Opwindend.Net
Datum: 16-05-2018
Stemmen: 82x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 6806x
Lengte: Gemiddeld
Three Day Weekend
Door BOB - Zoek naar meer...

Eindelijk was het zover, de paasvakantie begon. Ik ben 22 jaar, student, homo en vooral altijd ongelofelijk geil!

Toen mijn relatie een paar maand geleden stukliep kreeg ik al snel terug zin in seks, ik maakte datingprofielen aan en begon mijn Snapchat contacten van vroeger opnieuw regelmatiger te sturen.

Zo lag ik op een avond in bed wat over en weer te sturen met iemand die ik al langer ken. We begonnen elkaar steeds meer op te geilen, ik stuurde een paar snaps in boxershort, men dikke harde lul was duidelijk te zien. Sven stuurde me een snap van zijn haarloos kontje. Mmh god, daar wou ik maar wat te graag nog eens in.

Hij vroeg me wat mijn ultieme fantasie was. Ik had hier nooit echt zo over nagedacht. Ik was seksueel altijd heel open minded geweest, vond enorm veel dingen geil om te doen en had zo goed als alles al wel geprobeerd maar een fantasie had ik niet echt nee. We bleven sturen naar elkaar, filmpjes terwijl we ons aftrokken, tot we beide klaarkwamen. Ik nam het cum tussen men vingers en likte ze af. Ik stuurde nog slaapwel en schoof men iPhone onder men hoofdkussen.

Ik kon de slaap maar niet vatten en begon na te denken over mijn ultieme fantasie. Ik hield van strakke boxershorten en korte sportbroekjes met lange sportkousen. Mijn ex-vriend was een hockeyspeler, soms liet ik hem zijn trainingstenue aantrekken op de slaapkamer, zo geil vond ik het, maar een echte fantasie kon ik me niet direct bedenken.

Aangezien ik toch niet kon slapen begon ik wat op Facebook te scrollen en zag een reclame van een vakantiehuis in de Ardennen. Puur uit nieuwsgierigheid klikte op de advertentie en kreeg een hoop foto’s te zien van een grote moderne villa, afgelegen, omgeven door bossen en weilanden. Het bleek een voormalige B&B te zijn die nu volledig verhuurd werd. Er was een binnenzwembad, een zwemvijver, een grote sauna voor 8 personen, een jacuzzi en een pooltafel. De woning telde 15 kamers, elk met een dubbel bed en een aparte badkamer.

Ik begon te fantaseren, een jonge gast met twink look, de rand van zijn strakke boxer net boven zijn hockeytenue. Ik zag hem al liggen op het groene vilt van de pooltafel. Ik werd opnieuw geil en trok me nog een keer af, een paar stralen cum spoten over mijn sixpack.

Toen ik ‘s morgens wakker werd plakte de opgedroogde resten sperma aan mijn lijf, ik sprong uit bed en liep richting de badkamer de douche in. Ik begon na te denken over vanavond. Ik zou na de les samen met een vriend van mij naar huis gaan en daar blijven slapen aangezien er vanavond een studentenfuif was.

Na de les liepen we samen naar zijn appartement, ik legde mijn spullen in de gastenkamer en liep terug, hij zat in de living en vroeg of ik zin had in pizza. We bestelde en een half uurtje later werd deze bezorgt, we moesten ons nog gaan haasten voor de andere zouden toekomen, dit was ons vast ritueel, ik bleef bij hem slapen, we bestelde eten en nadien samen met een groep vrienden indrinken voor we naar de fuif gingen. Daar toegekomen moest iedereen een kleur van bandje kiezen, groen was single, oranje was klaar voor een avontuurtje en rood was in een relatie. Hoewel ik zeker wel zin had in een avontuurtje kon ik dit niet want ik bleef slapen bij Tom.

Na stevig wat gedronken te hebben belande we terug op het appartement, we kropen in bed maar ondanks de alcohol kon ik de slaap niet vatten. Ik begon opnieuw te fantaseren over die jonge twink, liggende op de pooltafel. Dit keer bedacht ik me echter dat er toch kamers genoeg waren en dat ik het hele huis kon vullen met lekkere gasten. Men lul werd hard van de gedachte en door het licht dat via de raam nog binnenviel zag ik het bandje rond men pols nog reflecteren.

Stel je voor, een huis vol jonge gasten, een gekleurd bandje kon aangeven of ze top, bottom of versa waren. Iedereen zou naakt rondlopen voor een heel weekend lang. De gedachte maakte me zo geil dat ik klaarkwam. Ik likte men zaad op en viel kort daarna in slaap.

