Opwindend.Net
Datum: 11-02-2018
Stemmen: 31x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 5794x
Lengte: Gemiddeld
Reumatoloog
Door Klusser - Mijn Profiel Pagina

Ik had na een periode van hartproblemen en ontstoken hartzakje en ontstoken longvlies weer een consult bij de cardioloog.

Hij zei dat het vocht achter mijn hart en longen waarschijnlijk het gevolg was van een reumatologische aandoening en stuurde me door naar een reumatoloog.

Op de dag van de afspraak liep ik in mijn werkkleding met een cockring om in de werkplaats wat klusjes te doen. Ook doe ik dan wel eens een flink gewicht aan die ring zodat mijn zak lekker uitgetrokken wordt, ik heb op dat moment dan ook geen onderbroek aan.

Shit, de tijd vergeten ik moest over tien min in het ziekenhuis zijn en dacht: tis goed zo, gewicht eraf en hup in de auto. Niemand die het ziet.

Bij de reumatoloog mijn verhaal gedaan en hij zei dan wil ik zelf eens luisteren hoe je hart en longen klinken……. Oeps. Moest wel mijn tuinbroek los en aangezien die erg wijd is ……

Ik voorzichtig de voorkant laten zakken… en beetje omhooggehouden.

Komtie voor me staan en zei, ietsje lager want ik kan er niet bij zo… dus ik ietsje lager en er flikkert gelijk een aantal pennen, schroevendraaiers en zwarte stiften uit de bovenzakjes. Van schrik laat ik die broek los en mijn pik komt geheel bloot te liggen met cockring en al.

Reactie van de reumatoloog was…. Hmmmm, ziet er toch niet slecht uit en hij bleef er naar kijken.

Aangezien ik al een paar uur met mezelf aan het geilen was geweest en dus best hitsig was kwam er direct een behoorlijke beweging in mijn pik die binnen enkele seconden op volle sterkte was. Met het schaamrood op mijn wangen mompelde ik iets van sorry hoor maar hij zei dat het niets was om me voor te schamen, integendeel…. Hij biechtte gelijk op dat hij eigenlijk uroloog had willen worden maar dat dan door de verleiding er weinig van zijn werk zou komen…..

Hij ging zonder verder wat te vragen door de knieën en nam mijn pik in zijn mond en gaf me een heerlijke pijpbeurt. Toen hij merkte dat ik bijna zou gaan komen liet hij mijn pik los en vroeg of ik meer wilde en natuurlijk zei ik ja. Hij zei, sta op en draai je om. Tijdens het opstaan viel mijn broek helemaal naar beneden en had hij vrij spel. Hij pakte tussen mijn benen door mijn zak vast en kneep er een lekker in wat bij mij een kreunend geluid veroorzaakte, te hard? Vroeg hij. Nee, lekker zei ik en hij kneep nog wat harder en hij wist toen ook gelijk dat ik wel wat kon hebben….

Terwijl hij mijn zak goed vast had siste hij: geen herrie maken want het is hier nogal gehorig. Ik kreunde van de pijn en knikte alleen maar terwijl ik steeds geiler werd.

Hij ging door de knieën en begon mijn anus te likken en duwde zijn tong steeds dieper en onderwijl bleef hij in mijn ballen knijpen die zo langzamerhand beurs werden.

Toen stopte hij liet mijn ballen los en ging weer rechtstaan.

Hij maakte zijn pik, een 17cm, nat en drukte die in mijn anus, tjee wat voelde dat goed….

Hij begon me lekker te neuken en trok me tegelijkertijd af.

Toen ik voelde dat hij bijna ging komen liet hij mijn pik los en concentreerde zich op zichzelf en spoot mijn hele kont vol.

Hij kreunde dat het een lieve lust was en trok zijn pik uit mijn kont. Hij zakte door zijn knieën en begon zijn eigen zaad uit mijn kontje te likken en toen hij klaar was zei hij: en nu jou zaad, draaide me om en begon me te pijpen dat het een lieve lust was, tjee, die kon er wat van en al na een paar minuten voelde ik mijn zaad borrelen en spoot ik vijf /zes dikke stralen in zijn mond die hij gulzig doorslikte.

Hij stond op en ging weer achter zijn buro zitten en zei: u kunt zich weer aankleden….

Toen zei hij ik had u eigenlijk over drie maanden pas terug willen zien maar ik denk dat het beter is dat ik u wat regelmatiger in de gaten ga houden… bent u het daar mee eens? Natuurlijk zei ik, want het gaat om mijn gezondheid toch? Precies zei hij en daar om wil ik u om de twee weken zien. Maar die afspraak maar met mijn assistente, kan ik nog wat voor u doen? Ik zei ja, mijn pillen zijn bijna op….

Bijna vergeten zei hij, schreef de recepten, gaf me een hand en zei met een knipoog tot over twee weken…….

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net