Opwindend.Net
Datum: 17-05-2018
Stemmen: 121x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 6106x
Lengte: Lang
Lars En Mark - 11
Door Kevin-K - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Lars En Mark - 10

‘Ja, is goed mam, ik zie je straks.’ Ik hang op en staar even naar mijn telefoon. Het is alweer half tien! Man, wat heb ik lang geslapen denk ik bij mezelf. Vanuit de slaapkamer die Ellen voor me beschikbaar heeft gesteld loop ik in mijn boxer naar de douche. Als ik in de gang loop hoor ik Mark enthousiast iets vertellen aan zijn moeder. Even twijfel ik of ik hem roep om misschien even samen te douchen. Ik besluit het niet te doen. Al snel stroomt het warme water over mijn naakte lijf.

Wat een dag gisteren, ik had een betere uitkomst van mijn coming out voor mijn vrienden niet kunnen wensen. Voordat ik naar de voetbal ging had ik mijn coach gebeld. Hij had me gemist op de training afgelopen donderdag maar had in de wandelgangen al het een en ander gehoord dus het was geen enkel probleem. Vervolgens had ik hem verteld dat ik het huis uitgezet ben omdat ik homo ben en nu het besluit had genomen om het aan het team te vertellen. Mijn coach steunde me natuurlijk direct en hij zou ervoor zorgen dat iedereen ruim voor de wedstrijd in de bespreekruimte van de club zou zijn. Zelf kwam ik expres op het laatste moment. Nog nooit in mijn hele leven was ik zo zenuwachtig geweest. Met knikkende knieën deed ik de deur open. Het hele team staarde me aan. De coach nam snel het woord en vertelde mij dat hij had gezegd dat ik een mededeling had. Terwijl ik even de ruimte doorkeek gaf Daan mij een oprechte glimlach. Een tel later vond ik Stijn zijn blik en hij gaf me een vette knipoog. Ik zuchtte diep, schraapte mijn keel en wenste dat Mark erbij had kunnen zijn. Dit wilde hij ook dolgraag maar dit was iets wat ik zelf moest doen. Man wat had ik daar spijt van.

Ik richtte mijn blik op de tafel en zonder nog iemand aan te kijken begon ik mijn verhaal. Hoe mijn vader me bijna letterlijk het huis had uitgeslagen, dat ik was gevlucht, dat ik uiteindelijk Stijn had weten te bereiken en dat hij me had opgevangen. Ik keek weer even rond, iedereen had door dat ik nog niet klaar was. Mijn blik viel even op Jordi, waarom had hij zo’n geniepige grijns op zijn gezicht? Ik vermande me, schraapte weer mijn keel en zei: ‘Ik ben homo.’ Twee seconden later, het leken wel 10 minuten, begon volgens mij Daan met klappen. De rest volgde en ik kreeg allerlei leuke reacties. Iedereen stond op, kwamen één voor één naar me toe. Sommige gaven een hand, andere een knipoog en sommige omhelsden me. Haha, ik werd er bijna week van!
5 minuten later belde ik Mark, dit moest hij natuurlijk weten! De telefoon ging nog maar net over of hij nam al op ‘En?!!’ vroeg hij enthousiast. Ik vertelde hoe het ging en dat er een ontzettende grote last van mijn schouders was gevallen. Wat was Mark blij voor me. God, wat is het toch een schatje!

Nu ik hier aan terug denk besef ik me dat Jordi me niet heeft aangesproken, later buiten leek alsof hij uit mijn buurt probeerde te blijven en zelfs iets van een teleurgestelde blik in zijn ogen had. Wat zou dat betekenen? Aan de andere kant, waar maak ik me druk om. Zijn probleem!

Voor de wedstrijd in de kleedkamer heb ik genoten. Alles was zoals altijd en ik werd er verder ook niet over lastig gevallen. Uiteraard waren er wel wat flauwe grappen zoals: “Onder de douche raap ik mijn zeep niet meer op als Lars naast me staat!”. Er werd kostelijk om gelachen en ik deed hard mee. Pff, de wedstrijd zelf, ik speelde als een vaatdoek. Ik had totaal geen energie en niks leek te lukken. In de rust heb ik zelfs gevraagd of de coach me niet wilde wisselen. Na de wedstrijd heb ik nog één biertje gedronken maar toen vond ik het wel welletjes. Het was nog vroeg maar ik was moe. De afgelopen dagen hadden veel te veel energie van me gevraagd.

