Opwindend.Net
Datum: 21-05-2018
Stemmen: 26x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 6198x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Saunasletje - 3
Door Wespje - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Saunasletje - 2

Met zijn 3en liepen we naar de darkroom, ik gaf even snel aan dat ik uit het kluisje wat ging pakken (pilletje, want merkte dat deze uit ging werken), en dat ik zo snel mogelijk weer terug was.

Eenmaal terug moest ik even wennen aan het licht maar zag ze vervolgens bij het bed staan. Ik kwam er bij staan en pakte elk hun pik vast, mijne werd ook al snel gepakt en onze tongen worstelden met elkaar.

Al snel ging de de man, Richard, door zijn knieŽn en begon om de beurten onze pikken pijpen. Mark, de andere, en ik begonnen met elkaar te tongen en onze handen gingen over elkaar lichamen. Af en toe een hand op het hoofd van Richard om onze pikken dieper in zijn keel te krijgen.

We wisselden elkaar zo enkele malen af tot dat ik met mijn handen en voeten op het bed ging, ik bood zo mijn kontje aan en al snel drukte Mark zijn pik tegrn mijn ster aan. Ik nam nog een snuif poppers en mijn sterretje ging nog meer open staan, Mark gleed in 1 x naar binnen en pakte mijn heupen al snel vast om het ritme op te voeren. Richard was inmiddels voor mij gaan zitten en zijn pik nam ik gretig in mijn mond. Met zijn 3en gingen we er helemaal op in, en vergaten wat er om ons heen gebeurde. Want ja als je publieke sex hebt komen er altijd mensen op af, ik vond het niet erg en vind het alleen maar erg geil. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Zo werd Mark betast en aangemoedigd en naast mij op bed had een ander plaatst genomen, hij pakte mijn pik vast en trok er rustig aan, Richard had inmiddels ook een pik aangeboden gekregen en pijpte en lustig op los. Het soppen en smakken van de pikken in monden en sterretjes gingen door de darkroom heen, Mark die mij nog met een flink tempo aan het neuken was gaf mij een aantal tikken op mijn billen en begon harder te hijgen. Meestal geeft dit wel aan dat hij zo klaar zou komen, ik spande express mijn sterretje aan om hem helemaal leeg te melken. Dit voelde hij en al snel kwam hij kreunend in mij klaar, met nog enkele stoten daarna haalde hij zijn pik er uit. Ik draaide mij om en begon zijn pik schoon te likken, zijn pik was aardig gevoelig merkte ik want hij schokte nog na. Ook Richard kwam erbij en likte pik nog na en begon met mij te zoenen.

Richard die ook graag een pik in zich wilde hebben ging vervolgens op zijn rug liggen met de benen omhoog, ik deed hem na en zo lagen we te wachten wie ons beide tegelijk ging neuken. We namen beide een snuif poppers en al snel kwamen 2 mannen onze benen vast houden en drukte hun pikken in ons, we kreunden en genoten van het soppen van onze kutjes. We keken elkaar aan en zoende af en toe met elkaar maar dit ging niet makkelijk omdat we heen en weer gingen.

Richard en ik lijkten veel op elkaar, beide hielden we van zaad, zowel op of in ons. Ook hij was chemsfr. En onze lat was verhoogd zodat we meer en meer wilden. In deze fase in de darkroom hebben we beide enkele ladingen gehad, zowel in of over ons en zodra iemand over ons heen kwam likte we het zaad op en deelde dat met elkaar.

Na dit avontuur gaf ik aan dat ik wat ging drinken en Richard vond dit een goed plan, we gingen douchen en namen plaatst in de rookruimte met onze versnapering.

We praatte wat en vertelde onze gezamelijke interesse, Richard en ik klickte erg goed, beide versa en konden alle kanten op. Na onze versnapering gingen we weer de stoomsauna in, handdoeken hadden we achter ons gelaten en de poppers in de aanslag. Onze chems deden hun werk en we namen plaats midden in de sauna op het plateau. Richard lag op de rug en ik bood mijn pik aan bij zijn gezicht, pakte zijn hoofd vast en gaf het ritme aan. Ik keek om mij heen en zag enkele mannen in wachtende houding, zag vervolgens een donkere jongen staan en wat ik kon zien met een flinke pik. Hij stond al recht overeind en wenkte hem om er bij te komen, hij twijfelde nog maar toen hij zag dat we wat poppers namen en hem aanboden kwam hij naar ons toe. Hij nam enkele snuiven en dook vervolgens naar de pik van Richard, hij begon Richard heerlijk te pijpen aan het gekreun van Richard te horen. Nu de hek van de dam is doordat we zo bezig waren met zijn 3en kwamen er meer bij. Verschillende mannen snoven aan de poppers om in extase te komen en pakte wat los of vast zat. Ik pakte ook een pik vast en begon deze te pijpen, ik had inmiddels mijn kontje naar Richard gericht en begon deze heerlijk te rimmen en met zijn vingers gleed hij af en toe naar binnen. Maar ook kwam er een pik bij Richard zijn mond en ging deze voor bereiden om mij te neuken, hij pijpte de pik lekker nat en begeleidde vervolgens de pik naar mijn kontje. Hij had nu zicht op hoe hij heerlijk naar binnen gleed, hij spuugde af en toe richting de pik en mijn ster. De man neujte me eerst langzaam maar had geen geduld, ik ging heen en weer met mijn kont om aan te duiden dat hij sneller moest. Onder tussen had Richard de kont van de man vast en duwde zijn vingers in zijn kont en lichtjes gaf hij sneller het ritme aan. Ik spande af en toe mijn sterretje aan om meer dat knellende gevoel te geven voor de neukende man. Ik wilde zo graag zijn zaad hebben dat ik er alles aan deed om het te krijgen. Ik gaf hem poppers en nam zelf ook wat en hierdoor merkte ik dat zijn tempo sneller en sneller ging. Hij riep nog dat ik een geil kontje had en me vol ga pompen en dat was nou de bedoeling. Al snel zwelde zijn pik op en haalde hem er uit en sppot zijn eerste zaad over mijn kontje heen en duwde vervolgens zijn pik weer in me met ferme stoten. Richard die dat allemaal zag begon te likken aan de obder kant want het zaad droop er uit. Toen zijn pik er uut glipte pakte hij gelijk de pik en begon de restanten er uit te zuigen. En later likte hij nog mijn ster schoon.

