Opwindend.Net
Datum: 13-04-2018
Stemmen: 84x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 8157x
Lengte: Lang
De Ontdekkingen Van Daan - 2
Door Daan1997 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Ontdekkingen Van Daan - 1

Hey allemaal! Fijn om te lezen dat jullie zo snel het verhaal hebben gelezen en binnen rap tempo gereageerd hebben. Het doet me goed dat jullie enthousiast zijn, ondanks dat er eigenlijk nog vrij weinig seksuele handelingen in voor komen. Bovendien vond ik het ook leuk om te lezen dat in ieder geval één tennisser het verhaal ook gelezen heeft 😊.

Ik gaf jullie de keuze om te stemmen voor één van de twee opties die ik aan het einde van het verhaal gaf. Ik merkte dat de meerderheid van jullie toch liever heeft dat ik het zelf ga bepalen om de spanning er in te houden. Dat ga ik dus ook doen. Ik wens jullie wederom veel leesplezier en kijk gauw verder voor welke optie ik gekozen heb!


De ontdekkingen van Daan – 2: Een stapje verder

Even terug…

Jasper begint te lachen en gaat met zijn hand onderwater en legt deze voorzichtig op mijn half stijve pik. Er gaat een enorm geil gevoel door mij heen. ‘’Je pik is anders wat harder dan de vorige keer toen ik hem aanraakte’’, lacht Jasper terwijl hij er zachtjes in knijpt. ‘’Weet je zeker dat je gaat wachten totdat je thuis bent broer?’’ Rustig trekt hij zijn hand weer van mijn pik af en laat zijn vingers nog even langs mijn ballen glijden.

‘’Ja Jasper, ik weet het zeker. Ik ga het echt volhouden tot ik thuis ben. Maar fijn dat je zo goed om mij en mijn pik denkt broer’’, lach ik. Jasper lacht en drinkt de laatste slok van zijn biertje op: ‘’Het was een mooie dag Daan, een goede overwinning. Maar ik ben echt kapot. Zullen we gaan?’’ Ik stem in en we staan op. Ik geef Jasper nog een brohug en we stappen daarna uit bad. We lopen beide naar onze plek, waar de kledingstukken liggen. Ik droog me rustig af en trek mijn rode Calvin Klein boxer aan. Daarna volgen mijn t-shirt, trainingsbroek, trainingsjack en sokken. Ondertussen praten Jasper en ik over van alles en nog wat. Als laatst trek ik mijn schoenen aan en zie ook dat Jasper al klaar is. We pakken onze tas, Jasper slaat een arm om me heen en samen vertrekken we naar de kantine.

In de kantine staan ook Lars en de meiden, maar zo te zien zijn ze al aardig aangeschoten. Samen met onze trouwe supporters drinkt Lars een biertje en voor de dames een wijntje. Jasper en ik komen er bij staan en krijgen al gauw een biertje in onze handen gedrukt. We worden gauw in het gesprek gemengd, maar erg geconcentreerd kan ik niet meer zijn. Ik ben kapot en zie ook aan Jasper zijn ogen dat hij erdoorheen zit. Ik drink m’n biertje op en zeg dat ik naar huis ga. Ook mijn andere teamleden houden het voor gezien en samen stappen we op de fiets naar huis. Onderweg hebben we het met name over de geweldige wedstrijd van vandaag, over mijn twee winstpartijen, de geweldige herendubbel van mij en Jasper en het laatste punt van de mix van Jasper en Lisa. We lachen en merken dat niet iedereen meer even nuchter is als normaal. Op het kruispunt gaat iedereen z’n eigen weg richting zijn/haar huis. We zeggen elkaar gedag en we fietsen verder. Vanaf daar is het voor mij nog maar één minuutje fietsen.

Eenmaal thuis aangekomen groet ik mijn ouders, broertje en zus en we praten wat na over de wedstrijd. Mijn familie is altijd bij elke wedstrijd aanwezig. Erg fijn om zo’n betrokken familie te hebben. Ook eet ik nog wat, aangezien ik best wel trek heb. Ik ruim daarna mijn spullen op en om stipt 21.00 uur ga ik naar mijn kamer. Ik ben écht kapot.

