Opwindend.Net
Datum: 12-04-2018
Stemmen: 149x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 10196x
Lengte: Lang
Te Huur - 1 - Hoe Het Begon
Door Kweetniet - Mijn Profiel Pagina

Het begon allemaal een paar jaar geleden, in de zomervakantie. Mijn ouders waren op vakantie, maar ik had geen zin om weer naar die ene camping te gaan. Alleen thuis blijven is op die leeftijd ook vakantie! Ik had geen geld om ergens naar toe te gaan en het beetje zakgeld dat ik kreeg spaarde ik liever voor een brommer. De week erna zou ik de leeftijd bereiken dat ik er eindelijk legaal op mocht rijden, maar ik moest zeker nog een paar honderd euro bij elkaar zien te sprokkelen. Een vakantiebaantje zat er niet in, was al een aantal keer afgewezen vanwege mijn jonge uiterlijk. Met nog 4 weken zomervakantie voor de boeg, zou ik waarschijnlijk eerder sterven van verveling!

Op een woensdagmorgen was ik in onze schuur bezig met mijn fiets te repareren. Er piepte wat en dat was erg vervelend wanneer je met en volle krantentas op pad moest. Terwijl ik bezig was, hoorde ik bij mijn buurman de poort open gaan. 'Peter, ben je daar?' riep een jongensstem. 'Hi Roland' hoorde ik mijn buurman antwoorden, 'jij komt vast je laatste geld ophalen?'. Die woorden deden mijn nieuwgierigheid aanwakkeren en ik besloot naast de schuurdeur te gaan staan om verder mee te luisteren. 'Inderdaad' zei Roland. 'Nu ik een vaste vriendin heb en binnenkort ook ga studeren, is het echt tijd om er mee op te houden'. 'Afspraak is inderdaad afspraak, je mocht stoppen wanneer je wilde' hoorde ik de buurman zeggen 'best jammer, je bent nog steeds gewild!'. 'Ik heb het ook altijd erg leuk gevonden om te doen, maar nu ga ik alleen nog maar voor mijn vriendin. Al die mannen hebben pech, maar zal vooral het geld erg gaan missen'. In mijn hoofd schoten mijn gedachten van hot naar her.

'De mannen hebben pech en hij gaat het geld missen?'. Wat zou hij daarvoor moeten doen? Al snel werd het duidelijk toen de buurman aan Roland vroeg of hij hem nog ťťn keer een gunst wilde verlenen. īHaha, tuurlijk Peterī lachte Roland. īJe was mijn eerste en nu ook de voorlopig laatste. Maar ik moet er zo weer vandoor, dus ik heb niet veel tijdī. īDan is er geen tijd te verliezen, loop maar snel meeī grinnikte de buurman. Door de gaten in de schutting heen zag ik twee mensen naar de schuur van de buurman lopen. 'Hier ziet niemand ons' zei Peter 'op je knieŽn!'. Terwijl ik stiekem dichter naar de schutting sloop, hoorde ik de buurman zijn broek open ritsen en naar beneden trekken. Nu was ik mijn ouders dankbaar voor het feit dat ze de schutting niet hadden vervangen. Door een spleet in het hout kon ik zo in de schuur van de buurman kijken en zo zag ik een geweldig schouwspel.

Vanuit mijn positie keek ik tegen de zijkant van het tweetal aan. Roland zat op zijn knieŽn voor mijn buurman en keek hem lachend aan. Het was een kleinere jongen en een paar ouder dan ik. Peter had met ťťn hand het hoofd van Roland vast en stuurde met de andere hand zijn reeds stijve lul richting de lippen van de jongen. Hij zoog buurmans pik naar binnen en ik keek ik ademloos en gespannen toe. Wat zicht voor mij afspeelde h ad ik nog nooit in het echt gezien. Ik had totaal geen ervaring op seksgebied en had nooit gedacht dat ik van twee seksende mannen geil zou worden. Maar het gebeurde toch, hoe dieper Peter zijn lul in de mond van Roland stopte, hoe geiler ik werd!

