Opwindend.Net
Datum: 11-02-2018
Stemmen: 34x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 7261x
Lengte: Gemiddeld
Kinky In De Sauna
Door Jens - Zoek naar meer...

De eerste zon na enkele koude dagen, leuk om even te wandelen dacht ik. Waarom niet even langs het strand, ik sprong in de auto en reed richting kust. Daar was het toch wat grijzer, maar ik ben er nu toch, de Belgische kust, wat had ik ook verwacht. Vanuit De Panne naar Oostduinkerke en terug, een wandeling van 3u met een koffiestop onderweg. Op de terugweg begon het te druppelen om later toch een regenbui op mijn nek te krijgen.

Doorweekt in de auto keer ik terug naar huis, waar ik na een wandeling ontspannen zou moeten zijn, loop ik nu gefrustreerd rond.

Ik besluit naar de sauna te gaan, af en toe ga ik er heen en kan me er best ontspannen.

Ik ben jong met mijn 24jaar, slank en licht gespierd en geen haartje op mijn lichaam ... dan krijg ik meestal heel wat aandacht in de sauna. Soms kan ik daar van genieten, soms stoort het me mateloos, vooral als dan die oudere mannetjes als schoothondjes achter me aanlope om telkens weer mijn lul in hun handen te krijgen, daar knap ik meteen op af!

Na half uurtje rijden rijd ik de parking op, niet zo heel veel auto's.

Ik bel aan, een nieuw gezicht opent de deur met de buzzer, ik krijg mijn handdoeken en ga naar boven me omkleden. Daarna weer naar beneden naar de bar.

Deze keer was het rustig, een 10tal heren aanwezig van diverse leeftijden.

Ik geef mijn sleuteltje af aan de bar, ik loop er niet graag mee rond.

Ik ga door de glazen deur bijna meteen de jacuzzi in, daar zit ik alleen, te genieten van de warme bubbels. Kijk wat rond, er lijk niet veel gaande te zijn ... dan besluit ik maar even op het meer actieve bovenverdiep te gaan kijke, in de videokamer zitten 2 mannen elkaar een handje te helpen terwijl naast de sling nog een jonge man publiekelijk aan zijn lul staat te trekken, hier ben ik nog niet opgewonden genoeg voor! Ik ga terug naar beneden en ga het stoombad in, daar ligt een man van middelbare leeftijd midden van het stoombad op zijn rug met de handen op het gezicht. Ik ga in een hoekje zitten, niet veel later komt nog een 3de man binnen en gaat in de andere hoek zitten. De warmte doet zijn werk en ik leg mijn handdoek aan de kant en bekijk de man die er ligt, hij heeft mooie dikke pik en ik besluit even dichter te gaan, dit is vreemd want meestal laat ik alles en iedereen op me af komen, maar mijn geilheid neemt de overheid en ik ga naast de man zitten, hij bekijkt me en zijn hand gaat intussen naar mijn 18cm op volle sterkte, ik neem zijn slappe lul in mijn handen en geef paar rukjes, dan maar met mijn mond. De man geniet duidelijk en hoorbaar, Dan gebeurd iets wat ik zelf nooit had verwacht, de man neemt mijn haar vast en drukt zijn lul diep in me mond, daarna brengt hij mijn hoofd omhoog en zegt me op mijn knieŽn plaats te nemen, terwijl hij rechtop gaat zitten, en opnieuw duwt hij mijn mond naar zijn lul. Voor het eerst heb ik een dominante man voor me die niet bang is in bijzijn van andere wat gek te doen en ik word nog geiler dan voordien. Het is een fantasie van me om gedomineerd te worden, maar altijd schrik omdat ik weinig bottom ervaring heb die tevens ook pijnlijk was. Maar goed, mijn mond gaat om zijn pik en hij leid me op en van zijn pik, intussen komen er nog mannen binnen die genieten van het schouwspel, mijn geschoren kontje in de lucht, een hand in mijn haar een een lul in me bek. Er komt een donkere man naast me zitten en toont zijn dikke vlezige grote lul, de man die ik pijp hoor ik zeggen, pijp hem maar even, hij heeft het nodig, en duwt mijn gezicht op de donkere man zijn lul, ik lik en slurp en zuig en voel me zo geil daar in dat stoombad, mijn dominante man staat op, en neemt me over stevig vast, mijn hals, handen, zij en mijn kontje, ik schrik ... ik wil niet geneukt worden denk ik bij mezelf! Hij moet mijn gedachten kunnen lezen hebben, hij stopt bij mijn kontje, neemt mij bij de hals en vraagt wat ik wil, ik zeg hem niet neuken, hij voelt en begrijpt dat mijn jongenskutje klein en strak is, te strak. met alle respect antwoord hij me dat het ok is! Daarna drukt hij mij terug in de richting van de donkere lul, die staat op knappen en na korte tijd krijg ik zijn zaad in mijn mond, ik slik! Maar intussen is het me veel te warm geworden en ik heb een frisse adem nodig, ik zeg dit tegen de dominante man en hij laat me gaan, en zegt dat hij in het gebouw blijft moest ik zin krijgen in een 2de ronde.

