Opwindend.Net
Datum: 11-10-2017
Stemmen: 86x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 10604x
Lengte: Gemiddeld
Sprookje In De Efteling
Door Thomasje - Zoek naar meer...

21, 22, 23. Ja, ze zijn er allemaal nog. Ik bekeek de groep achters om me heen en ik glimlachte even. Het was hard werken geweest het afgelopen jaar om deze groep een leuk laatste schooljaar te geven, maar het was gelukt. Vooral de afgelopen maanden waren ze naar elkaar toegegroeid.

‘Ok jongen, luister nog even,’ riep ik en het werd langzaam stil. ‘Jullie mogen zelf rondlopen natuurlijk. Ik wil iedereen hier om één uur weer zien. Dan eten we samen ons brood en mogen jullie weer verder. Afgesproken?’ Het laatste woord werkte als een soort startschot en de kinderen rende allemaal een andere kant op. De meesten gingen naar de Pirana. Het was bloedheet en ze wilden eerst lekker nat worden. Nick, Jonas en Yassin bleven nog even staan en keken mij aan.

‘He meester Coen,’ hoorde ik achter me. Ik draaide me om en keek in de sprankelend blauwe ogen van Robbie, een jongen die een jaar of vijf geleden bij me in de klas had gezeten. ‘Robbie! He man, hoe is het met je? Jou heb ik allang niet meer gezien.’ De jongen liep naar me toe en gaf me een stevige hug. Ik was verrast door zijn actie, maar vond het bepaald niet onplezierig. ‘Wat doe jij dan hier?’ vroeg ik lachend. ‘Ik ben hier met school,’ zei hij. ‘Eerste jaar mbo verpleegkunde.’ Ik glimlachte even en bedacht me dat ik wel had kunnen voorspellen dat hij die kant op zou gaan. Altijd zorgzaam, ook vroeger al. Maar dat hij zou opgroeien tot de prachtige jongeman die ik nu voor me zag had ik niet kunnen voorzien.

‘Zo, vermaken jullie je een beetje op kamp?’ vroeg Robbie aan de drie jongens die stonden te wachten. ‘Echt wel,’ lachte Nick met zijn eeuwige brede grijns. ‘Net of jij dat niet weet.’ Direct keek Jonas de andere kant op en zag ik hem vuurrood worden. Ik begreep niet goed wat er aan de hand was en besloot er verder niet op in te gaan. ‘Ga je mee naar de Baron mees,’vroeg Nick en hij trok me aan mijn arm. ‘Ja kom op mees, je had het beloofd,’ riep Yassin. ‘Ik moet even met deze jongens mee, want die durven niet alleen in een achtbaantje,’ lachte in verontschuldigend naar Robbie. ‘Geeft niks. Zullen we anders later afspreken? Bij de uitgang van de Pandadroom kunnen we rustig zitten. Uurtje of twee?’ Zijn directheid verraste me, maar ik vond het ook prettig. ‘Is goed man,’ zei ik ik snel. Dan zie ik je daar.’

De jongens waren door het dolle na de eerste keer in de Baron en omdat het niet druk was, haalden ze me over om nog een keer te gaan. ‘Maar nu gaan we op de eerste rij!’ joelde Nick. Na nog een ritje in de Baron en daarna Joris en de Draak en de Python merkte ik dat de jongens wat stiller werden. Een ritje in het schip sloegen ze af. ‘We moeten trouwens ook terug naar het plein jongens,’ zei ik. Het is al kwart voor één.

De meeste kinderen waren al op het plein en langzaamaan kwam de rest van de klas ook aanlopen. Iedereen vol verhalen van die ochtend. Ik bekeek de groep en voelde me trots, zeker nu iedereen zonder problemen een plekje zocht en zijn boterham opat. Daarna ging iedereen weer op pad en kon ik op zoek naar de uitgang van de pandadroom. Ik liep een wat donkere ruimte binnen en zag verschillende stoelen en tafeltjes. Ergens achteraf zag ik Robbie zitten. Hij zag mij ook en zwaaide even. Toen ik naar het tafeltje liep, bekeek ik hem nog eens goed. Skinny jeans om zijn mooie benen, enkelsokjes en de nieuwste sneakers. Het strakke t-shirtje en kortgeknipte blonde koppie maakte het volmaakte plaatje af. Hoe oud zou hij nu zijn? 16, 17? Ik ging zitten en hij keek me lachend aan. ‘Zo, je kijkt nog steeds naar jongens merk ik,’ zei Robbie onverwacht. Ik verschoot van kleur en keek even om me heen. Het was rustig in het park en we waren alleen.’ Ikke...wat? Wat bedoel je?’ probeerde ik zo gewoon mogelijk te reageren. Robbie haalde zijn schouders op. ‘Dacht je dat wij dat niet door hadden? Altijd nog even in de kleedkamer komen na de gymles. Altijd in de pauze voor het raam staan. In de klas keek je ook altijd, zeker als we een korte broek aan hadden.’Ik voelde me betrapt, maar wilde dat niet laten merken. ‘Maar het maakt niet uit hoor,’ lachte Robbie. Het is toch leuk om te zien. Enne, als je dat leuk vindt, heb ik hier ook nog wel wat leuks.’

