Opwindend.Net
Datum: 07-11-2016
Stemmen: 42x
Cijfer: 6.7
Gelezen: 9257x
Lengte: Kort
De Fysiotherapeut
Door Jeffrey - Mijn Profiel Pagina

Homo

Het was vrijdagmorgen, ik had een afspraak in het Iekenhuis om kwart voor 12... Mooi op tijd kwam ik aan en meldde ik me bij de receptie. "Neemt u plaats" zei de vriendelijke dame vanachter haar computer; " dan wordt u zo wel opgeroepen..."

Het was aardig druk, maar er waren genoeg stoelen vrij, dus ik nam plaats...

Met een keurende blik, naar al het voorbijlopend moois in witte pakjes, wachtte ik af wie mij zou oproepen... het was voor mij de eerste keer dat ik hier een behandeling zou krijgen...

"Pim..." hoorde ik plotseling. Ik schrok omhoog en keek naar waar mijn naam vandaag galmde. Een knappe, brildragende man van ik schat een jaar of 40-50, stond in stevige houden op mij te wachten.

Ik gaf hem een hand en het voelde gelijk vertrouwd... Dat heb je soms met mensen...

"Hoi, Marc..." zei hij, "kom verder". Ik volgde hem naar zijn behandelkamer en was al vrij snel onder de indruk van zijn heerlijke bilpartij.

"Neem plaats, dan kunnen we eerst even praten..."

Zo gezegd, zo gedaan... Ik nam plaats en er volgde een lang en saai gesprek... Natuurlijk niet overbodig want de gegevens moesten wel kloppen!

Na minuten lang gepraat te hebben, werd het wel eens tijd voor actie. Ik mocht plaats nemen op de behandeltafel... "mooie schoenen heb je, zijn nog. Nieuw zeker?" Even verbaasd over zijn opmerking; antwoorde ik maar gauw; "ehh, ja..."

Ik heb zelf een behoorlijke fetish voor sneakers en draag dan ook vaak nike airmax, dit keer dus mijn nieuwste paar met witte sportsokken... on ze extra te laten opvallen...

Ik merkte dat Marc zijn blik opvallend lang op mijn nikes richtte, dit maakte bij al wat opgewonden.

Na wat oefeningen te hebben gedaan met mijn hoofd, gingen we over naar een aantal ademhalingsoefeningen... Zijn hand nam plaats op mijn buik, net boven mijn broekriem... zijn andere hand plaatste Marc onder mijn onderrug. "Zo kan ik je ademhaling goed voelen" zei Marc.

Het maakte mij extra nog geiler waardoor er een enorme bobbel ontstond in mijn strakke broek... In de hoop dat het hem niet opviel deed ik de oefeningen, tot ik plots zijn hand voelde verschuiven.

Even wist ik niet meer waar ik moest kijken, 'aar zijn hand wurmde zich een weg naar mijn hard geworden pik. De broekriem ging los en al snel lag ik met mijn broek op mijn enkels op de behandeltafel. Ik begon te licht te kreunen, zijn warme handen raakte mijn pik en Marc besloot om hem eens goed onder handen te nemen.

Na een poosje, voelde ik een vochtige omgeving om mijn eikel, Marc was me aan het pijpen...

"Wat gebeurd hier allemaal" dacht ik bij mezelf... "dit kan niet waar zijn..."

Blijkbaar genoot ik er zo van dat de eerste warme druppels mijn pik al hadden verlaten, ik merktte op dat Marc nogal hongerig was en meer wilde.

Marc zoog me minuten lang en genoot er zixhtbaar zelf ook van. Ik spoot enkele harde strale zaad in zijn keel... Marc bedankte mij en likte mijn pik helemaal schoon. Tot slot, nog een heerlijke tongzoen. Ik proefde mijn eigen zaad... het wat zo'n geil avontuur.

Snel kleedde ik me aan, "zo" zei mark met een diepe zucht; " het lijkt me verstandig om nog een keer weer te komen..."

Nog blozend en zweterig van het hele gebeuren reageerde ik snel; " GRAAG"

Met een knipoog van Marc, verliet ik het ziekenhuis... Wat zou hij volgende week willen behandelen?

Benieuwd naar meer van deze serie? Reageer dan, of stuur een mailtje!

Dit verhaal is een verzonnen versie van een "normale" afspraak met een toch wel enigszins knappe fysiotherapeut.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net