Opwindend.Net
Datum: 29-01-2017
Stemmen: 255x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 22491x
Lengte: Lang
Thomas En Jesse - 1
Door Thomasje - Zoek naar meer...

‘Dag lieverd. Hoe was het op school?’ vraagt Fiona aan haar zoon die net door de achterdeur naar binnen is gekomen. ‘Goed hoor, mompelt Thomas,’ en hij ploft neer op de stoel aan de grote eettafel. Fiona schenkt thee in en schuift een glas naar hem toe. ‘Wat had je voor je geschiedenistoets?’ vraagt ze geďntrresseerd. ‘7,5,’ zegt Thomas zacht. ‘Ik had wel een hoger cijfer kunnen hebben, maar ik had me vergist in een vraag.’ Fiona glimlacht even. ‘Dat geeft toch niks. Een 7,5 is toch een goed cijfer?’ Thomas haalt zijn schouders op en drinkt zijn thee op. ‘Ik ga huiswerk maken,’ zegt hij en pakt zijn rugzak van de grond. Fiona kijkt haar zoon na en zucht even. Ze heeft hem zien veranderen van een vrolijke en open basisschoolleerling naar een 15 jarige gesloten jongen. Met zijn zus bespreekt ze alles, maar Thomas geeft niks prijs. Ze moet alles uit hem trekken.

Thomas loopt de trap op en gaat zijn kamer in. Hij gaat op zijn grote tweepersoons bed zitten en kijkt op zijn mobiel. De appjes in de groepsapp van de klas negeert hij. De teller staat op 289 en het lijkt hem niet dat een van die berichtjes interessant is voor hem. Jesse heeft ook geappt, maar Thomas kijkt eerst op Snap. Een foto van Jesse in de spiegel. ‘Goeie outfit voor het feest?’ heeft hij getypt. Met een zucht kijkt Thomas naar de foto tot die weer verdwijnt. Hij tikt nog een keer op de snap en hij ziet de foto nog een keer. Een blonde jongen met knalblauwe ogen kijkt zelfverzekerd de lens in. Een strak wit shirtje omspant zijn sportief gebouwde lichaam. Geen grote spieren, maar wel een mooie 6pack en borstpieren. Onder het witte shirtje ziet Thomas een hint van de witte riem die Jesse wel eens draagt. Alleen die witte riem al is voor Thomas genoeg om Jesse de hele dag te bekijken op school. Hij waakt er wel voor dat anderen niet zien dat hij alleen maar naar Jesse kijkt, maar het liefst zou hij hem met zijn blik uitkleden. Thomas ziet nog net de blauwe skinny jeans die de bovenbeenspieren van Jesse omspannen voor de foto verdwijnt. Thomas zucht nog een keer. Hij opent zijn app en leest het berichtje van Jesse. ‘Zo chill dat ik weer bij jou kan slapen. Van je moeder mogen we altijd lekker laat thuiskomen :). Thomas lacht en doet zijn telefoon uit.

Thomas staat op en trapt zijn sneakers uit. Hij stroopt zijn jeans over zijn benen naar beneden en hij trekt zijn shirtje over zijn hoofd. Hij bekijkt zichzelf in de grote spiegel aan zijn deur. Niet zo gespierd als Jesse, maar wel een mooi strak lijf. De strakke boxer is goed gevuld en zijn bruine haren en groene ogen zijn vaker het middelpunt van dromen van de meisjes in zijn klas dan hij zelf weet. Maar meisjes vullen niet de domen van Thomas. Anders dan Jesse heeft hij nog nooit een vriendin gehad. En waar de jongens in zijn voetbalelftal het over lekkere wijven hebben, bewondert hij juist de lichamen van die jongens. Ja, hij is gay en hij weet het al vanaf zijn twaalfde. Hij droomt van zoenen met jongens. Als hij zich aftrekt denkt hij aan een lekkere jongen die hem pijpt of hem hard neukt. Thomas voelt een kleine tinteling in zijn ballen en ziet het begin van een tent in zijn boxer. Langzaam laat hij zijn hand in zijn boxer glijden en hij sluit zijn ogen. Voor hem ziet hij Jesse, want dat is de jongen die hem in zijn fantasie altijd pijpt en neukt. Zijn beste vriend vanaf groep 1 is ook de liefde die hij nooit zal krijgen. Met een diepe zucht haalt hij zijn hand uit zijn boxer en loopt naar de badkamer. Hij gaat zich klaarmaken voor het feest.