Ik moest gaan verzitten omdat mijn eigen piemel knel zat in mijn broek, maar daarbij verloor ik een klein beetje mijn evenwicht. terwijl ik steunde op de schutting hoopte ik dat dat de buurman mij niet gehoord had. Vanuit mijn nieuwe houding boog ik weer naar voren en tuurde naar het schouwspel in de schuur naast mij. Ondertussen had Peter beide handen op het achterhoofd geplaats en was die Roland in een gestaag tempo in zijn mond aan het neuken. Beide mannen kreunden goedkeuren. 'Kijk mij aan, ik ga komen' gromde mijn buurman. Niet veel later zag ik hem schokken en nam aan dat hij zijn zaad in de mond van Roland spoot. Op dat moment ben ik weggeslopen, ik moest en zou de hand aan mijzelf leggen.

De volgende ochtend was ik weer bezig met mijn fiets, ik moest wel de oorzaak van het piepen vinden. Opeens hoorde ik de buurman over de schutting vragen of ik hem kon helpen met wat dingen vanuit de schuur naar binnen te tillen. Dat wilde ik wel en liep naar zijn schuur toe. Daar bleek dat ik niets hoefde te tillen, maar dat hij even met mij wilde praten. 'Ik weet dat jij ons gezien hebt van de week' begon Peter. 'En volgens mij vond je het wel tof wat je zag'. mijn gezicht liep rood aan en kon alleen nog maar stotteren. 'Heb je ook gehoord dat je er veel geld mee kan verdienen?' vervolgde hij. Ik knikte bevestigend. 'Loop even mee naar binnen, ik heb een voorstel voor je'.

Binnen ging ik op de bank zitten en terwijl hij een biertje in mijn hand duwde begon hij te vertellen. 'Ik heb een aantal jongens voor mij werken die voor geld seks hebben met mannen. Ik koppel ze aan goede betrouwbare mannen die graag geld betalen voor seks met een jonge jongen. Ik regel de betaling en in ruil daarvoor houd ik een beetje van het geld. Het geld wat jij er aan over houd is veel meer dan je met zo een krantenwijk kan verdienen. En het werk is ook een stuk leuker!' Hoe meer hij vertelde, hoe enthousiaster ik werd. De voorbeelden maakten mij geil, ik wilde best eens proberen hoe het was om seks te hebben met een man. Sowieso riep min hele puberlijf om seks. En omdat ik mocht stoppen wanneer ik wilde en omdat ik veel sneller mijn brommer kon kopen of zelfs kon gaan sparen voor een scooter stemde ik in.

'Je mag van mij kiezen' zei Peter. Ik kan je rustig leren hoe het werkt, je voor het eerst laten pijpen en je voor het eerst neuken. Maar ik heb twee klanten die het graag eens met een zeer onervaren jongen willen doen. Als zij de eerste mogen zijn, betalen ze daar grof voor en verdien jij makkelijk je eerste geld. Ze zijn wel wat dominant dus dat moet je wel willen. Met het idee van een nieuwe scooter in mijn achterhoofd neigde ik naar het laatste. Nadat ik het met Peter gehad had over wat ik kon verwachten en de belofte had gehad dat ze wel dominant waren, maar respectvol met mij om zouden gaan, ging ik akkoord. Het onderdanig zijn aan een andere man, zoals Roland dat gisteren deed bij Peter, dat trok mij wel.

Toen de buurman vroeg of hij mij even mocht inspecteren, voelde dat al een beetje normaal. Als hij dat een half uur geleden had gevraagd was ik waarschijnlijk weggerend, maar nu deed ik wat hij vroeg. Mijn kleding lag al snel op een hoopje op de grond en ik draaide rondjes voor de buurman. Mijn kleine piemel stond stijf vooruit en ik moest mij bedwingen om niet er niet aan te gaan zitten. Peter wreef over mijn rug, kneedde mijn billen en gleed met zijn hand over mijn ballen. 'Dat haar moet er even vanaf, bij jou postuur hoort een kaal lichaam'. Even later zat ik met mijn benen wijd in zijn badkamer terwijl hij voorzichtig de laatste haartjes verwijderde. Terwijl hij mij weer rondjes liet draaien maakte hij een paar foto's met zijn mobiel. Daarna vroeg hij mij voorover op mijn knieŽn te gaan zitten. Ik voelde wat kouds tussen mijn billen lopen, gevolgd door een vinger die mijn sterretje begon te masseren. Niet veel voelde ik zijn vinger naar binnen gaan. Eerst een klein stukje, toen veel verder. Het was een raar gevoel, maar niet onprettig. 'Lekker strak, maar flexibel. Dat moet gaan lukken bij Hans en Joop'. Gromde hij vrolijk 'Maar ik moet mij echt bedwingen om jou niet hier ter plekke te neuken.'

