Opwindend.Net
Datum: 11-02-2018
Stemmen: 31x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 3143x
Lengte: Lang
Op Weg - 4
Door Ronald - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Op Weg - 3

“Ron ben je echt niet boos op mij, dat ik je hebt toegevoegd aan die veilinglijst? Ik moet je ook eerlijk zeggen dat wij er een gratis vakantie aan over kunnen houden als jij een bepaalde prijs oplevert.”

Ik kijk Marcel even aan en begin dan te lachen.

“Ik denk dat die vakantie dan maar voor mij is, als ik hem verdien mag ik er ook van genieten.”

“Je mag mee volgend jaar, de vakantie is voor het volgende jaar die we kunnen krijgen. En jij bent dan van harte uitgenodigd om met ons mee te gaan, ik hoop trouwens dat we na de vakantie nog vaak van je mogen genieten bij ons thuis.”

“Als jullie niet vergeten om het adres te geven dan zal ik zeker regelmatig bij jullie langs komen dat weet ik zeker. Er is een droom van mij in vervulling gegaan in de afgelopen vierentwintig uur. Ik zou wel gek zijn om die droom uit te laten gaan.”

Erik staat op en geeft mij een lange warme tongzoen, ook van Marcel krijg ik een uitgebreide tongzoen. Als we weer zitten valt langzaam de avond over de camping, het is nog steeds heerlijk warm. Ik draag een sportbroekje en een shirtje erop aan mijn voeten heb ik een paar slippers.

“Wie zou je het liefste hebben dat jou koopt straks Ron.”

“Ik denk dat ik het liefste zou gaan voor die oude boer, Angelo, die maakte vanmiddag iets los bij mij. Hij ziet er ondanks zijn leeftijd goed uit en was vriendelijk. Alleen jammer dat hij Frans spreek dat doe ik geen enkel woord namelijk.”

“Wees daar maar niet bang voor, Angelo spreekt een hele hoop talen waaronder Nederlands. Hij weet veel van de wereld af en zorgt erg goed voor zichzelf. Zoals ik weet sport hij nog een keer of drie in de week.”

Dan valt de stilte weer over het veldje, Erik heeft wat te drinken in geschonken wat wij zwijgend opdrinken. De beide mannen hebben totaal geen zin in seks merk ik, in de broekjes zit totaal geen beweging wat ik ook probeer of doe. Inwendig moet ik even lachen. Heerlijk om de mannen zo te hebben uitgeput vandaag.

Ik kijk op de horloge van Marcel en sta langzaam op, het begint langzaam tijd te worden om naar de blokhut af te reizen. Marcel en Erik staan ook op, ik krijg van beide mannen een lange innige zoen. Daarna lopen wij met zijn drieën naar de blokhut toe.

Bij de blokhut is het al aardig druk, er zitten allerlei mensen, mannen, vrouwen gekleed en bijna ontkleed het is een bonte verzameling maar vreselijk gezellig. Er word redelijk veel gedronken door bijna iedereen. We lopen even langs de tafel waar de spullen op liggen die geveild gaan worden. Er ligt van alles dildo’s, vibratoren, kunstpikken en voorbindpikken. Penisringen, broekjes en bh’s en nog veel meer van dat soort dingen. Er staat achterop een vel papier met de spelregels, als je iets aanbied wat wordt verkocht dan krijg je dat geld in mindering de volgende keer dat je op de camping komt. Ook kun je het opsparen voor een gratis vakantie.

Om precies elf uur begint de veiling, ik word opgehaald door een van de hulpmensen van de veiling. Samen lopen we de blokhut uit, als we buiten zijn zie ik de oude boer aan komen lopen. Hij blijft even stil staan en kijkt mij heel indringend aan, zijn ogen kleden mij helemaal uit. Ik zie in zijn ogen een vuur branden en hoop dat hij degene is die mij vanavond mee gaat nemen. Glimlachend met een knik van zijn hoofd loopt hij de blokhut in.

De veiling gaat rustig verder alle spullen worden voor prizen verkocht waar je in de winkel verschillende mee kunt kopen. Maar dat is niet erg want het geld is voor een goed doel, als de spullen bijna op zijn komt de leider van de veiling naar mij toe.

“We gaan zo jou vielen, ik zal je aankondigen en dan kom jij het podium op. Je laat jezelf zien aan de mensen in de zaal. Niet al te veel en zeker geen intime dingen, een stukje van je billen mag je wel laten zien maar meer niet.”