Jesse komt de achterdeur binnen en praat even met Fiona. Dan komt hij de trap op en doet de deur van de kamer van Thomas open. Een gevoel van warmte overspoelt Thomas als hij zijn beste vriend binnen ziet komen. Of hij uit de snapfoto is gestapt. ‘Heeee man, je bent er al helemaal klaar voor zie ik.’ Jesse gooit zijn tas op de grond, loopt naar Thomas, gaat naast hem op bed zitten en legt even een arm om zijn schouder. ‘Dit wordt weer een geweldige avond. Je ziet er goed uit man. Leuk je haren ook. Jongen, luister. Als jij geen leuke meisje scoort vanavond dan weet ik het niet meer. Sjonge jonge, wat zou ik er niet voor geven om er zo uit te zien als jij.’ Jesse knipoogt naar Thomas en weer voelt hij een warme gloed van binnen. ‘Lul niet man, jij bent veel knapper dan ik. Alle meisjes komen op jou af.’ ‘Fout!!’ roept Jesse. Die meiden hebben het altijd over jou man. Iedereen in de klas vind je een lekker ding, alleen je praat nooit met iemand. Ga nou eens op de vrouwen af man. Gewoon een praatje maken. En dan weet ik zeker dat het niet bij zoenen blijft en dat je dit ding ook een keer kan gebruiken.’ Totaal onverwacht legt Jesse zijn hand op de lul k van Thomas en knijpt er vol in. Lachend staat Jesse op en bekijkt zichzelf in de spiegel. ‘Nou ja, misschien heb je ook wel gelijk,’ lacht hij en hij plukt wat aan zijn haren. Ik ben echt wel een stuk knapper dan jij.’ Thomas pakt een kussen en gooit het naar zijn vriend. ‘Klootzak,’ roept hij er lachend achteraan.

De deuren van het wijkgebouw staan open en jongens en meisjes vanaf een jaar of 12 tot 15/16 jaar lopen in en uit. Elke maand wordt er in een frisfeest georganiseerd voor de jeugd uti de buurt, en hoewel iedereen er altijd over moppert (slechte muziek, geen bier, saai) komt iedereen elke maand weer. Jesse knijpt even in de arm van Thomas en wijst naar een groepje meisjes dat naar hen staat te kijken. ‘Hoi Thomas,’ zegt een van de meisjes en ze lacht naar hem Hij kent haar goed. Het is Emma uit zijn klas en hij zwaait voorzichtig terug. Het meisje naast haar heeft vooral oog voor Jesse. ‘Ik ga wat proberen bij Kimberley. Moet je kijken hoe ze naar me kijkt man. En jiij moet voor Emma gaan.’ fluister Jesse in het oor van Thomas. De twee jongens lopen door naar de zaal waar de keiharde muziek het praten verder onmogelijk maakt. Jesse trekt Thomas mee de dansvloer op en beiden beginnen te dansen. Jesse heeft goeie moves maar vooral Thomas trekt de aandacht. Als hij muziek hoort is hij niet te stoppen en al snel vergeet hij alles om zich heen.

Met zijn shirtje nat van het zweet voelt Thomas een hand op zijn schouder. Om hem heen staat een groepje meisjes te dansen en ze kijken hem allemaal aan. ‘Ik ga even naar buiten,’ schreeuwt Jesse in zijn oor en hij wijst naar Kimberley. ‘Jij succes met Emma!’ Thomas ziet zijn beste vriend naar de deur lopen met Kimberley vlak naast hem. Gevoelens van jaloezie en woede vechten om voorrang in zijn lijf en in zijn hoofd. Hij ziet dat Emma naar hem kijkt en lacht in de hoop zijn aandacht te trekken, maar hij draait zich om en loopt naar de bar. Met een cola blijft hij de rest van de avond langs de kant staan, zonder nog met iemand te praten.

