Opwindend.Net
Datum: 11-01-2017
Stemmen: 53x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 8271x
Lengte: Gemiddeld
Van Hetero Naar Gayslet - 2
Door Rick89 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Van Hetero Naar Gayslet - 1

Zoals jullie in mijn vorige verhaal gelezen hebben had ik mijn eerste ervaring met een man. Deze liep echter anders dan ik gedacht had. Hier deel 2. Een deel hiervan kan misschien in de bi-sectie maar er werd aangeraden als je een reeks schrijft deze in dezelfde categorie te plaatsen.

Bart vroeg me op Skype wat ik van de foto's vond. Nogmaals probeerde ik hem te overtuigen deze te verwijderen. Hier wilde hij echter niets van weten. Ik moest me er maar bij neerleggen zei hij en hij vertelde me dat ik zou genieten als ik hem zou gehoorzamen. Ik moest de volgende dag om 20.00 uur online komen.

De hele nacht heb ik moeilijk kunnen slapen. Steeds spookte het hele voorval door mijn hoofd. Wat moest ik doen? Ik besloot af te wachten en te kijken wat er zou gebeuren.

De volgende dag startte ik om 20.00 uur Skype op en meteen kreeg ik een bericht van Bart dat ik een goed sletje was en goed luisterde. Hij begon een normaal gesprek met mij. Het begon over koetjes en kalfjes, over mijn gezinssituatie en hobby's. Hij vroeg of ik broers of zussen had en ik beaamde dit. Ik vertelde over mijn zusje inge van 20. De meest normale dingen kwamen aan bod en ik begon me op mijn gemak te voelen. De vragen gingen steeds meer richting seks. Hij vroeg naar mijn ervaringen met vrouwen en op welke celebs ik geilde. Ik vertelde dat ik een aantal favoriete had: Sjors uit GTST (Inge Schrama), Emma Watson en Natalie Dormer. Daarna ging het over seks met mannen. Hoe vaak ik hierover dacht enzovoorts. Aan het eind van de avond was er niets geks gebeurd en hij bedankte mij voor mijn openhartigheid en ik moest de volgende dag weer op dezelfde tijd online komen. Gerust ging ik deze nacht slapen.

De volgende dag zat ik weer achter mijn laptop en had weer een gesprek met hem. Deze keer vertelde hij mij dat ik mijn cam aan moest zetten en me moest aftrekken. Hij zou het filmpje kiezen dat ik moest kijken. Ik twijfelde maar zette de cam aan. Je kon alleen mijn pik zien die nog slap was. Het filmpje dat hij doorstuurde was van een geblinddoekte man. Hij werd door een andere man afgetrokken en steeds net voordat hij kwam stopte de man. Aan het eind van het filmpje kwam de man gigantisch klaar.

Door dit filmpje werd ik stiekem ook wel geil en mijn pik werd stijf. Bart zag dit en moedigde mij aan. Na een aantal minuten beval hij mij te spuiten. Ik spoot dikke stralen zaad over mijn buik en moest dit oplikken. Dit weigerde ik. Ik zette de cam uit. Ik werd ineens woest van binnen. Dit wilde ik niet. Laat hem maar. Dit vertelde ik Bart ook. Ik zei hem dat ik misschien wel bi was en dat hij dan mijn foto's maar moest versturen. Een tijdje stuurde Bart niets terug en dacht ik dat ik gewonnen had.

Na een kwartier kreeg ik een bericht. Rick, je hebt gewonnen. Om zeker te zijn dat je echt gevoelloos bent hiervoor wil ik dat je jezelf nog 1x aftrekt waar ik bij ben. Daarna ben je of mijn slaaf of je gaat door met je leven. Een euforisch moment voor mij. Wat maakt 1x aftrekken nu uit. We spraken op zaterdag af bij hem thuis.

Toch zenuwachtig belde ik zaterdag op het adres aan. Na een tijdje wachten zag ik dat de deur op een kier stond. Ik opende de deur en zag een briefje. Hierop stond: Doe je kleren uit en deze blinddoek om. langzaam deed ik wat er stond. Mijn kleren deed ik uit en vouwde ik op. Daarna deed ik de blinddoek die er lag voor en bleef ik wachten.