Ik kleed me uit, ga op bed liggen en check nog even al mijn ongelezen berichten van vandaag. Ik zie dat onze teamapp vol staat met foto’s van vandaag en ook zie ik tientallen whatsappjes van meiden uit de buurt. ‘Geen zin om op te reageren’, denk ik. ‘Dat komt later wel’. Ook op Snapchat heb ik vele ongeopende foto’s/video’s, maar ook die zijn veelal van meiden. Van die meiden die aan het genieten zijn van de eerste mooie zomerdag van het jaar en iets te gewillig poseren voor de camera, waardoor je goed een deel van hun borsten kan zien. De andere die juist haar kont forceert en daar een foto van maakt. Erg geil, maar nu heb ik er op één of andere manier geen zin in. Op Facebook en Instagram zie ik vele foto’s en video’s van onze club over de overwinning van vandaag. Altijd leuk om jezelf terug te zien en ik lees een aantal leuke reacties van supporters. Een voldaan gevoel geeft me het altijd als ik op bed lig na een wedstrijd en zulke reacties van supporters lees.

Ik wil mijn telefoon wegleggen, maar krijg ineens nog een snap van Jasper. Ik klik op zijn naam en er verschijnt een foto van hem in de spiegel, met ontbloot bovenlijf en beneden alleen een boxershort aan. Er staat bij: ‘’It was a good day. Goodnight all <3’’. Ik bekijk de foto goed en denk terug aan hoe het vanmiddag in het bad ging. Ook op de foto ziet Jasper er zo goed uit… Ik had vanmiddag best even willen trekken, maar op één of andere manier krijg ik het toch niet over mijn hart om wat met een jongen te doen. Jasper is geen homo en ik bovendien zelf ook niet. De seks met de negen meiden die ik in mijn leven heb gehad was bovendien altijd goed, lekker en geil. Ik hield van mooie borsten en een grote kont. En dat is ook wat Jasper altijd over zijn sekservaring vertelde. Maar daarnaast vind ik Jasper zijn lichaam ook altijd een prachtig uitzicht. Iets om over na te denken…. Ik leg mijn telefoon naast me leer met het idee dat ik morgenochtend lekker uit kan slapen. Ik heb pas om 12.30 uur les en in de avond een rustige uitlooptraining. Om nu nog te gaan aftrekken, heb ik geen puf meer voor. Rustig val ik in slaap.

Maandagochtend word ik om 09.00 uur moeilijk wakker. Bij het uitrekken van mijn ledematen voel ik dat ik een lichte spierpijn heb overgehouden aan gisteren. Eén spier heeft er zo te voelen wel weer zin in. Als ik rustig met mijn hand naar mijn boxer ga, voel ik dat deze weer helemaal bol staat. Tja, dat komt ervan als je een dag niet rukt.. Ik heb alle tijd vanmorgen, dus ik trek mijn boxer uit en gooi hem van het bed af. Ik sla mijn rechterhand om mijn keiharde pik, trek mijn voorhuid naar achteren en begin rustig aan mijn pik te trekken. Een heerlijk gevoel.. Ik sluit mijn ogen terwijl ik met mijn ene hand rustig door trek en met mijn andere hand zachtjes mijn ballen kneed. In mijn gedachten denk ik aan de snapchats van die geile meiden van gisteren, maar ook Jasper komt in mijn gedachten voorbij. Ik zie het voor me dat we gisteren samen in bad zaten en dat hij zijn ogen gesloten had en zijn grote pik op zijn been lag te rusten. Ik begin ondertussen wat harder aan mijn pik te trekken en ook kneed ik mijn ballen wat heviger. Ik denk aan de laatste keer dat ik seks had met een vriendin van mij, zo’n vijf maanden geleden. Terwijl zij op mijn pik zat te rijden, kon ik genieten van haar prachtige op en neer bewegende borsten. Een heerlijke gedachte, waardoor ik mijn zaad op voel komen. Ik begin nog wat harder te trekken en denk weer terug aan gistermiddag toen Jasper naast mij in bad kwam zitten en een hand op mijn pik legde. Dat geile gevoel dat door mij heenging. Het liefst had ik gewild dat hij dat vaker en langer zou doen, maar het kon niet… Toch fantaseerde ik hierover en deze fantasie zorgde er nu voor dat ik mijn hoogtepunt bereikte. Ik spuit zo’n zes stralen warm zaad uit mijn pik en dit belandt allemaal op mijn strakke buik. Ik wacht tot mijn pik weer slap wordt en veeg daarna met een handdoek het zaad van mijn buik af. ‘Dat was een goeie sessie’, zeg ik in mezelf. Ik pak vervolgens mijn telefoon en lees en beantwoord al mijn berichten. Daarna loop ik de badkamer in, stap onder de douche en maak me klaar voor school.

