Opwindend.Net
Datum: 23-05-2018
Stemmen: 71x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 6754x
Lengte: Kort
Plezier In Hostel Met Sake
Door Fabian - Mijn Profiel Pagina

Sake en ik waren met school op reis. En op reis met school betekent slapen in een hostel. Saks en ik zagen elkaar wel zitten en we hadden al een keer seks samen gehad (zie verhaal). Maar omdat we met de helft op de kamer lagen, was het van intimiteit niet gekomen, tot nu. Oja, het leuke is, dit verhaal is waargebeurd!

Toen we samen in onze kamer in het hostel kwamen, was er niemand in de kamer. Dit was onze kans om elkaar na een week weer aan te raken. Alle nachten was de kamer vol geweest en hadden we niet intiem kunnen zijn.

We gingen ons even omkleden om daarna naar het strand te gaan, Sake had nu een blauwe polo aan met een blauwgrijze korte broek. Ik zat op het bed en sake bukte voor me om zijn zwembroek uit zijn koffer te halen. Ik had een geweldig uitzicht op zijn kont, en pakte zijn kont vast. Ik voelde kleine spieren zonder vet, eigenlijk zoals zijn hele lichaam, heel dun.

Hij ging weer recht staan en zij dat hij al hoopte dat ik zin had. Toen hij zich omdraaide daarna, zag in zijn bolle broek. Ik zat nogsteeds op zijn bed en trok zijn korte broek naar beneden. Daaronder kwam een Hilfiger onderbroek met stijve lul onder vandaan. Ik trok zijn onderbroek ook omlaag en hij deed zijn shirt uit.

Voor me stond nu een leuke, dunne, maar vooral knappe jongen met een stijve lul van ongeveer 15 centimeter. Ik pakte hem bij zijn billen vast en begon hem te pijpen. Zijn lul gleed tussen mijn lippen door en gleed langs mijn tong. Ik zoog en likte zijn schaamhaarloze lul en hij genoot ervan. Hij kreunde een beetje en zei dat hij genoot. Ik proefde zijn voorvocht en voelde ondertussen aan zijn kont. Ik masseerde zijn billen een beetje en Sake vond het fijn.

Hij haalde zijn lul uit mijn mond en begon in zijn koffer te zoeken. Hij vond glijmiddel en ging op het bed liggen. Hij masseerde zijn kale anus en begon langzaam te vingeren. Ondertussen keek hij naar mij, ik gaf hem een kleine striptease. Toen mijn stijve lul uit m'n broek kwam, zei sake: 'Kom maar". Hij bedoelde dat hij me wilde pijpen. Zijn lippen kwamen nu om mijn lul en hij begon te zuigen. Met zijn mooie blauwe ogen keek hij me aan toen hij aan het zuigen was. Hij lag in een wat ongemakkelijke houding omdat hij met zijn mond bij mijn lul zat en met zijn vingers in z'n kont.

Sake lag nu op de rand van het bed op zijn rug. Ik stond voor het bed en ging sake nu penetreren. Hij gooide zijn benen over mijn schouders en keek me aan met zijn blauwe ogen. Voorzichtig drukte ik mijn eikel tegen zijn anus aan. Heel voorzichtig ging ik nu naar binnen. Sake kreunde zachtjes. Langzaam begon ik op en neer te bewegen. Sake kreunde iets harder en sloot zijn ogen. Ik ging steeds iets harder. Sake en ik begonnen ook steeds meer te kreunen. Toen we na een tijdje een behoorlijk tempo hadden begon zelfs het bed een beetje te kraken. Ik keek naar Sake, zijn ogen waren gesloten en ik zag nu zelfs dat zijn onderlip een beetje begon te trillen. Ik pompte lekker door en Sakes strakke anus begon een beetje ontspannen te worden. Hij greep met zijn handen in het laken van genot en gevoel. Samen kreunden we hard.

Sake wilde een ander standje, dus dat gingen we doen. Hij ging op de rand van het bed op zijn buik liggen. Ik nam hem gelijk toen hij klaar lag. Ik pakte hem bij zijn schouders vast en neukte hem hard van achter. Hij kreunde harder dan net en vertelde ondertussen had hij het heerlijk vond. Ik pakte Sake vast bij zijn korte haar en trok er een beetje aan. Met wat extra glijmiddel ging alles nog soepeler in zijn relatief strakke anus. Ik kietelde hem nog wat aan zijn boven been en voelde dat ik bijna ging komen. Dat zei ik tegen Sake en hij keek me onhandig maar sexy aan. Een paar seconden later zat zijn kont helemaal vol met zaad. Sake draaide zich daarna om en ik pijpte hem klaar.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: De Zes Van Klas 6a - 38Door: Jaakske
Gelezen: 1297x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
25-09
8.7
:: Quint's Liefde - 12Door: Quint97
Gelezen: 2766x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle
23-09
8.9
:: Vakantie(thuis)Door: BIE
Gelezen: 5603x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-09
7.1
:: Spaanse Boy - 2Door: Pica
Gelezen: 4921x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
21-09
8.7
:: Jongens Hormonen - 27Door: Jaakske
Gelezen: 2373x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
21-09
8.3
:: Naakt Op Het Strand - 3Door: Tijmenjp
Gelezen: 6980x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Naakt, Nudisme, Strand, Vakantie
19-09
8.6
:: Spaanse Boy - 1Door: Pica
Gelezen: 8938x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-09
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 37Door: Jaakske
Gelezen: 2379x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-09
8.5
:: Mark En Eric - 7Door: Wespje
Gelezen: 1516x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-09
8.5
:: Broertje - 8Door: Hwdick
Gelezen: 5472x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-09
8.6
:: Mijn Eerste KeerDoor: H@@gse Drent
Gelezen: 7366x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriend, Eerste Keer
17-09
8.1
:: De Fysiotherapeut - 2Door: Jeffrey
Gelezen: 6444x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sokken, Pijpen, Klaarmomen, Zoenen, Groepsex,
16-09
8.1
:: Mijn Geile Vader - 3Door: GekkeGeilerd
Gelezen: 8597x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Wc, Toilet, Restaurant, Auto, Vader
16-09
8.1
:: Quint's Liefde - 11Door: Quint97
Gelezen: 3060x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle
16-09
8.8
:: Jongens Hormonen - 26Door: Jaakske
Gelezen: 2636x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-09
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 246