Opwindend.Net
Datum: 20-03-2017
Stemmen: 69x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 13384x
Lengte: Gemiddeld
Zalige Zomervakantie - 1
Door Japperdepap - Mijn Profiel Pagina

Zalige Zomervakantie is een verhaal bestaande uit meerdere delen. Dit verhaal is deels gebaseerd op waarheid de rest is mijn fantasie.

In Zalige Zomervakantie, beleef je de avonturen mee van Ivo. Ivo is een zeventienjarige jongen en vol aan het genieten van het leven. Deze zomervakantie is voor hem de mooiste van het hele jaar. Hij beleeft fantastische dingen, veel eerste keren en veel dromen die uitkomen. Ben je er klaar voor? Veel leesplezier!


Deel 1, Zwoele Zomeravonden

Ik lag heerlijk gestrekt, zand schuurde tussen mijn tenen. De zon brandde op mijn rug. Het was een heerlijke dag, zo'n graad of 25 en een strak blauwe lucht. Richard en ik waren naar de plas gegaan, dat is een klein meertje met een zandstrandje en een grote ligweide. Het was er heel druk, zodra het zonnetje schijnt zijn er mensen. Richard was mijn beste vriend. Allebei waren we toen 17 jaar. Richard was een grote jongen, hij was een stuk langer dan dat ik was. Ook zijn bovenlichaam was heerlijk breed en god, zijn buikspieren staken heerlijk mooi af met de waterdruppels die opdroogde in het zonnetje. Ja Richard deed het goed bij de meiden. Dit was tot mijn grote spijt. Nadat hij zijn groei gehad had en zijn heerlijke lichaam had gekregen, voelde ik mij tot hem aangetrokken. Niet perse in de zin van dat ik met hem een relatie wilde. Meer op seksueel gebied, hij kwam vaak voor in mijn stoutste dromen:

'We liggen samen in bed. Hij streelt over mijn rug heen terwijl ik langzaam ontwaak. Zodra ik mijn ogen open doe zie ik zijn stralende helderblauwe ogen mij begluren. Hij kust me goedemorgen. Gaat op mijn billen zitten en begint mijn rug zachtjes te masseren. Ik voel mezelf helemaal ontspannen. Langzaam gaat hij van mijn nek/schouders richting mijn onderrug. Voorzichtig trekt hij mijn onderbroek naar beneden en streelt mijn billen. Ik draai op mijn rug en neem hem vol op zijn mond. Streel hem over zijn strakke buikje en daal langzaam af naar zijn onderbroek. Ik kneed zijn ballen en heerlijke hard wordende pik. Ik duw hem van mijn af op zijn rug. Geef kusjes in zijn hals, daal af naar zijn tepels. Waar ik even stop en extra aandacht aan geef omdat ik merk aan zijn ademhaling dat hij daar van geniet. Kussend kom ik aan bij zijn navel, waar ik ook even mee speel. Nog iets lager kom ik aan bij een enorme tent in zijn broek. Door de onderbroek heen begin ik zachtjes te likken en te kussen op zijn lul. Mijn geilheid komt op zo’n hoog niveau dat ik zijn onderbroek met een ruk naar beneden trek. Ik lik de schat van zijn piemel van zijn ballen tot aan zijn eikel, waarna ik hem in mijn mond neem en hem helemaal in mijn keel zuig. Mijn tong spelend met zijn eikel en diep zuigend aan zijn piemel, neemt zijn ademhaling toe. Ik merk dat hij geniet en doe nog meer mijn best om hem zo lekker mogelijk te verwennen. Met mijn ene hand bespeel ik zijn ballen. Van mijn andere hand laat ik hem op mijn wijsvinger sabbelen. Als die nat genoeg is, duw ik deze voorzichtig tegen zijn sterretje aan. Hij floept erin, even spant alles aan. Ik laat hem rustig bijkomen, wanneer ik merk dat dat gebeurd is stimuleer ik voorzichtig zijn anus. Terwijl ik hem nog heerlijk afzuig. Na nog een paar minuutjes spelen zegt hij dat hij bijna komt. Ik neem zijn lul in mijn hanen en trek hem met harde halen af, hij komt luid kreunend klaar over mijn gezicht. Dikke stralen warm vocht komen op mijn wangen, nog een paar stoten komen tegen mijn borst aan. Hij duwt me om en lik zijn eigen zaad van mijn borst af. Zelf maak ik mijn gezicht schoon. Hij zoent me en zegt, nu is het mijn beurt om jou te verwennen. Hij neemt in een keer mijn lul naar binnen en zuigt er hard aan. Grote diepe halen met zijn lippen strak om mijn pik heen maken me keihard…’

“Ouwe wtf je hebt een stijve” schrok Richard me wakker. Ik schaamde me diep, ik was in slaap gevallen en droomde van een avontuurtje. “Ja sorry” antwoordde ik. “Haha geeft niks, krijg je met al die half naakte wijven” knipoogde hij me toe. Ik lachte hem toe maar zei er niks op. Ik draaide op mijn buik en deed mijn ogen weer dicht. Het lukte me echter niet meer om weg te doezelen.

