Opwindend.Net
Datum: 06-03-2013
Stemmen: 46x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 7827x
Lengte: Gemiddeld
Mannen & Jongens - 7
Door Ray - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mannen & Jongens - 6

Tijs onderging de massage van Joey gelaten. Hij voelde zich met sportbroek en op zijn buik liggend op zijn gemak. Hij ontspande zelfs zodanig dat hij er geen probleem mee had dat Joey z地 broekje wat naar beneden schoof om de bovenkant van z地 billen te kneden. Even later lag hij te snurken en Joey, die geen misbruik van de situatie wilde maken, bedekte hem met een deken. Hij liet hem slapend in het gras achter.

Wat Joey niet wist was dat 鳬n van de nieuwe gasten benieuwd was geweest wat die twee mooie jongens met elkaar zouden gaan doen. De man, Willem, kende de situatie rond Tijs niet en had met argusogen toegekeken. Nadat hij Joey zag vertrekken sloop hij stilletjes de tuin van Tijs in en nadat hij de deken had verwijderd ging hij verder waar Joey was gebleven. Met de sportbroek halverwege z地 kontje werd Tijs omgedraaid en het eerste dat Willem opviel was het totaal ontbreken van schaamhaar. Zelfs de sporen van getrimd haar waren niet te zien en hij besloot een nadere inspectie uit te voeren. Hij tilde de rand van het broekje op en ontwaarde een totale naaktheid rond het enorme lid van de jongen.

Hij gleed de broek verder naar beneden en aanschouwde de pracht die voor hem lag. Zijn eigen naakte geslacht was klein vergeleken met wat hij zag, maar wel akelig hard. Hij knielde naast de jongen, begon zich af te rukken en likte ondertussen zachtjes de bovenkant van de kale lul. Tijs sliep nog steeds maar greep in z地 slaap wel naar z地 ballen. Willem stopte even, maar toen de hand verdwenen was likte hij verder aan de zachte, gladde ballen van deze jonge god. Met het puntje van zijn tong verkende hij ieder plekje.

Hij voelde zijn hoogtepunt nu snel naderen, richtte zijn pik op het kruis van Tijs en spoot zijn zaad over diens pik en ballen. Hij dekte de jongen weer toe en verdween.

De volgende morgen was het stil op de camping, de gebruikelijke rituelen werden niet uitgevoerd en men begon te vermoeden dat Tijs snel gewend was geraakt aan het luie leventje. Dat werd hem gegund en ze lieten hem nog maar even genieten.

Toen Tijs 痴 middags nog niet was gesignaleerd vond Karel het tijd worden om eens te kijken waar de jongen uithing, maar Tijs was onvindbaar. Later op de middag volgde er een mailtje van Tijs met de korte boodschap: 的k neem per direct ontslag. De reden? Vraag maar aan Joey!

Joey werd na school direct door z地 vader geconfronteerd met de mail en Joey vertelde van z地 massage de avond ervoor. Hij begreep er niets van, want er was niets vervelends gebeurd. Joey bood aan Tijs meteen te bellen en hem om opheldering te vragen, maar Karel vond dat hij dit zelf beter kon doen.

Tijs stemde na enig aandringen toe om Karel in diens auto te ontmoeten. Hij wilde niet naar de boerderij komen en Karel in het huis van zijn ouders uitnodigen zag hij ook niet zitten.

De volgende dag stond Karel om 14.00 uur op de afgesproken plek en Tijs stapte in.

Karel gaf meteen aan dat de jongen alle recht had ontslag te nemen, maar hij wilde wel graag weten waarom en Joey had, zo zei Karel, geen idee.

Daarop vertelde Tijs in bedekte bewoordingen dat Joey hem had laten vallen door bepaalde afspraken niet na te komen. 徹K zei Karel, 杜aar dan zou ik wel graag willen weten over welke afspraken je het hebt, want Joey is zich van geen kwaad bewust.

笛oey heeft me aangeraakt zei Tijs kort. Karel keek verwonderd en zei 屠a, maar bij een massage is dat vrij normaal, toch? Maar Tijs gaf aan dat Joey dat al eerder had gedaan door een hand op z地 been te leggen, waarop Karel antwoordde dat Tijs dat moest zien als een vriendschappelijk gebaar. 的k ken mijn zoon erg goed en ik weet dat hij zich nooit aan iemand zou opdringen, als diegene daar niet van gediend is.