Niet veel later was ik “thuis”, Mark zijn huis dus, hij was naar de korfbal en zijn moeder Ellen was ook weg. Ik heb een pizza in de oven gedaan en na deze opgegeten te hebben ben ik weer even onder de douche gestapt en toen regelrecht mijn bed in. Het was pas 19.00 maar ik kon niet meer. Nog even snel Mark geappt dat ik moe was en op bed lag en wilde slapen. Zijn reactie heb ik geeneens meer kunnen lezen want binnen 1 minuut lag ik in een diepe slaap.

Zo, douche uit, afdrogen en terug naar mijn kamer. Beneden hoor ik Ellen en Mark nog steeds gezellig kletsen. Wat hangt er toch een fijne sfeer in dit huis! Ik ga naar beneden. Mark hoort me aankomen en zodra hij me ziet springt hij in mijn armen. ‘Lars, ik heb je zo gemist, het liefst had ik je gisteravond of vannacht of vanochtend wakker gemaakt maar ik kon me inhouden!’ Na deze lieve woorden geeft hij me een dikke kus op mijn lippen. ‘Goedemorgen Lars’ zegt Ellen. ‘Goedemorgen Ellen, goedemorgen lieverd’ en ik geef Mark een kus terug. ‘We hebben op je gewacht met het ontbijt, zullen we maar meteen beginnen?’ vraagt Ellen. ‘Ja graag, ik heb ontzettende trek’ antwoord ik terug. Mark en ik zitten naast elkaar, veel dichterbij dan nodig maar ja, we kunnen dan ook gewoon niet van elkaar afblijven. Ellen beschouwt het allemaal met een grote glimlach en twinkelende ogen.
Ik vertel natuurlijk hoe mijn coming out is geweest en hoe geweldig iedereen reageerde. Mark is blij, omhelst me weer en geeft een kus op mijn wang.

Dan neem ik weer het woord. ‘Zojuist belde mijn moeder me, ze vertelde dat mijn vader vanochtend ook weg is en dat hij vanmiddag gaat tennissen en tussendoor niet zou thuiskomen. Mijn broer is bij zijn vriendin en mijn zusje is ook bij een vriendin. Mijn moeder heeft gevraagd of ik wilde komen omdat ze graag met me wil praten en me heeft gemist. Vindt u het goed als ik ga?’ vraag ik aan Ellen. ‘Jongen toch, daar hoef je toch geen toestemming voor te vragen, je bent 21! Jij kan heus zelf wel beslissen wat je wilt doen.’
‘Zal ik met je meegaan?’ Vraagt Mark met een bijna smekende blik. ‘Haha, nee Markie, laat mij alsjeblieft eerst even zelf met mijn moeder praten.’ Mark zucht duidelijk en bijna zwicht ik uit medelijden, eigenlijk wil ik hem ook altijd bij me hebben. ‘Zal ik je zo even met de auto brengen?, ik bedoel, je moet toch je fiets ophalen.’ zegt Ellen. ‘Weer schud ik mijn hoofd. Ik vind het wel fijn om even te lopen denk ik, even niks en niemand om me heen. De afgelopen dagen waren toch wel zwaar voor me.’ zeg ik zacht.

Na het ontbijt ruimen Mark en ik alles op. Af en toe knijp ik speels in zijn kont en grijpt Mark af en toe in mijn kruis. We kunnen echt niet van elkaar afblijven! Samen lopen we nog even naar boven. Op Mark zijn kamer bekijk ik Mark weer even goed. Zijn nieuwe look staat hem zo ontzettend goed! Ik trek hem tegen me aan en druk mijn lippen begerig op de zijne. Onze tongen vinden elkaar weer en we raken verstrengeld in een heerlijke tongzoen. Onze inmiddels keiharde pikken tekenen zich weer af in onze broeken en we schuren over elkaar heen. De verleiding is zo groot om verder te gaan maar ik moet nu toch echt weg. IK maak me los uit Mark zijn greep en zeg: ‘Schatje, ik wil je maar ik moet nu echt gaan. Ik heb zoveel zin in vanmiddag!’ Mark kijkt me even lachend aan en wordt dan weer serieuzer. ‘Wil je echt niet dat ik mee ga?’ vraagt hij met zijn lieve puppy ogen. Ik kus hem op zijn lippen, geef hem een knipoog maar schud mijn hoofd.

