Opwindend.Net
Datum: 09-02-2017
Stemmen: 62x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 13181x
Lengte: Gemiddeld
Geille Gym Docent
Door Gay16 - Zoek naar meer...

Dit verhaal is niet waargebeurd, maar er zitten delen van waarheid in. Ik zelf ben 16 jaar en ben sinds kort uit de kast gekomen. Ik heb altijd al veel interesse gehad naar mijn gym docent hij is gewoon strak afgetraind en heeft een heerlijke sixpack.

Het was vrijdag morgen zoals altijd begon de dag met het eerste uur vrij. Ik moest me haasten want ik had me al verslapen ik pakte snel mijn gym spullen en mijn gewone boeken. Ik sprong op de fiets om zo snel mogelijk op school te zijn. Ik stopte me spullen in mijn kluisje en ging naar de les. De dag duurde heel lang ik was namelijk ook mijn lunch vergeten. De laatste 2 uur waren aangekomen gym het leukste vak van school. Ik kwam de kleedkamer binnen en iedereen was druk aan het omkleden. Dat vond ik niet zo erg zo kon ik goed kijken naar al die goedgevulde onderbroeken. En die waren er zeker bij mij in de klas. Toen ik me begon om te kleden kwam ik er achter dat ik mijn gym broek was vergeten. Ik liep naar mijn docent toe en zij dat ik mijn gym broek was vergeten. Hij werd heel boos en zij dat ik na de les mocht blijven en dat ik nu niet mee mocht gymen.

In de les gingen ze judoŽn juist iets wat ik leuk vind. Na de les ging iedereen omkleden en douchen ,maar ik moest blijven. Meneer zij dat ik een judo jas moest aantrekken dus dat deed ik. Hij zij dat ik nu die 2 uur mocht inhalen. Hij zij dat wij nu begonnen met wat sparen tijdens de eerste ronden zagen we iedereen naar huis gaan. Voor de tweede ronde zei hij ' wacht even ik moet even kijken of iedereen weg is.' Ik begreep het niet echt maar ik vond het goed. Toen hij terug was begon de tweede ronde, deze ging er harder aan toe dan de eerste. Vele malen kwam ik met mijn hand en hoofd tegen zijn heerlijke sixpack. Op dat moment voelde ik wat groeien in mijn spijkerbroek broek. Plots greep ik hem per ongeluk in zijn kruis en trok mijn hand snel weg. Hij glimlachte en zei: valt het je tegen. Blijkbaar wachten hij op antwoord dus zei ik: nou hij voelde wel goed. Plots greep hij ook mij in mijn kruis hij zei :nou dit valt mij ook zeker niet tegen. Hij stond op en zei: we zijn wel klaar. En als je je alleen voelt in de kleedkamer kom maar bij mij omkleden ,en hij gaf me een knipoog .

Ik pakte mijn spullen uit de kleedkamer en liep de docenten kleedkamer in. Mijn docent stond al in zijn onderbroek. Hij trok me naar binnen en deed de deur opslot ,zo even tijd voor ons zelf. Hij stond voor me en begon me te zoenen ik vond het heerlijk, ondertussen was hij mij aan het uitkleden tot we beide in ons onderbroek stonden. Ik ging Door me knieŽn en deed ook zijn onderbroek omlaag. Daar kwam een paal van wel 18,5 cm tevoorschijn. Hij pakte mijn hoofd en drukte zin lul naar binnen ik eerst rustig en later begon hij sneller te stoten. Ondertussen had ik zijn balzak met zeer grote ballen in mijn hand .

Plots stopte hij en begon hij mij te pijpen. Ik vond het heerlijk ik zelf heb een lul van 16 cm dus die van mij mag er ook wel zijn. Hij nam hem naar binnen met diepe halen ik genoot enorm. Toen hij daarmee klaar was begon hij mijn kont te likken en me mee te nemen naar de douche. Hij zette de douch aan en begon zijn eikel tegen mijn kont aan te duwen dit deed eerst pijn maar later werd het genot. Hij begon keihard te stoten ik begon te kreunen en ik vond het heerlijk plots voelde ik een raar gevoel ik merkte dat hij klaar was gekomen. Hij draaide mij weer om en begon me weer te pijpen tot ik klaarkwam. Ik spoot zijn mond vol zaad. Hij zoende me en zei dat hij het heerlijk vond. We droogde mekaar af. Hij zei dat hij graag nog een keer gepijpt zou willen en ging zitten op zijn stoel. Ik ging op mijn knieŽn voor hem en begon hem weer te pijpen. Het was nog lekkerder dan de vorige keer het duurde niet lang en hij kwam klaar. Ik slikte al het zaadcellen braaf Door. Het smaakte geweldig .

Meneer zei: dat ik braaf was geweest en de volgende keer als ik mijn spullen vergat dat ik dan 2 uur kon nakomen .

Ik vergeet plots heel vaak mijn gym spullen.

Zoek naar meer verhalen van Gay16...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (22)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net