Opwindend.Net
Datum: 15-05-2018
Stemmen: 51x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 4428x
Lengte: Lang
De Zes Van Klas 6A - 19
Door Jaakske - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6A - 18

De enkele vakantiedagen die me nog restten werden gevuld met veel, veel werken. Het vlotte goed. Ik kreeg er echt zin in om les te geven. Drie dagen prachtig weer. Tot achtentwintig graden buiten. Ik zat in boxershort. Nee, niet naakt als pa en ma thuis waren.
Normaal zou ik op zondag definitief naar mijn huis verhuizen. Het goot water ! Verhuis uitstellen tot dinsdag. Gelukkig, de winkel bleef nog gesloten tot donderdag. Telefoon naar nonkel Antoon. Ja, ja, hij zou komen dinsdag.

Wat kan een dag lang duren als je naar iets verlangt ! Die maandag telde zeker achtenveertig uren ! Of elk uur minstens tienduizend seconden.
Slecht slapen. Wakker worden. Vandaag moest ik het ouderlijk nest verlaten. Het deed me iets.
Opstaan rond zeven uur. Voor de laatste keer naar de douche in mijn ouders huis. Voor de laatste keer mijn zaad spuiten in de douche van mijn ouders huis. Moeder had leuke boterkoeken gebakken de dag voordien. Speciaal voor mij.
- Hoe voel jij je ? vroeg ma.
- Hmmm…. Goed… ja, goed.
De hele voormiddag nog inpakken, vooral boeken. Moeder verzamelde mijn laatste kleren. Tegen elf uur kwam oom Antoon.
- Hoe is het, Bart, zijn we weg ?
- Hé, eerst eten hé, protesteerde ma.
Ze had entrecôte gebakken vier keren een lap van zeker vierhonderd gram. Met frietjes en salade. Het verzwond als sneeuw voor de zon. Na het eten een lekkere koffie. Nog wat babbelen. Ma en haar broer, het kon niet op.

Het was na tweeën wanneer we vertrokken naar mijn huis. Parkeren voor en naast het huis. Uitladen. Nonkel Antoon lachte geheimzinnig wanneer hij een groot pak uit zijn auto toverde. Hij sjouwde het door naar achteren. Pa hielp het uitpakken.
- Potverdorie !
Een echte Green Egg-babrbeque. Echt !
- Voor vanavond, verduidelijkte oom. Het uitpakken vlotte goed. Ma was een meester in het ordenen van de kleren en keukengerei.
Er werd aangebeld.
De directeur stond voor de deur.
- Haha, Bart, aan het verhuizen ?
- Ja. Kom binnen.
De schooldirecteur, mijn vroegere leraar, de jovialiteit in persoon. Hij monsterde de gedane werken binnenin en ook de tuin.
- Helaba ! Wat is dat hier ?
- Geschenk van mijn oom.
- Als u wilt, vanavond inzegening van het huis, nodigde papa de directeur uit.
- En uw echtgenote en kinderen mogen meekomen.
- Ja, maar…
- Tut-tut-tut, weerlegde pa hem, kom maar af. Omdat je Bart aan werk geholpen hebt.
De directeur raadpleegde zijn echtgenote via de gsm.
- Oke, we doen het. Om hoe laat ?
- Laat ons zeggen, zes uur ?

Het werd een gemoedelijke avond. Buiten op het terras. Mijn ouders, nonkel Antoon, de directeur met zijn echtgenote – de kinderen waren thuis gebleven – en ik. Nonkel had het beste van het beste mee van bij hem thuis. Zelf gebakken brood, zuivere varkensworsten. En vooral dikke sneden ham, zo van het zwijn, niet van een varkentje van met moeite tachtig kilo waar geen vet aan te vinden is. Nee, van een ferme zeug van honderd twintig of nog meer, sneden ham met twee, drie vingers breed prachtig wit vet, het beste van het beste. Pa had lekker bier mee uit zijn kelder.

Het was na tien uur als iedereen vertrok; Ma nam mij dicht tegen haar. Ik, haar grote jongen. Ik kreeg drie pakkende zoenen. Pa drukte mij de hand, stevig, gemeend.

