Opwindend.Net
Datum: 13-04-2018
Stemmen: 105x
Cijfer: 9.3
Gelezen: 6890x
Lengte: Lang
Lars En Mark - 6
Door Jelmer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Lars En Mark - 5

© Jelmer (De verhalen over Lars en Mark zijn niet bedoeld om gepubliceerd te worden op digiGOP)

Hijgend lig ik op mijn rug af te wachten wat er nog meer gaat gebeuren. Ik doe mijn ogen dicht en even later voel ik Lars naast me in beweging komen. Hij draait zich op zijn linkerzij en dan voel ik zijn fluwelen vingertoppen over mijn gezicht strelen. Ik voel de warme adem uit zijn mond langs mijn wang strijken en krijg dan zacht een lieve kus tegen mijn wang gedrukt, net onder mijn rechteroog. Van geilheid begin ik weer zwaarder te ademen en krijg dan een volgende kus heel teder tegen mijn half geopende lippen gedrukt.

Zijn vingertoppen voel ik over mijn borst naar beneden strelen en bewegen door de klodders sperma op mijn buik. Witte romige klodders warm zaad van ons samen komen bijna tot aan mijn kin. Zijn vingertoppen strelen langzaam naar beneden en bereiken mijn pik, die strak tegen mijn platte buik aangeklemd zit.

Zacht knijpt hij met zijn vingertopjes in m’n harde eikel alsof hij de laatste druppels sperma er uit wil melken, en zowaar voel ik hoe nog een laatste stroom zaad uit mijn hete stijve lul loopt. Langzaam strelen de vingers over de harde schacht van mijn stijve pik, en dan over mijn ballen die vervolgens even heerlijk zacht gekneed worden. Zijn adem voel ik nog steeds langs mijn gezicht strijken als hij met zijn vingers onder mijn ballen komt.

Dan voel ik zijn vingers aandrukken op het punt tussen mijn ballen en mijn anus. Ik sidder…Dat is zooon heerlijk gevoel. Dit kende ik allemaal niet, en er ontsnapt een zachte kreun uit het diepst van mijn keel. Dan herhaalt Lars nog een paar keer dezelfde handeling zodat ik als vanzelf mijn knieën optrek en mijn benen spreid. Zo kan hij er beter bij om de dingen te doen die we samen graag willen, en dat moet nu ook maar gebeuren.

‘Vindt je het lekker wat ik doe?’ Vraagt Lars fluisterend. Ik kreun zacht en wat langer als bevestiging op zijn vraag. Dan draai ik mijn hoofd naar hem toe en Lars richt zich op terwijl hij zichzelf ondersteunt op zijn elle boog. Met mijn natte lippen vind ik zijn tepel en begin hem met mijn natte tong te kietelen. Zijn wriemelende vingers tussen mijn gespreide benen vinden mijn gaatje en beginnen het dan zorgvuldig met lichte druk te masseren. Hij maakt zijn vingers flink glibberig met het sperma op mijn buik en drukt dan nogmaals met twee vingers tegen m’n gewillige sterretje.

Het zachte vlees wijkt uiteen en langzaam, behoedzaam en met een nog geiler makend gevoel glijden dan voorzichtig twee vingers langzaam naar binnen. Mijn adem stokt even, ik spreid mijn knieën nog wat verder en nog meer opgewonden dan dat ik al was begin ik plotseling zacht kreunend als een hongerige baby op Lars zijn tepel te zuigen. Zijn nog stijve pik die tegen mijn bovenbeen aandrukt voel ik door de oplopende geilheid nog harder worden. Zijn ademhaling gaat sneller en minder oppervlakkig.