Niet veel later ging de deur open en voelde ik dat hij mijn hand pakte. Bart vertelde mij dat we naar zijn kamer gingen en dat ik me daar moest aftrekken voor hem. Hij zou mij niet aanraken verder. We liepen naar zijn kamer en hij zette mij op mijn knieŽn op het bed. Hij fluisterde dat hij me nog 1x wilde zien spuiten en dat hij dat daarom deed. Om het voor mij nog geiler te maken had hij wat geregeld.

Ik begon met aftrekken en hoorde allerlei vrouwen kreunen. Ik werd hier lekker geil van en mijn pik was al snel stijf. Hij zij dat ik moest aangeven wanneer ik bijna kwam. Toen ik dit aangaf moest ik stoppen. Ik liet mijn pik los en wist meteen wat hij wilde. Hij wilde me net als in het filmpje edgen en veel laten spuiten. Ik ging hierin mee want het leek me dat ik hier een geiler orgasme van kreeg. Na een aantal keer edgen kon ik het niet lang meer uithouden. Toen ik voor de zoveelste keer moest stoppen zei ik hem dit ook. Bart vertelde mij dat hij een speciale verrassing voor me had. Ik voelde een flesje tegen mijn neus aangezet worden en moest goed snuiven. 2x rechts en 2x links. Een heel geil gevoel kwam ineens door mijn lichaam en mijn pik leek nog harder. Toen hoorde ik scenes met de stem van Inge Schrama en werd nog geiler. Hij vertelde me dat ik me moest aftrekken en moest vertellen wat ik met haar zou doen. Als een dolle begon ik aan mijn pik te trekken en zei dat ik Inge lekker zou neuken, haar helemaal zou volspuiten als een sletje. Al mijn zaad zou voor haar zijn. Toen kwam het, ik spoot met kracht al mijn opgebouwde zaad uit mijn pik. Het orgasme leek niet op te houden. Toen ik was bijgekomen deed hij mijn blinddoek af. Ik moest bijkomen en keek voor de eerste keer in de ogen van Bart. Hij had een boosaardige lach op zijn gezicht.

"Lekker gespoten sletje? Kijk eens op wie?" Ik keek op het bed en zag daar een geprinte foto van mijn zusje Inge helemaal onder mijn zaad. "Ik heb alles opgenomen. Hoe je haar foto volspuit en hoe je haar een sletje noemt. Wil je dat je zusje weet wat je over haar denkt?" Verschrikt keek ik naar hem en zei dat dat niet op haar was. Bart vertelde me echter dat Inge dat toch niet zou weten. Hij pakte me vast en drukte me tegen zijn boxer aan. "En nou ga je mijn pik eens echt goed pijpen vuile slet". Zijn pik haalde hij uit zijn boxer en duwde hij ruig mijn mond in. Hard begon hij mijn mond te neuken. "Je dacht toch niet dat je zo makkelijk van me af kwam slet? hier pijpen". Zijn 18cm kwam diep in mijn mond en het slijm kwam langs mijn mondhoeken. Ik voelde me vernederd maar wist dat ik heel stom was geweest. Ik wist niet wat ik moest doen maar hierover kon ik ook niet lang nadenken. Bart kondigde aan dat hij zou spuiten en dit keer in mijn mond. Ik wilde mijn hoofd terugtrekken maar deze had hij stevig vast. Met zijn pik diep in mijn keel voelde ik de sperma uit zijn lul schieten. Ik kon niets anders dan slikken en voelde het sperma in keel glijden.

Kwaadaardig lachte hij en hij vertelde me dat dit gebeurde met sletjes die niet luisteren. Ik moest mijn nummer geven zodat hij mij ook overdag berichten kon sturen. Met veel tegenzin deed ik dit en moest ik naar huis.

Toen ik thuis was kreeg ik een bericht van hem met het filmpje waar ik de foto vol zaad spoot. Stiekem werd ik hier geil van en trok mezelf naar een heerlijk orgasme. Was het wel zo erg wat hij allemaal met me deed? Misschien was ik wel een slet? Met gemengde gevoelens ging ik slapen. Wachtend op wat hij allemaal voor mij in petto had.

Dit was het tweede deel van deze serie. Ik hoop dat jullie weer genoten hebben. Reacties zie ik graag voorbij komen. De volgende paar delen zullen puur gay gericht zijn, dat kan ik verklappen. Deze schrijf ik als er positieve reacties zijn.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Van Hetero Naar Gayslet - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net