Vanaf dat moment ging het snel. Peter belde met Hans en Joop, stuurde hen wat foto's van mij en sprak een prijs af. We lunchten nog samen en na een douche bracht hij mij naar mijn eerste klanten. Beide heren hadden mij voor de rest van de middag gehuurd en stonden al op mij te wachten toen Peter de auto parkeerde bij hun riante villa. Ik werd hartelijk ontvangen en voelde meteen al hand over mijn rug en billen gaan. De buurman gaf nog even de voorwaarden aan 'Het is zijn allereerste keer, hij heeft echt nog nooit wat gedaan met een man, of vrouw. Hij is akkoord gegaan om vanmiddag jullie sletje te zijn, maar als hij wil stoppen, is het klaar!' Nadat de heren de afspraken bevestigden, wenste Peter mij succes en heel veel plezier en reed weg.

Binnen op de bank kreeg ik wat te drinken en begonnen Hans en Joop mij uit te vragen. Of ik echt nog nooit wat gedaan heb, of ik wel eens porno kijk. Of ik meer op vrouwen viel of op mannen enzovoort. Ze waren tevreden met mijn antwoorden en wilden eigenlijk snel beginnen. 'Kijk' Begon Joop 'Wij willen graag eens de eerste zijn bij een jongen. Ik de eerste die een piemel in je mond stopt en de eerste die daarin klaarkomt. Hans heeft dat met je kontje. Daarom willen we jou eerst apart gebruiken en daarna nog met zijn drieŽn spelen.' Ik knikte dat ik het begrepen had en nam nog snel een slok van mijn cola. Het werd nu toch wel heel erg spannend! 'Dus aan jou de vraag, waar wil je mee beginnen? vervolgde Hans met een glimlach Waar wil je het eerst 'gevuld' worden schat?'

Ik koos om het eerst met Joop mee te gaan en zo te ervaren hoe het is om te pijpen. Hij nam mij mee naar de kelder, die luxe was ingericht met allerlei meubels, kussens en beeldschermen. Het bleek hun speelkamer te zijn waar ze regelmatig sexfeestjes hielden. Joop nam plaats op een bank en vroeg mij op zijn schoot te komen zitten. 'Wel eens gezoend?' vroeg hij. Maar voordat ik tijd had om te antwoorden, voelde ik zijn lippen op de mijne en zijn handen over mijn benen. Ik werd helemaal week en besloot mij over te geven aan deze oudere man. Even later was ik hem onwennig aan het tongen terwijl zijn hand via de pijpjes van mijn short op zoek ging naar mijn piemel. Hij verbrak de zoen, gooide mij achterover en met een snelle beweging ontdeed hij mij van mijn short en ondergoed. Daarna volgde mijn shirt en lag ik naakt op zijn bank. Joop kroop naast me, begon weer te zoenen. Zijn hand gleed over mijn lichaam, kneep in mijn tepels en ging weer op zoek naar mijn piemel. Deze stond stijver dan ooit en zonder dat ik het tegen kon houden kwam ik klaar in zijn grote handen. 'Het jongetje is geil' lachte hij, terwijl hij zijn met mijn sperma besmeurde hand liet zien. 'En dus goed opgewarmd voor het echte werk'