Ik was alleen. Alleen in mijn huis. Het huis waar ik nu zou wonen. Helemaal alleen.
Ik was moe. Ik dronk nog een glas water en trok naar de slaapkamer.
Héhé, wie lag daar in mijn bed, zijn hoofdje amper boven het laken uitstekend ?
Musti !
Musti,mijn knuffel. De knuffel waarmee ik jarenlang naar bed was geweest. De knuffel die me getroost had wanneer ik eens weende. De knuffel die samen lachte wanneer ik lachte.
Dat had ma mij gelapt ! Ze had dus jarenlang die knuffel, mijn knuffel bewaard. Tot de dag dat ik het nest uit zou vliegen.
Musti. Mijn vriendje. Ik nam hem in mijn handen. Knuffelde hem. Onwillekeurig dacht ik aan dit mooie gedicht van Djoos Utendaele, de priester uit de Westhoek, die op zijn Fransch-Vlaemsch door het leven was gegaan.

e vriend is lik e stekkersdroad
je kunt dr 'an vaste roake'n
en aj je were weg wult goan
't doe zeer je los te loat’n

(een vriend is als een pinnekensdraad,)
(je kunt er aan vast geraken)
(als je terug weg wilt gaan)
(het doet pijn om je los te maken)

Gek dat ik daar nu aan dacht. Die prachtige levenswijsheid.
Ik kleedde me uit, wierp de lakens op een hoop en ging zo naakt als ik was boven op het bed liggen, met Musti in mijn armen. Ik sliep

Woensdag, vroeg wakker. Musti lag ergens op het bed, alleen, lachend zoals altijd. Ik nam hem voorzichtig op en plaatste hem zachtjes neer op de kast. Daar kon hij me ’s nachts in het oog houden.
Naar de badkamer. Heel alleen in dit grote huis. Douchen. Een badjas aantrekken. Naar de keuken.
Zelf mijn ontbijt klaar maken.
Heel alleen aan de tafel. In geen tijd klaar met het ontbijt. Niet blijven tateren met pa of ma. Naar de slaapkamer. Badjas uit, boxershort aan.
Naar mijn bureau. Werken. Zoeken, rangschikken, aanpassen. Door het raam zag ik de passanten. Hé, meneer Declercq en meneer Vandendriessche en meneer Vandoorne… Ze gingen zeker eens polsen op school hoe het zat voor één september.
Na de middag naar school. De directeur had me de avond voordien gezegd dat mijn lesopdracht klaar lag.
- Haha, je komt nu wel van heel ver, hé, lachte de directeur.
- Amaai zeg !
Hij gaf me een blad met de lesopdracht. In de speciale klas 6A kreeg ik acht uur wiskunde, twee uur wetenschappen en nog één uur actualiteit – bespreking van actuele vraagstukken. Tevens werd ik klassenleraar van die klas. In de klas 6W kreeg ik zes uur wiskunde en in de klas 5W nog eens vier uur wiskunde. In totaal eenentwintig uren les per week. Goed gevuld in elk geval.
- Het lesrooster is tegen de leraarsvergaring vrijdag klaar.

Ik trok naar de leraarskamer. Er waren enkele leraars aanwezig.
- Haha, onze jongste ! begroette mevrouw Schelpe mij.
Handen schudden. Vertellen.
- Grootste ! Potverdorie !
Meneer Dekocinck kon zijn bewondering niet verbergen. Ik was meteen een van hen.

- En je krijgt die speciale klas ! Juist iets voor jou.
- Je woont nog thuis ? vroeg mevrouw Declercq.
- Nee… ik woon hier naast !
- Echt ?
- Ja.
- Let maar op hé, lachte meneer Dekoninck, of straks zit heel je huis vol leerkrachten.
- Dan haal ik de borstel en zeemlap uit, reageerde ik, je zult ze zien wegstuiven !

Na zo’n uurtje vertrok ik. Recht naar het huis van mijn voorganger, meneer Vandenberghe. Of ik er wel gekomen was ! Ik raakte bijna niet meer weg. Babbelen, anekdotes vertellen… Het was tegen zevenen als ik terug thuis kwam. Mijn thuis.

Er zijn zo van die dingen die haarscherp in je geheugen bewaard worden. Zo ook de dagen voor ik aan mijn lesopdracht begon.
Donderdag. Ik werd wakker en ik hoorde het regenen. Het regende – het goot de godganse dag. En dit einde augustus !
Ik was pas uit de badkamer of de telefoon rinkelde.
- Hallo
- Dag jongen, hoe gaat het ?
Mijn ma.
- Goed. Goed, dank je ma.
- Oke jongen, nog een leuke dag.
- Dank je ma.
Telefoonverbinding verbroken.
Moeders hé !