Gelukkig is de school dichtbij: slechts zo’n kwartiertje met de trein en daarna nog kort met de bus. Eenmaal op school aangekomen krijg ik eerst de felicitaties van mijn klasgenoten voor de sensationele overwinning van een dag eerder. Velen hadden het al op internet gelezen. Daarna loop ik de collegezaal in en volg mijn hoorcollege. Een saaie les, maar ik moet uiteraard goed opletten. Na het hoorcollege nog een werkcollege en om 16.00 uur ben ik alweer vrij en ga ik naar huis. Om 17.30 uur schuif ik thuis aan de eettafel en begin ik met mijn ouders, zus en broertje aan het diner.

Na het eten krijg ik een appje van Jasper: ‘’Joo bro, kom je me ophalen vanavond? Half 7 bij mij?’’ Ik antwoord: ‘’Jappie, is goed! Zie je straks xx’’ Het is eigenlijk standaard dat ik Jasper ophaal voor de trainingen, maar toch appen we hier elke dag nog over. Eigenlijk appen we sowieso elke dag. Over van alles en nog wat. Nadat ik Jasper zijn laatste reactie lees: ‘’Love bro’’, kleed ik mezelf om, pak mijn tas in en ga naar Jasper zijn huis. Hier pik ik hem op en samen gaan we naar de tennisclub. Lars is er vandaag niet. Hij heeft teveel last van zijn spieren en slaat, na advies van de trainer, vandaag zijn training over. Lisa, Daniëlle en Nicole zijn er vandaag wel gewoon.

Nadat we elkaar begroet hebben op de tennisclub lopen Jasper en ik de kleedkamer binnen. Zoals altijd auhoeren en lachen we wat met elkaar. Jasper vraagt: ‘’En, heb je gisteravond nog gedaan wat je zo graag wilde?” Ik lach: ‘’Wat ik zo graag wilde? Jij was toch zo ubergeil?’’ Jasper lacht: ‘’Oké, we hadden beide wel zin.. En ja, ik heb heerlijk genoten van mijn rechterhand, terwijl mijn ogen konden genieten van een blonde chick die keihard geneukt wordt door een dikke negerlul’’. Ik lach en vertel Jasper dat ik gisteravond niks meer heb gedaan, maar vanmorgen mezelf even goed heb verwend. Jasper reageert vervolgens lacherig en zegt: ‘’Dat heb je zeker verdiend, man. Je hebt gisteren goed gespeeld!’’ Ik bedank hem en ga vervolgens verder met omkleden voor de training.

De training verloopt erg rustig. De maandagtraining is altijd vooral een uitlooptraining, zodat we onze spierpijn er een beetje uit kunnen spelen. Ik doe het dan ook zeker rustig aan en als team lopen we wat te dollen met elkaar. Helemaal niet erg, want onze trainer doet daar op maandag altijd vrolijk aan mee. Toch krijg ik op één of andere manier mijn spieren tijdens de training niet echt los. Ik krijg zelfs wat meer last van mijn bovenbeenspieren. Iets waar ik in het verleden wel vaker last van heb gedaan. Echter blijf ik gewoon rustig aan meedoen en om 20.30 uur houden we het voor gezien, vegen we de banen en vertrekken we weer naar de kleedkamer.

