Opwindend.Net
Datum: 11-01-2018
Stemmen: 89x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 9248x
Lengte: Lang
Bram & Niels - 1
Door GayBoysStorys - Mijn Profiel Pagina

Dit is een nieuwe verhalenreeks, gebaseerd op mijn fantasie en een beetje realiteit :).
Veel leesplezier toegewenst!


Het is weer zover... Die ene maandag de eerste na de grote vakantie. Dit wordt m地 eerste jaar op het HBO dus ik moet nog eerder weg. 全 ochtends weer vroeg, nog vroeger dan vorig jaar, wakker door dat herrie ding naast m地 bed en natuurlijk, zoals bijna elke ochtend, met een keiharde ochtendlul. Ik zet m地 wekker altijd al een kwartiertje vroeger zodat ik 壮 ochtends ffkes lekker kan spuiten.

Dat is het begin van mijn ochtendritueel, wekker uit en m地 16 cm lange stijve lul pakken. Ik slaap trouwens naakt dat scheelt weer tijd 全 ochtends. Daar heb ik over na gedacht. Ik begin langzaam m地 lul af te trekken terwijl ik op mijn telefoon wat rondkijk voor wat porn. Ik zoek altijd op boys die er een beetje uit zien zoals ik. Ik ben gay trouwens mochten jullie het nog niet door hebben gehad. Zelf ben ik dun en best lang bijna 2 meter blond haar en blauwe ogen.

Na snel wat te zoeken op google heb ik een lekker filmpje gevonden van 2 boys rond de 18 jaar, net zo oud als ik ben. Ze liggen tegelijk elkaars lullen te pijpen en ik fantaseer erover hoe ik dat ook met een boy doe. Ik begin harder te trekken aan mijn lul en voel dat het niet heel lang meer gaat duren.

De boys zijn inmiddels begonnen aan het likken van elkaars gaatjes, dan kan het niet lang meer duren voor ze gaan neuken. Ik vind het zelf het lekkerste om te spuiten als ze beginnen met neuken. In mijn hoofd zie ik dan voor me hoe ik dit zelf bij een lekkere boy doe.

Mn lul is al flink nat van het voorvocht wat er nog steeds uit drupt. Een van de boys in het filmpje doet een condoom om en gaat achter de ander staan. In gedachte zie ik weer voor me hoe ik dit ook doe bij iemand. Langzaam gaat zijn stijve in het gaatje van de ander,die hard aan het kreunen is. Zelf kreun ik ook best wel veel. Ik slaap op de zolder dus ze kunnen mij gelukkig niet zo goed horen beneden.

Ik kijk even hoe de ene boy in de ander zijn ass aan t stoten is. Ik trek nog een beetje harder aan mijn stijve lul en voel mijn ballen samen knijpen. Mijn zaad baant zich een weg naar buiten en een heerlijk gevoel stroomt door mijn lichaam. Een heerlijk begin van de dag zo.

Ik loop naar de badkamer om het zaad van mijn lichaam af te halen. Met een washandje maak ik alles schoon van mijn ballen tot aan mijn nek waar de stralen het verste zijn geland. Daarna ga ik door met de rest van mijn ochtend ritueel aankleden naar de wc eten enzo, je kent het wel.

Nadat ik mijn gehele ochtend ritueel heb doorlopen pak ik mijn tas, controleer een laatste keer of alles erin zit en vertrek dan richting de bus.

Het is al best warm zo vroeg op de ochtend gelukkig heb ik een t-shirt aan en een korte broek want het kon vandaag nog wel veel warmer gaan worden. Na een paar minuutjes lopen ben ik bij de bushalte en wacht op de bus naar school. Zoals gebruikelijk is de bus te laat en ik heb dus wat tijd om de andere mensen die wachten te bekijken. Sommige ken ik wel van mijn middelbare school of ergens uit de buurt. Wanneer ik de bus in de verte zie aankomen komt er nog snel een jongen aangefietst. Ik heb het eerst niet eens door want ik zoek mijn ov-kaart. Wanneer ik die gevonden heb in mijn tas kijk ik op en zie ik hem. Wow! Daar staat een lange jongen van rond mijn leeftijd beetje donkerblond haar en super mooie blauwe ogen. Hij heeft ook een T-shirt aan waar best wel gespierde armen uitkomen en daar onder een korte broek.