Ik werkte de hele dag door. Deze keer aan de lessen voor het vijfde jaar wetenschappen. Hoe dichter die eerste september naderde, hoe meer zin ik er in kreeg.
’s Avonds in bed realiseerde ik mij dat ik al drie dagen na elkaar niet gemasturbeerd had. Hup, het bed uit, naar de badkamer. Rukken voor de grote spiegel. De klodders sperma pletsten in de lavabo. Whaw, zalige belevenis !
Terug naar bed en slapen.

Vrijdag achtentwintig augustus. Om negen uur leraarsbijeenkomst. Start van het schooljaar.
Ik zag er bijna al mijn vroegere leraars terug.
- Hé, Bart, welkom !
- Hé, Bart, proficiat hé !
Hartelijke handdrukken.
De directeur begon met een kort gebed. Daarna stelde hij de twee nieuwe leerkrachtenvoor. Grietje, lerares Nederlands, en ik. Applaus voor allebei. Grietje was zoals ik pas afgestudeerd. Een hupse meid, die Nederlands gaf in mijn klas.

Elke leraar kreeg zijn eigen lesrooster en ook het lesrooster van de klas waar hij titularis van was. Ik kreeg ook de naamlijst van de zes die bij mij in de klas zouden zitten. Ik kende er niemand van. Na de bijeenkomst nog blijven babbelen en vertellen. Kennis maken met de leraars die les gaven in mijn klas, in 6A. Ook even naar de leslokalen waar ik les zou geven. En natuurlijk in de leraarskamer mijn individuele kastje bekijken. Er lag niets in. Dat zou spoedig veranderen, dat wist ik zeker.
Ik trok naar het rotariaat waar de cursussen gekopieerd werden.
- Dag Bart, welkom !
- Dag Geert. Ik heb een pakje werk bij.
Hij bekeek de originelen.
- Komt in orde, Bart. Maandagmiddag liggen die op jouw te wachten.

Thuis rond kwart voor twaalf. Frietjes bakken en salade klaar maken en ham, die nonkel Antoon op dinsdag meegebracht had. Smullen !.
De hele namiddag werken. Hoe zou ik het doen op dinsdag ?
’s Avonds wat tv kijken en zalig nietsdoen. Vervelen. PC aanschakelen. Wat zoeken. Hé, Bullchat ! Inloggen als “biep biep”. Zoeken. Veel nietszeggende aankondigingen. “Oudere voor jong”, “29 zkt eigen leeftijd”. Bijna allemaal rond de kust.
Ha, een leuke. “sportmasseur geeft totale massage met happy end”. Dat kon leuk worden. Ik reageerde.
“Hoi, ik ben 19, zoek leuke massage, kan verplaatsen”
Eerst kreeg ik nog een reactie van een oudere die een groen blaadje zocht. Niet op gereageerd.
Ha, reactie van die sportmasseur. “stats” Ik stuurde mijn grootte en gewicht door en bij benadering afmeting van mij stijve penis samen met de vraag “vraag je vergoeding ?”
Weer twee, drie reacties die me niet interesseerden. En reactie van de sportmasseur. “mag ik je neuken “ Mijn antwoord “ja”. Zijn reactie ”wanneer kun je komen? niet meer vandaag. only for fun”. Mijn antwoord “morgen 9 uur ?” Zijn antwoord :” oke, geef gsm-nummer dan krijg je het adres.”
Gsm-nummer geven ? Oke, ik deed het. Het duurde een hele tijd. Ik ontving een SMS'je met het adres in Kortrijk. Ik antwoordde “oke, morgen 9 uur”.