Even later loopt hij het podium op kondigt de laatste veiling aan, in een mooi betoog dat het lang geleden is dat er een man werd geveild hadden ze nu weer het geluk om een mooie man te mogen vielen. Ik stap het podium op en krijg een applaus, langzaam draai ik me in de rondte en laat wat dingen van me zien. Een klein stukje van mij billen door mijn sportbroekje een stukje naar beneden te trekken. Als ik weer recht de zaal in kijk zie ik Victor staan die met zijn tong langs zijn lippen gaat. In de andere hoek een beetje verdekt opgesteld zie ik Angelo staan.

De veiling begint rustig er is een minimaal bedrag voor mij ingezet, al snel zitten we al op het dubbele van dat bedrag. Langzaam vallen er mensen af die het niet meer kunnen betalen, op een gegeven moment hoor ik Victor een bedrag noemen waar iedereen van stil is. Even heb ik het idee dat de oude boer daar nooit overheen zal gaan. De veilingmeester is al aan het aftikken bij dat bedrag als achteruit de zaal een hoger bedrag komt. Victor schrik hiervan en kijk de hoek in, als hij de oude boer ziet staan moet hij lachen en geeft zich gelijk gewonnen. Hij loopt naar de boer toe en schud hem de hand.

Ik ben verkocht aan de oude boer, hij komt naar voren en maakt het geld over wat hij heeft geboden, dan pakt hij mijn hand beet en trekt mij met redelijke kracht door de achterdeur de blokhut uit.

Een klein stukje verder staat een grote terreinauto, Angelo opent de deur en laat mij instappen. Zelf gaat hij achter het stuur zitten met een rustig vaartje rijdt hij de camping af. Eenmaal buiten trapt hij het gaspedaal stevig in. Een tiental minuten later rijden we door een mooie onderhouden poort die zich direct weer sluit achter ons. Een eind verderop staat een heel mooie grote boerderij, hij wordt verlicht door verschillende buiten lampen.

Als we zijn uitgestapt lopen wij naar de deur die Angelo open doet en achter ons weer sluit. Ik loop een beetje verloren de hal in die bijna net zo groot is als mijn flatje in Nederland. Ik voel de handen van Angelo rond mijn middel, met een klein beetje kracht draait hij mij om zodat ik hem recht in zijn ogen kan kijken. Heel even kijkt hij mij doordringend aan dan drukt hij zachtjes zijn lippen op die van mij, onze tongen vinden elkaar voor een krachtige lange zoen. Er straalt veel kracht uit de houding van Angelo, het voelt ook prettig zijn armen rond mijn lichaam. Hij heeft zijn onderlichaam strak tegen mij aangedrukt, in zijn broek voel ik zijn lul langzaam harder worden.

Als hij mij loslaat kijk ik in een paar geile ogen, zijn vingers strelen zachtjes over mijn billen en verdwijnen onder mijn shirt.

“Kleed je uit Ron, ik wil je zien zoals ik je vanmiddag op het strandje zag.”

Ik trek mijn shirtje en sportbroekje uit en gooi het in een stoel die in de hal staat.

“Mmmm je bent echt een heel mooie man Ron, van jou zal ik zeker geen spijt hebben dat ik zoveel voor je heb betaald. Kom we gaan naar de slaapkamer ik wil dat je mij gaat verwennen.”

In de slaapkamer trekt Angelo mij naar hem toe en zorgt dat mijn vingers hem langzaam uitkleden. Als ik zijn bloes en hemd uit heb komt er een mooie stevige borstkas tevoorschijn, er zit bijna geen vet op hij heeft ook een stevige buik. Ik maak zijn broek los en trek die langzaam naar beneden. Als mijn hand langs zijn pik glijd merk ik dat hij ook niet echt klein is geschapen. Na de broek trek ik met een snelle beweging zijn onderbroek naar beneden. Er wipt een mooie grote half stijve paal naar voren. Ik schat hem op een dikke vierentwintig centimeter en wel een centimeter of zes a zeven dik.

Hij trekt mij omhoog en duwt mij door een deur in de zijmuur, we komen in een heel ruime badkamer uit. Ik open de kraan en laat het water lekker warm worden, dan stapt Angelo eronder ik volg hem en begin hem helemaal in te zepen. Als ik met mijn vingers zijn grote pik beetpak groeit die gelijk naar volle sterkte. Ik trek de voorhuid langzaam over zijn eikel naar achteren en sluit mijn lippen op die van hem. Even later zeep ik zijn pik goed in en was hem helemaal schoon. Ik zak op mijn knieën en neem de paal tussen mijn lippen.