Hij dirigeerde mij op de grond. Ik moest met mijn knieŽn op een kussen gaan zitten terwijl hij voor mij ging staan. Hij trok langzaam zijn shirt uit en daarna zijn broek. Ik volgde zijn bewegingen, vooral toen hij zijn onderbroek naar beneden liet zakken. Een grote stijve knoeperd kwam tevoorschijn en gebiologeerd keek ik naar zijn eikel. 'vanaf nu draait het eventjes allemaal om mijn genot. Jij moet doen wat ik je zeg.' zei Joop op een rustige toon. 'Steek je tong uit!'. Ik deed wat hij zei en Joop bewoog naar voren. Met zijn ene hand pakte hij zijn lul beet met de andere pakte hij stevig mijn hoofd vast. Langzaam bewoog hij zijn eikel over mijn uitgestoken tong. Voor het eerst raakte ik de piemel van een andere man aan, met mijn tong zelfs. De kreun en de blik van Joop maakte het allemaal nog geiler. 'Lik er aan' commandeerde hij en volgde zijn aanwijzingen op. Eerst alleen de eikel, later stuurde hij mijn tong over zijn hele pik en zelfs zijn ballen. Terwijl ik deed wat Joop mij opdroeg, voelde ik mij steeds zekerder en begon ik zelfs te genieten van wat ik deed. Langzaam stuurde hij meer van zijn pik mijn mond in, ik voelde de aderen en zoog op zijn eikel. Gisteren had ik nog nooit aan seks met een man gedacht, nu zat ik slaafs iemand te pijpen. Het kan snel veranderen.

Joop ging op de bank zitten en trok mij tussen zijn benen. De bedoeling was duidelijk en ik deed wat ik moest doen. Ik zoog, ik likte en hoorde Joop genieten. Op een gegeven moment trok hij mij van zijn pik af. 'Je doe het geweldig sletje, nu zal ik je belonen!'. Hij dirigeerde mij weer op mijn knieŽn en pakte met zijn beide handen mijn hoofd beet. 'Je hoeft alleen maar te zuigen en te slikken wat ik in je mond spuit'. Ik was zo geil dat het mij allemaal niet meer uitmaakte. Steeds sneller neukte Joop mijn mondje, soms diep, soms ondiep. 'Kijk me aan' riep hij uit en verstevigde zijn grip op mijn hoofd 'Je bent voor mij!'. Ik keek hem strak aan en zag zijn gezicht vertrekken. Hij trok zijn pik terug, tot alleen nog de eikel in mijn mond zag, ik voelde die opzwellen en plotseling was mijn mond gevuld met zijn zaad. Ik kon nog niet besluiten of het lekker was of smerig, maar ohw wat was het geil. Golf na golf vulde mijn mond en ik moest wel slikken om niet te stikken. Toen het sproeien uit zijn pik opgehouden was, trok hij zich terug. 'Mondje open' gebood hij. Het grootste gedeelte was inmiddels naar mijn maag verdwenen, maar de restjes waren vast nog duidelijk zichtbaar in mijn mond. 'Zuig het laatste er ook maar uit' lachte hij vriendelijk en stopte zijn pik weer terug. Ik zoog zoals hij dat vroeg, maar voelde zijn pik jammer genoeg langzaam kleiner worden.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Te Huur - 2 - Een Onbekend Gevoel

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Tijdens EngelsDoor: Jonas2000
Gelezen: 6174x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
7.6
:: Gestrand In BarcelonaDoor: Thomas In Barcelona
Gelezen: 5103x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijpen, Neuken, Reis, Tongen, Pik, Lul, Kontje, Anaal
18-07
9.0
:: Eerste Gayervaring Draait...Door: Pietje
Gelezen: 4355x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Groep, Gangbang,
18-07
8.2
:: Samen ThuisDoor: Stijn
Gelezen: 7471x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Tieners
17-07
7.9
:: Mijn Vaders Vriend - 6Door: Nick
Gelezen: 3450x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.8
:: Mijn Vaders Vriend - 5Door: Nick
Gelezen: 3595x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.7
:: Mijn Vaders Vriend - 4Door: Nick
Gelezen: 6279x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.6
:: Een Nieuw GrijsDoor: Gene Limburg
Gelezen: 3325x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 28Door: Jaakske
Gelezen: 1291x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
17-07
8.5
:: Mijn Eerste Ervaring - 7Door: Anthony64
Gelezen: 2535x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.3
:: Een Heerlijke BuurmanDoor: Anthony64
Gelezen: 6062x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.4
:: Broertje - 5Door: Hwdick
Gelezen: 5073x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-07
8.5
:: Slaaf Van Het Station - 2Door: HornySlaveTommy
Gelezen: 3741x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
15-07
7.0
:: Gebruikt Op Vakantie...Door: Willem
Gelezen: 6430x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Neger, Negerlul, Zwart, Vakantie, Zaadslet, Homo, Naaktstrand
15-07
7.8
:: De Verleidelijke VillaDoor: HornySlaveTommy
Gelezen: 4649x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 470