De bus stopt en zit al redelijk vol. Bijna achterin zie ik nog een zitplaats met twee plekken. Ik hou er nooit zo van om aan mensen te vragen of ik naast ze mag zitten. Ik loop naar achteren en ga zitten bij het raam. Uit gewoonte zet ik mijn tas altijd op de stoel naast mij. Als ik net zit en een beetje naar buiten kijk vraagt iemand of hij naast me mag komen zitten. Tuurli... Terwijl ik het zeg draaide ik mijn hoofd naar hem toe en daar staat hij dan die knappe jongen die net aan kwam fietsen. Snel herstel ik me en haal mijn tas van de stoel naast mij weg. Hij gaat zitten en ik ruik zijn geur een beetje vermengd met zweet van het harde fietsen waarschijnlijk.

Ik moet ongeveer 40 minuten met de bus en ik hoop eigenlijk dat hij net zo ver moet als ik. Normaal pak ik in de bus altijd mijn oortjes en ga muziek luisteren maar nu niet. Ik vind hem echt best wel leuk en ik probeer een gesprek te beginnen met hem. Ik vraag of hij ook voor het eerst naar het HBO gaat. Gelukkig antwoord hij en hij zegt ja mijn eerste dag, jij ook? Ja, zeg ik, ik vind t best wel spannend.. Ik ook hoor, zegt hij, ik ben Niels trouwens. Ik ben Bram, zeg ik, en ik vraag waar hij vandaan komt omdat ik hem niet kende. Hij zegt dat hij normaal ergens anders op de bus stapt een eind verderop maar hij was wat laat dus hoopte hij hier de bus nog te kunnen halen. We praten wat verder en komen erachter dat we dezelfde opleiding hebben en zelfs bij elkaar in de klas zitten. Ik ben echt super blij, dat betekend dat ik hem veel vaker ga zien. De hele weg in de bus en naar school praten we over van alles verder en het klikt echt goed tussen ons. Aangekomen bij school gaan we op zoek naar het lokaal waar we les hebben. Bij het lokaal aangekomen blijkt dat we als eerste zijn we gaan naast elkaar zitten achterin de klas. We kletsen gezellig verder en langzaam komen ook andere mensen het lokaal ingelopen en gaan ergens zitten.

Het voelt alsof ik Niels al veel langer ken zo gezellig is het. Niet veel later komt ook onze mentor het lokaal binnen, hij stelt zich voor en begint wat te vertellen over de opleiding en het programma van deze week. De eerste week gaan we nog niet echt les hebben maar meer kennis maken met elkaar en met de school. Vanochtend krijgen we uitleg over de studie en de school hoe alles werkt. Vanmiddag gaan we ergens anders iets doen, maar dat was nog even een verrassing.

Na de lange en best wel saaie uitleg van de studie. school en de rest, is het eerst tijd om te lunchen. Niels is zijn brood vergeten te maken omdat hij zo地 haast had vanochtend dus we gaan samen wat halen in de schoolkantine en daarna ergens zitten om onze broodjes op te eten. Hij heeft een broodje gezond en ik een tosti. Niels sport veel en vind het belangrijk om gezond te eten vertelde hij mij, al maakt hij soms wel een uitzondering als hij met vrienden of zo ergens heen gaat. We vragen ons beide af wat we die middag gaan doen maar daar kwamen we snel genoeg achter toen we terug het lokaal inliepen en onze mentor het vertelde.