Vijf minuten later laat Mark mij uit. ‘Tot straks schat, om 14.00 komen jullie me halen toch?’ Mark knikt, geeft me nog 1 kus. ‘Tot straks lieverd!’ zegt hij. Ik begin mijn wandeltocht, ik ben de straat nog niet uit of ik mis Mark, nog even pak ik mijn telefoon en app hem. ‘Mis je nu al!’ Dan berg ik mijn telefoon op en loop verder. Terwijl ik loop denk ik aan de afgelopen weken. Wat is er toch ontzettend veel gebeurd en wat is die jongen toch lief voor me! Zijn lieve moeder heeft mij zonder twijfel in haar warme huis opgenomen. Er hangt zo een rustgevende sfeer bij hun thuis. Alles is bespreekbaar en er zijn geen vage en/of absurde regels. Ik wist geeneens dat dat bestond!

Wanneer ik de straat in loop van mijn ouderlijk huis komt er een beklemmend gevoel naar boven. Direct ben ik op mijn hoede, ik voel me kleiner en onzeker naarmate ik het huis nader. Als ik mijn ouderlijk huis bereik en naar de voordeur loop en mijn sleutel in het slot wil steken gaat de deur open. Mijn moeder staat in de deuropening. We weten ons geen houding te geven, dan stapt ze op me af en wat onhandig omhelst ze me. Geeft ze me nou een knuffel?! Wow, de laatste keer dat ik dat kreeg kan ik me niet herinneren. Met een zeer ongemakkelijk gevoel maak ik me los uit haar “knuffel”, pers een glimlach tevoorschijn en zeg: ‘Hoi mam, ben je echt alleen?’ Tranen verschijnen in haar ogen maar ze knikt. ‘Ja, ik ben alleen, kom binnen, ik heb koffie gezet.’ Even later zitten we zwijgend aan de keukentafel maar dan neemt mijn moeder het woord. ‘Ik vind het zo erg wat er is gebeurd! Je vader heeft het onderwerp onbespreekbaar genoemd en er mag dus niet over gesproken worden in het huis. Toch vermoed ik dat het hem zwaar valt, hij is de afgelopen dagen schichtig en chagrijnig. Het lijkt ook wel alsof hij ergens voor op zijn hoede is. Maar kom op, vertel me, hoe gaat het met je?

Ik doe mijn verhaal, ik vertel haar dat Mark en ik nu echt een relatie hebben, dat ik gisteren een coming out heb gehad en dat Mark zijn moeder ontzettend goed voor me is. ‘Ik ben nu gelukkig mam’ zeg ik als ik mijn verhaal heb gedaan. Terwijl de tranen over de wangen van mijn moeder stromen zegt ze snikkend: ‘Het spijt me zo jongen, ik ben geen goede moeder voor je geweest, kan je me alsjeblieft vergeven?’ Nu is het mijn beurt dat mijn ogen nat worden, maar ik verman me en zeg: ‘Mam, je blijft voor altijd mijn moeder en ik weet dat je je best hebt gedaan, maar misschien moet je eieren voor je geld kiezen en weggaan bij die vent!.’ Mijn moeder kijkt weg en zeg zacht: ‘Hoe?, hij laat me nooit gaan en ik heb nog nooit gewerkt of zo. Ik kan het dan niet financieel rondbreien.’ Dan worden we gestoord door de huistelefoon. Mijn moeder neemt op en begint een gesprek. Ik sta ondertussen op van tafel en loop naar boven, naar mijn kamer.

