Opwindend.Net
Datum: 06-12-2017
Stemmen: 15x
Cijfer: 7.3
Gelezen: 10565x
Lengte: Gemiddeld
Mark Wordt Mijn Slaaf - 1
Door Lex4seks - Mijn Profiel Pagina

“Ik weet niet of ik wel durf, maar ik weet wel dat ik heel graag wil”. Zo begon de brief, de sollicitatie van Mark. Wij hadden gechat op Bull waar hij één van de vele geile mannetjes was die reageerden op mijn profiel waarin ik aangaf een Meester te zijn die op zoek was naar een vast slaafje. Mark was opgevallen tussen de anderen misschien nog wel het meest omdat hij zich (nadat hij zichzelf netjes had voorgesteld) niet opdringerig opstelde en niet op stel en sprong een date verwachtte. Hij vertelde dat hij nog jong was (25) en hij juist een oudere dominant zocht met ervaring en geduld. Iemand die hij kon vertrouwen. Ik vertelde hem dat ik 50 was en dat ik inderdaad ervaren was. Niet alleen als dominant maar ook als slaaf, dat laatste is een voor – én nadeel voor een onderdanige. Dat schreef ik hem ook en zoals ik al had verwacht ging hij daar gretig op in door te vragen hoe ik dat precies bedoelde. Het is overigens hetzelfde (voor én nadeel), ik weet uit ervaring wat iemand aan kan, hoe lijfstraffen voelen, hoe vernedering een impact kan hebben op iemands denken en ik ken alle uitvluchten. Nadat ik had gecheckt of hij single was (ik hou niet van vreemdgangers) en of hij in de buurt woonde gaf ik hem mijn e-mailadres met de opdracht mij een sollicitatiebrief te sturen.

Uit zijn uitgebreide brief kon ik gelijk al opmaken dat hij er de tijd voor had genomen, uitgebreid schreef hij over zichzelf, zijn werk, zijn hobby's, afkomst, opleiding en interesses. En pas nadat hij zich zo openstelde ging hij verder met zijn ervaringen (of eigenlijk het gebrek daaraan) om daarna aan te geven waarom hij als slaaf verder door het leven te gaan.

Uit de brief:

Ik zat net op de middelbare school en was een jaar of dertien toen we op schoolkamp gingen in Driehuizen, een toepasselijke naam voor het gehucht dat midden in de bossen op de Veluwe lag. Het kamp lag daar nog weer 7 kilometer vandaan en bestond uit een boerenschuur die als dag en eetverblijf diende met daaromheen vier grote tenten waar we sliepen. Jongens en meisjes gescheiden natuurlijk. Ik sliep met de 8 andere jongens van mijn klas in de tent die het verste van het dagverblijf af lag. Waarom weet ik nog steeds niet, ik denk niet dat ik een aanleiding heb gegeven, maar ik was vanaf het eerste moment gelijk het 'pest' slachtoffer. Misschien was het wel omdat ik de kleinste en het tengerst was van de groep. Hoe dan ook, toen we de eerste avond naar bed gingen was mijn pyjama uit mijn tas verdwenen terwijl ik zeker wist dat ik die wel bij me had gehad. Derk (een grote jongen en de natuurlijke leider van de groep) zag dat ik aan het zoeken was, vroeg wat er aan de hand was en toen ik antwoordde dat ik mijn pyjama niet kon vinden grapte hij dat ik dan maar naakt moest gaan slapen. De andere jongens lachten en joelden, en (waarom weet ik nog steeds niet) ik trok mijn kleren uit, stond heel even in mijn blootje te kijk voor ik schielijk in mijn slaapzak kroop. Ik had nog nooit naakt geslapen maar het gaf me wel een raar gevoel; nu weet ik dat ik geil was, maar dat woord kende ik toen nog niet.

De volgende ochtend werd ik wakker, ik was de laatste van de groep en zij hadden blijkbaar besloten te bekijken hoe ik opstond. Met rode wangetjes verliet ik mijn veilige bedje en stond naakt te kijk voor mijn klasgenoten. Ik wist niet hoe snel ik mij moest aankleden, ik schaamde me kapot. Ik graaide naar mijn kleren maar kwam er gelijk achter dat mijn onderbroek was verdwenen en hoe ik ook zocht in mijn bagage, alle drie mijn boxers waren verdwenen. “Och, het jochie heeft geen onderbroekjes mee”. De plagerige toon van Derk, de ogen van de andere jongens hadden een onverwachts effect op mijn lijf, ik kreeg een stijf pikkie en dat viel de anderen ook op. “Krijg nou wat, hij vindt het lekker”; Derk klonk oprecht verbaasd, en ik was het zelf ook. “ Dan moet hij in het vervolg hier in de tent maar in zijn blootje rondlopen!”. Ik geneerde me kapot, trok toen maar mijn kleren aan zonder ondergoed aan te hebben en het 'lullige' was dat ik er stiekem van genoot. Nog erger was eigenlijk dat ik hoopte op meer... maar behalve dat ik de rest van de week altijd naakt te kijk stond voor de anderen als ik in de tent was deden ze niets.”