Die middag zouden we gaan zwemmen, onze school vind het belangrijk dat de leerlingen ook aan hun beweging toekomen. Elke periode zijn er enkele uren dat we gaan sporten. Daarnaast mag je in je vrije tijd op school gebruik maken van de aanwezige faciliteiten.

Van school krijgt iedereen sport- en zwemkleding uitgedeeld en we lopen richting het zwembad van onze school. Het zwembad is best groot en bestaat uit een ondieper gedeelte waar je kan staan en een diep wedstrijdbad. We mogen zelf bepalen wat we gaan doen, zei onze mentor, zolang we anderen niet tot last zijn. We gaan allemaal omkleden en al snel staan we in onze zwemkleding bij het zwembad.

Ik kijk naar Niels hij heeft een mooi afgetraind lichaam met een sixpack een klein streepje haar loopt vanuit zijn zwembroek naar boven. Je kan in die strakke zwemshorts goed de vorm van zijn lul zien en dat ziet er totaal niet verkeerd uit. Een flinke bobbel is te zien bij hem en dat terwijl die niet eens stijf is.

Zullen we een wedstrijdje zwemmen vraagt Niels? Is goed zeg ik en we lopen naar het wedstrijd bad. De rest van onze klas gaat ook zijn eigen gang. We spreken af om wedstrijdje schoolslag te doen om mee te beginnen. We gaan beide klaar staan en hij telt af. 3...2...1... Daar gaan we, hij is echt razendsnel maar ik kan hem redelijk bijhouden. We eindigen bijna gelijk aan de overkant, Niels is wel iets eerder.

Als we weer op de kant klimmen zegt Niels zullen we nog een wedstrijdje doen? Is goed zeg ik maar wat krijgt de winnaar dan? Hmmm goeie vraag zegt hij Zullen we afspreken dat de verliezer de winnaar een massage moet geven? zegt Niels. Afgesproken zeg ik en we gaan weer klaar staan. Deze keer doen we een wedstrijdje borstcrawl. Hierin ben ik beter dan schoolslag maar Niels ook zo te zien. We zijn echt aan elkaar gewaagd en gaan vrijwel gelijk op. De laatste paar meters weet ik toch net iets sneller te zwemmen en ik win deze keer van hem. Dat wordt een lekkere massage denk ik, Niels, zeg ik en steek mijn tong plagerig uit. Wanneer krijg ik die? Vanmiddag? vraagt Niels. Is goed haha bij jou thuis? Ja is prima zegt Niels. Zullen we nog een wedstrijd doen ik wil revanche zegt hij. Is goed, zeg ik, maar de winnaar mag dan vanmiddag zeggen wat de verliezer moet doen. Is goed, zegt Niels, we gaan weer klaar staan en deze keer wint hij. We besluiten nog wat te gaan zwemmen in het wat ondiepere bad en spelen wat met water. Elkaar plagerig onderwater drukken enzo.

Na 2 uurtjes in het zwembad te zijn geweest moeten we helaas weer omkleden. Niels en ik gaan naast elkaar in een kleedhokje. Terwijl ik mezelf afdroog en mijn zwembroek uit doe zie ik in mijn ooghoek de mooie donkerblonde haren van Niels boven de rand van het kleedhokje uitkomen. Ik doe alsof ik niks zie en sta me lekker af te drogen als ik ook zijn ogen zie. Stiekem kijkt hij naar mij en ik vind het best wel leuk eigenlijk. Zon knappe jongen die naar mij kijkt. Wanneer ik mijn hoofd zijn kant op draai duikt hij snel weg.

Wanneer ik aangekleed ben, wacht ik buiten op Niels. Het duurt bij hem iets langer voor hij klaar is, hij was natuurlijk te druk met kijken. Wanneer ook hij klaar is lopen we weer naar het busstation en wachten op de bus. Ik had mijn moeder al geappt dat ik na school nog even naar een klasgenoot toe ging. Na een halfuurtje wachten, die voor mij trouwens voelde als een paar minuten, is de bus er. We stappen in en gaan weer samen achterin zitten.