Mijn god, wat is dit vreselijk geil. Hij draait zich wat meer naar me toe zodat ik met mijn natte zuigende mond wat makkelijker bij zijn tepel kan. Zijn vingers gaan dieper en bewegen glibberig naar binnen en weer naar buiten en draaien rond. Ik kantel mijn heupen zodat Lars er nog beter bij kan. ‘Goed zo schatje’ fluistert Lars, ‘ik weet wel wat je wil’. Zijn vingers bewegen met een soppend geluid steeds sneller in en uit mijn jeukende kontje terwijl ik zacht kreunend gulzig op zijn tepel zuig. Onze ademhaling gaat snel, net alsof we een geil sekswedstrijdje hebben op het voetbalveld of in de sportzaal.

Zijn vingers glijden weer uit me, en hij gaat weer over me heen zitten, hij pakt me vast onder mijn schouders en trekt me omhoog tegen zich aan. Ik sla mijn armen om zijn nek, en weer volgt een lange diepe maar heftige tongzoen. ‘Draai je maar om lieverd’ fluistert Lars. Gehaast draai ik me om en richt mijn kontje naar hem op met wijd gespreide knieën. Mijn vuisten houd ik gebald onder mijn kin en m’n hoofd druk ik opzij in mijn hoofdkussen waar ik de afgelopen nacht nog mee had liggen vrijen alsof Lars het was. Ongeduldig wacht ik op wat er gaat komen….

Lars kruipt achter me, neemt rechtop op zijn knieën de ideale positie in en trekt met zijn duimen mijn ronde billen wijd uit elkaar. Hij masseert nog even met een hand vol sperma mijn voor opgerekte anusje, een beter glijmiddel bestaat er niet. ‘Schatje, als ik je pijn doe dan moet je het zeggen hoor’ zegt hij zacht met schorre stem. Zijn harde dikke paal is nog steeds op maximale oorlogssterkte. Met één hand om mijn linkerheup houd hij me vast en met zijn rechterhand drukt hij behoedzaam de glimmende dikke eikel bovenop zijn stam tussen mijn billen en duwt het zachte vlees langzaam uiteen.

Met lichte druk beweegt hij zijn heupen naar voren en centimeter voor centimeter glijd zijn genotsknots voorzichtig bij me naar binnen. Hij stopt even. ‘Gaat het’ vraagt hij op lieve toon. Ik knik en kan alleen maar een zacht piepend geluid voord brengen. ‘Jaaaah’ kerm ik. Met twee handen omklemt hij nu mijn smalle heupen en drukt langzaam verder totdat de volle achttien centimeter mijn kleine kontje helemaal vult. O, wat is dat een zalig gevoel, zo’n groot dik stuk hard jongensvlees in mijn lichaam te hebben.

Gijl hijgend begint Lars zijn harde paal voorzichtig heen en weer te bewegen. In zijn ogen verschijnt een afwezige en gelukzalige blik. Hij richt zijn blik omhoog en sluit zijn ogen. En met zijn mond een stukje open begint hij het neuktempo in mijn hete jongenskontje langzaam op te voeren. Zijn sterke handen klemmen stevig om mijn smalle heupen en trekken al neukend mijn kontje steeds steviger en dieper over zijn stampende heipaal heen.

Ik kerm schor piepend van genot. ‘Vindt je het lekker?’ Zegt Lars, ‘Jaaaah’ komt er uit mijn mond. ‘Moet ik doorgaan?’ ‘Jaaaah’. ‘Wil je nog meer?’ ‘Jaaaah’. ‘Zal ik je helemaal volspuiten?’ ‘Jaaaaaah’. Zij neuktempo wordt steeds hoger en wilder. Als een wild bewegende zuigerstang neukt hij mij met zijn stijve pik aan één stuk stevig door. Mijn handen zitten vast geklauwd in het hoofdkussen en de tranen lopen uit mijn ogen. Bij iedere stoot in mijn kontje slaat mijn stijve pik met een natte klets tegen mijn buik aan. Ik kerm van genot en mijn pik lekt lange draden geil voorvocht.

