Opwindend.Net
Datum: 15-04-2018
Stemmen: 96x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 9667x
Lengte: Lang
Van Hetero Tot Sissy - 1
Door Sissyboy - Zoek naar meer...

Dit ben ik. Björn, 21 jaar oud, klein van stuk, slank en voor zover ik me kon bedenken hetero. Ik had wel eens in een dronken bui gezoend met een jongen maar verder dan dat was ik nooit gegaan, totdat….

Het was augustus en het zonnetje deed zijn uiterste best om er het beste van te maken. Helaas bleek het een relatief sombere en druilerige zomer te worden. Voor mij persoonlijk was het niet veel beter. Ik was bezig om mijn studie af te ronden en had een bijbaantje in de horeca. Sinds 2 jaar had ik een relatie met Emma. Maar in het voorjaar kwam ik erachter dat ze vreemd was gegaan en hebben we er een punt achter gezet.

Hoewel ik er kapot van was wilde ik niet bij de pakken neer gaan zitten en ik besloot het er goed van te nemen. Ik ging alle feestjes af die ik kon vinden. Flirtte en zoende erop los en belande zo nu en dan in bed met met iemand.

De weken verstreken en ik zat eigenlijk wel prima in mijn vel. Een van mijn vrienden gaf aan dat Gay Pride voor de deur stond het weekend en zoals gebruikelijk maakten we daar altijd wel een feestje van. Zaterdag was aangebroken en ik had heerlijk geslapen. Ik keek uit het raam en zag een prachtig zonnetje aan de hemel staan en voor ik het wist stond ik aangekleed en wel buiten. Eerst even wat biertjes halen en dan kan het feest beginnen.

We hadden een mooi plekje bemachtigd op de gracht. De ene na de andere boot kwam voorbij varen. Het was druk en gezellig. Iedereen was in een uitgelaten stemming door het mooie weer en de biertjes gingen er goed in. 
Opeens zag ik een jongen in een lantarenpaal dansen met een prachtig ontbloot bovenlijf. Niet te gespierd maar mooi afgetraind. Hij was zich helemaal aan het uitleven met zijn vrienden. Het tafereel fascineerde me. Zijn prachtige lijf, zijn sexy bewegingen, het klopte allemaal. Hij straalde sex uit. Dat was ook te merken aan de entourage eromheen. Zij stonden ongegeneerd tegen elkaar aan het aanrijden. Ik was nieuwsgierig en tegelijkertijd ook een beetje opgewonden. Gelukkig had ik mijn zonnebril op en kon ik het zonder dat iemand merkte allemaal in de gate houden.

Uiteindelijk was parade voorbij, de groep met de mooie jongen was ik inmiddels uit het oog verloren. Uiteindelijk zijn we met z’n allen doorgelopen naar het Amstelveld, zoals ieder jaar. Het was er druk en er stond een dj uit zijn dak te gaan. Inmiddels had ik al de nodige biertjes op en ik zei tegen de jongens dat ik even moest eten. 

Ik haalde een patatje en zocht een bankje om het op te eten.

Er zat een man naast me alleen een biertje te drinken.

Matthew was een aantrekkelijke jongen, zo rond de 30 jaar, afgetraind en blond. Zonder dat er iets echt opvallends aan hem te zien was, was het overduidelijk dat hij homo was.

Ik vroeg hem of hij het naar zijn zin had. Hij vertelde me dat hij uit Londen kwam en zijn vrienden was kwijtgeraakt. Zijn telefoon was op en hij was zich aan het bedenken wat hij verder met de dag moest. We raakte een beetje aan de praat en naar mate we verder in gesprek raakte merkte ik dat ik me op de een of andere manier best aangetrokken tot hem voelde. Er ging van alles door me heen. Wat was er toch met me aan de hand. Zo heb ik nog nooit naar jongens gekeken en nu werd ik voor de tweede keer opgewonden van een jongen.