De slaapkamerdeur is kapot, uit het kozijn gehaald en in mijn kamer gezet. Even kijk ik ook naar de schade aan het kozijn maar haal dan mijn schouders op. Wat kan het me ook schelen! Even loop ik nog mijn kamer rond. Mijn moeder heeft nog een lege doos op mijn bed gezet. Ik begin met het inpakken van schoolboeken en andere kleine dingetjes. Ik haal wat foto’s van mij en mijn vrienden van mijn prikbord af en stop ze ook in de doos. Als ik denk alles te hebben begin ik mijn desktop te ontkoppelen. Daarna loop ik de spullen naar beneden. Onder aan de trap staat mijn moeder. ‘Lars, lieverd, je zusje is in de stad en haar fiets is gestolen. Ze vroeg of ik haar nu kon komen halen.’ Ik knik en zeg: ‘Ga maar, het is inmiddels één uur geweest dus ik word toch zo weer opgehaald.’

Beide glimlachen we even geforceerd, staan we nog even in de gang ongemakkelijk wat te doen. Dan stap ik op mijn moeder af en geef haar een oprechte knuffel. ‘Ik vergeef je mam.’ Haar ogen schieten weer vol maar ik geef haar geen kans meer om te reageren. Ik draai me om en loop naar boven om de rest van mijn spullen naar beneden te brengen. Als ik boven kom hoor ik de voordeur dicht gaan. Ik zucht diep, slik de brok in mijn keel door en ga gedachteloos verder.

Nadat mijn spullen beneden zijn loop ik nog één keer naar boven. Het klinkt misschien raar maar ik wil afscheid nemen van de kamer waar ik me jeugd heb doorgebracht, waar ik ben opgegroeid, waar ik erachter ben gekomen hoe fijn het is om met jezelf te spelen maar ook is dit de plek die me heeft doen beseffen dat ik homo ben!
Nog even loop ik naar mijn slaapkamerraam waar ik van de week ben uitgesprongen. Wow, best hoog, ik zou het nu geeneens durven! Dan zie ik de achtertuin met de struiken achterin en denk ik weer aan mijn vader die daar iets heeft begraven. Ik kijk op mijn telefoon, half twee, zou dat genoeg tijd zijn om erachter te komen zonder sporen achter te laten? Ik denk het niet maar ik weet wel dat ik erachter wil gaan komen.

Dan loop ik naar beneden en ga ik eerst even plassen. Ik kijk hoe mijn urinestraal uit mijn lul de wc in klettert. Ik kijk omhoog naar het plafond. Het is een verlaagd plafond met van die platen die in een profiel zitten. Het was voor mij een ideale verstopplek voor bijvoorbeeld sigaretten toen ik nog stiekem rookte. Ik trek door, doe de wc bril omlaag en ga erop staan. Ik duw een plaat iets omhoog en voel met mijn hand. Al snel vind ik wat ik zocht. Een aansteker met een pakje sigaretten. Het pakje is nog dicht. Ik neem het mee naar achteren en in de tuin steek ik een sigaret op en loop naar achteren naar de struiken. Ik moet een moment gaan verzinnen dat ik erachter ga komen wat daar iets verderop begraven ligt…

Als mijn sigaret op is loop ik terug. Ga weer naar binnen en drink weer even wat. De deurbel gaat, YES, dat moet Mark zijn! Ik haast me naar de voordeur en doe open. Direct springt Mark me om mijn nek. ‘Alles gelukt?’ vraagt hij. ‘Ja, alles staat hier klaar om ingeladen te worden. ‘Waar is je moeder?’ Vraagt Ellen. ‘O, die is net weg.’ Antwoord ik. Tien minuten later zijn mijn desktop en mijn laatste spulletjes in de auto. Terwijl Ellen weg rijdt sluit ik het huis af en pak ik mijn fiets. Mark springt achterop en houdt mij bij mijn middel vast. Onderweg terug is een gesprek tussen Mark en mij lastig door de wind. We praten dus weinig. Wel maakt Mark gebruik van de gelegenheid om even lekker aan me te zitten. Ik geniet van zijn strelingen over mijn bovenbeen. Ik word er zelfs lichtelijk geil van! Plots verplaatst Mark zijn hand van mijn bovenbeen naar mijn kruis. Hij zoekt mijn lul op en knijpt er zacht in. Ik kreun er zacht van en hoewel Mark het niet kan horen merkt hij het wel omdat mijn lul harder en harder word en helemaal knel in mijn broek zit.