In de kleedkamer vertel ik Jasper van mijn bovenbeenspier. Ik zeg dat het erg gevoelig is en gewoon een beetje overbelast is van gisteren. Jasper begrijpt zulke dingen wat beter dan ik. Jasper doet namelijk een sportopleiding en heeft daardoor veel kennis over blessures. Hij stelt voor om mij even licht te masseren. Normaal gesproken is er wel een fysio aanwezig op de club, maar vandaag blijkbaar niet. Gelukkig is het niet ernstig, dus ik vertrouw Jasper dit wel toe. Jasper haalt in de kantine wat massageolie op en ik ontdoe me ondertussen van mijn kleding en houd alleen mijn boxer aan.

Nog geen minuut later komt Jasper terug met een flesje massageolie en ik neem plaats op de massagetafel. Jasper spuit wat massageolie op zijn handen en brengt dit rustig aan op mijn rechterbovenbeen. Hij is met zijn handen rustig opzoek naar de betreffende spier en die heeft hij vrij snel gevonden. Jasper kneedt deze spier voorzichtig en dat is vrij gevoelig. Ondertussen vraagt Jasper regelmatig of het gaat. Ik knik instemmend. Jasper vertelt dat de spier vanuit mijn lies tot aan mijn knie loopt en hij vraagt of ik wil dat hij de hele spier meepakt. ‘’Graag Jappie’’, zeg ik hem. Hij krult mijn boxer iets omhoog en smeert nog wat massageolie op mijn bovenbeen. Hij gaat met zijn vingers richting mijn lies en voert daar wat druk uit. Al drukkend gaat hij daarna met zijn vingers naar beneden. Een pijnscheut gaat door mijn been heen, maar ik houd me in. Dit doet Jasper zo’n tien keer achter elkaar. Tijdens de druk op mijn lies, voel ik Jasper zijn hand steeds tegen mijn ballen aankomen. Na de laatste keer zeg ik lachend: ‘’Is het nodig dat je elke keer mijn ballen aanraakt?’’ Jasper reageert lachend: ‘’Tja, ik doe wat ik kan. Als je niet zulke grote ballen had gehad, was het nooit gebeurt.’’ Na zijn uitspraak knijpt Jasper een fractie van een seconde in mijn ballen. Ik begin te lachen en Jasper zegt: ‘’Zitten nog steeds vol met zaad zo te voelen’’. Ik begin nog harder te lachen en geef Jasper met mijn hand een zachte stomp in zijn ballen. Ook Jasper begint te lachen en vertelt dat ik van de massagetafel af mag komen. We kleden ons helemaal uit en stappen onder de douche.

Tijdens het douchen kijk ik wederom goed naar Jasper. Zijn prachtige blauwe ogen en natte blonde haren… Zijn mooie sixpack, lange pik en grote ballen… Daaronder nog die gespierde benen.. Hmmm. Een raar gevoel gaat er door mij heen bij die gedachtegang. Ik was snel mijn haren en stap daarna onder de douche weg. Ook Jasper houdt het vlak na mij voor gezien en volgt mij richting de kleding. Tijdens het afdrogen zegt Jasper ineens: ‘’Hey Daan, we weten alles van elkaar, ook over onze pikken. Mijne is iets langer en jouw ballen zijn iets groter. Maar welke zou sterker zijn?’’ Ik begin te lachen en zeg hem dat die van mij wel sterker zal zijn, omdat mijne grotere ballen draagt. Jasper lacht en zegt: ‘’Hoe kunnen we daarachter komen?’’ Ik vertel Jasper dat we er een aantal tennisrackets zonder bespanning aan kunnen hangen en kijken welke het meeste kan houden. ‘’Die van mij houdt sowieso minstens 8!’’, zegt Jasper. Ik lach hem uit, loop naar hem toe en pak zijn pik vast: ‘’Dit ding kan misschien net één houden, voordat hij weer slap wordt.’’ Jasper pakt vervolgens zijn eigen pik vast, begint er mee te helikopteren en zegt: ‘’Mijn pik is goed getraind! Ik zeg 8.’’ Ik zeg dat we die uitdaging de volgende keer aangaan, als we rackets zonder bespanning hebben. ‘’Is goed’’, zegt Jasper. ‘’Ik win dat sowieso’’. Jasper draait zich ondertussen weer om. Ik loop naar hem toe, pak mijn pik vast en sla ermee tegen Jasper zijn pik aan. ‘’Bam! 1-0!’’, zeg ik lachend. Jasper lacht ook en trekt vervolgens zijn boxershort aan. Ook ik ga me nu aankleden. Het feest is weer over.

