Opwindend.Net
Datum: 22-05-2018
Stemmen: 44x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 4598x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Werkelijke Fantasie - 3
Door Anthony64 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Werkelijke Fantasie - 2

De eerste ontmoeting met Roy was niet de laatste. Hij werkte als administratief medewerker bij een bank in de stad waar ik op school zat. Het probleem zat hem niet in de mogelijkdeid elkaar te ontmoeten maar meer in het feit dat mijn ouders zich wel vragen gingen stellen waarom ik vaker uit school zo laat terug kwam. Moeilijker werd het nog om te vertellen dat ik een week-end over bleef. Maar het was zo fijn dat ik daar allerlei uitvluchten en smoezen voor verzon. Zo ook voor het week-end dat Roy een zogenaamde neef over had uit Suriname. Hij heette Alfonds en was iets korter dan ik was maar wel 32 jaar. Ik had van Roy begrepen dat hij ook homo was en graag eens met een blanke jongen wilde vrijen. Roy was eerlijk en zei, als je wil is het goed dat hij komt en anders alleen wij samen. Ik stemde in omdat ik ook wel nieuwsgierig was hoe het zou zijn met 2 negromannen te sexen. Twee heerlijke zwarte staven hoe zou dat voelen. Inmiddels zal het voor een ieder die mijn ervaringen leest duidelijk zijn dat ik wat dat betreft erg actief nieuwsgierig was naar seksuele aktiviteiten. Zo ook deze.

Ik had met Roy afgesproken dat ik uit school naar zijn appartement zou gaan, had van hem inmiddels een huis sleutel gekregen zodat ik naar binnen kon. Wat ik niet wist was dat Alfonds er al was. Ik schrok dan ook toen ik de deur van Roys appartement opende en er direct iemand de gang in kwam lopen. Oh, sorry, wist niet dat je er al was, stamelde ik.

Mijn manier van kijken en doen, vertelde Alfonds later, maakte hem enorm geil. Roy had wel over me verteld en dat ik pas 18 was en heerlijk naÔef kon aandoen. Maar dat dat in deze

mate was verraste hem weer. Ik schonk mijzelf een glad drinken in en ging in de grote stoel van Roy zitten. We kletsten wat over zijn bezoek aan Nederland en over Suriname.

Op een bepaald moment vroeg hij of ik Roy al lang kende. Ik denk nu een maand of vier zei ik, en vind je het lekker met hem, vroeg hij. En ondanks dat hij niet vroeg wat ik lekker vond met Roy, begreep ik wel dat hij de sex bedoelde. Ja zeker, hij is lief en heeft een heerlijke pik.

Vind je pijpen lekker, was zijn direkte volgende vraag, en toen ik knikte wreef hij over zijn kruis, keek me grijnsend aan en vroeg, wil je even. Voor dat ik antwoord kon geven maakte hij zijn broek open en schoof er een heerlijke grote staaf uit. De eikel was reeds volkomen in wasdom en de staaf groeide met de sekonde. Voor het eerst zag ik iemands paal en dat hij zijn schaamhaar had afgeschoren, het maakte me super geil. Ik stond op en liep naar de bank, om me daar op mijn knieŽn te laten zakken en zijn harde glimmende eikel in mijn mond te nemen. Hij liet zich achterover zakken en gooide zijn hoofd tegen de bank en kreunde zacht.

Ik had een flinke kluif aan zijn staaf die heerlijk hard bleef en niet tot spuiten kwam. Ook toen ik zijn grote pisgaatje binnen ging met het puntje van mijn tong bleef hij heerlijk hard en kreunde steeds, oh wat lekker, oh wat lekker. Op een gegven moment hoorde ik de voordeur dicht klappen en stopte abrupt met pijpen. Meer een eerste reactie dan dat ik bang was wie er

binnen zou komen. Het was Roy, die Alfonds, met nog steeds een harde staaf, op de bank zag zitten. Zo jullie zijn al vast begonnen, had niet anders van je verwacht Alfonds, en heb ik te veel gezegd. Ik keek beide mannen wat verbaasd aan en Roy lachte, ik had hem verteld dat het heerlijk vrijen met jou is en dat je goddelijk kunt pijpen. En je jongenskutje is van een uitzondelijke klasse appart. En ik zie dat hij van het eerste al genoten heeft. Ja grijnste ik maar ik kreeg hem nog niet klaar. Roy lachte, dat doet hij alleen wanneer hij wil stoppen, nog nooit iemand meegemaakt die het zo goed kon ophouden. Alfonds had inmiddels zijn broek weer dicht geknoopt en opperde eerst wat te drinken en misschien is het ook vertsandig dat je eerst gaat spoelen mijn jongen, want als je zoín heerlijk kutje hebt moeten we dat niet te lang on-