Met een brede grijns gaf Robbie mij zijn telefoon. ‘Vanochtend van Lars gekregen. Die heeft het weer van zijn broertje.’ Lars had bij Robbie in de klas gezeten en zijn broertje was Nick, die nu bij me in de klas zat. Ik pakte de telefoon aan en zag dat er een filmpje speelde. Nick lag op zijn rug op bed, naakt, zijn hand om zijn jongenslul gesloten. Hij lag zich langzaam te trekken. Toen zag ik om welk bed het ging. Het was het stapelbed van een van de slaapkamers van ons kamphuis. De camera zwenkte naar het gezicht van Jonas die geil de lens in keek. Ik slikte even en keek om me heen. ‘Er is hier niemand joh, kijk nou maar gewoon,’ zei Robbie zacht. Ik voelde hoe mijn pik in mijn jeans begon te groeien. Ik moest wel kijken. Op het filmpje stapte Jonas tussen de benen van Nick. Hij richtte zijn pik op het nauwe gladde gaatje van Nick en duwde zijn lul in één keer naar binnen. Dat had hij duidelijk vaker gedaan. Jonas pakte de benen van Nick en legde ze op zijn schouders. Traag begon hij zijn vriendje te neuken. ‘Ow wat geil,’ hoorde ik Yassin zeggen. Hij filmde dus. ‘Ik wil ook zo.’ Toen werd het filmpje afgesloten.

‘Dat wist je niet he?’ lachte Robbie. ‘Dat die onschuldige jochies uit je klas dat al deden.’ Ik schudde mijn hoofd. ‘Nee, rukken had nog gekund, maar dit,’ lachte ik zo gewoon mogelijk. ‘Je vind het anders wel leuk,’ zei Robbie toen serieus en hij wees naar m'n broek. ‘Kom,’ zei hij toen. Hij stond op en ik liep vlak achter hem aan. Behalve het personeel in het kleine restaurantje was er niemand. Robbie duwde de deur van het invalidentoilet open en ik liep vlak achter hem aan.

Hij deed de deur achter me dicht en pakte me daarna vol in m'n kruis. ‘Ow had ik vroeger maar wat meer lef gehad,’ zei hij zacht. ‘Je wil niet weten hoe vaak ik me op je gerukt heb.’ Zijn stem en woorden maakte me geil. ‘Je bent zo lekker Robbie,’ fluisterde ik en ik duwde mń mond hard op de zijne. Direct vonden onze tongen elkaar in een vurige zoen. Ik duwde hem met zijn rug tegen de muur, trok een been op en duwde m’n pik tegen de zijne. ‘Lekker,’ kreunde de jongen terwijl ik tegen hem aan stond te rijden. Mijn keiharde lul schuurde over de zijne. Weer zoenden we intens.

Robbies handen gleden over m'n armen naar m'n broek. Hij begon aan mijn riem te trekken en ik hielp hem. M’n jeans gleed over m’n naakte dijbenen naar beneden en Robbie zakte door zijn knieën. Hij trok m’n pik uit m’n boxer en sloot zijn lippen om mijn eikel. ‘Ow jaaaa Robbie,’ kreunde ik. Mijn vingers gleden door zijn korte blonde haren en ik begon langzaam mijn lul in zijn gulzige mond te stoten. Dit had hij duidelijk vaker gedaan. Zuigend en likkend bracht hij me bijna tot een hoogtepunt. Ik kreunde steeds harder. Toen liet hij mijn pik uit zijn mond glijden en kneep hard vlak achter mijn eikel. ‘Nog niet’ zei hij terwijl hij me geil aan keek. Robbie pakte zijn kleine tasje en haalde er een flesje glijmiddel uit. ‘Weet je het zeker?’ vroeg ik. Robbie keek me spottend aan. ‘Denk je dat je de eerste bent of zo? Van wie denk je dat Nick het geleerd heeft?’ Het beeld van Lars die Robbie hard in zijn kont neukt maakte me weer keihard. Robbie stapte naar me toe en duwde zijn tong in mijn mond. Intens zoenend geilden we elkaar op. Ik voelde zijn hand over m'n lul gaan. Daarna stapte hij achteruit en bleef me hongerig aankijken. Hij deed zijn riem los en stroopte zijn skinny van zijn gespierde benen. Toen duwde hij zijn boxer naar beneden.