Na tien minuten stampend en stomend doorneuken stopt Lars plotseling en buigt zich over mijn rug heen. Hij laat zich bovenop me vallen en klemt zijn armen om mijn borst. Dan maakt hij nog een paar harde stevige neukbewegingen en ik voel zijn dikke paal in mijn kontje nog dikker en stijver worden. Ik voel hoe hij schokkend met zijn heupen meerdere stralen heet zaad diep in mijn buik naar binnen schiet. ‘Aaah, aaaaah’ kermt Lars met samengeknepen ogen.

Mijn stijve lul spuit vanzelf nog een keer sputterend een straal sperma waardoor ik mijn getergde kontje strak om Lars zijn neukgereedschap heen knijp om hem zo nog een keer extra uit te persen. Druppelend van het zaad glijd hij langzaam krimpend uit mijn kontje en uitgeteld laat Lars zich boven op me vallen.

Ik krijg een vochtige kus van hem in mijn nek gedrukt en ik strek mijn benen languit zodat we bovenop elkaar komen te liggen. We zijn samen nat, bezweet en kleverig van al het sperma wat we geproduceerd hadden. ‘Zullen we straks even wat gaan drinken en dan samen douchen?’ Vraag ik aan Lars met een klein stemmetje. Ik strijk het natte haar van mijn bezwete voorhoofd en kijk hem aan met mijn grote blauwe ogen. In elkaar verstrengeld liggen we na het neuken nog heel lang te vrijen en te friemelen aan elkaar met een heleboel leuke lieve opmerkingen.

‘Het lijkt wel of je best wel wat ervaring hebt met jongens’ zeg ik verlegen tegen lars. ‘Nee hoor’ zegt hij met een grote grijns, ‘Voor we hier samen mee begonnen waren we beiden echt helemaal maagd. Ik kijk af en toe een inspirerend filmpje op internet en dan kom ik soms dingen tegen die ik graag met jou zou willen doen, en dat hebben we net allemaal gedaan’. Ik sla mijn armen om hem heen en begraaf mijn neus in zijn nek. ‘Ik hou van je, ik ben echt helemaal verliefd op je’ zeg ik fluisterend tegen Lars. ‘Ik ben ook verliefd op jou schatje, ik wil je nooit meer kwijt’ zegt Lars, en geef me een lange dikke knuffel.

We zijn de tijd helemaal vergeten want het is inmiddels al vijf uur geweest. ‘Zullen we samen douchen en dan wat eten?’ Vraag ik aan Lars. ‘Nee’ zegt Lars half geschrokken, ‘alleen vlug even samen douchen en dan moet ik echt snel weer naar huis. Mijn vader komt straks terug van de tennisbaan en dan moeten we uiterlijk om zes uur met zijn allen aan tafel, dat is bij ons een vaste regel in het weekend’. ‘Oké’ kan ik alleen maar een beetje verbaasd zeggen. Ik kan natuurlijk niets inbrengen tegen de huisregels van een ander gezin. Zelf ben ik niet bepaald een verwend kind maar ik heb wel een hele vrije opvoeding gehad, dus van zulk soort dingen kijk ik soms wel een beetje vreemd op, al ga ik er niet tegenin.

Gelukkig hebben we nog wat tijd om samen uitgebreid te douchen, en dat doen we ook. Het hele douche ritueel is één grote vrijpartij waarbij we elkaar uitgebreid pijpen onder het stromende water. Als ik Lars pijp met mijn hoofd in zijn handen dan kijk ik omhoog en zie hem dan wijdbeens staan met zijn rug tegen de muur, zacht kreunend met zijn ogen dicht. En dan dat water dat uit zijn blonde haar langs zijn gezicht stroomt, net zoals onder de douche in de sporthal… Zijn laatste druppels sperma wil ik proeven. Zijn heupen beginnen uiteindelijk te schokken, hij geeft een kreun en perst met knikkende knieën en een grimas op zijn gezicht zijn laatste staal op mijn tong. Gulzig proef ik hem en slik met smaak het romige zoutige sap door.