“Jo mensen, we hebben bier en vlees gehaald dus we kunnen straks lekker barbecueën.” Daar kwamen Kris en Jan. Twee andere goede vrienden van Richard en mij. Kris was de kleinste, niet zo knap. Hij had een weelderige bos haar en keek slome uit zijn ogen. Jan daarentegen was wel heel knap. Hij was ongeveer net zo lang als dat ik was. Hij had als enige van ons een klein baardje laten staan. Maar het stond hem geweldig. Als je hem zo zag staan met een ontbloot bovenlichaam, geen sixpack maar wel lekker strak, een peuk hangend uit zijn mond dacht je toch echt pfoee wat een geil gezicht.

Rond de klok van 18.00 liepen we naar een nog lege barbecue op het grasveld. Ik stak hem aan en begon met het braden van het vlees. De jongens zaten aan de tafel wat te drinken en te kletsen. Ik keek naar Richard, hij zag er heerlijk uit. Alsof hij voelde dat ik naar hem keek, keek hij ook mijn kant op. Ik wilde weg kijken maar zag een lach en een knipoog op zijn gezicht verschijnen. Ik lachte terug. Hij kwam mijn kant opgelopen en sloeg een arm om mij heen. “Lukt alles een beetje hier? Als ik moet helpen zeg je het he?” Mijn adem stokte, we gaven elkaar wel vaker een bro-hug. Maar nog nooit eerder waren we half naakt. “Nee, het is al bijna klaar we kunnen zo toehappen.”

“Owh dat had ik effe nodig!” boerde Kris uit. “Jammer dat we hier niet kunnen slapen.” Kris had het al eens vaker geopperd om hier te slapen, maar onze ouders hadden er nog nooit in toegestemden. Ze vonden het niet een fijn idee dat we ‘s avonds daar nog waren. “Uhm jongens mijn ouders zijn op vakantie, jullie kunnen zeggen dat jullie bij mij slapen. Dan bouwen we hier gewoon een feestje en zij denken dat het goed zit.” Iedereen stemde in op mijn voorstel. Vooral Richard was heel enthousiast. “Lang geleden dat wij gepit hebben”, fluisterde hij me in mijn oor. Hij rende richting het water. “Wie het laatste erin ligt moet naakt overkanten!” riep hij ons toe. Ik snelde me naar het water toe, wilde wel weten of een van die anderen echt naakt zou gaan overkanten. Overkanten was de door ons bedachte naam om het meer over te zwemmen. Stiekem hoopte ik dat Richard de laatste was, maar hij lag dik voor. Hij lag als eerste het water in. Kris als tweede. De strijd was nu tussen mij en Jan. Hij lag iets voor maar ik was sneller. Vlak van te voren haalde ik hem in. “Nouja dan moet het maar!” Lachte Jan, zonder aarzel trok hij zijn zwemspullen uit en rende het water in. Wat een aanzicht had ik even in een splitsecond. Dat ding was stukken groter dan ik verwacht had. Ik voelde dat er mij ook iets begon te groeien. “Wow die was groot hè?” Kris fluisterde in mijn oor. “O daar let ik niet op hoor” loog ik hem toe. We zwommen allemaal achter Jan aan. Richard en ik klommen daar het water uit. Jan en Kris zwommen terug. Zij zouden onze spullen vanaf de overkant deze kant heen omlopen. Zodat we hier konden slapen. Ik had graag nog een kans willen hebben om Jan te zien, maar ik wilde even een momentje pakken met Richard.

“Weet jij dat je praat in je slaap?” vroeg Richard me.. “Huh hoe bedoel je?” vroeg ik hem verbaasd…

Later volgt een vervolg op Zalige Zomervakantie

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Zalige Zomervakantie - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Mijn MinnaarDoor: BoyJim
Gelezen: 1064x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-06
8.5
:: Inval KrachtDoor: Zorro
Gelezen: 5433x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
23-06
8.8
:: Arjen And Friends - 12Door: Hwdick
Gelezen: 259x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie
23-06
8.2
:: Na Een Zware Dag Zeilen - 3Door: Shybi
Gelezen: 1986x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Pijpen, Zeilen, Neuken
22-06
8.6
:: Na Een Zware Dag Zeilen - 2Door: Shybi
Gelezen: 2416x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Zeilen, Neuken, Rimmen
22-06
8.1
:: Na Een Zware Dag Zeilen - 1Door: Shybi
Gelezen: 4948x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bi, Pijpen, Neuken, Zeilen
22-06
8.1
:: Jongens Hormonen - 14Door: Jaakske
Gelezen: 1716x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
22-06
8.5
:: Buurman Komt Van...Door: Arthur
Gelezen: 4399x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.3
:: VriendenweekendDoor: Guus1
Gelezen: 5980x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden, Coming-out, Pijpen, Vakantie
21-06
8.3
:: De Zes Van Klas 6a - 24Door: Jaakske
Gelezen: 2675x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-06
8.5
:: Verassings OrgyDoor: Speedo Lover
Gelezen: 7387x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Orgy, Blinddoek
18-06
7.9
:: Eerst Douchen - 3Door: Hwdick
Gelezen: 3346x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Trekken, Gehoorzaamheid
18-06
7.8
:: Arjen And Friends - 11Door: Hwdick
Gelezen: 1936x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dominantie
18-06
8.5
:: Nieuw In De Sportschool - 11Door: Adidasboy
Gelezen: 2857x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Trio
17-06
8.7
:: Lars En Mark - 12 (Slot)Door: Jelmer
Gelezen: 3622x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Samenwonen, Seks, Surprise, Huwelijk
16-06
9.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net