Opwindend.Net
Datum: 15-05-2018
Stemmen: 76x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 7568x
Lengte: Kort
Naakt In De Natuur
Door Tijmenjp - Zoek naar meer...

Het was zomer 2017. Ik was nerveuzer dan ik ooit ergens voor was geweest. Een prachtig warme dag, al zou het in de avond gaan regenen, misschien wel onweren. Het was stil in huis, in de tuin. Ik twijfelde en aarzelde enorm, maar ik had er al zolang over gefantaseerd. Op deze dag zou het er dan van gebeuren. Ik nam mijn backpack mee en bond deze op mijn fietsendrager. Gekleed in een t-shirt, korte broek en flipflops: ik vertrok op mijn fiets.

De wind langs mijn tenen voelde heerlijk en ik merkte de opwinding. Ik fietste rustig, ergens bang dat ik een bekende zou tegenkomen. Na 20 minuten fietsen arriveerde ik bij het begin van het bos. Het voordeel van een doordeweekse dag: het was doodstil. Ik plaatste mijn fiets achter een muurtje, waarvan ik al het bestaan wist, en zette hem op goed op slot. Ik nam mijn rugzak mee en begon op mijn teenslippers aan mijn wandeling.

Ik keek naar mijn blote voeten. zo meteen zou dat niet het enige zijn dat bloot was. Binnen enkele minuten bereikte ik het stuk gras dat ik kende. Beschermd tussen bomen, met in de verte een beekje. Ver weg zag ik het weiland met grazende koeien. Mijn hart klopte in mijn heel. Sterk zijn, beet ik mezelf toe, en genieten. Ik schopte mijn slippers uit, mijn voeten maakten contact met het gras en de aarde. Zweetplekken onder mijn oksels. Het shirt was in enkele momenten uit.

Een kleine huivering op mijn blote borst, door de koele wind. Zweetdruppeltjes gleden langs mijn korte okselhaartjes naar beneden. Niet snel erna had ik mijn broek uit. Nog even kijken of er echt niemand te zien was: nee, niemand. Mijn piemel kloppend in mijn boxer, zonder compleet hard te zijn. Ik ging ervoor. Ik liet hem zakken. Met een zucht stond ik daar. Eindelijk lukte het me ervoor te gaan. Ik was geheel naakt in de natuur.

Ik bibberde van de spanning, maar ik genoot van de naaktheid. Zolang over gefantaseerd en nu deed ik het eindelijk. Dit is wat echte nudisten dus voelen. Mijn blote voeten lieten mijn gehele lijf verplaatsen. Ik zette wat passen, bekeek mijn eigen lichaam. Zonder geheel stijf te zijn, vond mijn pik het duidelijk zalig. Zeker de wind voelde heerlijk langs mijn ballen en mijn blote billen. Ik liep even wat rond, totdat mijn pik uiteindelijk geheel stijf was, ik kon het niet helpen.

In de zon liet ik mezelf op het gras zakken. Het contact van mijn blote billen met het glas voelde magisch. Ik streelde mijn pik. Ik kon het niet helpen. Als in een soort van trance begon ik mezelf af te trekken. Ik wilde dit ultieme buitennaakt zijn voelen en ervaren. De wind, de aarde, het aftrekken, ik liet me gaan. Binnen 2 minuten voelde ik me al te opgewonden en de tintelingen in mijn eikel waren enorm. Ik ging klaarkomen. En ik ging er helemaal voor.

Ik was zo in trance door alles dat ik mijn stijve op mijn gezicht richtte en mijn mond opende. En vrij direct spoot ik zeven stralen zoet sperma over mijn gezicht, mond en tong. Een heftig orgasme en ik rilde na, mijn sperma van mijn gezicht druipend. Huiverig, maar verrukt, liep ik naar het beekje en waste mezelf. Een beetje beschaamd door mijn gedrag, maar ook wel trots dat ik zover was gegaan. In enkele minuten was ik aangekleed en maakte ik dat ik weg was.

Op de fiets was ik opnieuw bang dat ik betrapt zou worden. Ineens werd ik opgeschrikt door iemand die mijn naam schreeuwde. Ik stopte, draaide me om en zag een jongen die ik van de middelbare school kende. Marcel heette hij. Op zijn mountainbike, ook gekleed in een strak shirt, korte broek en flipflops. Hij wees naar mijn slipper die ik onwetend had verloren. Vreemd, dacht ik, niet eens in de gaten gehad. Ik trok hem aan en zag Marcel vertrekken, richting het bos. Zou hij ook hetzelfde gaan doen?

Zoek naar meer verhalen van Tijmenjp...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Van Jongen Tot...Door: Kevintje
Gelezen: 1118x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-08
8.2
:: Varen Met Mijn... - 2Door: Markie
Gelezen: 4003x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-08
8.6
:: Mijn Ervaringen Met Mannen - 2Door: Gerard
Gelezen: 4904x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rukken, Pijpen, Likken, Neuken
14-08
8.5
:: De Zes Van Klas 6a - 32Door: Jaakske
Gelezen: 1828x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-08
8.5
:: Natuurkunde Leraar Neukt MeDoor: GeileYunis
Gelezen: 6766x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Sperma, Dirty, Neuken, Pijpen, Homo, Zaadpaal
14-08
8.5
:: Cam4 Sletje - 2Door: Jeroen
Gelezen: 3066x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Spanken, Webcam
13-08
8.2
:: Vriend, Vader En LulDoor: GeileYunis
Gelezen: 6209x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Homo, Pijpen, Rimmen, Neuken, Zuigen, Tepels, Sperma
13-08
8.3
:: De Ontmoeting Met...Door: HornySlaveTommy
Gelezen: 4210x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-08
6.8
:: VerkrachtDoor: Pim
Gelezen: 8471x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-08
7.1
:: Mijn Eerste Ervaring - 8Door: Anthony64
Gelezen: 2358x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-08
8.0
:: Ballet, Trein En JongDoor: Anthony64
Gelezen: 6299x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-08
8.7
:: Jongens Hormonen - 21Door: Jaakske
Gelezen: 1729x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
10-08
8.7
:: Seksslaaf Van 2 MannenDoor: Sven
Gelezen: 5027x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slaaf, Dominant, Ontvoering
09-08
7.7
:: Als Sletje Gebruikt - 4Door: Dirk
Gelezen: 3711x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-08
7.6
:: VakantieDoor: Ronny
Gelezen: 6622x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Openbaar
09-08
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 762