Hij moet het gemerkt hebben want hij kwam steeds dichter bij me zitten en raakte ze nu en dan mijn bovenbeen aan. Ik voelde mijn pik groeien en raakte een beetje in paniek. Wat moet ik doen? Me hieraan overgeven of me weer bij mijn vrienden voegen en negeren?

Ineens stond hij op en vroeg me of ik nog iets wilde drinken met hem. Ik zei dat ik wel een leuke plek wist en voordat ik er erg in had liep ik voor hem uit. Ik voelde hoe hij me aan het opnemen was terwijl ik voor hem uitliep door de menigte. Enigszins geil en verward kwamen we bij de kroeg aan. Het was een plek waarvan ik zeker wist dat er geen bekende zouden zijn, of ten minste dat hoopte ik. Het was er gezellig druk. Iedereen was uitgelaten, de straten stonden nog vol. Het gaf me het gevoel dat ik nu in de volle anonimiteit mijn gang kon gaan. Ik had nu immers de beslissing genomen om met hem mee te gaan.

We stonden achterin een beetje te kletsen over van alles en nog wat, toen ik ineens zijn hand op mijn rug voelde en hij steeds dichter tegen me aan kwam staan. Zijn hand zakte af naar beneden zodat hij nu over mijn kont wreef. Ik verstijfde maar protesteerde niet. Wellicht waren het de biertjes maar ik voelde me opgewonden en weer kwam mijn pik in beweging. Hij kneep nu zachtjes in mijn kont. Uit een soort automatisme ik duwde mijn kontje naar achteren en voelde hoe hij met zijn middelvinger mijn bilnaad in drukte. Mijn gedachten gingen alle kanten op. De bobbel in mijn spijkerbroek werd groter en groter. Nu zoende hij mij zachtjes in m’n nek. Het voelde heerlijk en ik deed mijn hoofd naar achteren, om hem meer ruimte te geven. Mijn hoofd was rood van de opwinding. Mensen liepen langs om naar het toilet te gaan, maar hier was ik me steeds minder van bewust.

Na een tijdje zo een beetje gerommeld te hebben fluisterde hij dat zijn hotel hier vlakbij was. Hij gaf me een knipoog en ik knikte alleen maar als een mak lammetje. Op straat, was het inmiddels minder druk en het begon donker te worden. We liepen door een steeg toen hij me plots tegen een muurtje duwde. Hij zoende me krachtig op m’n mond. Zijn linkerhand op mijn keel gedrukt en zijn rechterhand op mijn pik wrijvend. “You’re a horny little fuck, aren’t you?” zei hij. Ik kon alleen nog maar kreunen en liet hem ze gang gaan. Zijn forse hand gleed nu mijn spijkerbroek in en hij betaste mijn billen terwijl hij heupwiegend tegen me aan stond. De doortastendheid waarmee het gebeurde maakte me gek.

Uiteindelijk kwamen we bij het hotel aan en liepen langs de receptie de lift in. Hij drukte op de 3 en nog voor de deuren sloten duwde hij me tegen de liftmuur aan en tongde me hevig. Met zijn handen deed hij mijn riem los en knoopte mijn broek half open. Ik merkte dat hij dit vaker had gedaan want het ging met speels gemak. De deuren gingen open en een ouder stel stond in de opening. Ik probeerde zo goed als het ging mijn broek dicht te doen, terwijl Matthew lachend voor me uit liep. Ik hoorde ze zachtjes fluisteren, terwijl de liftdeuren sloten.

Hij opende de deur en voor ik het wist stond ik tegen de binnenkant van de deur gedrukt. Nu was er geen houden meer aan. Zijn tong gleed m’n mond in en direct voelde ik dat hij weer mijn broek losmaakte. Mijn pik schoot uit mijn broek omhoog. Ik trapte mijn schoenen uit, deed mijn shirt uit. Binnen no time stond ik volledig naakt met een stijve pik met een totaal onbekende man te zoenen.