Ik ga opnieuw de jacuzzi in, daar zit er weer zo ene, ik leun achterover en sluit mijn ogen om te bekomen, al snel voel ik een hand naar mijn lul, ik duw hem weg en glimlach even naar de man naast me om te zeggen, nu niet, ik stap uit en ga aan de bar zitten, die man uit jacuzzi komt naast me zitten, zoals ik zei, schoothondje, ik bestel wat te drinken de man betaald, dat haat ik, nu lijk ik hem wat schuldig, ik bedank hem en ga erna weer het stoombad in, daar ligt de dominante man weer in exact dezelfde positie als de eerste keer, midden in het stoombad, op zijn rug en met handen op het hoofd. Ik ga naast hem staan en bied me aan, hij kijkt en glimlacht en begrijpt het, hij verteld me hoe geil en kinky hij dit vind. Ik moet op handen en knieŽn gaan zitten, hij daagt me uit met zijn lul voor me gezicht, hij houd me vast bij de hals, en komt voor me zitten, ogen open houden zegt hij, ja antwoord ik hem, diep in mij wil ik hem meester noeme, maar deze totaal onbekende man alle controle geven schrikt me toch nog af. Hij neemt mijn handen vast, ik hou hier zo van, die dominantie, dan komt de man uit de jacuzzi binnen en die wil meteen weer mijn pik en kontje aanraken. Mijn meester kijkt toe, vooral om te kijken of niemand toch probeert mij te neuken, ik voel een mond om mijn harde lul, ik geniet en sluit mijn ogen, opnieuw trekt de hand van me meester mij weer omhoog, en een klap in mijn gezicht, ogen open houden en naar mij kijken, ik kijk hem aan en open mijn mond, ik wil zijn lul, maar hij vind het leuk om me te plagen, een nieuw koppel komt binnen en kijkt toe, handdoeken gaan aan de kant en ze trekken hun lullen hard, mijn meester vraagt of ik geniet van de mond rond mijn lul? Ja antwoord ik hem. Niet te hard? gebruikt hij gn tanden? Nee antwoord ik hem. Hij duwt mijn hoofd omlaag en vraagt me mijn billen te openen voor hem, maar niet hij maar de man uit de jacuzzi begint mijn kontje te likken, al snel duwt mijn meester hem aan de kant, ik ben van hem! zijn tong gaat in mijn kontje! Ik geniet.

Hij laat mij neer zitten en komt voor me, hij legt mijn handen in mijn nek, daar houden beveelt hij. hij komt tussen mijn benen zitten en duwt mijn benen open. Hij wil me zien genieten, een tweede man komt met zijn lul naast me staan, ik doe niets, ik wacht op goedkeuring van mijn meester, die vind het kinky in zijn woorden en laat me de man pijpen, heel snel komt deze klaar en een 2de keer krijg ik zaad in mijn mond, en weer slik ik!

Intussen zit de jacuzzi man op zijn ongemak te kijken, mijn meester heeft dit begrepen en heeft een nieuw idee, hij neemt de man bij zijn nek en legt hem midden van de stoomcabine op zijn rug, en zegt tegen mij, het is jouw beurt, neuk zijn mond, met een brede glimlach ga ik boven de man hangen, steek mijn 18cm in zijn mond en duw zo ver mogelijk! Rustig! hoor ik mijn meester zeggen. Ik luister naar alles wat hij nu zegt. Na een tijdje krijg ik het toch weer veel te warm, dit is zo geil maar de stoomcabine brengt de temperatuur te hoog! Ik moet opnieuw de jacuzzi in, mijn meester toont veel begrip, en zegt als ik wil ik maar naar de bar moet komen, daar wacht hij op me! Iedereen gaat uit de stoomcabine en de meeste gaan de jacuzzi in, vertellend hoe ze genoten van het schouwspel, ik voel al heel snel weer handen, maar deze keer op mijn rug ... een massage? dat sla ik nooit af! ik geniet, wederom met gesloten ogen, het moet zo 10min geduurd hebben. Ik kijk op en zie mijn meester aan de rand van jacuzzi staan kijken. Ik sta op, iedereen ziet mij in volle glorie en ik loop naar mijn meester. Hij neemt me mee naar boven, naar privť cabine, meestal doe ik dit niet, maar voor hem! ja! Ik leg hem uit hoe ik kick op zijn dominantie, hoe hij mijn hals, handen vastneemt, mij bevelen geeft! hoe hij mij en andere mee laat genieten! Ik mag hem pijpen, ik wil zo graag zijn zaad, dat zal ni lukken zegt hij mij, hij wil mij zien klaarkomen, ik ga voor hem staan, en mastrubeer, ik zie hem genieten, ik trek hard aan mijn lul ik wil klaarkomen voor hem! Dat gebeurd ook, ik kom klaar en hij neemt mijn lul in zijn mond, zuigt en slikt en zuigt er alles uit, daarna geeft hij me nog een kus. het licht gaat aan, kuislicht! 23u tijd om te gaan.

Ik ga naar de kleedkamer, ik heb wel nog een verrassing, uit mijn kluisje haal ik jockstrap, erna mijn sportbroek, de dominante man, mijn meester komt me achterna met zijn gegevens, voor hem doe ik nog even mijn broek naar beneden, hij ziet mijn jockstrap en duikt meteen op mijn open kontje, er hangen cameras en nog andere mannen kleden zich om! Ik wil wel, maar nu kan het niet, hij drukt me papiertje in me handen, bel me zegt hij ... dat doe ik wel!

Zoek naar meer verhalen van Jens...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net