gebruikt laten. Ik volgde het advies van Alfonds op en ging naar de slaapkamer om me uit te kleden. Roy kwam achter me aan en begon gelijk met zoenen en me te betasten, wil je eerst ook even voelen mijn teefje, verlang de hele dag al naar je. Ik voelde zijn harde staaf tegen mijn buik drukken dwars door zijn kleren heen. Hij kleedde me snel uit en nam mijn naakte lichaam in zijn armen om me overal te zoenen en te likken. Kom je me wassen, fluisterde ik zacht, wilde zijn naakte body tegen me aan hebben. Dit verzoek was niet voor dovemans oren bestemd en snel trok Roy zijn eigen kleren uit en nam me in zijn armen. Zijn heerlijke harde staaf drukte tegen mijn lichaam en ik wilde niets liever dan heerlijk met hem vrijen. Maar ook Alfonds was er nog. En net toen ik de eerste spoeling onder klaar had en Roy wilde beginnen met mij te wassen met veel sop kwam Alfonds naakt binnen. Twee minuten later stond ik als blanke jongen tussen twee negromannen met een enorme staaf. Beide reden heerlijk op me in met al dat sop was het heerlijk en gleden lang mijn slanke body en Roy tongde me voort-durend. Het was Alfonds die aan de achterland stond en op een bepaald moment omlaag ging met zijn gezicht en ik voelde eerst zijn vinger, toen zijn vingers mijn kutje binnen gaan.

Het was maar even, alleen om te zien of ik schoon was, toen voelde ik zijn eveneens grote tong naar binnen geduwd worden. Terwijl Roy zijn tong in mijn mond duwde, was Alfonds aan de onderkant diep in me gedrongen met zijn tong. Mijn lichaam sidderde van genot en toen Roy zachtjes vroeg; vind je het fijn mijn teefje, en ik knikte, heerlijk. Het water stroomde nog steeds over onze lichamen en Alfonds moest verscheidene malen even stoppen om niet te stikken in het vele water wat via mijn lichaam naar beneden stroomde. Toen dat echter teveel werd, kwam hij omhoog en ik voelde dat hij zijn staaf in stelling bracht tegen mijn sterretje.

Roy zoende teder mijn neus en oogleden en mijn mond waardoor ik niets kon uitroepen toen ik Alfonds in me voelde stoten. My god, wat was hij groot, althans zo voelde het. Hij begon rustig in me te pompen en ik bewoog ritmisch naar achteren mee. Het was maar even en toen zei Roy dat hij ook even wilde en dat we dan beter konden afdrogen en naar de kamer gaan.