Ik hoor Angelo boven mij diep kreunen en enkele franse woorden spreken, ik weet niet wat hij zegt en probeer zij glimmende eikel verder in mijn mond te nemen. Ik voel ineens een warme straal mijn keel in lopen, even heb ik de neiging om het uit te spugen maar de smaak is lekker. Met een grote krachtige straal plast Angelo mijn hele mond vol, het enige wat ik kan doe is slikken omdat de pik te groot om er het water langs naar buiten te laten lopen. Ik hoor Angelo hevig kreunen en ineens pakt hij mijn hoofd strak beet. Met wilde bewegingen neukt hij mij ruw in mijn mond. Zonder waarschuwing begint hij ineens te spuiten, ik vang al zijn zaad op en laat het met smaak in mijn keel glijden.

Even houd hij zich aan de muur van de douchecel beet, dan trekt hij zijn grote paal uit mijn mond. Aan mijn haren haalt hij mij omhoog ik krijg een lange natte zoen van hem, zijn paal staat nog steeds hard tegen mijn buik aan. Als hij mij loslaat kijkt hij mij aan.

“Mmmmm dat was lekker Ron, het was lang geleden dat ik zo lekker ben klaargekomen. Ik ga je nu neuken draai je om en biedt mij je kontje aan.”

Ik draai me om en ga op mijn handen en voeten staan, zonder dat Angelo mijn gaatje een beetje soepel maakt ramt hij zijn grote pik naar binnen. De tranen schieten mijn ogen uit, dit is een echte verkrachting. Zonder zich om mij te bekommeren neukt Angelo mij met harde en stevig stoten. Na een poosje als ik me meer ontspannen heb wordt het voor mij ook lekker. Ik voel de hand van Angelo onder mijn buik komen en mijn slappe pik beetpakken. Even trekt hij eraan en als hij voelt dat hij langzaam harder wordt laat hij hem weer los.

“Ooo Ron wat een heerlijk strak kontje heb jij dit is zoooo lekkerrrr mmmm ik ga voor de tweede keer komen jongen en al mijn zad spuit ik in je darmen oooojaaaa ik kommmm.”

Met een laatste harde stoot voel ik het zaad krachtig mijn billen ingespoten worden. De kracht waar mee deze oudere man mij neemt en volspuit zie je niet vaak bij jongere mannen. Het is zalig mijn lul staat hard tegen mijn buik aan te wippen. Even later trekt hij zijn iets verslapte pik uit mijn billen wat een raar maar geil geluid geeft.

We wassen elkaar weer schoon en stappen dan onder het stromende water uit, in de slaapkamer gaat Angelo op bed liggen. Hij is op zijn buik gaan liggen, met mijn vingers streel ik zijn mooie rug.

“Masseer mij maar eens even lekker Ron, ik ben wel toe aan een zalige uitgebreide erotisch massage.”

Met wat massageolie uit de badkamer smeer ik zijn rug in, langzaam maar wel krachtig begin ik met het masseren van zijn schouders en dan heel langzaam afzakkend naar zijn stevige billen. Na een half uurtje draait Angelo zich om en moet ik verder met de voorkant, zijn paal is nog steeds stijf. Op de glinsterende eikel liggen verschillende druppels voorvocht, met mijn tong ik ik die druppels ervan af.

“Mmmmm dat is lekker ga door, met masseren en met mij pijpen Ron. Wat geef jij mij een heerlijke waar voor mijn geld mmmmm het is vreselijk lang geleden dat ik zo genoten heb. Ga door lieve jongen ik laat je nooit meer gaan.”

Mijn handen strelen zijn borst en zakken dan af masserend naar zijn benen, als mijn vingers langs zijn pik glijden probeert hij mijn handen te sturen om zijn paal vast te nemen. Ik negeer dat en masseer zijn benen vanaf zijn voeten toto aan zijn buik. Terwijl ik mijn handen over zijn buik laat masseren neem ik ineens zijn harde paal in mijn mond.

Door deze onverwachte beweging van mij duwt hij zijn heupen krachtig omhoog, zijn pik verdwijnt voor een groot deel in mijn keel. Met zijn handen drukt hij mijn hoofd langzaam verder naar beneden. Ik kan hem niet verder hebben en moet even slikken waardoor zijn paal ineens helemaal in mijn keel verdwijnt. Deze sensatie is voor Angelo teveel en schokkend en kreunend komt hij weer klaar. Zonder mijn hoofd los te laten blijft hij straal na straal in mijn keel spuiten.

Langzaam zakt de stijfheid iets uit zijn paal waardoor ik hem beter in mijn mond kan hebben, zijn handen laten mijn hoofd los. Langzaam trek ik mijn lippen van zijn zalige paal af. Hij is helemaal tot rust gekomen en ligt zwaar hijgend mij aan te kijken als ik met mijn tong langs zijn paal wrijf.