Hij draaide zich om en liep naar het bed. Hij plofte op bed en ik liep als een loops teefje achter hem aan. Nu was het mijn beurt om zijn broek open te knopen. Hij was (anders dan ik) redelijk harig. Zijn pik was half stijf, maar ik kon al zien dat het een goed formaat was. Ik was onzeker, dit was immers mijn eerste keer, dus ik wilde bovenop hem gaan liggen om verder te zoenen. Maar hier had Matthew een anders idee bij. Hij hield me tegen; “suck me” beval hij. Ik knielde nu voor zijn pik en dacht hier gaan we dan. Hij merkte mijn aarzeling. “Is this your first time?” Ik knikte verlegen. Hij stelde me op beetje gerust door te zeggen dat ik mijn tijd moest nemen en het maar gewoon een pik was.

Enigszins ongemakkelijk pakte ik zijn pik vast en trok er zachtjes aan. “Kiss it” hoorde ik. Langzaam bracht ik mijn lippen naar zijn pik en kuste voor het eerst van mijn leven een pik. Ik stak mijn tong uit en likte nu zijn geschoren zachte ballen. Mijn tong volgde een weg omhoog richting zijn eikel. Nu rook ik het geil van zijn pik. Mijn tong raakte zijn groeiende eikel aan en als vanzelfsprekend sloten mijn lippen om zijn nog steeds half stijve lul. Ik voelde zijn hand nu door mijn haar gaan en ik volgde het ritme van zijn ietwat dwingende hand. 
Nu voelde ik ook zijn heupen op en neer gaan. Steeds dieper verdween zijn steeds groter wordende erectie in mijn mondje. Het gevoel om iemand te pijpen was onbeschrijfelijk. Onderdanig en sletterig voelde ik me direct. Klaar om me te onderwerpen aan deze wildvreemde. Het voorvocht zorgde ervoor dat ik alleen maar geiler werd. Nu ook het tempo werd opgevoerd merkte ik dat hij harder begon te kreunen. Het boeide mij allemaal niets meer. Mijn mond werd geneukt en het voelde geweldig.

Volgens mij stond hij op het punt van komen want hij trok zijn pik uit mijn mond. Hij schoot uit mijn mond. “Your turn!” Zei hij resoluut en voor ik het wist werd ik op mijn rug gegooid. Nu was ik al redelijk vaak door meisjes gepijpt maar wat hij deed was van een andere wereld. Zo diep en met zo veel gevoel! Van mijn ballen naar mijn eikel en weer terug. Ik heb nog een hoop te leren dacht ik bij mezelf. Dit ging even zo door en wist dat ik dit niet lang ging volhouden. Alsof hij het aanvoelde stopte hij abrupt duwde mijn knieën richting mijn schouders en likte mijn kontje. Wauw wat voelde dit waanzinnig. Hij spuugde erop en ik voelde hem mijn gaatje masseren. “Are you ready for this?” vroeg hij. “Yes!” zei ik zonder erbij na te denken. 
Zijn vinger drukte op mijn gaatje totdat er geen weerstand meer was. Nu begon hij mijn kontje te vingeren. Hij pakte wat glijmiddel en dit hielp aanzienlijk. Waar het eerst nog wat rauw aanvoelde, was nu soepel geworden. Er gleden nu met gemak 2 vingers in en uit en in en uit...

Uiteindelijk gleden zijn vingers uit mijn kontje en ik hoor hem een beetje rommelen. Ik moest op mijn buik gaan liggen. Nu besefte ik dat er geen weg meer terug was. Ik ga geneukt worden bedacht ik me. Hij kwam bovenop me zitten en zei dat ik me moest ontspannen. Hij duwde tegen mijn gaatje aan. Met enige dwang voelde ik al gauw dat mijn sluitspier deze strijd ging verliezen en ik voelde zijn eikel bij me naar binnen glijden. Ik beet op mijn lip omdat het echt even pijn deed. Maar langzaam wende het gevoel en voelde het steeds lekkerder aan. Hij voerde het tempo op. Mijn kontje was nu goed gevuld en ik voelde hem steeds dieper in mij verdwijnen. Ik besefte me dat ik behoorlijk aan het kreunen was. Matthew zijn stoten werden langer, dieper en harder.