--

Ik kon me bij het lezen prima voorstellen hoe Mark zich had gevoeld op dat moment. Ik wist ook dat ik hem dat kon bieden (en veel meer). De foto's die hij bij had gevoegd logen er ook niet om. Het kleine piemeltje dat hij beschreef was een forse pik geworden, hij was mooi slank en hij had een leuke kop met een goede uitstraling. Al met al, door zijn brief en nu al getoonde inzet besloot ik hem uit te nodigen en te vragen of hij mij toch durfde te ontmoeten. Voorzichtig, dat wel, gaf ik hem de keuze of hij me wilde ontvangen, bij mij thuis wilde komen, een ontmoeting in een café wilde of eerst nog wilde chatten via Skype. Wel gaf ik aan dat ik niet eindeloos online contact wilde en dat hoe sneller hij de stap durfde te zetten voor een real life ontmoeting hoe gemakkelijker de rest hem zou afgaan. Ik wist dat ik aan de ene kant voorzichtig moest zijn met deze jongen, aan de andere kant ook dat ik hem wilde. Voor mijn genot en zijn vorming tot totaalslaaf. De vriendschap die ik hem daarbij zou schenken zou hem blijvend aan mij binden. En omdat een subje het nou eenmaal nodig heeft zou ik ook zorgen dat ik meer foto en video materiaal van hem zou krijgen. Om (indien nodig) hem over grenzen te helpen of dwingen. Mijn antwoord aan hem bevatte verder nog wat reacties op zijn vragen, behalve op vragen hoe en wat ik met hem zou willen doen (en dat moet een slaaf ook niet willen weten). Mijn email sloot ik af met een foto van mijn gezicht, voor een ervaren sletje maakt uiterlijk niet uit (is mijn ervaring) maar voor een beginner zeker wel, en om een wederzijdse teleurstelling te voorkomen heb ik liever gelijk een 'nee' dan tijdens een eerste ontmoeting.

Na het versturen van de mail las ik de brief van Mark nog een keertje door. Ik werd er geil van en was blij dat ik (een overblijfsel uit mijn eigen slaventijd) een stalen kuisheidskooi om mijn piemel had. Kloppend voelde ik mijn blote eikel tegen het koude ijzer klemmen. Ik kon natuurlijk de sleutel pakken en gaan rukken tot ik mijn zaad op mijn huid voelde, maar ik vermande me, trok kleren aan (geen onderbroek) en ging boodschappen doen. Even mezelf afleiden van mijn eigen spanning die ik intens voelde in de hoop dat Mark zich zou durven overgeven aan mijn dominante vriendschap.

Op de fiets merkte ik dat ik het zelf ook spannend vond, zou deze jongeman zich aan mij durven aanbieden? Zou hij afknappen op mijn foto? Of was hij één van de vele wannabees? Van die mannen die in een geile opgewonden bui van alles beloven maar waarbij de geilheid met het sperma door het doucheputje verdwijnt? Die van alles willen en beloven, maar het maar niet in hun hoofd krijgen dat ze ook zullen moeten dienen als ze niet geil (meer) zijn. Niet dat ik mijzelf daar nooit schuldig aan had gemaakt, maar juist daardoor kende ik de rollercoaster van emoties die een slaaf doormaakt. Maar ook was ik me heel bewust van de tijd die een goede Meester investeert, moet investeren, als Hij een goede slaaf wilde creëren. En, veel subjes staan er niet bij stil, een Dominant moet ook presteren als hij niet geil is. Mannen lopen nou eenmaal niet een hele dag met een stijve, van voorvocht glinsterende pik als vrouwen met een natte kut. Ik deed mijn boodschappen, kwam weer thuis en merkte dat ik op zijn mail zat te wachten. Dat was een tegengestelde gedachte. Want een snel antwoord kon nooit zo volledig zijn als ik wenste en idem voor een trage reactie. Ik besteedde mijn tijd aan koken, eten; ik keek wat t.v. Maar ik had mijn gedachten er niet echt bij.