“Mmmm jongen wat doe je met me, ik kan vaak en veel klaarkomen maar dit heeft nog nooit iemand bij mij voor elkaar gekregen mijn pik wordt weer stijf. Ron ik ga je weer neuken jongen ooojaa mijn harde paal in dat strakke kontje mmmm zalig daar wil ik heel de nacht in zitten zaligggg.”

Hij pakt ij ineens beet en drukt me achterover op mijn rug op bed. Dan pakt hij mijn benen beet en legt ze tegen zijn schouders aan. Zachtjes en voorzichtig duwt hij zijn weer volledig harde paal mijn gaatje in, ik heb even het idee dat er geen einde aan komt. Met rustige halen en stoten begint hij mij te neuken, ik masseer zijn paal met mijn kontje door hem zachtjes te knijpen. In de ogen van Angelo is te zien dat hij heel erg geniet, ik voel zijn vrij grote hand mijn slappe pik beet pakken. Met rustige en zachte strelingen komt hij langzaam omhoog. Mijn pik staat hard in zijn hand hij sluit zijn hand krachtig rond mijn pik en begint hem zachtjes af te trekken. Dit is een heel vreemde gewaarwording zoals hij hem af trekt.

Het is niet hard maar ook zeker niet zachtjes, terwijl hij heel zachtjes op en neer gaat met zijn hand voel ik mijn opwinding en genit met grote sprongen dichterbij komen. De eerste druppels voorvocht stromen mijn eikel uit. Even stopt hij met trekken en wrijft de druppels over mijn eikel uit met zijn duim. Ook dit is weer een heel vreemd gevoel, lekker en onaangenaam tegelijk. Dan drukt hij met zijn duim in mijn plasgaatje dit is bijna teveel voor mij. Angelo laat mij los en neukt mij met rustige stoten verder, hij blijft mij strak aankijken, in zijn ogen is een vreemd licht te zien. Als ik weer in zijn ogen kijk kan ik me niet meer inhouden en kom luid kreunend klaar.

“Oooojaa Angelo ik kommm dit is zo lekker ik houd het niet meer hier is mijn zaad mmmmm.”

“Spuit maar jongen laat je maar gaan, knijp maar lekker met je strakke kontje om mijn lul oooojaaa dit is het mmmm ga door met klaar komen mmmmm ik kom ook Ron jaaaaaa.”

Ik voel zijn paal nog dikker worden en dan stroomt zijn zaad mijn kontje in. Hij laat zich voorover zakken en drukt zijn lippen op die van mij, onze tongen vinden elkaar voor een lange natte zoen. Als onze lippen elkaar los laten voel ik zijn nu wel verslapte lul uit mijn kontje glijden. Angelo laat zich naast mij op bed vallen en kijkt mij heel verliefd aan. Ik krijg nog een lange zoen van hem.

“Kom Ron we gaan ons even douchen en dan een poosje slapen en dan ben je weer vrij, dan zit de veiling erop en kan je gaan waar je maar wilt.”

We lopen naar de badkamer, onder het stromende water wassen wij elkaar. Onze tongen en lippen vinden elkaar iedere keer weer voor een heerlijk opwindende zoen. Na ons hebben afgedroogd gaan we op zijn grote ruime bed liggen. Als ik mij iets omdraai komt Angelo tegen mijn rug aan liggen. Hij heeft niets aan gedaan en ik voel zijn warme kloppende paal tegen mijn billen. Heel even ga ik iets verliggen waardoor zijn paal tussen mijn benen inschuift. Even later vallen we beide in slaap, de dag is al bijna begonnen.

Ik wordt wakker van een ligt geschuur tussen mijn benen, als ik langzaam mijn hand tussen mijn benen laat glijden merk ik dat Angelo neuk bewegngen maakt en probeert om zijn harde ochtend paal in mijn kontje te laten verdwijnen. Ik doe net of ik nog slaap en draai mij iets om zodat mijn gaatje voor hem beter bereikbaar word. Ik voel zijn hand mijn billen zachtjes strelen.

“Als ik je nu ga neuken dan ben je voorgoed van mij Ron, ik wil je hier bij me houden je bent een zalige vent en alles wat ik heb ben je waard.”

Ik heb geluisterd naar zijn gefluister, ik weet niet of hij weet dat ik wakker. Dan voel ik zijn grote gladde eikel tegen mijn sterretje. Heel even houdt hij zich in dan drukt hij langzaam zijn paal in mijn gaatje. Zacht grommend achter mij drukt hij hem helemaal in mijn kontje.