De neiging die ik heb om even om te fietsen is groot, maar we moeten ons een beetje haasten om op tijd bij Stijn te komen. Ik kan niet wachten om lekker in het zwembad te plonsen en te genieten van een lekker biertje. Als we bij mijn nieuwe thuis komen en we van de fiets afstappen kijkt Mark me met een grote glimlach aan. ‘Genoten?’ vraagt hij met ondeugende ogen. Ik pak hem vast en duw hem tegen een muur. Ik kus en zoen hem. Mark maakt zich los uit mijn armen en zegt: ‘Kom, laten we wat haast maken, des te eerder zijn we bij Stijn en kunnen we lekker gaan relaxen.’

We haasten ons, de auto is al snel leeg en de zwembroeken gepakt. Om 15.00 precies komen we bij Stijn aan. Ik wil aanbellen op de intercom maar het hek komt al in beweging. We fietsen naar één van de twee garages en zetten onze fiets neer. Een deur gaat open en Stijn staat in de deuropening. Hij heeft een halflange zwembroek met een Hawaï print aan en een handdoek om zijn schouders. Zijn gespierde bovenlijf is verder naakt. ‘Ik was net op weg naar het zwembad, ik kon niet meer wachten. Kom binnen!!’ Ik loop op Stijn af en geef hem een vriendschappelijke knuffel. Daarna komt Mark en die volgt mijn voorbeeld.

We lopen direct door naar het zwembad gedeelte. Het is een binnenzwembad waarvan 1 muur totaal van glas is met uitzicht op de riante achtertuin. Stijn heeft de ruimte al lekker warm gestookt. Met een zwaai gooit hij zijn handdoek opzij en met een sierlijke sprong duikt hij het zwembad in. Mark en ik kijken glimlachend naar het schouwspel en dan naar elkaar. ‘Wie het eerst erin ligt’ zeg ik uitdagend tegen Mark. ‘Is goed!’ zegt Mark enthousiast. Hij begint direct met zijn shirt uit te trekken. Mark is sneller dan ik maar twijfelt heel even als hij alleen in zijn boxer staat. Hierdoor haal ik hem in en poedelnaakt pak ik de tas en trek mijn rode zwemshort tevoorschijn. Mark heeft inmiddels zijn boxer uit maar ik heb ook Mark zijn blauwe zwemslip te pakken en gooi deze weg van het zwembad. Mark lacht en roept: ‘Valsspeler!’ Terwijl ik mijn zwembroek aantrekt springt Mark naakt het zwembad in. Verbaasd kijk ik hem na en als hij bovenkomt kijkt hij glimlachend naar Stijn, geeft een knipoog, kijkt naar mij en zegt: Ik heb gewonnen! Haha, we moeten er alle drie om lachen.

Terwijl ik nu in het water spring, klimt Mark eruit en loopt naar zijn zwemslip. Stijn en ik kijken hoe hij hem met zijn rug naar ons toe aandoet. Dan horen we de intercom afgaan. ‘Dat zal Dani zijn!’ zegt Mark enthousiast. ‘Nou, zou jij hem binnen willen laten?’ vraagt Stijn. ‘Natuurlijk’ zeg Mark en hij verdwijnt uit ons zicht. ‘Je boft maar met hem Lars’ zegt Stijn. Ik glimlach. ‘Hij is gezellig, spontaan, ziet er erg goed uit en heeft goed gereedschap hangen’ zegt hij erachteraan. ‘Je zit toch niet te geilen op mijn vriendje he’ zeg ik lachend. ‘Wie weet’ geeft Stijn als antwoord en geeft me een vette knipoog. Als reactie duik ik op hem en probeer ik hem onder water te krijgen. Het resultaat is een stoeipartij in het water. Onze halfnaakte lichamen glijden over elkaar heen. Al heel vaak heb ik hier in het zwembad gelegen en gestoeid met Stijn maar nu ik van hem weet dat hij bi is voelt het anders. Af en toe voel ik zijn zachte kruis op mijn rug of heupen en zelf op mijn hoofd tijdens het stoeien. Als we even stoppen met stoeien om uit te hijgen zien we opeens dat we twee toeschouwers hebben.

