Opwindend.Net
Datum: 10-02-2018
Stemmen: 35x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 3974x
Lengte: Gemiddeld
Bram & Niels - 3
Door GayBoysStorys - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Bram & Niels - 2

Excuses dat het zo lang geduurd heeft voordat er weer een nieuw verhaal in deze serie online is gekomen. Ik heb het druk met school e.d. waardoor ik niet altijd aan schrijven toe kom. Ik had nu even tijd om dit, helaas wat kortere, deel te schrijven. Ik hoop het volgende deel weer wat langer te kunnen maken :). Veel leesplezier!

We ruimen snel de dingen beneden op van de pizza en gaan richting boven. Richting het grote twee persoons bed van Niels waar ik eerder vandaag ook al in lag. Terwijl we de trap oplopen zegt Niels dat hij altijd naakt slaapt en vraagt of ik dat niet erg vind. Ik zeg hem dat ik ook altijd zonder kleren slaap dus dat het geen probleem is. Sowieso vind ik het niet erg om naakt naast jou te liggen terwijl jij ook naakt ben zeg ik. Niels lacht naar me en knuffelt me als we boven zijn. We gaan richting de badkamer om onze tanden te poetsen, ik gebruik voor deze keer de tandenborstel van Niels, wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind.

Al lopend richting Niels zijn kamer trekt hij zijn shirt uit. Ik loop achter hem en zie hem dit doen, mijn pik wordt gelijk half stijf van zijn lekkere lichaam. Als we op zijn kamer zijn doe ik mijn kleren uit en Niels is ook bezig de rest van zijn kleren uit te doen. Terwijl ik bezig ben met uitkleden kijk in naar Niels, ik zie dat hij hetzelfde doet. Wanneer Niels zijn boxer uit doet en ik zijn grote pik weer zie, staat die van mij helemaal stijf. Niels ziet ook deze bobbel in mijn boxer en komt richting mij gelopen. Voor mij gaat hij op zijn knieŽn op de grond zitten. Hij trekt mijn boxer uit en stopt mijn pik in zijn mond. Het voelt zo lekker, zijn vochtige tong die rondjes over mijn eikel draait. Dit is iets waar ik al zo lang van droom, een jongen die mij pijpt. Niels neemt mijn pik steeds een stukje verder in zijn mond en zuigt eraan. Ik begin te kreunen en pak Niels zijn hoofd vast met 1 hand om het tempo aan te geven. Steeds een stukje verder in hem en het voelt zo lekker.

Niels geniet er ook duidelijk van, ik hoor kreunende geluiden uit zijn mond komen en zie hem met zijn hand naar zijn pik gaan. Hij trekt zichzelf af terwijl mijn pik in zijn mond zit. Wanneer mijn hele pik in Niels zijn mond zit begin ik langzaam te bewegen zodat ik zijn keel begin te neuken. Het voelt zo super lekker dat ik voel dat ik al bijna klaar kom. Ik vraag Niels of hij mijn zaad in zijn mond wil en Niels knikt. Ik neuk zijn mond nog wat meer en dan voel ik het weer. Het heerlijke gevoel van mijn ballen die samenknijpen en mijn zaad dat door mijn pik heen zijn weg naar buiten vind. Rechtstreeks in de keel van Niels. Nadat er 5 stralen sperma uit mijn pik zijn gekomen haal ik hem weer uit Niels zijn mond. Niels likt hem nog verder schoon zodat er geen sperma verloren gaat.

Ik sta nog even na te genieten van het super lekkere gevoel wat ik net had, maar Niels wil meer. Hij trekt me richting het bed en legt mij erop neer. Hij gaat op mijn borst zitten zodat zijn stijve pik op mijn mond ligt. Ik voel zijn vochtige eikel op mijn lippen trillen, een klein straaltje voorvocht loopt al uit zijn pik zo op mijn lippen. Dat is voor mij het teken om mijn lippen van elkaar te halen en langzaam sluit ik deze rond de eikel van Niels. Ondertussen wordt mijn pik ook weer half stijf merk ik doordat ik dit super geil vind. Ik lik over Niels zijn eikel en hij kreunt. Langzaam neem ik zijn pik wat verder in mijn mond en zuig erop. Steeds een stukje verder totdat ik er niet verder bij kan. Ik begin harder te zuigen aan die grote trillende pik van Niels die in mijn mond en keel zit.

Niels zit luid kreunend op mijn borst. Langzaam begint hij in mijn keel te bewegen met zijn pik. Hij is iets van mijn borst afgegaan zodat hij beter mijn mond kan neuken. Terwijl Niels zijn pik in en uit mij gaat staat mijn pik ook alweer op volle stijfheid. Met mijn ene hand streel ik over Niels zijn rug en met de andere speel ik met mijn pik. Niels neukt mijn mond steeds iets sneller en ik blijf aan zijn pik zuigen. Ik hoor dat Niels sneller begint te kreunen, harder ook, en zijn ademhaling versnelt. Hij duwt zijn pik nog een keer diep in mijn keel en dan voel ik zijn zaad mijn keel in spuiten. Het voelt super fijn, dat warme zaad in mijn keel. Niels laat zijn pik langzaam uit mijn mond glijden en ik maak van die tijd gebruik om er nog even lekker aan te likken zodat ook bij hem geen zaad verloren gaatÖ

Ik hoop zo snel mogelijk het volgende deel in deze serie verhalen online te krijgen.

Als jullie nog ideeŽn hebben voor volgende delen, opmerkingen en/of iets anders kwijt willen, laat dan een reactie achter en misschien kan ik er wat mee doen :).

Groetjes,

GayBoysStorys

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net