Naar bed. Waar was ik nu weer aan begonnen ?
Zaterdagochtend, vroeg wakker. Douchen ontbijten. Straks zou ik me laten masseren door een professional. Ik zou zeker mijn sperma spuiten. Oei, misschien al meteen als hij me aanraakte. Rap naar de badkamer. Mezelf aftrekken. Dan zou het straks niet zo snel gaan.
Rond kwart over acht vertrekken. De zon scheen al flink door. Het zou een warme augustusdag worden. Even mijn weg zoeken. Hoe ging dit voor er GPS bestond ? De metalen stem leidde me feilloos richting Doornik, ergens schuin rechts, een straat die dood liep tegen de autostrade aan. Een klein zijstraatje. Ik wachtte even. Het was pas kwart voor negen. Om vijf voor negen het straatje inrijden. Een mooie villa met oprit, plaats voor parkeren. Uistappen. Aanbellen.

Ik voelde mezelf een beetje onzeker. Waar was ik nu weer aan begonnen ? Was ik dan toch de homo waarvan ik dacht het niet te zijn ? Waarom wilde ik me nu laten masseren ? Ik was al enkele keren gemasseerd geworden. Omwille van de aanrakingen aan mijn anus en ballenzakje ? Was ik exhibitionist die zich graag naakt aan anderen vertoonde ? Of wat was er in mij die me daartoe aanzette ? Ik zegde ‘ja’ en durfde me dan niet meer terug trekken.

Een vriendelijke man opende de deur.
- Kom d’r in, man.
- Mijn naam is Bart.
- Ik heet Lucien.
Ik voelde me direct meer op mijn gemak. Lucien leidde me de trap op naar een vrij grote kamer. Er stond een groot bed dat dienst moest doen als massagetafel. In feite geen echt bed, doch een grote gemonteerde bak, zo’n halve meter hoog, zeker twee meter breed en drie meter lang, met daarop een soort matras, kussens en handdoeken. Verder stond er een onderzoeksstoel zoals bij de dokters, een grote zetel en een kast.
- Je mag je uitkleden, nodigde Lucien uit. Hijzelf was gekleed in een witte broek en los wit jasje, zijn borst half bloot. Ik ontkleedde me, volledig. Ik had een stijve piemel. Lucien keek er naar, glimlachte.
- Ja, dat ben ik gewoon hoor !
Hij wees het bed aan.
- Ga maar op je buik liggen.
Ik deed het. Ik zag hoe Lucien zijn jasje en broek uit trok. Een atletisch lichaam met leuke lul. Lucien knielde naast mij op het bed.
- Probeer je te ontspannen, Bart.
Ik probeerde het. Ik kruiste mijn armen voor mij en legde er mijn hoofd op. Lucien knielde tussen mijn gespreide benen. Ik voelde massage-olie op mijn rug druppelen. Ik voelde de handen van Lucien mijn bovenrug masseren, tot tegen mijn hals, over mijn schouders. Terug naar mijn rug. zijn handen drukten op mijn rug, op mijn ruggengraat, schoven naar het midden van mijn rug, terug hoger, weer lager. Telkens zijn handen mijn schouders en bovenrug bewerkten, lag Lucien half over mij en voelde ik zijn lul tegen mijn billen. Het gaf een opwindend gevoel.
Dan was hij weer met mijn onderrug bezig. Nog wat olie. De handen drukten op mijn rugspieren, gleden opzij langs mijn flanken, terug naar mijn rug. Ik genoot. Dat was inderdaad beroeps ! Je voelde het zo. Af en toe duwde hij met zijn vuisten op mijn spieren. Dan gleden ze weer zachtjes over mijn lichaam.
Lucien schoof achteruit. Zijn handen kneedden de rondingen van mijn billen, duwden ze open en dicht tegen elkaar. Vingers duwden tegen mijn staartbeentje. Ik lachte.
- Vind je het leuk ?
- Het kietelt.
- En dit ?
Vingers van Lucien gleden tussen mijn bilspleet, over mijn anusgaatje. Ik lachte. Het gaf een enorm leuk gevoel. Luciens knieën duwden mijn benen wijder uit elkaar en zijn handen duwden mijn billen uit elkaar. Nu zag hij zeker mijn blote anusgaatje. Gek, anderen konden zomaar mijn anusgaatje bekijken en zien, ik niet. Stom hé !
- Uhu…
Luciens vingers gleden tergend traag over mijn anusgaatje. Het leuke gevoel golfde doorheen mijn hele lichaam. Een vinger bleef boven dit kontgaatje rusten, kietelde zachtjes. Ik probeerde mijn billen dicht te knijpen, doch kon niet. Die vinger bleef daar maar aan dit tere plekje voelen.
- Uhu…
Die vinger floepte naar binnen, dwars doorheen mij anusspier. Schoof terug naar buiten. Terug naar binnen, dieper. Terug er uit.
Lucien ging naast mij knielen. Zijn linkerhand sloeg hij om mijn naakte onderrug en duwde mijn bekken wat omhoog. Ik ging automatisch op handen en knieën zitten.
- Uh.. Uh…
Opnieuw een vinger in mijn kontje, dat nu helemaal opengesperd stond.
- Uh.. Uh.. Aaahhhh…
Een hand omklemde mijn klokkenspel, kneep er in. Ik kreunde.
- Hoe vind je het ?
- Hmmm… Aaahhhh…..