Het terugtrekken van Alfonds voelde alsof ik leeg liep. Roy draaide me langzaam om en duwde voorzichtig zijn harde staaf naar binnen. Vond het heerlijk om hem te voelen was er gewoon aan gewend en aan verslaafd. Hij stootte rustig terwijl hij me in mijn nek zoende en fluisterde zachtjes, zou zo wel honderd keer in je willen spuiten. Alfonds had in middels mijn staaf in zijn mond genomen en bewerkte die op een heerlijke manier. Na zo een poosje gestaan te hebben, trok Roy zich terug en zei; kom ik ga je afdrogen en dan in de kamer verder samen. We stapten onder de douche vandaan en Roy vond het super geil mij af te drogen als een kleine jongen. Ik vond deze aandacht ook erg opwindend en mijn staaf bleef dan ook rechtop staan. Alfonds droogde zichzelf af en Roy na mij ook. Toen liepen we naar de slaapkamer om heerlijk met elkaar verder te gaan. Het was Alfonds die met iets ďnieuwsĒkwam. Heb je wel eens een ďdubbelfuckĒgedaan vroeg hij. Ik keek hem aan met een blik van, waar heb je het nu over, al moet ik zeggen dat ik wel direct bij het woord een fanatsie had. Roy keek me aan en antwoorde gelijk, dat zowel Hij als ik in je komen. Een zgn. gangbang, vroeg ik eerst nog. Nee tegelijk in je. Kan dat dan, vroeg ik verbaasd. Roy pakte mijn gezicht en kuste me, je bent ook zo heerlijk naÔef en spontaan nieuwsgierig hť. Wil je het proberen, als het niet gaat stoppen we direct. Ok, laat maar zien, antwoordde ik. Alfonds en Roy overlegden wie onder en wie boven. Uiteindelijk ging Roy op bed liggen en ik zou op hem gaan zitten. Hij bleef wel met zijn benen over het voeteneind van het bed hangen zodat hij eigenlijk in een hoek van 45˚ lag. Ik ging op hem zitten en hij schoof in me. Heerlijk zo die staaf van Patrick. Toen voelde ik wat ik nog nooit had gevoeld. Alfonds kwam met zijn enorm harde staaf nu ook bij mijn sterretje en probeerde naar binnen te stoten. Eerst ging het wat moeilijk maar na enig proberen had hij succes en voelde ik hem er bij in schuiven. Mijn ster werd enorm opgerekt, maar tot mijn grote verrassing deed het geen overweldigende pijn.

Toen Alfond en Roy merkten dat ik rustig meegaf ging vooral Alfonds heftiger stoten. Hij bewoog zijn harde staaf dieper in mijn jongenskutje en ik hoorde Roy kreunen. Ik liet me nu voorover zakken en zoende Roy op zijn mond en neus. Na een poosje was het Roy die zei dat het leuk was geweest maar dat hij liever alleen klaar kwam en dat vond Alfonds ook. We ontbonden deze geile positie en Roy nam me gelijk in zijn armen, wentelde me om en kwam op me liggen, ik voelde zijn harde donkere staaf tegen mijn buik op vrijen maar tegelijk bewoog hij naar beneden en zonder zijn pik te helpen voelde ik hem al snel zijn lid in me schuiven. Hij hijgde hitsig en kreunde, oh wat lekker, oh wat fijn en stootte steeds dieper.

Mijn benen waren inmiddels zover opgetrokken dat ze over zijn schouders in de lucht staken.

Toen kwam Alfonds ook in actie. Hij rimde het gaatje van Roy een poosje en stak daarna zijn staaf bij Roy naar binnen. Deze kreunde nu zo hevig dat ik niet meer wist of het was omdat hij zo lekker in mij op en neer ging of dat de dikke paal van Alfonds hem pijn deed. Later vertelde hij; beide. Nadat we zo een poosje heerlijk aan het vrijen waren, stelde Roy voor even te ruilen. Voor Alfonds was het prima. En zo kreeg ik nu Alfonds in me en die maakte snel duidelijk dat hij wilde komen. Hij liet er geen gras over groeien, want na eenkele minuten stevig in me te stoten dat ik zelfs zijn ballen tegen mijn billen voelde slaan, schreeuwde hij bijna ; ik komÖ. het komt en tegelijk spoten warme stralen zaad over mijn ster, omdat hij zijn staaf direct terug trok, niet om te stoppen maar tegelijk stopte hij hem er weer in, nu zo soepel door zijn eigen sperma. Toen hij volledig leeg was en overeind kwam was het Roy die direct zijn plaats over nam en er in gleed alsof het een rietje was en niet zijn heerlijk dikke negerstaaf. Maar het zaad van Alfonds zorgde voor de nodige smering en ook de gelegenheid voor Roy om flink door te stoten. Ik genoot altijd enorm van hem, het leek of zijn staaf precies voor mijn jongenskut was gemaakt. Terwijl Alfonds geil toekeek neukte Roy me alsof zijn leven er vanaf hing en na een poosje flink pompen kwam ook hij tot spuiten maar bleef heerlijk in me zitten. Ik neukte daarna Roy nog heerlijk om ook al mijn zaad te laten gaan en tot slot vreŽn we nog wat met zijn drieŽn om daarna aan te kleden en uit eten te gaan.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Werkelijke Fantasie - 4


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 290x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.5
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1747x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
9.0
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3370x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1110x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3792x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2294x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5394x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8421x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8598x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4672x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1977x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3031x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5137x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3099x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1967x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net