Het is nu een stuk rustiger in de bus alleen voorin zitten nog wat mensen. Omdat ik wel benieuwd was waarom hij zat te kijken naar mij vroeg ik hem waarom ik zijn ogen zag toen ik mij omklede. Hij werd een beetje rood en zei dat hij wel benieuwd was hoe ik eruit zag zonder zwembroek. Ik begin een beetje te lachen en vraag of hij t mooi vond. Hij wordt nog wat roder en zegt een beetje hakkelig ehh ja best wel.. Ik moet je iets vertellen ik val op jongens zegt Niels. Ik kan haast niet geloven wat hij zegt maar ik zeg ohh dat is niet erg hoor, ik ook zeg ik. In de ogen van Niels zie ik iets beginnen te stralen. Hij zegt echt? Wow dat had ik niet verwacht. Ik ook niet van jou zeg ik terwijl ik een arm om hem heen sla. Niels slaat zijn arm ook om mij heen en legt zijn hoofd op mijn schouder neer. Ik vind jou best wel leuk Bram, eigenlijk vanaf het moment dat ik je zag vond ik je al leuk. Ik leun met mijn hoofd een beetje tegen zijn hoofd aan en zeg dat voor mij hetzelfde geldt. Hij kijkt mij aan en ik kijk terug, in die seconden dat we zo naar elkaar kijken voel ik veel in mijn lichaam gebeuren, ik vind hem echt super leuk en wat ik in zijn ogen zie, hij mij ook. Langzaam komen onze lippen naar elkaar toe en we beginnen te zoenen. Het voelt zo goed met Niels en we hebben totaal niet door dat er een aantal mensen om ons heen zijn komen zitten.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van dit eerste deel van deze nieuwe verhalenreeks. Ik hoop binnenkort deel 2 af te hebben en te kunnen uploaden. Als jullie ideen hebben voor het verhaal, opmerkingen en/of iets anders kwijt willen, laat dan zeker een reactie achter :)

Groetjes,

GayBoysStorys

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Bram & Niels - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Mijn Geile Vader - 2Door: GekkeGeilerd
Gelezen: 1536x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader
22-07
8.4
:: Truckers Gang-bangDoor: Bear4761
Gelezen: 1249x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-07
8.6
:: Geile Jongen Door: Geillejongwn
Gelezen: 1205x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Op School En Broer
21-07
6.5
:: Bi Op OntdekkingstochtDoor: Bear4761
Gelezen: 1064x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
8.8
:: Arjen And Friends - 13Door: Hwdick
Gelezen: 1459x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
8.5
:: Jongens Hormonen - 18Door: Jaakske
Gelezen: 1240x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
20-07
8.5
:: Tijdens EngelsDoor: Jonas2000
Gelezen: 8309x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
7.6
:: Gestrand In BarcelonaDoor: Thomas In Barcelona
Gelezen: 6839x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijpen, Neuken, Reis, Tongen, Pik, Lul, Kontje, Anaal
18-07
9.0
:: Eerste Gayervaring Draait...Door: Pietje
Gelezen: 5921x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Groep, Gangbang,
18-07
8.1
:: Samen ThuisDoor: Stijn
Gelezen: 8716x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Tieners
17-07
7.9
:: Mijn Vaders Vriend - 6Door: Nick
Gelezen: 4174x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.7
:: Mijn Vaders Vriend - 5Door: Nick
Gelezen: 4215x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.7
:: Mijn Vaders Vriend - 4Door: Nick
Gelezen: 7331x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.6
:: Een Nieuw GrijsDoor: Gene Limburg
Gelezen: 3791x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 28Door: Jaakske
Gelezen: 1467x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
17-07
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 980