Nadat we ons aangekleed hebben, vertrekken we naar huis. Op het vaste kruispunt neem ik afscheid van Jasper en rijd ik verder naar mijn eigen huis. Hier aangekomen doe ik mijn standaard ritueeltje: tas uitpakken, iets te eten pakken, beneden zitten en vervolgens naar bed. In mijn bed aangekomen zie ik een snap van Jasper die ik gelijk open: een foto van 10 tennisrackets zonder bespanning. De tekst zegt: ‘’Wanneer wordt het? Morgen of nog even wachten?’’ Ik reageer met allemaal lachpoppetjes en ga van binnen helemaal stuk. Ik krijg gelijk weer een foto: Jasper in zijn boxershort, met een hand om zijn pik. De tekst: ‘’My little bro, vs your little bro’’. Nu kan ik helemaal niet meer.. Ik stuur nog meer lachpoppetjes en stuur een filmpje dat ik helemaal stukga. Ik app nog wat met Jasper en leg daarna mijn telefoon weg.

Ik sluit de avond af met een hand om mijn pik. Ik ben nog erg geil, ook door wat er vanavond weer gebeurd is. De hand van Jasper weer rondom mijn ballen, mijn pik tegen die van Jasper, mijn hand om Jasper zijn pik en een sexy foto van Jasper in zijn boxer. Jasper zijn pik voelde trouwens zacht aan. Ik had hem wel eens vaker gevoeld, maar hij was inmiddels ook wat dikker. Deze gedachten maken mijn pik ontzettend snel stijf en ook trek ik hard. Ik denk aan het idee dat we binnenkort gaan testen wiens pik harder is. Lars kan daar natuurlijk niet bij zijn.. Ik kom binnen vijf minuten heerlijk klaar en veeg mijn zaad met een handdoek af. Daarna val ik in een heerlijke slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Ontdekkingen Van Daan - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Tijdens EngelsDoor: Jonas2000
Gelezen: 5659x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
7.6
:: Gestrand In BarcelonaDoor: Thomas In Barcelona
Gelezen: 4660x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijpen, Neuken, Reis, Tongen, Pik, Lul, Kontje, Anaal
18-07
9.0
:: Eerste Gayervaring Draait...Door: Pietje
Gelezen: 3989x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Groep, Gangbang,
18-07
8.2
:: Samen ThuisDoor: Stijn
Gelezen: 7190x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Tieners
17-07
7.9
:: Mijn Vaders Vriend - 6Door: Nick
Gelezen: 3264x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.8
:: Mijn Vaders Vriend - 5Door: Nick
Gelezen: 3441x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.7
:: Mijn Vaders Vriend - 4Door: Nick
Gelezen: 6021x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.6
:: Een Nieuw GrijsDoor: Gene Limburg
Gelezen: 3219x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 28Door: Jaakske
Gelezen: 1242x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
17-07
8.5
:: Mijn Eerste Ervaring - 7Door: Anthony64
Gelezen: 2501x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.3
:: Een Heerlijke BuurmanDoor: Anthony64
Gelezen: 5955x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.4
:: Broertje - 5Door: Hwdick
Gelezen: 4960x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-07
8.5
:: Slaaf Van Het Station - 2Door: HornySlaveTommy
Gelezen: 3703x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
15-07
7.0
:: Gebruikt Op Vakantie...Door: Willem
Gelezen: 6378x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Neger, Negerlul, Zwart, Vakantie, Zaadslet, Homo, Naaktstrand
15-07
7.8
:: De Verleidelijke VillaDoor: HornySlaveTommy
Gelezen: 4609x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 562