Opwindend.Net
Datum: 22-05-2018
Stemmen: 88x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 15431x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Als Sletje Gebruikt - 1
Door Dirk - Zoek naar meer...

Hallo, zal mij eerst eens voorstellen, ik ben 28j en ben al jaren trav sletje. Mijn verhaal begint 10 maanden geleden. Ik had mij aangemeld op bullchat en t-gril.
Ik ben een week vrij en ga 7 dagen als trav sletje rondlopen, opgemaakt en lichaam geschoren. Mmmm is zalig, gladde benen, kontje kaal, ik vind dit super geil. Nageltjes gelakt in het hardroze, heb dan ook valse nagels aan. Wil er graag goed uitzien als ik date, mijn kont gespoeld want ben echt een geil anaal sletje. Heb een zeer uitgebreide collectie dildo’s, kleine, grote, dikke, zeer dikke mmmm, ik wil graag meer en verder mijn grenzen verleggen. Heb ook een grote opblaas buttplug, mmmm hou ik echt van. Heb hier thuis een geil speelkamertje waar ik mijn spullen leg en waar ik ontvang. Lekker bed waar je mij aan kunt vastmaken met touwen.

Ik had die dag een geile advertentie geplaatst op de beide chats:
Geil sletje zoekt domi top om goed misbruikt/gebruikt te worden. Ben zeer gewillig en gehoorzaam. Zoek lange date, overnachten kan.
Ik kreeg er direct veel reacties op, mijn pc stond niet stil. Na een tijdje kwam ik in contact met Bart, een leuke man van 60. Hij zei dat hij een echte slet zocht voor lang gebruik waar veel kon en mocht. Hij kon die avond komen na 20u en kon gans de nacht blijven. Ik kreeg een foto van een mooie man, slank, zeer groot geschapen 21 op 6,5 en hij kon uren neuken zei hij. Na een tijd gsm berichten te hebben uitgewisseld belden we met elkaar. We hadden een leuk gesprek, een zeer aangename babbel. We vertelden wat ik zocht en wat hij wilde en heb hem dan mijn adres gegeven. En dan wachten tot vanavond.

Het was bijna 20u, mijn hart klopte al wat harder in mijn keel. Ik liep zeer geil, voelde mij zelfs hoerig. 20u stipt stopte er een auto voor de deur. Mmmm, ik stond zo geil dat ik al aan de deur stond te kijken door het kijk gaatje. Hij belde aan en kwam binnen. Het eerste dat hij zei was “Wat ben jij een mooi sletje meisje, dat gaat goed komen sletje”. Mmmm, ik was al zo geil, ik kuste hem op zijn mond. Het ijs was zo gebroken. Hij had een flesje drank mee, cava. Ik liet hem binnen in de woonkamer en ging naast hem in de zetel zitten met 2 glaasjse cava. Ik had voor en hapje gezorgd.

We klapten zeker nog een uurtje over onze fantasie, wat kon en niet kon. Bart zei mij dat hij zeer domi was, ook sm en vroeg of ik grenzen had. Maar ik was zo geil dat ik mij aan hem ging overgeven. Hij zei tegen mij “Als je stop zegt dan stop ik en als je meer wil dan smeek je maar”. Hij vroeg of hij gans de nacht kon blijven “en het zal niet voor te slapen zijn” lachte hij. Hij maakte mij zo geil dat ik mij niet meer kon inhouden en geil begon te vrijen. “Rustig sletje van me” zei hij “Als ik morgen weg ga zal je mijn privéhoer zijn, alleen van mij”. Mmmmm,
ik zeg “Zullen we naar boven gaan?” “Goed” zei hij “Maar eerst slet wil ik dat je al een pilletje pakt”. Ik vroeg wat het was en hij zei “Xtc, wil je?” Zeer gewillig
slikte ik het binnen. Het was nieuw voor mij, ik had nog nooit wap, gedaan ik zelf ben zot van poppers, dat had hij ook mee.

Dan naar boven. Hij vond mijn speelkamer supergeil. Hij zag alle dildo’s, zweep, paddle, gagball, tepelklemmen, leiband, buttplug met hondenstaart eraan enz. Hij zei “Morgen zal je een dagje suf zijn dat beloof ik je”. Hij kleedde zich uit en ik zag een mooie man naakt, zeer grote paal, mmmm stond al beenhard. “Nu beginnen we. Je zegt meneer of meester tegen mij, oké slet?” “Ja meester”. “Goed zo slet op je knieën en zuigen slet, toon wat je kan” zei hij zeer streng. Ik pijp zeer graag, ik hou ook van deepthroat en dat heb ik geweten. Hij vroeg “Voel je al iets van de xtc?” “Nee nog niet”. “Komt zo wel” zei hij. Hij gaf mij een snuif poppers en zei “Goed snuiven slet” Ik werd daar zo gewillig van. Hij pakte mijn hoofd vast en neukte steeds dieper in mijnkeel gat.

