Opwindend.Net
Datum: 10-02-2018
Stemmen: 27x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 4696x
Lengte: Gemiddeld
Mike En Bart - 3
Door Mike B. - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mike En Bart - 2

Ik legde mijn lul op Bart zijn tong. Hij begon er nu aan te likken. Hij grijpte daarna zelf mijn lul vast en begon eraan te trekken terwijl hij hevig aan mijn eikel zoog. Hij wou steeds meer van mijn lul in zijn mond nemen maar kreeg hem er niet volledig in zonder te kokhalzen. Zo bleef hij mij pijpen, soms likte die ff langs de zijkant en neem van mijn ballen in zijn mond. Het voelde zo goed. Wat als uren voelde maar waarschijnlijk maar minuten waren zei ik dat ik klaar moest komen. Hij pakte mijn lul vast en begon er hard aan te trekken. Ik ging steeds harder hijgen. Toen ik klaarkwam nam hij mijn lul in zijn mond en slikte alles door straal voor straal.

Hij vroeg en hoe was dat dat was de eerste keer dat ik iemand pijpte. Ja voor een eerste keer was het super fijn en waardeerde heel erg dat je tanden niet gebruikte grapte ik terug. Hij zoende me en ik kon mezelf proeven.

We gingen uit de douche we waren allebei wel schoon. Toen we elkaar heel geil hadden afgedroogd pakte ik hem op en nam hem mee naar zijn kamer. Hij was veel kleiner dan ik dus ik kon hem gemakkelijk op het bed gooien. Ik sprong zelf ook het bed op en deed zijn benen uit elkaar. Ik gaf hem eerst een zoen hij zoende mij daarna in mijn nek dat wordt een hickey. Ik ging langzaam naar beneden van zijn nek naar zijn tepel naar al zijn blokjes en uiteindelijk zijn geweldige lul.

Ik staarde ff naar zijn harde lul. Wat was hij mooi en groot. Ik begon eraan te trekken. Ik keek ff omhoog in zijn mooie diepe ogen. Na een tijdje keek hij naar zijn lul terug naar mij en toen weer naar zijn lul. Ik had de hint begrepen. Ik likte eerst aan zijn lul. Heel raar om het zelf te doen. Maar ik likte hem van boven naar beneden en weer terug. Rustig nam ik zijn lul in mijn mond. Ik holde mijn wangen uit want zelf vond ik dat ook fijn als meiden dat bij mij deden. Ik probeerde eigenlijk te imiteren wat andere bij mij deden. Hij begon zachtjes te kreunen en legde zijn hand op mijn hoofd. Ik wilde dat hij meer ging kreunen en begon sneller en harder te zuigen. Maar net zoals Bart kreeg ik zijn lul ook niet helemaal in mijn mond. Dus ik probeerde ook niet verder te gaan. Na een tijdje begon hij harder te kreunen. Toen hield ik op. Ik draaide hem zodat hij op zijn buik lag. Hij wou bijna gaan protesteren maar toen begon ik hem te rimmen.

Gelukkig hadden we net gedouched. Hij begon kij hard te kreunen. Hij was nog nooit gerimd maar kon niks anders dan kreunen en fuck Mike zeggen. Ik moest lachen maar hield al snel op.

Waarom hou je op? Mag ik je zo neuken? Als je doorgaat met rimmen en eerst vingert wel. Hahahaha deal.

Dus ging ik verder met rimmen. Ik wist dat ik wel snel moest stoppen want het klonk ofdat hij alweer bijna ging klaarkomen. Toen pakte ik wat glijmiddel en langzaam stak ik een vinger in hem. Hij vond het heel raar voelen maar voelde geen pijn. Bij de tweede vinger begon hij al wat te kreunen langzaam trok ik mijn vingers uit elkaar en stopte er al snel een derde bij. Het leek niet ofdat het veel pijn deed dus ik besloot dat we konden neuken en hij stemde in.

Ik ging achter hem zitten met veel glijmiddel over mijn lul. Langzaam duwde ik mijn lul tegen zijn sterretje aan en ging met mijn eikel naar binnen. Ik wachtte ff en ging verder. Bart begon snel weer voluit te kreunen. Toen ik er helemaal inzat ging ik er weer uit en helemaal in.

Fuck dit voelt zoooooo fucking goed zei bart terwijl ik hem zachtjes neukte. Snelllleeeeer Snelllllleeer riep hij. Ik hield nu niet meer terug en begon hem hard in zijn ronde kont te neuken. Ik trok tijdens dat ik hem neukte aan zijn harde lul. Ik draaide hem om en ging weer verder. Hij begon nu te schokken net als ik. Ikkkk kom klaaaaaar riep hij en 5 lange stralen vlogen uit zijn lul en over zijn sixpack. even nadat hij klaarkwam ging ik uit zijn kont en spoot over zijn sixpack en gezicht. Ik viel op Bart neer en gaf hem een lange zoen. Voor een half uur uit mijn gevoel lagen we daar zo soms zoenend. We stapte in de douche en ik rimde hem nog een keer omdat hij dat zo lekker voor. Daarna gingen we slapen.

Die ochtend werd ik naakt wakker gepijpt, een van de beste dingen die er is. Al snel kwam ik klaar maar met maar 2 of 3 stralen. Ik zoende hem maar we moesten ons aankleden voor werk. Toen we opstonden merkte we pas dat we koppijn hadden. Ach ja ten minste heb ik ze gewaarschuwd. We kleden ons aan maakte ons klaar en voordat we op de fiets stapte gaf Bart mij nog een geweldige zoen.

Dit is het enerlaatste deel van mijn verhaal. Hopelijk geniet je een beetje meer van dit deel door de seks. Volgend verhaal is ook vooral seks.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mike En Bart - 4

Zoek naar meer verhalen van Mike B....
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net