Ik draaide mij weer om en mijn kontje stond nu recht tegenover een andere pik, een lekkere lange zwarte paal. Ik had tevens de pik van Richard in visier en zag onder tussen hoe hij geneukt werd door de andere donker jongen die we als eerste bij hadden gelokt. Hij had goede uithoudings vermogen maar daar zal echt wel een eind aan komen want het duurde niet lang dat hij zijn pik er uit haalde en richting mijn gezicht spoot en de pik van Richard. Ik deed mijn mond open bij de eerste straal en duwde vervolgens zijn pik weer in kontje van Richard, ook daar maakte hij het af met het zaad. Ik had het zaad nog in mijn mond en pijpte de pik van Richard verder. De jongen achter mij had mijn heupen weer vast en stootte flink door, doordat hij een lange pik had merkte ik hem goed, En kreunde flink er op los.

Denk dat we al een tijdje bezig waren want het zweet liep over gehele lichaam en fluisterde naar Richard dat we naar cabine zouden gaan met deur open. De jongen achter mij gaf ik dit ook aan en we liepen de sauna uit en koelde ff snel af onder de douche. Met zijn 3en zochten we een cabine en stapte er in, Richard ging meteen liggen op zijn rug met zijn benen omhoog, de jongen dook er gelijk tussen en duwde zonder pardon de lul erin. Richard kreunde even goed maar al snel werd dit minder en genoot van zijn pik. Mijn kontje ging bij zijn gezicht en begon mij weer heerlijk te rimmen en had ik zicht op de geile blik van de jongen, en had zicht op de opening van de cabine. Verschillende mannen kwamen kijken maar gingen ook weer weg, sommige wilde graag mee doen en deden ook mee.

Er kwamen 2 jongens naar binnen en die sloten de deur, we waren met zijn 5en nu, beetje onwennig begonnen de jongens ons te betasten dus nam ik het voortouw en begon 1 van hun te pijpen en de andere ging bij het gezicht van Richard zitten en bood zijn pik aan. De jongen die ik pijpte trekte mij om hoog en pakte mijn pik en begon mijn pik te pijpen, ik bukte wat over hem heen om zijn kontje te betasten en met mijn vingers langs zijn ster te glijden. Ik liet hem draaien en gaf hem poppers en hij snoof hieraan, ik pakte zijn kontje vast en begon hem heerlijk te rimmen en zijn ster flink nat maken. Hij was nog strak wat ik merkte en stond toe om met vingers 1 voor 1 in te gaan. Pakte wat glijmiddel om hem nog gladder te maken zodat het wat makkelijker ging. Op laatst had ik 3 vingers er in en merkte dat dit voor nu genoeg was voor hem, hij vertelde dat hij nog nooit was geneukt maar het nu wel wilde proberen. Ik gaf aan dat ik op mijn rug zou liggen en dat hij zelf er over heen moest schuiven zodat hij het tempo kon voeren, zo gezegt zo gedaan. Hij nam nog een snuif poppers en langzaam gleed hij naar binnen met tussenpozes, eenmaal erin ruste hij even en ging langzaam heen en weer. Wat was die jongen nog strak en mijn pik merkte dit ook, ik was namelijk al die tijd nog niet klaar gekomen, dit gaat ook moeilijker met chems op maar het kan wel. Die jongen ging steeds sneller heen en weer waardoor mijn ballen steeds voller werden om het zaad voort te stuwen naar de uitgang van mijn pik, ik hield het bijna niet meer en gaf dit ook bij hem aan, zijn geile oogjes begonnen te glunderen en deed er nog een schepje bij op tot dat ik hard begon te kreunen en mijn zaad diep in het kontje van de jongen spoot. Schokkende ging ik heen en weer en het werd mij even te veel, ik zakte even weg maar kwam al snel weer bij, ze hadden het niet gelukkig niet in de gaten. Uitgetelt lag ik daar en kon even niets meer doen, richard keek naar mij en lachte naar mij en gaf een klopje om mijn borst. De andere 4 gingen gewoon door en ik keek naar een heerlijk schouwspel, Richard kreeg de volle laag van de 3 jongens, neukend en pijpend kwamen ze klaar in en over hem. Toen de jongens klaar waren gingen ze weg en wij bleven achter, sloten de deur en lagen in elkaars armen. Uitgeput alle 2 maar nog wel steeds geil, samen vielen we in slaap tot dat we weer wakker werden gemaakt doordat de deur open ging, we sloten hem direct en stelde voor om te gaan douchen en wat te drinken.

In laatste verhaal de afsluiter.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Saunasletje - 4

Zoek naar meer verhalen van Wespje...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 141x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.8
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1726x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
9.0
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3354x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1101x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3783x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2294x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5392x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8410x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8593x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4627x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1977x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3030x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5133x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3096x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1966x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net