21 op 6,5 in mijn keel, ik moest af en toe kokhalzen maar hij bleef doorrammen, zijn ballen sloegen in mijn gezicht. “Je bent een superslet” zei hij. Het slijm drupte uit mijn bek. Bart neukte zeker 10 minuten mijn keel, mijn mondje scheurde precies open. Op dat moment sloeg de xtc aan. Wooooow wat was dat, ik werd daar zo hoerig van dat ik mij volledig uit handen gaf. Hij zag het. “Super” zei hij “Nu ben je van mij voor gans de nacht”. Ik zei “Ja meester, gebruik je hoertje, ik smeek je”. Hij zee “Ga op handen en knieën zitten met je kontje omhoog”. Mijn meester bond mijn handen vast aan bed, zeer stevig, en dan spankte hij mijn kontje met zijn hand en dan met de paddle. Ik weet niet meer hoe lang maar ze stonden rood paars en heet. Hij zei dat ik al een goed hoertje was en ik zei “Dank u meester”. “Goed zo slet”.

Dan stak hij een opblaas buttplug in mijn kontje. “Nu het echte werk” zei hij. Hij pompte eerst 5x, mmmm, met de paddle weer op de kont. Hij sloeg 10 keer op mijn kontje dan pompe hij 5x bij. De druk nam aan in mijn kontje. Wéér 10 slagen van de paddle maar iets harde, dan weer 5x bij pompen. Ik begon te kreunen mmmmm. “Ja slet” zei mijn meester “Ik ben nog lang niet klaar”. Hij pompte nog 5x bij. Ik kreunde en kon het bijna niet ophouden maar kreeg weer 10 slagen van de paddle zodat mijn billen pijn deden, maar zo vergat ik de druk in mijn kontje. “Goed zo sletje”. Hij gaf mij nu poppers bij de xtc. Ik was zo gewillig dat hij nog 5x bij pompte en zat nu op 25 x in mijn kontje. Ik stond op springen en ik vroeg om genade. Hij liet hem er nog 2 minuten in zitten en liet dan de lucht er uit lopen. Ik kreunde het uit “Dank u meester”. Maar rust kreeg ik niet, hij begon opnieuw met weer opbouwen tot 25 x. Dat herhaalde hij 4 keer.

Ik was een echte hoer, mijn kontje stond open en los. Ik kreeg weer poppers en dan stak hij een dikke dildo in mijn kont 28cm op 8,5. Ik zat nog steeds op mijn knieën met mijn kontje omhoog. Ik weet niet meer hoe lang hij die dildo in mijn kont heeft geramd, soms traag en dan weer hard. Kreeg ook veel poppers
dus ik liet alles maar gebeuren. Hij zei “Ik heb je verwittigd hè?” Toen bond hij ook mijn benen vast, één been aan de ene kant van het bed en mijn andere been naar de ander kant. Mijn kontje was schoon zichtbaar. “Mmmm geil zicht sletje” zei hij “Smeek dat ik je moet neuken slet!” “Ja meester ik wil het zo graag, ik ben je hoer, gebruik mij aub, IK SMEEK JE, JE MAG MIJN KONTJE UITWONEN MEESTER”. Dat moest ik geen 2 keer zeggen. Ik kreeg weer poppers onder mijn neus. “Goed snuiven slet want je krijgt effe niks meer”. Ik snoof zeer diep en lang en was volledig suf, nu ook van de xtc.

Hij kroop op mij en zijn paal ging er in één keer tot aan zijn ballen in. Hij pompte als een gek door, zeker 45 minuten zonder stoppen of klaarkomen. Mijn kont stond zo open dat hij zei “Ik ga je laten werken als hoer in een negerbar in Brussel. Die mannen neuken gans de nacht door met 10 of 15 man, ze maken je vast in hun sling of op een parking vol trukkers. Wil je dat doen voor je meester?” Ik was zo gewillig dat ik zei “Ja meester dank u”. “Jouw kontje kan dat zeker aan slet”. “Ja dank u meester”. Hij was ook en kuste mij vol op de mond en tongde lekker lang. Ik was echt suf nu, het was niet normaal. Hij maakte mij los en we pakten een pauze. Hij was zeer lief en gewoon weer. Hij vroeg of het oké was voor mij en ik zei hem dat ik geen ander meer moest hebben. Hij kuste mij spontaan.