Mark en Dani staan ons lachend aan te kijken. ‘Dan klim ik uit het zwembad en loop op ze af. Ik geef Dani een hand en zeg: ‘Hoi, leuk dat je er bent, ik ben Lars.’ Dani lacht en zegt: Ha Lars, hoi Stijn, leuk dat ik mocht komen. Mag ik ook het water in?’ Stijn kijkt serieus naar Dani en zegt: ‘Daar komt niks van in!’, maar hij kan zich niet inhouden en begint te lachen. ‘Grapje jongen, mi casa, su casa.’ Terwijl Dani zijn kleding uittrekt springen Mark en ik weer in het water. We kijken naar Dani. Als hij zijn trainingsbroek uittrekt zie ik een zwarte zwemshort tevoorschijn komen. Ook Dani heeft een erg mooi lichaam. Zijn koppie is niet mijn smaak op één of andere manier. Ik kan niet goed omschrijven waarom maar ik zal nooit voor deze jongen kunnen vallen. Ook is er iets met deze jongen… Maar wat? Iets is er aan hem wat ervoor zorgt dat ik op mijn hoede ben. Terwijl Mark om mijn schouders vliegt besef ik me dat Dani een vriend van Mark is en mijn instinct er dus naast zal zitten.

Het is gezellig, we kletsen en ondertussen zijn we in de weer met een bal. Na een tijdje ben ik het zat en klim ik het zwembad uit en ga op 1 van de stretchers liggen. Mark en Dani volgen en ook Stijn klimt eruit maar die loopt eerst naar de koelkast die ook in deze ruimte staat. Hij haalt er vier biertjes uit en even later wordt er gekletst terwijl we van een biertje genieten. Het eerste biertje is al snel op en dan volgt een tweede en derde. Op een gegeven moment bekijk ik de jongens even goed. Ik kijk naar hun lachende gezichten, de gespierde bovenlichamen en de zwembroeken. Ik fantaseer dat Stijn en Dani naakt zijn en krijg het warm. Als ik vervolgens naar Mark kijk en mijn ogen over zijn lichaam laat glijden krijg ik het nog warmer. Zijn minder verhullende zwemslip maakt me gek. De contouren van zijn lul zijn duidelijk zichtbaar en ik word er geil van. Ik merk dat mijn lul begint te groeien en om te voorkomen dat ik hier zo meteen met een harde lul zit zet ik mijn biertje op de rand van het zwembad en spring ik het water in. Ik ga aan de kant hangen en pak mijn biertje weer en drink verder.

Mark glimlacht en springt ook het water in. Met mijn rug tegen de wand pak ik Mark bij zijn bovenarm en trek hem naar me toe. Ik leg mijn handen op zijn billen en druk zijn lijf tegen de mijne. Ik zoen hem en al snel vinden onze tongen elkaar. Ik voel de ogen van Dani en Stijn op ons gericht maar dat maakt mij niet uit. Ik wil Mark nu even lekker voor mezelf.
Mark verbreekt de zoen en kijkt me lachend aan en fluistert dan in mijn oor: ‘Ik hou van je.’ Ik glimlach en geef hem weer een kus. ‘Ach, wat een schattige tortelduifjes he Dani.’ Hoor ik Stijn zeggen. Dani lacht erom en zegt: ‘ja ach, ehh Stijn, waar is de wc?’ Stijn legt het uit aan Dani en die loopt weg. Mark kijkt me weer aan en fluistert in mijn oor. ‘Ik wil seks met je en ik wil het nu.’ Om te bewijzen dat hij het meent bijt hij zachtjes in mijn oor. Ik knik met mijn hoofd opzij en zeg zacht: ‘en die twee dan?’ Mark glimlacht mysterieus en fluistert: ‘Vertrouw je me?’, ik knik, ‘nou, dan zorg ik er even voor dat zij ook seks met elkaar zullen hebben. Maar ik help ze wel even op gang. Oke?’ Mark kijkt me aan met een geile en ondeugende blik. ‘Doe je ding,’ zeg ik met een knipoog.

