toen ik klaarkwam. Heel opgewonden mijn lading sperma achter in zijn keel spoot. Ik trok mijn broek op. De man glimlachte en bedankte mij. Weg was ik. Daan keek mij kwaad aan. Waar was jij nou ik zocht je overal. Even een klantje afgewerkt. Mmm lachte Daan. Keek mij aan, jij hebt wel de smaak te pakken niet. Ik liet hem de honderdvijftig euro zien. Zo maatje nou hier nog honderd. Daan had in tussentijd ook een kerel afgewerkt. Nadat wij ons hadden gedoucht hadden wij nog 6 uren om te slapen. Dan moesten wij weer verder. Ik dook het bed in. Nu in mijn blootje.

Ik schaamde me niet meer voor Daan. Ging naakt bij hem liggen. Welterusten toen Daan bij me lag. Ik lokte hem uit door op zijn naakte lijf te gaan liggen. Hem glimlachend aankeek. Nee h vroeg hij. Even vrijen riep ik. Daan begon te tongen. Als jij er aan toe bent Sico mag ik je als eerste ontmaagden toch. Ik nam hem vol op zijn bek. Begon heftig met hem te vrijen. Dat kon hij zo geil met zijn tong. Ik voelde mijn stijve tegen zijn grote lul drukken. Tergend langzaam kwam ik nu zo ontspannen bij hem klaar. Daan reed anderdaags naar huis. Thuis hadden wij het nergens meer over. En; " vroeg mijn moeder. Best wel leuk. Maandag had ik mijn spullen alweer ingepakt Daan keek mij aan, ga weer mee Sico. Ja knikte ik. Leuk toch.

Na de vakantie vroegen mijn vrienden wat ik gedaan had in mijn vakantie. O een trektocht door Duitsland en Frankrijk. Leuk vroegen ze. Ja best wel. Ik parkeerde mijn scooter in het stadspark. Slenterde rond. Een gozer vroeg hoeveel. Vijftig aftrekken honderd pijpen. Ja knikte hij. Ik glipte met hem de bosjes in. Ik liet me aftrekken en trok hem af. Toen hij klaar was gelijk wegliep kwam een andere man bij me staan. Ja knikte de man betaalde en pijpte me fanatiek uit. Voldaan vervolgde ik mijn weg.

Zoek naar meer verhalen van Jorck...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Mijn Eerste Ervaring - 7Door: Anthony64
Gelezen: 826x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
7.6
:: Een Heerlijke BuurmanDoor: Anthony64
Gelezen: 1962x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.7
:: Broertje - 5Door: Hwdick
Gelezen: 1726x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-07
8.9
:: Slaaf Van Het StationDoor: HornySlaveTommy
Gelezen: 2749x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
15-07
7.1
:: Gebruikt Op Vakantie...Door: Willem
Gelezen: 4745x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Neger, Negerlul, Zwart, Vakantie, Zaadslet, Homo, Naaktstrand
15-07
7.8
:: De Verleidelijke VillaDoor: HornySlaveTommy
Gelezen: 3529x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
7.9
:: O Baby BabyDoor: HornySlaveTommy
Gelezen: 4048x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
13-07
7.6
:: Bijbaantje - 3Door: Niels
Gelezen: 2959x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Extreem, Jong
13-07
8.2
:: Jongens Hormonen - 17Door: Jaakske
Gelezen: 2936x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
13-07
8.3
:: Slaaf Van Het StationDoor: HornySlaveTommy
Gelezen: 5376x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
12-07
7.0
:: Anaal Genomen Op De KaaiDoor: Ronny
Gelezen: 7356x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.3
:: Bijbaantje - 2Door: Niels
Gelezen: 7613x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Sexhop, Extreem, Jong, Dildo
10-07
8.3
:: De Zes Van Klas 6a - 27Door: Jaakske
Gelezen: 2296x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
10-07
8.5
:: Feit Of FictieDoor: HornySlaveTommy
Gelezen: 3106x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-07
6.2
:: Samen Op De BootDoor: Stijn
Gelezen: 5971x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Tieners,
09-07
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 635