Als om twaalf uur het grote licht aangaat, kijkt Thomas om zich heen. Emma is weg. Hij weet dat ze al om elf uur thuis moet zijn. Jesse is ook nergens te zien. Thomas loopt naar de kapstokken en zoekt zijn jas. Hij ziet dat de jas van Jesse verdwenen is. Boos pakt hij zijn eigen jas en loopt naar de uitgang. Als hij de straat over wil steken in de richting van zijn huis, komt Jesse net van achter het buurthuis lopen. ‘Hee Thomas, wacht even man!’ Jesse ziet niet dat Thomas kwaad naar hem kijkt maar begint gelijk te vertellen hoe lekker hij met Kimberley gezoend heeft. Ze hebben de rest van de avond buiten gestaan ‘En het was lekker joingen! Ze heeft zelfs aan mijn pik gezeten. Nog niet in m’n broek, maar dat komt nog wel.’ Jesse knipoogt naar Thomas. ‘En jij? Is het nog wat geworden met Emma?’ Thomas schudt alleen zijn hoofd en Jesse kijkt hem ongelovig aan. ‘Gast, je hebt toch wel gezien hoe ze naar je keek. Ze wil je man! Wat is jouw probleem.’ Hoofdschuddend kijkt hij zijn vriend aan. ‘Weet je Thomas, soms begrijp ik jou gewoon niet. Maar dat hoeft ook niet. Je bent mijn beste vriend en dat moet je altijd blijven.’ Hij slaat zijn arm om Thomas heen.

Fiona zit naar het late nieuws te kijken als de jongens binnenkomen. ‘Zo, lacht ze. Hebben jullie de buurt weer onveilig gemaakt. Jullie zijn toch wel netjes geweest tegen de meisjes he?’ ‘Zeker,’ lach Jesse. ‘En ze waren ook netjes tegen ons.’ Thomas krijgt een rood hoofd, maar hij ziet dat Jesse alleen maar lacht. ‘Maar we gaan naar boven Fiona. Welterusten,’ zegt Jesse en hij loopt naar de gang. Thomas gaat naar zijn moeder toe en omhelst haar even. Dan geeft ze hem een zoen op zijn voorhoofd. ‘Thomas, het is niet erg hoor, als het niet lukt met de meisjes,’ zegt ze zacht. ‘Dat komt allemaal nog wel. En veel plezier met Jesse he,’ laat ze er op volgen. Met een ruk kijkt Thomas haar aan, draait zich dan snel om en loopt naar de deur. ‘Ja nou, uhm, trusten,’ mompelt hij tegen zijn moeder. Als hij de trap op loopt blijven de woorden van zijn moeder in zijn hoofd galmen. Zou ze wat weten? Schiet het door hem heen. Maar dat kan toch helemaal niet?.

Boven in zijn kamer hoort Thomas de douche lopen die hij deelt met zijn zus. Hij schopt zijn sneakers uit en gaat op de rand van zijn bed zitten. Even later komt Jesse de kamer in. Hij heeft alleen een boxer aan en droogt driftig zijn haren met een handdoek. ‘Ik heb al vast gedoucht. Ga jij ook nog of moet ik de hele nacht naast een stinkend lijf liggen?’ ‘Nee ik ga wel even douchen hoor’, lacht Thomas en hij trekt zijn shirt uit. Niet veel later komt hij in zijn boxer de kamer binnen. Jesse ligt al in bed en hij heeft de tv aangedaan. Als Thomas binnenkomt doet hij de tv uit en kijkt naar zijn vriend. ‘Je hebt echt een mooi lichaam man, Ik snap die Emma wel.’ ‘Ja, hou nou maar op over Emma,’ zegt Thomas kortaf en doet het grote licht uit. Het schijnsel van de lantaarnpaal buiten zorgt voor een oranje gloed in de kamer. ‘Hoezo moet ik daar over stoppen man! Je bent toch een jongen? Waarom wil je niet met Emma zoenen?’ Jesse is op zijn zij gaan liggen met zijn hand onder zijn hoofd. ‘O wacht eens even. Dat is het natuurlijk!’ Thomas’ ogen schieten in paniek naar het gezicht van Jesse. Hij heeft het door. Hij heeft mij door! Denkt Thomas. Een brede grijns verschijnt op het gezicht van Jesse. ‘Je hebt natuurlijk nog nooit gezoend en nu ben je bang dat je het niet kunt!’