Geachte Meester, zo begon de reactie die rond de klok van tien binnenkwam. U bent geen seconde uit mijn gedachten en volmondig en met overtuiging wil ik mijn leven in uw dienst stellen. Geen idee wat het me zal brengen, maar ik weet al lang dat deze behoefte mij beheerst en dat ik mijn behoefte moet omzetten in actie en ik voel dat U de man bent die mijn dromen waar kan maken.

Het is maar een fragment uit zijn mail, maar voor Mij was het overtuigend genoeg. Het liefst zou ik Mark nu ontbieden en bekijken, of hem een reactie sturen, maar ik wilde hem 'hongerig' hebben. Ik wilde zeker in de eerste tijd zijn diepgaande verlangen voeden en hem langzaam maar zeker tot mijn bezit maken. Om mijn spanning weg te werken trok ik mijn kleren uit, goot wat Zwitsal babyolie op mijn handpalm en terwijl ik me langzaam aftrok, langdurig met mijn ontblote eikel speelde en zijn brief herlas en mijn fantasie de vrije loop gaf kwam ik uiteindelijk hijgend klaar en spoot mijn zaad over mijn borst en buik. Met mijn schone hand waar geen olie op zat smeerde ik mijn sperma over mijn blote lijf en likte de restanten tussen mijn vingers vandaan. Eenmaal 'opgedroogd' deed ik de lampen uit en ging naar bed. Denkend aan Mark en wat hij voor mij zou gaan betekenen gleed ik langzaam dromenland in.

Met een kloppende en stijve pik werd ik wakker van de kinderen van het kinderdagverblijf die onder mijn slaapkamerraam aan het spelen waren. Door de gordijnen zag ik dat het een zonnige winterdag was terwijl ik even zachtjes met mijn luststengel speelde. Gelukkig kon ik mijzelf beheersen, stond op, propte met moeite mijn lul in de CB 6000, sloot die af om te voorkomen dat ik mijn ballen zou legen en zette (verder naakt) een kop senseo terwijl ik de nieuwssites even doornam. Nog steeds in mijn blootje startte ik mijn laptop op en met een tweede kop koffie en een broodje begon ik aan het schrijven aan mijn boek. Op enkele onderbrekingen na (even naar de wc, wat drinken pakken en een sigaret roken) schreef ik tot halverwege de middag aan mijn boek. Pas toen nam ik een warme douche, trok een broek en blouse aan (ondergoed en sokken droeg ik bijna nooit) en ging daarna wandelen. Op zich zal het weinig verbazing opwekken dat ik aan Mark dacht en mijn volgende stappen in het proces om hem tot mijn slaaf te maken. Ik besloot als snel dat ik hem wilde zien en voelen; op een beschut plekje trok ik mijn broek naar beneden, maakte een foto van mijn opgesloten pik en met een uitnodiging voor hem om zich dezelfde avond 8 uur bij mij te melden, stuurde ik hem een appje.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mark Wordt Mijn Slaaf - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: VriendenweekendDoor: Guus1
Gelezen: 2407x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden, Coming-out, Pijpen, Vakantie
21-06
8.5
:: De Zes Van Klas 6a - 24Door: Jaakske
Gelezen: 2296x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-06
8.5
:: Verassings OrgyDoor: Speedo Lover
Gelezen: 6849x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Orgy, Blinddoek
18-06
7.9
:: Eerst Douchen - 3Door: Hwdick
Gelezen: 3111x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Trekken, Gehoorzaamheid
18-06
7.8
:: Arjen And Friends - 11Door: Hwdick
Gelezen: 1782x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dominantie
18-06
8.5
:: Nieuw In De Sportschool - 11Door: Adidasboy
Gelezen: 2706x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Trio
17-06
8.7
:: Lars En Mark - 12 (Slot)Door: Jelmer
Gelezen: 3396x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Samenwonen, Seks, Surprise, Huwelijk
16-06
9.3
:: Quint's Liefde - 6Door: Quint97
Gelezen: 1838x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle
16-06
8.9
:: Laatste Dagen Samen... - 4Door: Mitch1999
Gelezen: 3085x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anale Sex
15-06
8.5
:: Van Hetero Tot Sissy - 4Door: Sissyboy
Gelezen: 3940x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernedering, Pijpen, Neuken, Slet
15-06
8.4
:: Jongens Hormonen - 13Door: Jaakske
Gelezen: 2688x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-06
8.9
:: Quint's Liefde - 5Door: Quint97
Gelezen: 2640x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle
15-06
9.0
:: Als Sletje Gebruikt - 3Door: Dirk
Gelezen: 4407x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
7.7
:: Mijn VoetballertjeDoor: Bart2
Gelezen: 9547x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voetbal, Homo, Werk
14-06
7.9
:: Mijn Geile VaderDoor: GekkeGeilerd
Gelezen: 7587x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
7.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net