Al vrijend en frunnikend aan elkaar drogen we ons af en kleden we ons aan. ‘Ik moet nu echt gaan Mark’ zegt Lars tegen me, ‘anders kom ik te laat thuis, en dan vallen er weer woorden waar ik nu geen zin in heb. Dit is juist de mooiste dag van m’n leven, en dat wil ik graag zo houden’. ‘Ben ik met je eens hoor’ zeg ik, ‘dit is pas het begin voor ons samen en we gaan er wat moois van maken’. Lars knikt met een glimlach en checkt zijn telefoon. Geen berichten en het is hoog tijd om te vertrekken.

Bij de voordeur delen we nog even een diepe tongzoen met een stevige omhelzing. Mijn ademhaling wordt er al weer dieper en zwaarder van. Met zijn rechterhand kneed hij mijn kontje en drukt zijn vingers weer tussen mijn billen. We maken ons los van elkaar en Lars ontgrendelt zelf de deur. Als hij buiten staat vraag ik nog aan hem of het goed is dat ik hem af en toe een appje stuur. ‘Ja, natuurlijk’ zegt Lars, ‘dat zal het gemis juist verzachten’. ‘Wanneer zie ik je weer?’ Vraag ik hem nog. ‘Laat ik je nog weten’ zegt hij met een glimlach, en geeft me een knipoog. Dan stapt hij op zijn fiets en trapt gehaast weg. Hij kijkt nog een keer om en steekt zijn hand naar me op, ik zwaai terug en hij is weg…

Ik doe de deur achter me dicht en ga er met mijn rug tegenaan staan met m’n voeten een stukje naar voren. Ik heb mijn ogen stak dichtgeknepen en bal mijn vuisten. Ik mis hem nu al… Ik merk dat ik honger heb, en dat is niet zo gek ook want ik heb van de hele dag alleen maar een beschuitje met hagelslag op. Ik ga naar de keuken en maak een broodje hamburger met een gebakken eitje klaar en een kop hete groentesoep, en als toetje een danoontje. Ik neem m’n diner op een dienblad mee naar de huiskamer, zet studio sport aan op de tv, en terwijl ik op de bank mijn honger stil pak ik mijn telefoon er bij. Ik open Whatsapp en tik een berichtje voor Digna.

Hey Digna. Een raadseltje; Sinds vandaag heb ik verkering! Je mag maar 1 keer raden met wie…

Twee minuten later, Digna: Het is niet waar, echt serieus? Toch niet Madelon, het nichtje van Lars? Of is het…. Nee hé?

Ikke: Yep, hij is het zelf, Lars!

Digna: Dan heeft mijn instinkt me toch niet in de steek gelaten jochie, want ik had het gisteravond in de gaten, haha. Maar ik ben echt heel blij voor jullie samen. GEFELICITEEEERD!!!

Ik: Hij is de hele middag hier geweest en is nu al weer een poosje weg, maar ik mis hem nu al!

Digna: Kom straks even bij ons langs om verslag uit te brengen joh…

Ik: Jammer, geen tijd. Ik moet nog leren en vroeg naar bed vanavond. Slecht geslapen vannacht…

Digna: Ik snap het. Kom maar een andere keer langs dan.

Ikke: Soon.

Iets over acht komt ma thuis het pad oprijden en zet de auto voor de garage. Al voor dat ze uit de auto gestapt is sta ik al in de deuropening op haar te wachten. Ze komt er aan lopen en ze ziet het al aan m’n gezicht. Ik storm op haar af en ze vangt me op in haar armen. Dan klem ik me aan haar vast met m’n armen strak om haar heen. Ze wrijft over m’n rug ‘en jongen, hoe was het met Lars?’ ‘Oh mama, ik ben zo verliefd, en Lars ook!’ Ze drukt me van zich af met mijn handen op haar schouders en kijkt me aan met een paar grote blije ogen. ‘Ik heb hem gezien op de fiets toen ik vanmiddag weg ging. Hij is een mooie jongen hoor’. Ik maak dan met mijn handen een trechter en houd die enthousiast voor haar oor. Zachtjes en trots zeg ik, zodat verder niemand het kan horen, ‘mam, hij heeft me ontmaagd’. ‘Hij heeft je geen pijn gedaan toch?’ Vraagt ze verbaasd en bezorgd. Ik schud mijn hoofd, ‘nee joh, het was juist heel erg fijn!’ ‘Oh, gelukkig, dan is het goed’ zegt ze met een glimlach.