Een zucht ontsnapt uit de mond van Thomas. Hij haalt zijn schouders op maar hij zegt niks. ‘Zoenen is echt niet zo moeilijk hoor. He, als Kimberley het kan, dan kan jij het toch ook,’ lacht Jesse. ‘Hier, ik zal je wel even laten zien hoe het moet.’ Zonder een verdere waarschuwing buigt Jesse zich over Thomas heen en zoent zacht zijn lippen. Hij trekt even terug en duwt z’n mond nog een keer op die van zijn beste vriend. Bijna automatisch opent Thomas zijn mond en vinden hun tongen elkaar. Jesse kruipt iets dichter tegen Thomas aan en begint hem nu diep en intens te zoenen. Zijn hand zoekt steun op de borst van Thomas. Die voelt de hand van zijn vriend op zijn tepel, zijn tong die langzaam over zijn eigen tong schuurt. Jesse kruipt nu half op hem en Thomas voelt zijn harde pik over zijn dijbeen glijden. Het lijkt of er een constante stroom aan kortsluitingen alle verbindingen in de hersenen lamlegt. Thomas slaat zijn armen om Jesse heen, streelt zijn rug en dan zijn kontje. ‘Ow man,’ kreunt Thomas in zijn mond. Dan glijdt Jesse van hem af en gaat op zijn rug naast hem liggen.

‘De tering man,’ hijgt Jesse. ‘Je zoent bijna net zo goed als Kimberley. Ik ben er in ieder geval ram geil van geworden.’ Thomas ziet hoe het dekbed bij Jesse z’n pik op en neer gaat. ‘Even rukken hoor,’ zegt Jesse bijna verontschuldigend. ‘Weet je nog dat we dat vroeger altijd deden met logeren?’ ‘Ja man,’ zegt Thomas lachend en hij laat zijn hand in zijn boxer glijden. Langzaam begint hij aan zijn lul te trekken. ‘Hmmmm,’ kreunt Jesse. ‘De volgende keer doet Kimberley dit.’ Thomas heeft zijn boxer onder zijn ballen geduwd en slaat de deken weg. ‘Woooow,’ zegt Jesse. ‘Dat is meer dan mijn netvlies aankan. Ik ben geen homo.’ Lachend trekt Jesse de deken weer over Thomas heen. Onder de deken blijft Thomas trekken tot hij kreunend klaarkomt. Hij duwt de deken omhoog en vijf dikke stralen zaad landen op zijn buik. Direct daarna komt Jesse ook klaar. ‘Pak de tissues even,’ zegt hij tegen Thomas. De jongens vegen hun zaad op en niet veel later hoort Thomas de ritmische ademhaling van een slapende Jesse.

Thomas gaat op zijn zij liggen en kijkt naar de jongen naast hem. De blote borst van Jesse stijgt langzaam als hij inademt en daalt dan weer. Thomas weet niet hoe hij zich moet voelen. Hij heeft voor het eerst van zijn leven gezoend, met de jongen van zijn dromen nog wel. Maar die jongen heeft ook laten merken dat meer niet mogelijk is. Thomas voelt een traan over zijn wang rollen en weegt hem snel weg met de achterkant van zijn hand. Hij draait zich op zijn andere schouder en valt in een diepe slaap.

In dit deel hebben jullie kennis gemaakt met Thomas en zijn beste vriend Jesse. Thomas heeft zo zijn geheimen, maar die heeft Jesse natuurlijk ook. Moet ik nog meer delen schrijven? Ik zie het wel aan de waardering :)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Thomas En Jesse - 2

Zoek naar meer verhalen van Thomasje...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (15)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
:: Luuk, Verlangen Naar...Door: Thomas Dijk
Gelezen: 4914x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
08-05
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net