Opwindend.Net
Datum: 17-05-2018
Stemmen: 25x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 2818x
Lengte: Kort
Mijn Eerste Ervaring - 4
Door Anthony64 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Eerste Ervaring - 3

Die volgende keer was 1 week later. We kwamen elkaar tegen bij de supermarket en Arwin vroeg direct wanneer ik weer kon. Ik grijnste en zei “nu”, was al geil als ik hem zag. Maar de vraag deed zich voor “waar”. Onze beide families waren thuis en dat ging dus niet. Maar uit het antwoord van Arwin bleek wel dat hij al lang had bedacht wat mogelijk was. Vrienden van mijn ouders zijn op vakantie naar Indonesië. Ik verzorg voor mijn moeder de planten bij hun in huis dus heb de sleutel. Kunnen daar dus vrij aan de gang, goed idee toch.

Omdat we geil waren deden we direct wat we bespraken en gingen op de fiets naar het huis van Arwins vrienden. Eenmaal binnen, en de deur achter ons op slot te hebben gedaan, nam hij me in zijn armen en begon me heftig te zoenen en ik voelde zijn tong in mijn mond schuiven. Zijn handen gingen snel en teder over mijn kruis, waar reeds de nodige aktiviteit kon worden waargenomen. Zelf kon ik niet van zijn kruis afblijven en had reeds zijn broek open en met mijn hand in zijn boxer, heerlijk. Nadat we zo een poosje waren bezig geweest gingen we naar boven en zei hij ik ga je leren te spoelen is als we neuken wel zo schoon en lekker. In de douche draaide hij de kop van de doucheslang en deed er een pijpje op, ik dacht toen dat het van plastic was, maar later bleek van metaal. Hij zette de kraan aan en er spoeiden kleine stralen uit de gaatjes. Hij deed het eerst bij zichzelf en spoelde zich van binnen schoon, daarna zei hij dat ik krom moest gaan staan en duwde hij het staafje zachtjes bij mij naar binnen. Ook ik werd zo schoon gespoeld. Toen nam hij wat zeep en waste onze beide jongenskutjes. Ik was nog steed enorm stijf en toen hij op zijn knieën ging zitten nam hij mijn paal en zoog er heerlijk aan, daarna draaide hij me om en begon aan mijn sterrretje te likken en te bewerken met zijn tong. Ik werd gek van genot en kreunde zo hard dat hij me waarschuwde wat zachter te doen vanwege de buren. Nadat een poosje geduurd had kwam hij overeind en begon met zijn eikel over mijn ster te wrijven en voor ik het wist stootte hij er in, ik bleef wat vooroverstaan, maar hij zei me mijn been op het bad te zetten hetgeen meer stootkracht van hem mogelijk maakte. Ik vond het nu heerlijk en hij stoote heerlijk door. Plotskalps stopte hij, ik wil nog niet komen eerst nog langer spelen samen, zei hij en we schakelden over op mijn staaf die nu in zijn kutje verdween. Wat is mannenliefde lekker, ik wist zeker dat ik dit nooit meer zou afleren. Ik bleef heerlijk stoten, terwijl Arwin wel zei niet klaar te komen omdat hij het wilde proeven en slikken. Na zo een tijdje bezig te zijn pijpte hij me klaar en slikte al het sperma weg. Daarna neukte hij me en in enkele minuten kwam hij klaar, de fun was dat het er weer uitliep toen hij zich terug trok. Nadat we alles weer hadden schoon gemaakt, naakt nog, en elkaar steeds even weer betasten, wilden we aan kleden maar werden weer geil van het zien van elkaar. Ik denk dat we met opzet alleen de bovenkant eerst aantrokken zodat onze billen en palen nog lang aan elkaar getoond werden. Ik viel op mijn knieën en begon zijn half harde paal weer te zuigen. Wat was dit heerlijk. We wisselden daarna nog even zodat hij ook mij weer hard kon pijpen. Bij de 2e wisseling kwam ik weer als eerste klaar, veel minder zaad maar met liefde gegeven, daarna hij en waren de klodders een stuk dunner, maar wel weer lekker. We hebben ons verder aan gekleed en zonder de bloemen water te geven zijn we naar huis gegaan om na te genieten van dit klaarkomen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Eerste Ervaring - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
:: Mijn Ervaringen Met MannenDoor: Gerard
Gelezen: 6618x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Gay, Rukken, Rimmen, Pijpen, Neuken
07-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6A - 17Door: Jaakske
Gelezen: 3240x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-05
8.9
:: In De SchuldenDoor: Hanz68
Gelezen: 7350x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-05
8.1
:: Jongens Hormonen - 6Door: Jaakske
Gelezen: 4843x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
28-04
8.8
:: Het Avontuur Van Sam - 2Door: Basje
Gelezen: 6360x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
04-05
8.2
:: Vinny En Agnes In De BiosDoor: Gerard
Gelezen: 5999x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-09
7.1
:: Lars En Mark - 11Door: Kevin-K
Gelezen: 3289x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chillen, Zwembroek, Neuken, Zwemmen
17-05
9.2
:: Een Zonnige Dag - 3Door: G
Gelezen: 3273x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Fisten, Neuken, Pijpen, Publiek, Ruig, Sperma, Slikken, Trio
10-05
7.8
:: Op Kamp - 8Door: Stoffel_Dk
Gelezen: 4661x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, Homo, Pijpen, Douchen, Neuken
06-05
8.9
:: Mijn Eerste Ervaring - 5Door: Anthony64
Gelezen: 1847x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
17-05
8.4
:: Trio Buiten In...Door: Geilekoe
Gelezen: 6562x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Seks, Pijpen, Buiten, Camping, Homo
09-05
8.3
:: Mijn Eerste Ervaring - 3Door: Anthony64
Gelezen: 4151x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Boerderij
16-05
8.8
:: Wim, Mijn Adonis - 1Door: Mannox
Gelezen: 7334x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-11
8.0
:: Te Huur ...Door: Kweetniet
Gelezen: 8720x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Homo, Anaal, Oud, Jong, Pijpen, Seks
17-04
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net