Opwindend.Net
Datum: 04-12-2017
Stemmen: 63x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 10918x
Lengte: Gemiddeld
Ontmaagd In De Sexbios
Door Indebiosontmaagd - Zoek naar meer...

Ik zat lekker aan m'n pik te trekken terwijl ik naar de film keek. Het was helaas rustig in de cinema maar het pilletje begon z'n werk te doen en ik werd zo ongelofelijk geil dat het me allemaal niets meer uitmaakte. Ik had mijn butplug in en keek hoe die lekkere shemale op het scherm afgezogen werd. Ik was gehypnotiseerd door haar prachtige dikke paal die ritmisch in de keel van een heel gelukkige jongen verdween. Ik had zo enorm veel zin om ook zo'n mooie dikke paal op mijn tong te voelen. Heerlijk langs mijn lippen te laten glijden, wetende dat ik er alleen was om de geile pik van de eigenaar zo goed mogelijk te bevredigen.

Ik was waarschijnlijk zo geil geworden dat ik mijn omgeving helemaal vergeten was en schrok dan ook toen ik in mijn ooghoek iets zag bewegen. Ik keek voorzichtig en zag een dikke paal langs de ingang van het zaaltje uitsteken. Langzaam gleed de hand van de eigenaar er overheen en mijn hypnose kwam weer terug. De eigenaar was het niet ontgaan dat ik vol lust keek hoe hij zijn harde pik bewerkte en kwam naast mij zitten. Hij keek mij doordringend aan terwijl hij rustig aan zijn pik bleef trekken. Ik nam een snuifje van mijn poppers en voelde een nieuwe golf van geilheid mij overspoelen. Ik kon het niet meer bedwingen, ik verloor alle controle en zag hoe mijn hand naar zijn prachtige pik toe reikte. Ik moest hem proeven, ik moest zijn zaad in mijn mond nemen. Ik ben een geile slet wiens doel het is om deze prachtige paal te behandelen zoals het hoort. Dat waren de enige gedachten in mijn hoofd. Eindelijk was mijn hand daar, de man gaf mij de ruimte en ik voelde hoe mijn hand eindelijk het warme vlezige gevoel van een ander zijn paal omsloot. Ik begon zachtjes te trekken en zag hoe de man zijn blik naar het scherm verplaatste.

Ik begreep mijn rol op dat moment. Ik was er alleen om hem te bedienen terwijl hij zijn film keek. Ik was er alleen om hem te laten genieten en zodat hij zelf niet zijn eigen bevrediging hoefde te verzorgen bij het kijken van de geile film. Mijn duim draaide over zijn eikel en smeerde het voorvocht over die mooie grote dop terwijl ik hem zachtjes bleef aftrekken. Hij deed zijn benen wijder en ik begreep dat ik als een brave slet op mijn knietjes voor hem moest gaan zitten.

Daar zat ik dan, op mijn knieŽn met een prachtige paal in mijn handen centimeters verwijderd van mijn gezicht. Ik nam nog een snuifje poppers en op dat moment werd mijn trance compleet. Ik stak mijn tong uit en begon bij zijn ballen en likte in een keer door naar de eikel, waar ik een paar keer met mijn tong een rondje maakte. Ik kuste zijn paal, gleed er met mijn mond en tong langs en zorgde ervoor dat ik geen stukje oversloeg. Zijn paal werd harder en glinsterde van het voorvocht en mijn pijpkwijl. Met een laatste lange lik ging ik weer naar boven voordat ik eindelijk mijn lippen om zijn prachtige eikel sloot en hem echt begon te pijpen. Ritmisch ging mijn hoofd op en neer, telkens een stukje verder om die gladde harde schacht, terwijl mijn tong bleef draaien om zijn eikel. Ik was aan het pijpen terwijl ik tongzoende met zijn eikel. Mijn god wat was ik geil, heel af en toe stopte ik en sloeg ik die vlezige paal tegen mijn gezicht. Ik vind dat een heerlijk gevoel, zo'n zware vlezige tik van een mooie pik tegen mijn gezicht aan. Soms likte ik zijn ballen terwijl zijn pik op mijn gezicht ruste, zijn eikel wreef dan heerlijk op mijn voorhoofd en zijn schacht gleed heerlijk over mijn gezicht heen.

Ik nam zijn pik weer in mijn mond en begon naar mijn doel te werken. Steeds sneller, steeds natter begon ik als een bezetene zijn prachtig stuk mannenvlees te bedienen, tot ik voelde dat hij begon te schokken en kloppen. Ik voelde de klodders zaad uit hem spuiten elke keer dat het vlees klopte in mijn mond. Een paar druppels gleden uit mijn mondhoek over mijn gezicht en bleven op mijn kin en wangen liggen, terwijl ik gulzig de rest proefde en met mijn tong langs zijn eikel smeerde om het er vervolgens weer af te likken en door te slikken.

Ik had mijn beloning, ik was goed geweest en had de pik gegeven wat hij verdiende. Ik had mijn taak als zaadsletje voltooid en zag de pik naglinsteren van mijn avontuur. Ik was alleen nog niet verzadigd. Nederig vroeg ik 'Mag ik u nog verder bedienen?' 'Ik zou graag meer willen als het mag.' De man bleef stil en trok mijn hoofd weer naar zijn pik. Zielsgelukkig zorgde ik ervoor dat hij weer hard werd, het voelde heerlijk om een slappe paal te voelen groeien in mijn mond en toen hij weer groot en hard was stond ik op. Ik draaide mij om en leunde voorover gebogen op de stoelen voor ons. Ik duwde mijn pik naar achteren tussen mijn benen en kneep ze samen. Door hoe hard mijn eigen pik was drukte deze tegen de achterkant van mijn benen en werd ik nog geiler. Ik trok mijn butplug er voorzichtig uit en bleef zo staan, hopend dat deze mooie pik de eerste zou zijn die ooit mijn kontje zou neuken.