Tijs keek aangedaan voor zich uit en vertelde dat er nog iets was voorgevallen, maar dat hij er niet over wilde praten. Karel zag een traan over de jongen z地 wang lopen, trok hem tegen zich aan en zei: 適om op Tijs, je kunt me alles vertellen, zeker jij.

Schoorvoetend vertelde Tijs daarop hoe hij de morgen na de massage wakker was geworden, naakt en besmeurd met zaad. Hij schaamde zich dat hij tijdens de massage klaargekomen was onder de aanrakingen van Joey. Karel zei nogmaals dat Joey hem nooit intiem zou aanraken als hij dat niet wilde. 溺aar, zei Karel, 兎en natte droom zou toch ook kunnen. Dat gebeurt vaker bij jongens van jouw en Joey痴 leeftijd. Maar wat het ook is, praat alsjeblieft met Joey, want die voelt zich echt klote, sinds je vertrek, OK?

Intussen had Willem op de camping andere gasten verteld over zijn nachtelijk avontuur met die heerlijke, haarloze knul. Hij had er niet bij verteld dat het eigenlijk om een aanranding ging, hij zei dat ze heerlijk gevreen hadden. Hij wist niet hoe hij heette, maar bij het wijzen naar de plaats des geils, wisten de anderen genoeg. Dit was absoluut geen vrijwillige vrijpartij geweest. Sommigen twijfelden echter, maar dit was in feite 租e wens als de vader van de gedachte.

Toen Karel terugkwam, met Tijs, en die laatste Joey meteen opzocht was de vrede tussen die twee snel getekend. Zeker toen enkele andere gasten het verhaal van Willem aan Henk en Karel vertelden. Willem werd van de camping verwijderd en Tijs en Joey werden ingelicht.

Tijs baalde er wel ontzettend van dat iedereen nu wist dat hij geen schaamhaar had. Hij schaamde zich dood en durfde zich nauwelijks nog te vertonen, ook al was hij gekleed. Hij had het idee dat iedereen nog meer dan normaal naar hem keek en dat ze door z地 short heen konden kijken.

Er waren meer gasten zonder schaamhaar, maar die schoren zich, dat kon hij duidelijk zien. Bij hem groeide er gewoon niets.

Daar de vriendschap tussen Tijs en Joey steeds hechter werd, durfde Tijs het wel aan Joey erover in te lichten, maar die zei dat hij dat toch al wist; hij had Tijs toch al naakt gezien. Joey zei zelfs jaloers te zijn, want scheren, wat hij zelf ook deed, was niet zo地 pretje en helemaal kaal scheren kon nogal jeuken. Maar de meesten hadden dat er wel voor over omdat het zo geil staat, 兎n zeker bij jou kon Joey niet nalaten te zeggen. 的k zou je zonder bijbedoelingen wel eens heerlijk aan je ballen willen voelen, lachte Joey.

哲ou vooruit, dat gun ik je wel zei Tijs en hij knoopte z地 spijkershort voor de verbouwereerde jongen los en stapte eruit. Joey moest even slikken, maar liet z地 vingers al snel over de gladde, zachte huid glijden. Tijs deed een stap dichterbij, duwde Joey op de tuinstoel en kwam tot vlak bij diens gezicht. Joey wachtte af totdat Tijs zelf het initiatief nam om zijn forse pik beet te pakken en hem in de richting van Joey mond te brengen. Hij sloot z地 ogen, opende z地 mond en nam de nu stijve pik van Tijs in zich op. Joey beheerste zich met moeite maar liet heel langzaam z地 tong het werk doen, terwijl hij met die heerlijke kale ballen speelde.

De jongens gingen nu in het gras liggen en het was Tijs die de 69-stand opzocht om ook Joey te kunnen pijpen. Joey vond met z地 tong het eveneens haarloze jongenskontje van Tijs die zich daar gewillig liet likken. Kreunend kwamen beide jongens meerdere keren klaar. Hetero of niet, Tijs vond het heerlijk genoeg om het nog vaak te herhalen. Het ging nooit verder dan pijpen en likken, maar beiden genoten met volle teugen.

Op het terrein liep Tijs nog steeds in z地 spannendste shorts. En met de complimenten en de adoratie van Joey, was hij nu trots op z地 heerlijke, haarloze jongenslichaam.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mannen & Jongens - 8

Zoek naar meer verhalen van Ray...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net