‘Kom’ zegt ma, ‘we gaan samen eerst een bakkie doen want ik moet je ook wat vertellen’. Ze houd me bij een hand vast en trekt me mee naar binnen… Even later zitten we samen naast elkaar op de bank met een bakkie senseo en een krakeling. Els vertelt ze, dat is één van ma der vriendinnen waar ze vanmiddag mee naar Brasserie Het Wapen is geweest voor een High Tea, die heeft een broer en die woont al jaren tegenover het gezin van Vliet. Lars zijn vader schijnt de wind in het gezin er flink onder te houden door strenge conservatieve regels te handhaven voor zijn kinderen. Die jongelui schijnen het niet bepaald gemakkelijk te hebben. ‘Maar’ zegt ma er bij ‘misschien komt dat wel vanwege zijn baan want hij schijnt een of ander soort opleidingsinstructeur te zijn bij defensie’.

Ik kijk bedenkelijk. Ja, wat moet ik daar nou van vinden? Ik vind het sneu en zielig voor Lars, maar ik kan er niets aan doen al zou ik het nog zo graag willen… ‘Ik heb ook nog een nieuwtje’ zegt ma. ‘Wist je dat er één keer in de maand een gay avond is in het Wapen?’ Ik schud mijn hoofd en neem een hap van mijn krakeling. ‘Elke laatste zaterdag van de maand is er een gay party met telkens een ander thema, er hangt een flyer van aan het aanplakbord in Het Wapen, ik heb het zelf gezien. Misschien wel leuk om samen met Lars een keer naar toe te gaan?’ Dát is een leuk nieuwtje wat moet ik onthouden…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Lars En Mark - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Tijdens EngelsDoor: Jonas2000
Gelezen: 5668x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
7.6
:: Gestrand In BarcelonaDoor: Thomas In Barcelona
Gelezen: 4666x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijpen, Neuken, Reis, Tongen, Pik, Lul, Kontje, Anaal
18-07
9.0
:: Eerste Gayervaring Draait...Door: Pietje
Gelezen: 4000x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Groep, Gangbang,
18-07
8.2
:: Samen ThuisDoor: Stijn
Gelezen: 7194x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Tieners
17-07
7.9
:: Mijn Vaders Vriend - 6Door: Nick
Gelezen: 3268x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.8
:: Mijn Vaders Vriend - 5Door: Nick
Gelezen: 3443x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.7
:: Mijn Vaders Vriend - 4Door: Nick
Gelezen: 6025x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.6
:: Een Nieuw GrijsDoor: Gene Limburg
Gelezen: 3222x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 28Door: Jaakske
Gelezen: 1243x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
17-07
8.5
:: Mijn Eerste Ervaring - 7Door: Anthony64
Gelezen: 2502x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.3
:: Een Heerlijke BuurmanDoor: Anthony64
Gelezen: 5959x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.4
:: Broertje - 5Door: Hwdick
Gelezen: 4964x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-07
8.5
:: Slaaf Van Het Station - 2Door: HornySlaveTommy
Gelezen: 3703x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
15-07
7.0
:: Gebruikt Op Vakantie...Door: Willem
Gelezen: 6380x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Neger, Negerlul, Zwart, Vakantie, Zaadslet, Homo, Naaktstrand
15-07
7.8
:: De Verleidelijke VillaDoor: HornySlaveTommy
Gelezen: 4609x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 559