Mark maakt zich los, duikt onder water en komt even later weer boven, met een soepele beweging komt hij uit het zwembad. Verbaasd zie ik zijn prachtige mooie gespierde billen, hij heeft dus onder water even zijn zwemslip uitgedaan! Ik zie Stijn met verbaasde en grote ogen naar zijn naaktheid kijken. Mark kijkt nog even over zijn schouder en knipoogt weer naar me en loopt op Stijn af die nog op zijn rug op de stretcher ligt. Mark draait zich om naar mij en stapt met één been over de stretcher heen en zakt door zijn knieën. Hij gaat bovenop Stijn zijn kruis zitten en begint zijn bekken heen en weer te kantelen. Hij zit nu Stijn droog te berijden. Ik hoor Stijn kreunen, hij geniet, Mark ook, zijn mooie lul staat fier naar voren. Stijn zijn handen glijden over Mark zijn rug naar zijn heupen. Als hij zijn handen verder naar voren wil bewegen slaat Mark ze weg.

‘Wow, ik heb iets gemist hoor ik plotseling Dani zeggen.’ Mark kijkt naar Dani, legt een vinger op zijn lippen dat hij stil moet zijn en wenkt hem naar hem toe. Dani gaat in versnelde looppas naar Mark en Stijn. Als Dani bij Mark komt grijpt Mark hem door zijn zwemshort in zijn kruis en masseert zijn lul.

Snel klim ik nu het zwembad uit. Mijn eigen volle 18cm staat keihard in mijn zwembroek, ik verlos hem en trek mijn zwembroek uit. Ik loop op Mark af. Zacht zet ik mijn rechterhand op zijn achterhoofd en duw hem naar mijn lul. Mark neemt mijn harde eikel in zijn mond en begint te pijpen. Dani schuift zijn zwemshort naar beneden en direct pakt Mark hem vast terwijl hij Stijn berijdt en mij pijpt. Dan vind ik het genoeg. Ik pak Mark zijn hoofd nu met twee handen vast en trek hem naar boven. Mark staat op en ik trek hem tegen mij aan. Onze naakte lijven tegen elkaar gedrukt, onze tongen vinden elkaar en ondertussen blijf Mark Dani aftrekken. Dani kreunt hard. Mijn rechterhand glijd door de bilnaad van Mark en ik beroer zijn sterretje. Stijn staat op en trekt op zijn beurt zijn zwembroek uit en gaat tegen Mark aanstaan. Mijn hand draait en ik omvat de lul van Stijn. Wat is hij hard, warm en dik! Zo’n dikke lul had ik nooit verwacht bij hem!

Terwijl Mark en ik zoenen en ik Stijn sta af te trekken begint Dani harder te kreunen. Plots voel ik zijn sperma tegen mijn bovenbeen aankomen. Mark en ik stoppen met zoenen en kijken naar Dani zijn lul. Een mooi, dun maar best lang exemplaar staat nog steeds keihard overeind. Dan laat ik Stijn zijn lul los en duw hem naar achteren. Ik kijk Mark aan met een blik waarbij geen woorden meer nodig zijn. Mark draait zich om en gaat op handen en knieën op een stretcher zitten. Ik positioneer mezelf erachter en met twee vingers die nat zijn van Stijn zijn voorvocht dring ik Mark zijn holletje binnen. Mark kreunt aanmoedigend. Ik laat mijn vingers er weer uit glippen en zet mijn harde eikel tegen zijn sterretje aan. Moeiteloos glijdt mijn keiharde eikel zijn kont binnen. Ik trek iets terug en stoot daarna dieper naar binnen. Een tiental seconden later zit ik volledig in Mark en begin ik hem met lange halen diep te neuken.

Als ik opzij kijk zie ik Stijn en Dani zoenen. Dani grijpt de mooie dikke lul van Stijn vast maar Stijn wil meer. Hij knikt naar de stretcher en wijst naar ons. Dani begrijpt de hint en gaat net als Mark op handen en knieën zitten. Stijn is minder geduldig en zet direct zijn eikel tegen het sterretje van Dani aan en drukt in één keer zijn eikel naar binnen. Een luide schreeuw klinkt uit Dani zijn mond. Stijn houdt Dani stevig op zijn plaats en begint hem langzaam te neuken. Met elke stoot komt hij dieper in het nauwe kontje van Dani.