Lucien liet me los.
- Ga eens op je rug liggen.
Ik deed het. Mijn penis wees naar het plafond. Ik zag dat Lucien ook een stijve had. Hij stapte op de kast af, haalde een voorwerp uit de kast, kwam voor mij staan.
- Trek eens je knieën tot tegen je borst.
Ik deed het. Mijn ogen keken als gehypnotiseerd naar dat voorwerp. Een vrij dikke dildo. Moest die …..?
Lucien boog voorover. Hij legde mijn benen langs weerszijden op zijn schouders. Als hij nog meer voorover boog, dan werden mijn benen nog lager gedrukt, gaapte mijn anus helemaal open.
Lucien deed wat glijmiddel op die dildo. Lucien plaatste die dildo pal op mijn anusspier. Lucien duwde.
- Aaahhhh…. Oôôôô….
Die dildo doorboorde mijin anusspier. Die dildo schoof naar binnen.
- Oôôô….
Ik sloeg mijn handen op het laken onder mij. Ik duwde mijn bekken omhoog.
- Oôôôo… Aaaahhhhh….
Die dildo begon te trillen, eerst zachtjes, dan heviger en heviger… Ik schudde helemaal.
- Aaahhhh….
Lucien nam mijn teelballen in zijn handen, kneep er zachtjes in. Dat was er teveel aan. Ik spoot mijn zaad op mijn borst, tot in mijn hals.
Lucien liet me los, trok de dildo uit mijn kont. Ik viel languit neer. Ik lag te hijgen.
Lucien zat op zijn knieën en keek me lachend aan. Zijn handen grepen mijn enkels vast en duwde mijn knieën opnieuw tot tegen mijn borst. Ik lag terug half opgerold. Lucien boog zich nog eens voorover. Een hand van hem hield mijn enkels samen. De andere hand leidde zijn lul tot tegen mijn anusgaatje. Lucien duwde.
- Aaaahhhh….
Zijn lul schoot doorheen mijn sterretje. Zijn lul zat in mijn lichaam. Lucien begon op en neer te wippen. Op en neer. Op en neer. Een hand zocht mijn ballen, duwde er op. Lucien liep helemaal rood aan in zijn gezicht. Hij schudde geweldig. Op en neer. Op en neer. Ik schudde helemaal mee.
Een schreeuw. Lucien trok zich achteruit. Zijn sperma spoot op mijn buik, op mijn borst. Lucien perste de laatste druppels uit zijn neukwapen.
- Whaw !
Zijn gezicht straalde voldoening uit.
Lucien nam me mee naar de badkamer. Samen dicht tegen elkaar in de douchecel.

- Hoe vond je het ?