Zijn armen had hij om mijn armen geklemd, zijn grote lichaam om me heen gevouwen. Het feit dat ik geen kant meer op kon, mijn gevulde kontje en de wrijving van mijn stijve pik op het bed maakte me zo geil dat ik spontaan kwam. Een enorme zaadlozing volgde, maar omdat ik nog op mijn buik lag had Matthew het niet eens door. Hij stootte door, alsof het er helemaal niet meer toe deed wie of wat ik was. Ik was nu zijn prooi en hij ging zijn gang. De overgave voelde zo intens, dat ik direct weer een stijve kreeg. 
In een beweging trok hij me aan mijn heupen omhoog. Doggystyle! Hij duwde mijn hoofd naar beneden, pakte me wederom bij mijn heupen en stootte zo hard hij kon. Mijn hoofd bonkte tegen het hoofdboord aan bij elke stoot. Hij sloeg op mijn kont en noemde me zijn sletje.

Plots trok hij zijn pik eruit, trok de condoom eraf en ging op het bed staan. “Turn around and suck me slut!” Ik deed wat me werd opgedragen en begon hem te pijpen of mijn leven ervan af hing. Ik voelde mijn kontje nog openstaan en mijn pik stond fier overeind. Op het bed was een behoorlijk plek ontstaan waar ik was klaargekomen. Ik voelde zijn eikel zwellen in mijn mond, hij greep mijn haren vast en niet veel later kwam hij brommend klaar in mijn mond. Uit een reflex trok ik terug en de volgende 2 stralen kwamen vol over me gezicht. Het zaad droop van mijn gezicht. Hij wreef het van mijn gezicht en stopte zijn vingers met zaad in mijn mond. Gulzig likte ik alles op. Hij keek tevreden op me neer. Ik keek voldaan en geil omhoog. Zijn half slappe pik boven me bungelend.

Ik was ontmaagd en dit smaakte naar meer was het enige wat er door me heen ging. Wordt vervolgd...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Van Hetero Tot Sissy - 2

Zoek naar meer verhalen van Sissyboy...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Tijdens EngelsDoor: Jonas2000
Gelezen: 6176x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
7.6
:: Gestrand In BarcelonaDoor: Thomas In Barcelona
Gelezen: 5106x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijpen, Neuken, Reis, Tongen, Pik, Lul, Kontje, Anaal
18-07
9.0
:: Eerste Gayervaring Draait...Door: Pietje
Gelezen: 4357x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Groep, Gangbang,
18-07
8.2
:: Samen ThuisDoor: Stijn
Gelezen: 7471x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Tieners
17-07
7.9
:: Mijn Vaders Vriend - 6Door: Nick
Gelezen: 3452x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.8
:: Mijn Vaders Vriend - 5Door: Nick
Gelezen: 3595x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.7
:: Mijn Vaders Vriend - 4Door: Nick
Gelezen: 6281x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.6
:: Een Nieuw GrijsDoor: Gene Limburg
Gelezen: 3325x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 28Door: Jaakske
Gelezen: 1291x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
17-07
8.5
:: Mijn Eerste Ervaring - 7Door: Anthony64
Gelezen: 2535x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.3
:: Een Heerlijke BuurmanDoor: Anthony64
Gelezen: 6063x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.4
:: Broertje - 5Door: Hwdick
Gelezen: 5074x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-07
8.5
:: Slaaf Van Het Station - 2Door: HornySlaveTommy
Gelezen: 3743x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
15-07
7.0
:: Gebruikt Op Vakantie...Door: Willem
Gelezen: 6431x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Neger, Negerlul, Zwart, Vakantie, Zaadslet, Homo, Naaktstrand
15-07
7.8
:: De Verleidelijke VillaDoor: HornySlaveTommy
Gelezen: 4649x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 483