Mark kreunt ondertussen hard van genot, als ik mijn hand naar voren beweeg en zijn lul omvat is deze helemaal nat en kleverig van zijn voorvocht. Langzaam trek ik hem af terwijl ik hem stevig neuk. Dani begint ook steeds harder te kreunen en geniet nu ook volop. Ik kijk Stijn aan en hij mij. Beiden glunderen we! Ik hef mijn hand omhoog en hij ook. We geven elkaar een high five! Inmiddels voel ik mijn ballen samentrekken en weet ik dat het niet lang meer gaat duren. Ik pak Mark weer vast bij zijn heupen en neuk hem nu keihard. Klets geluiden vullen de zwembadruimte. Ook ik begin nu hard te kreunen en Mark doet met lieve lust mee. Mark Reikt met zijn eigen hand naar zijn lul en trekt zichzelf af. Dan voel ik mijn lul opzwellen en met een explosie kom ik klaar. Golf na golf vult Mark zijn strakke kontje. Bij Mark is dit ook teveel en hij spuit zijn sperma over de stretcher heen.

Even houd ik mijn lul in Mark zijn kont en sta ik uit te hijgen. Als ik hem iets voel verslappen trek ik terug. Mark laat zich voldaan voorover vallen op de stretcher. Ik kijk naar Stijn, zijn ogen zijn gesloten, een geconcentreerde frons op zijn gezicht en dan komt ook hij luid kreunend klaar. Hij trekt zich daarna terug uit Dani zijn kont. Ik zie het sperma van Stijn uit het kontje van Dani sijpelen. Even kijken Stijn en ik elkaar lachend aan, daarna draai ik me om, loop ik naar het zwembad en met een sierlijke duik beland ik in het water.

Wow, denk ik bij mezelf. Dit beloofd wat voor straks!

Hopelijk hebben jullie genoten, ik wel. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! @Jelmer: jij bent weer ;)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Lars En Mark - 12 (Slot)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Jongens Hormonen - 44Door: Jaakske
Gelezen: 385x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
18-01
9.2
:: De Kickboxer - 10Door: Jordy20
Gelezen: 2411x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Homo
17-01
9.0
:: Mysterie ManDoor: Klusser
Gelezen: 2586x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Bondage, Touw, Neuken
16-01
7.0
:: Ongewenste Nieuwe ErvaringDoor: V.
Gelezen: 6975x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tegenzin, Homo, Model, Fotograaf, Pijpen, Masturberen, Vingeren, Eerste Keer,
15-01
7.8
:: De Zes Van Klas 6A - 54Door: Jaakske
Gelezen: 2278x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-01
8.6
:: Verschillende Werelden - 9Door: Kevin-K
Gelezen: 2578x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Lul, Massage
14-01
8.9
:: Jaspers Ontdekkingsreis - 4Door: Japperdepap
Gelezen: 3948x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.6
:: Quint's Liefde - 20Door: Quint97
Gelezen: 3204x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle, Romantiek
12-01
9.1
:: Jongens Hormonen - 43Door: Jaakske
Gelezen: 2162x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
11-01
8.8
:: Damian's Verhaal - 2Door: IkbenDamian
Gelezen: 6149x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-01
8.6
:: Verschillende Werelden - 8Door: Kevin-K
Gelezen: 2636x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
10-01
8.8
:: Jaspers Ontdekkingsreis - 3Door: Japperdepap
Gelezen: 5133x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-01
8.7
:: Brutaal Ventje - 11Door: Hwdick
Gelezen: 3033x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-01
8.6
:: Beste Vriend - 1Door: 17jr
Gelezen: 7239x
Reacties: 17
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-01
8.6
:: 17 Jaar: Eindelijk...Door: 00909
Gelezen: 8579x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Gay, Aftrekken, Neuken, Middelbare School, 17 Jaar, 16 Jaar
08-01
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net