We zaten in de living, naakt. Lucien had koffie gezet. Onze kleren lagen op de fauteuil.
Hij verwachtte nog een kerel na de middag.
- Geef je ook gewone massages zonder happy end ? vroeg ik.
- Ja, natuurlijk. Eigenlijk ben ik gediplomeerd kinesist, en heb een eigen praktijk, gericht op sportmassage. Daarvoor heb ik hier achteraan een massageruimte met een echte massagetafel. Ze betalen vijfentwintig euro voor een half uur.
- Wie komt er dan ?
- Sportlui. Soms ook een oudere met spierstijfheid of artrose. Of na een spierletsel.
- Liggen die dan ook naakt ?
- Ouderen niet. Jongeren wel met een handdoekje tussen hun benen.
- Geen seks met hen ?
- Nee zeg ! Ik ben professioneel gebrevetteerd hé ! Seks met die kereltjes betekent automatisch einde van mijn job.
We lachten.
- En de jongsten die komen ?
- Soms zelfs jonge gastjes, zestien, zeventien jaar. Die,houden natuurlijk hun onderbroekje aan. Dat zie je van hier ! Geen troubles ! Hun ouders blijven er soms ook bij. Tot achttien houden ze altijd hun slipje aan. Altijd. Maar ja, ik zie natuurlijk wel af en toe een ferme bult in dat slipje. Hahaha….
- En die massage van nu die ik gekregen heb ?
- Daar geniet ik zelf van. Ik zou er geld voor kunnen vragen. Dat doe ik niet. Toch wel, voor ouderen, boven de vijftig. Momenteel leid ik twee jonge gasten op in het geven van erotische massages.
- Wat behelst dit dan ?
- Wel ja, hen de kneepjes van het vak leren. Waar de gevoeligste plekjes liggen bij een man en hoe ze er kunnen mee spelen.
- Welke mannen komen er zo voor zo’n erotische massage ?
- Vanaf vijfentwintig tot tachtig.
- Ik ben dus zowat de jongste ?
- Inderdaad. Wanneer twintig ?
- Einde november. En die oudjes, hebben die dan nog sperma ?
- Soms ja. Een van zeventig heeft prostaatkanker gehad. Daar komt niets meer uit. Maar je moet hem een horen kreunen van contentement ! Let op, boven de vijftig betalen ze voor de service. Haha, je zou die opa’s eens moeten zien als ze spuiten. Dat zijn meestal gehuwden die thuis niet meer aan hun trekken komen.
- En die opleiding die je geeft aan die jonge gasten, is dat op jullie eigen lichaam ?
- Nee, dat is op een of andere die komt voor een erotische massage.

Het was na elven wanneer ik vertrok.
- Altijd welkom !
- Dank je !

Ik had er echt van genoten. Miljaard, ja zeg. Toffe gast, die Lucien. Daar moest ik zeker nog terug keren.

Tot hier verscheen dit verhaal vroeger op de site SWB. Deze site is off line sinds 1 april. Ik heb de delen, die daar reeds verschenen, hier opnieuw geplaatst, twee delen per week. Vanaf nu plaats ik de volgende delen van het verhaal hier à rato van één deel per week. Veel leesgenot en spaar uw reacties niet. Ik besef ten volle dat niet elk deel even opwindend is. Bij mij gaat het over het gehele verhaal.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6A - 20

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Jongens Hormonen - 44Door: Jaakske
Gelezen: 406x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
18-01
9.2
:: De Kickboxer - 10Door: Jordy20
Gelezen: 2417x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Homo
17-01
9.0
:: Mysterie ManDoor: Klusser
Gelezen: 2594x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Bondage, Touw, Neuken
16-01
7.0
:: Ongewenste Nieuwe ErvaringDoor: V.
Gelezen: 6986x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tegenzin, Homo, Model, Fotograaf, Pijpen, Masturberen, Vingeren, Eerste Keer,
15-01
7.8
:: De Zes Van Klas 6A - 54Door: Jaakske
Gelezen: 2279x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-01
8.6
:: Verschillende Werelden - 9Door: Kevin-K
Gelezen: 2579x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Lul, Massage
14-01
8.9
:: Jaspers Ontdekkingsreis - 4Door: Japperdepap
Gelezen: 3948x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.6
:: Quint's Liefde - 20Door: Quint97
Gelezen: 3205x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle, Romantiek
12-01
9.1
:: Jongens Hormonen - 43Door: Jaakske
Gelezen: 2162x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
11-01
8.8
:: Damian's Verhaal - 2Door: IkbenDamian
Gelezen: 6154x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-01
8.6
:: Verschillende Werelden - 8Door: Kevin-K
Gelezen: 2636x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
10-01
8.8
:: Jaspers Ontdekkingsreis - 3Door: Japperdepap
Gelezen: 5134x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-01
8.7
:: Brutaal Ventje - 11Door: Hwdick
Gelezen: 3034x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-01
8.6
:: Beste Vriend - 1Door: 17jr
Gelezen: 7242x
Reacties: 17
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-01
8.6
:: 17 Jaar: Eindelijk...Door: 00909
Gelezen: 8582x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Gay, Aftrekken, Neuken, Middelbare School, 17 Jaar, 16 Jaar
08-01
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net