“Mmmmm je bent nu van mij jongen, ik laat je niet meer gaan.”

Met heel zachte en rustige halen en stoten begint hij mij te neuken, mijn lul is ondertussen ook hard geworden. Ik sluit mijn vinger rond mijn pik en begin me zachtjes af te trekken. Als hij zijn paal terug trekt en weer naar voren komt druk ik mijn kontje krachtig tegen hem aan.

“Oooo Angelo neuk mij dit is zo lekker wakker worden, een harde dikke paal in mij mmmm jaa neem mij gebruik me maak me de jouwe ooojaaa dit is lekker ik ga klaarkomen Angelo. Ooojaaa ik kommmmmm.”

Met een paar krachtige stralen spuit ik mijn zaad op het bed. Angelo kan zich ook niet meeer inhouden en met een paar harde stoten spuit hij voor de zoveelste keer mijn darmen vol.

Even later stappen we samen lachend onder de douche, na de douche gaan we buiten zitten voor een lekker ontbijt, ik zit nog in mijn blote kont omdat mijn kleren in de hal op een stoel liggen. Angelo is geheel gekleed en lacht mij vriendelijk toe.

“Was je vanmorgen al lang wakker Ron? Heb je gehoord wat ik gezegd heb?”

“Nee, ik heb je niets horen zeggen ik werd wakker van je heerlijke bewegingen in mijn kontje en omdat ik zo vreselijk geil was dat ik wel klaar moest komen.”

“Dan zal ik herhalen wat ik tegen je gefluisterd heb. Ron, ‘Als ik je nu ga neuken dan ben je voorgoed van mij’ dat heb ik gezegd en dat meen ik ook. Je bent een fantastische kerel Ron er is nog nooit iemand geweest die mij zoveel genot heeft weten te geven.”

Ik kijk hem aan en lees in zijn ogen dat hij alles wat hij heeft gezegd ook meent. In gedachte laat ik mijn leven passeren. Ik vraag me af of ik dit echt wel wil.

“Ik weet niet of ik aan je eis verzoek kan voldoen, ik heb ook een leven in Nederland. Ik heb daar werk en vrienden en familie, ik kan ze niet zomaar in de steek laten denk ik. Ik heb genoten van jou dat is zeker en ik zou graag van jou willen zijn, maar ik wil wel een poosje de tijd hebben om daar over te denken en over te beslissen.”

“Dat is geen probleem Ron, neem je tijd ervoor. Ik heb alle tijd maar hoop dat ik je in mijn huis mag verwelkomen als mijn vriend en als mijn seksmaatje. Jij kan iets in mij losmaken wat ik niet meer wist dat ik dat had. Neem de tijd en kom terug als je wilt.”

Een poosje later brengt Angelo mij terug naar de camping, bij mijn tentje neemt hij afscheid met een lange warme zoen, zijn hand verdwijnt nog even in mijn broek en trekt mij zachtjes en ook weer hard af. Ik kijk hem strak aan en fluister dan.

“Oooo Angelo dit is zo vreemd zo lekker ik ga klaar komen mmmm dit is zo lekker mmmmm ik kommmmmm.”

Met een paar harde stralen spuit ik mijn zaad over zijn hand heen en in mijn sportbroek. Hij trekt zijn hand terug en likt hem langzaam af, in zijn ogen is weer een heerlijk geile glinstering te zien.

“Tot over een poosje Ron ik zie je komen.”

Met die woorden stapt hij in zijn auto en rijdt langzaam het veldje af. Ik kijk hem even na en stap dan mijn tentje in en pak mijn badspullen. Met en handdoek en wat schone spullen stap ik het toiletgebouw binnen. Na een heerlijke lange douche kom ik helemaal verfrist en verkwikt weer naar buiten. Bij de tent zijn Marcel en Erik ook weer aanwezig, na een korte uiteenzetting over de nacht begin ik met het opruimen van mijn tent. Een uurtje later rijd ik naar de uitgang. Als ik wil afrekenen hoor ik dat er al betaald is voor mij, met een vriendelijk groet stap ik in de auto en rijd langzaam terug naar de weg.

Verdiept in gedachte rijd ik langzaam over de weg ik ga even aan de kant voor een auto die mij wi inhalen en ga dan verder. Even later kom ik bij de kruising, links is naar de woning van Angelo, tien minuten rijden. Rechtdoor vijftien minuten rijden is de rijksweg. En rechtsaf is richting het onbekende, ik weet niet welke weg ik zal en moet nemen. Na een poosje getwijfeld te hebben zet ik de auto in de versnelling en laat hem langzaam op gang komen, in gedachte heb ik een beslissing genomen.

Ronald.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net