Robbie draaide zich om en ging iets voorover gebukt tegen de deur staan. Met een hand hield hij zich vast, met de andere smeerde hij zijn kontje in. Langzaam duwde hij een vinger naar binnen, gevolgd door een tweede. Alleen dat beeld al deed me bijna komen. ‘Nou, kom op,’ zei de jongen hees. Ik liep naar hem toe en duwde mijn eikel tegen zijn sterretje. Langzaam duwde ik mijn eikel naar binnen. Direct deed Robbie een stap achteruit, waardoor mijn pik helemaal in hem schoof. ‘Ooooooow Robbie,’ hijgde ik. Bijna automatisch legde ik mijn handen op zijn heupen en begon ik hem ritmisch te neuken. ‘Ja, ja, ja lekker,’ hijgde hij. ‘Harder mees!’ Zijn aanmoedigen maakte me helemaal gek, steeds harder, steeds dieper neukte ik hem tot ik mijn orgasme diep in mijn ballen voelde koken. Hard kreunend kwam ik in hem klaar. Ik neukte nog even door, zachtjes en voelde hoe mijn pik door mijn eigen zaad steeds makkelijker heen en weer gleed.

Ik trok terug en zag dat mijn zaad langs zijn benen naar beneden lekte. ‘Dat was echt lekker mees,’ zei Robbie en hij wees lachend naar zijn eigen zaad dat langs de deur naar beneden droop. ‘Zonder handen. Dat gebeurt me niet vaak.’ Hij knipoogde naar me. Ik kreeg nog een laatste zoen, zacht en geil. ‘Ik woon nog steeds thuis, niet ver bij je vandaan. Wil je mijn nummer?’ Ik bedacht een miljoen redenen waarom ik nee zou moeten zeggen, maar ik zei ja. Robbie gaf zijn nummer, maakte zichzelf schoon en draaide langzaam de deur van het slot. Fijne dag nog meester Coen,’ zei hij lachend en hij liep de wc uit.

Zoek naar meer verhalen van Thomasje...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Inval KrachtDoor: Zorro
Gelezen: 3248x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-06
8.8
:: Na Een Zware Dag Zeilen - 3Door: Shybi
Gelezen: 1518x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Pijpen, Zeilen, Neuken
22-06
8.7
:: Na Een Zware Dag Zeilen - 2Door: Shybi
Gelezen: 1896x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Zeilen, Neuken, Rimmen
22-06
7.9
:: Na Een Zware Dag Zeilen - 1Door: Shybi
Gelezen: 4019x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bi, Pijpen, Neuken, Zeilen
22-06
8.0
:: Jongens Hormonen - 14Door: Jaakske
Gelezen: 1440x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
22-06
8.5
:: Buurman Komt Van...Door: Arthur
Gelezen: 3605x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.3
:: VriendenweekendDoor: Guus1
Gelezen: 5491x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden, Coming-out, Pijpen, Vakantie
21-06
8.3
:: De Zes Van Klas 6a - 24Door: Jaakske
Gelezen: 2607x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-06
8.5
:: Verassings OrgyDoor: Speedo Lover
Gelezen: 7291x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Orgy, Blinddoek
18-06
7.9
:: Eerst Douchen - 3Door: Hwdick
Gelezen: 3292x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Trekken, Gehoorzaamheid
18-06
7.8
:: Arjen And Friends - 11Door: Hwdick
Gelezen: 1891x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dominantie
18-06
8.5
:: Nieuw In De Sportschool - 11Door: Adidasboy
Gelezen: 2826x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Trio
17-06
8.7
:: Lars En Mark - 12 (Slot)Door: Jelmer
Gelezen: 3579x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Samenwonen, Seks, Surprise, Huwelijk
16-06
9.3
:: Quint's Liefde - 6Door: Quint97
Gelezen: 1944x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle
16-06
8.9
:: Laatste Dagen Samen... - 4Door: Mitch1999
Gelezen: 3141x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anale Sex
15-06
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net