Na wat een eeuwigheid leek voelde ik dan eindelijk de eikel zachtjes tegen mijn sterretje drukken. De butplug had mij al iets opgerekt maar een echte pik van vlees was nog een nieuwe ervaring. Hij drukte steeds iets harder en het leek alsof het niet zou passen. Ik nam een snuif poppers en voelde weer de golf van geilheid. Het besef dat ik nu niet meer terug kon schoot door mij heen. 'Oh mijn god ik ga door een pik geneukt worden' dacht ik nog toen ik voelde hoe hij vervolgens in een harde en diepe stoot zijn pik bij mij naar binnen duwde. Ik vertrok van de pijn maar hij bleef stil in mijn kontje tot ik er aan gewend was. Toen de pijn wegtrok merkte hij dat mijn kontje ontspande en begon hij langzaam te stoten met zijn harde machtige paal.

Mijn droom kwam uit. Ik was het lustobject van een echte man, ik werd gebruikt zodat hij zijn genot kon krijgen. Ik begon het steeds lekkerder te vinden voelen hoe hij mij neukte. Ik kneep iedere keer dat hij er tot de wortel in zat met mijn kontje om weer te ontspannen toen hij terugtrok. Hij bleef mij neuken en elke stoot golfde door mijn lichaam. Ik begon te kreunen en had niet door dat we een toeschouwer hadden. Pas toen hij met zijn net zo mooie harde paal voor mijn gezicht stond had ik het door. De man, de eigenaar van de machtige pik die mij neukte duwde mijn hoofd naar zijn pik en ik begreep mijn missie. Ik wilde zijn pik in mijn mond nemen maar hij hield mijn gezicht vast. Hij duwde zijn pik tegen mijn gezicht en toen besefte ik dat hij het verdwaalde zaad op mijn kin en wangen opveegde en in mijn mond duwde. Gretig nam ik het op mijn tong om het vervolgens op zijn eikel uit te smeren. Ik begon hem op mijn best te zuigen terwijl ik geneukt werd. Ik voelde mijn eigen pik steigeren van genot en raakte in extase terwijl ik aan twee kanten tegelijk werd geneukt. De mannen wisselden een paar keer af en na wat een droom leek zonder einde voelde ik de pik in mijn kont kloppen en met een laatste diepe stoot voelde ik hoe hij klaar kwam in mijn kontje. De tweede man trok zijn pik op dat moment uit mijn mond en spoot in mijn gezicht. Ik likte op wat ik kon en voelde de slap geworden pik uit mijn kont glijden.

De twee mannen trokken de broek omhoog en liepen weg zonder iets te zeggen. Ik bleef achter met zaad in mijn kont, in mijn mond, en op mijn gezicht. Ik voelde mij zielsgelukkig, ik was ontmaagd op een goddelijke manier en had twee heerlijke pikken mogen dienen. Ik trok mijn kleren aan en liep naar buiten, de winkeleigenaar zei nog Ďfijne avondí met een lach op zijn gezicht. Hij zag natuurlijk het zaad op mijn gezicht. Zoals een trotse slet met zijn beloning goed zichtbaar fietste ik in de duisternis naar huis. Verlangend naar de volgende keer dat ik weer zou mogen dienen.

Zoek naar meer verhalen van Indebiosontmaagd...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Nieuw In De Sportschool - 11Door: Adidasboy
Gelezen: 1494x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Trio
17-06
8.8
:: Lars En Mark - 12 (Slot)Door: Jelmer
Gelezen: 1864x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Samenwonen, Seks, Surprise, Huwelijk
16-06
9.3
:: Quint's Liefde - 6Door: Quint97
Gelezen: 1094x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle
16-06
9.0
:: Laatste Dagen Samen... - 4Door: Mitch1999
Gelezen: 2520x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anale Sex
15-06
8.6
:: Van Hetero Tot Sissy - 4Door: Sissyboy
Gelezen: 3000x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernedering, Pijpen, Neuken, Slet
15-06
8.4
:: Jongens Hormonen - 13Door: Jaakske
Gelezen: 2109x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-06
9.0
:: Quint's Liefde - 5Door: Quint97
Gelezen: 2121x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle
15-06
9.0
:: Als Sletje Gebruikt - 3Door: Dirk
Gelezen: 3864x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
7.7
:: Mijn VoetballertjeDoor: Bart2
Gelezen: 8204x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voetbal, Homo, Werk
14-06
7.9
:: Mijn Geile VaderDoor: GekkeGeilerd
Gelezen: 6450x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
7.6
:: Eerst Douchen - 2Door: Hwdick
Gelezen: 4380x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontdekken
12-06
7.7
:: De Zes Van Klas 6a - 23Door: Jaakske
Gelezen: 2350x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-06
9.0
:: Eerst Douchen - 1Door: Hwdick
Gelezen: 9829x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Trekken, Eerste Keer
10-06
7.3
:: Saunasletje - 4Door: Wespje
Gelezen: 4159x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.5
:: Arjen And Friends - 10Door: Hwdick
Gelezen: 2068x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie
09-06
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net