Toen ik de volgende dag terug op Snapchat aan het sturen was vertelde ik over de villa, de polsbandjes op de fuif en mijn fantasie die daaruit volgde. Sven vond het een geweldig geile fantasie en we kwamen opnieuw al spuitend klaar.

De volgende avond stuurde Sven me een bericht: “Waarom doen we het niet gewoon?” Ik stuurde drie vraagtekens terug. Jouw fantasie, waarom zoeken we niet een hoop gasten die dit ook willen! We stuurde nog een tijdje over en weer tot we een aantal regels hadden opgesteld. De maximumleeftijd zou op 24 jaar liggen, de minimumleeftijd 18 jaar. We willen een evenwicht tussen top, bottom en versa, iedereen moet getest zijn en de kosten worden gedeeld. We plaatste dit beide online op verschillende datingsites en kregen in de loop van de dagen een hoop reacties binnen, hieruit selecteerde we de knapste en meest beloftevolle gasten.

Toen iedereen gekozen was werd een Whatsapp groep aangemaakt, het paasweekend zouden we van vrijdagavond tot maandagmiddag doorbrengen in de villa, iedereen betaalde, de overschot zou nadien verdeeld worden. Er werden afspraken gemaakt dat iedereen naakt zou rondlopen in huis, wat er gegeten zou worden en wie met wie zou kunnen meerijden.

Eindelijk was het zover, 30 maart, ik had vandaag al geen les meer en ging samen met Sven inkopen doen voor het weekend. We kochten een hele hoop eten, flessen sterke drank, wijn en Cava en niet te vergeten natuurlijk een paar dozijnen condooms.

We kwamen als eerste aan in de Ardennen en kregen de sleutel overhandigt van de eigenaar. Hij leidde ons rond doorheen de villa en wenste ons veel plezier. Toen hij vertrokken was begonnen we met uitladen van de spullen, condooms en kleenex in elke slaapkamer. Wij hadden onze kamer al gekozen. De twee voormalige suites, voorzien van een extra grote badkamer met douche en bad. Op de andere deuren hingen we naamkaartjes. We waren net klaar toen de eerste jongens aankwamen. Na een korte begroeting trok iedereen naar zijn kamer, kleren uitdoen en even opfrissen. Toen iedereen er was klonken we allemaal naakt op een fantastisch weekend.

Wordt vervolgd …

Zoek naar meer verhalen van BOB...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Snode PlannenDoor: Random
Gelezen: 1693x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kontneuken, Geil, Anaal, Rimmen, Homoseks, Hardcore, Verraad, Romance, Snode Plannen, Relaties
23-10
8.0
:: De Zes Van Klas 6a - 42Door: Jaakske
Gelezen: 692x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
23-10
9.1
:: Eerste Keer Als Dochter - 2Door: Nick
Gelezen: 1395x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Oud, Jong, Pijpen, Neuken, Sissy,
22-10
8.8
:: Gewoon Goede VriendenDoor: Pablo
Gelezen: 5651x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-10
8.3
:: Het Spuitende HuiswerkDoor: Thomlover
Gelezen: 4863x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Klasgenoot, Neuken, Sperma
21-10
8.1
:: Quint's Liefde - 14Door: Quint97
Gelezen: 2841x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle
20-10
9.1
:: Jongens Hormonen - 31Door: Jaakske
Gelezen: 2130x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
19-10
8.6
:: 2e Date Met PaulDoor: Leuk
Gelezen: 4016x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Wassen, Trekken, Pijpen, Strelen, Anaal Neuken
17-10
8.1
:: Delft Ruyven - 5Door: F.alleskan
Gelezen: 2029x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ruyven, Delft, Naakt, Sperma,
17-10
7.6
:: BobDoor: Kevin-K
Gelezen: 8591x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Jonge God, Neuken
17-10
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 41Door: Jaakske
Gelezen: 2911x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
16-10
8.6
:: Dream Come TrueDoor: Tom
Gelezen: 7100x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Vriend, Pijpen, Neuken
14-10
8.7
:: Op De SetDoor: Dannymaastricht
Gelezen: 7065x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Extreem, Fist. Pis, Zaad, Film
13-10
8.4
:: De Slet Van De BlokDoor: Pupnextdoor
Gelezen: 13565x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Misbruikt, Gebruikt, Groep, Negers, Bareback, Slet
13-10
7.3
:: Eerste Keer Als Dochter - 1Door: Nick
Gelezen: 4356x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Oud, Jong, Pijpen, Neuken, Sissy
12-10
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 762