We hebben dan wat gedronken en gepraat, ik denk 30 minuten, heb was dan al gauw 1.30u. “De nacht is nog jong” zei Bart en hij zei ook dat hij uren kon neuken zonder stoppen. Hij pakte ook viagra pillen en hij kon zeker 5 tot 8 keer spuiten zei hij, dus dat beloofde nog een geile nacht te worden. Hij vroeg hoe de xtc was. Ik zei “Super ja, en poppers ook”. Het flesje was al half opgesnoven. “Klaar voor ronde 2?” zei hij en ik zei “Uiteraard”. Oké, hij begon direct mijn keel te neuken. Ik moest op mijn rug liggen met mijn hoofd over de rand van het bed, kreeg wat poppers en hij pompte lang en diep door. Mijn keel deed nu al lichtjes pijn, maar hij bleef maar door doen. Het speeksel en slijm droop op de grond, mijn make-up was volledig uitgelopen. Hij sprak mij aan “Goed zo hoer, je bent van mij nu voortaan. Je keel en kontje gaan tegen morgenvroeg uitgewoond zijn”. Dat maakte mij zo geil dat ik mijn mond nog verder open zette. Gelukkig stopte hij eventjes want ik was bijna aan het stikken en zag al zwarte vlekken voor mijn ogen, pffffff.

Mijn meester draaide mij om en ramde zijn paal in mijn kont. Ik was nu zelf nog droog dus ik voelde de eerst stoot goed aankomen. Dan heeft hij mij de poppers gegeven en mocht ik zelf kiezen wanneer ik snoof “want ik ga je lang neuken nu met mijn paal en dildo’s”. En ja hoor, hij pompte weer goed door. Dat heb ik nog nooit meegemaakt, die bleef maar neuken. Ik lag plat op mijn buik met mijn benen open. Hij neukte zo hard door dat mij hakken uit vielen. Dan moet je weten dat ik altijd hoge open hakken draag en die graag aanhoud, maar mijn benen schokten en trilden, zo geil was ik. Toen ze uit vielen op de grond keek hij om en werd er zeer geil van want hij spoot dan voor de eerste keer mijn kont vol en 2 minuten later kwam hij wéér klaar.

Hij is dan nog 3 keer klaar gekomen in 10 minuten voor hij op mij bleef liggen. Ik zat aan het bed genageld, ik kon mij bijna niet meer bewegen toen hij van mij af kroop. Zijn paal stond nog hard, echt waar! “Even wat drinken” zei hij. Ik heb daar zeker zo nog 30 minuten gelegen voor ik weer wat bijkwam, het leek of ik in slaap ging vallen. Het was dan al 4.20u. Dan hebben we nog een 1 uurtje pauze genomen en heb ik hem gestreeld en hem gezegd dat ik zijn vaste hoertje wil worden. Hij wilde dat ook, er was een klik, het was super zalig. Hij zei dat ik mij geen zorgen moest maken dat hij gezond was, want zijn zaad liep uit mijn kontje. Mijn billen plakten aaneen nu, we hadden geen glijmiddel meer nodig.

Hij wilde weer voort doen. Ik was echt kapot maar ik had er om gevraagd zei hij. “Je zal nog een rond je mee moeten doen slet, verstaan? Hier pak nog een xtc” die ik nam. Hij wachtte wel tot het begon te werken. Ik was volledig weg nu, ik smeekte hem weer “VERKRACHT MIJ MEESTER, MAAK MIJ ZWANGER, GEEF MIJ JOUW BABY MEESTER, IK SMEEK JE”. Hij bewerkte mijn kont weer met mijn opblaas zoals daarvoor met weer spanking. Mijn kont was gevoelloos en hij pompte goed door. “Goed zo” hoorde ik hem zeggen. 30x was zo dik dat ik hem er niet kon uitpersen. Ik kreeg weer poppers van hem, het flesje was ver leeg. Daarna heeft hij mij weer geneukt, ik op mijn buik, hij op mij. Ik weet niet meer voor hoe lang maar hij is zeker nog een paar keer klaar gekomen.

Hij is om 8u vertrokken. Hij kuste mij en zei “Blijf maar liggen hoer van mij, ik mail je vanavond met de foto’s die ik getrokken heb”. Op mijn kontje had hij met stift CUM DUMP geschreven. Ik ben pas wakker geworden tegen 18u, mijn kontje stond nog open.

Mijn meester komt nu vrij veel langs, dus zoek ik niet meer en ik moet zeggen: elke date met hem is anders!

Dit verhaal is echt, alleen de namen zijn verzonnen. Als je dit verhaal leuk vindt laat het weten dan komt er zeker een deel 2.
Geile kusjes xxxx

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Als Sletje Gebruikt - 2

Zoek naar meer verhalen van Dirk...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 2914x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: Daniël En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2270x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 4207x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1307x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 4122x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2360x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5577x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8728x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 9073x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 5302x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Daniël En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2049x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Daniël En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3093x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5237x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3175x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1989x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net