Opwindend.Net
Datum: 24-05-2018
Stemmen: 30x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 2488x
Lengte: Gemiddeld
Werkelijke Fantasie - 4
Door Anthony64 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Werkelijke Fantasie - 3

Voor deze werkelijke fantasie ben ik inmiddels al weer een jaar ouder(20). Niet dat ik het afgelopen jaar zonder sex heb gezeten, maar deze doet zich duidelijk bezien als een fantasie die werkelijkheid werd. Het begon eigenlijk allemaal met de discussie thuis dat ik liever op kamers ging in de stad waar ik studeerde, omdat het heen en weer reizen me behoorlijk begon op te breken en zeker het steeds vaker weg blijven bij “zogenaamde “vrienden. Mijn ouders begrepen dat ook wel en uitteindelijk op zoek naar een woonruimte. Met dat ik de akties ondernam om een plek te vinden, kwamen bij ons op school 3 nieuwe buitenland studenten en de vraag voor een budy, die hen wegwijs wilde maken de eerste 3 maanden. Ik bood me daar voor aan, omdat het me wel leuk leek en tevens het mijn engels zou verbeteren daar alle drie dat voorlopig als communicatie middel zouden gebruiken. Er waren voldoende aanmeldingen, doch tot mijn verrassing werd ik uitgeloot om een van de drie te begeleiden. Zo ontmoette ik Tiago. Een Braziliaanse jongen van 20 jaar.(mijn eigen leeftijd) Onze eerste ontmoeting was op school en in gezelschap met de schooldecaan en de andere 2 jongens en hun begeleiders.

Vanaf dat we elkaar de hand gaven was er een vonk. Hij had een lief gezicht en zijn donkere latino kop was een genot om naar te kijken. We kletsten wat over dagelijkse zaken en op een bepaald moment kwam de decaan met de opmerking dat een van de eerste zaken was met de jongens een woonruimte te vinden in de stad. Ze verbleven nu tijdelijk in een B&B bij mensen

van de school. Wij keken wat geïrriteerd daar we zelf al moeilijk aan een plek konden komen laat staan nu nog 3 erbij. Ik sprak met Tiago af dat we de volgende dag de kranten zouden doornemen om te kijken of daar wat in stond en eventueel bij de gemeenteafdeling “huisvesting” langs te gaan. De volgende dag deden we wat we afgesproken hadden. Het bleek dat Tiago wel

de nodige financiële ruimte had om te besteden aan woonruimte. En toen kwam er iets op ons pad dat je niet iedere dag over komt. In de krant werd een flat aangeboden voor een acceptabel bedrag, als je er ten minste met 2 man in zou gaan wonen. Er waren 2 slaapkamers en mooie gerenoveerde kleine keuken en een ruime douche, met bad en een grote woonkamer. Tiago reageerde eerst dat de prijs wel erg hoog was voor hem alleen. Ik glimlacht, voor mij ook maar als we de prijs nu eens delen. Eerst keek hij me met een verbaasde blik aan. What you mean ??

Ik zoek nl. ook een woonruimte; als we deze flat samen nemen, beide onze eigen slaapkamer en een gezamenlijke woonruimte en de prijs is voor de helft. Zijn gezicht glunderde van oor tot oor en ik dacht eerst dat hij me om mijn nek zou vliegen zo blij was hij. Meen je dat echt, in rap engels dan. Ja, zei ik, we hebben dan alle twee woonruimte, kunnen veel nederlands spreken en ik was je rug gratis als je wil. Toen was het ijs gebroken, hij vloog me om mijn nek en stompte in mijn buik, and you wash the rest too ? We hadden pret samen zonder dat er ook maar iets van homo verlangens op dat moment waren. We waren te vol van deze buiten kans.

De dagen die daarop volgend waren druk en hectisch. Tiago wist weinig, hoe, wat waar in Nederland en school ging natuurlijk gewoon door. Na een week konden we in de flat en toen begon het halen en verplaatsen van meubilair en andere benodigdheden. Het was ook tijdens deze dagen dat ons eerste sexuele contact er kwam. We waren samen druk bezig met een muur te verven toen Tiago een enorme klodder muurverf op zijn broek kreeg. Jakkee, was zijn kreet. Ik zei doe je broek uit dan was ik het er direct uit. Zonder een moment te aarzelen trok hij zijn broek uit en daar stond hij dan in zijn mooie roze slip. De bobbel die daar in stond was een waar genot om te zien, al in dat slipje. Ik pakte zijn broek aan en liep direct naar de badkamer om zijn broek in het bad te wassen. En net toen ik voorover gebukt aan het bad stond duwde hij zijn bobbel tegen mijn kontje. Ik ging gewoon door met wassen en toen ik geen aanstalte maakte om hem te laten stoppen duwde hij door. Ik viel bijna voorover in het bad waar nu reeds het nodige water in stond, maar bedacht me en liet me in het bad vallen, beide schaterden we van het lachen en toen ik drijfnat uit het bad stapte zag ik dat zijn bobbel verdubbeld was met daarvoor. Ik trok mijn natte bovenbroek uit en in mijn natte slip stond inmiddels ook een stevige staaf. Toen hielden we het niet meer. Tiago betaste met zijn hand mijn staaf in het natte slipje. We waren beide even groot en ik grinnikte, dat ik nu zijn slip maar moest want hij had mij in het bad geduwd. Ook nu verraste hij me, we share it en tegelijk trok hij zijn slip zo ruw van zijn lichaam dat het scheurde en alle heerlijkheden naar buiten vielen. Hij trok hem nu verder uit en zei dat we hem even moesten door knippen. Ik was verbaasd over zijn aktie maar had eigenlijk alleen oog voor die prachtige staaf die recht overeind stond. Viel op mijn knieën en begon hem te pijpen.

Toen ik een poosje heerlijk zijn staaf had bewerkt, zakte hij langzaam en begon aan die van mij.

Wel nadat hij het natte slipje naar beneden had geduwd en langzaam over mijn voeten uittrok.

De geilheid die we al een week voor elkaar voelden kwam nu allemaal naar buiten. Ik vond hem mooi en hij werd super geil van mij. Elkaar aankijkend terwijl hij me pijpte en daaruit sprak de

wens om elkaar alles tegeven wat dan voorradig was. Hij pijpte me lang en heftig en na een minuut of vijf voelde ik het komen. Met harde schokkende stoten spoot ik mijn zaad in zijn keel.

Tiago wist niet hoe snel hij moest slikken om de hele lading te kunnen verwerken. Het was heerlijk en tot de laatste druppel likte hij me schoon en nu wilde ik hem. Gulzig bewoog ik mijn mond om zijn mooie eikel en zoog dat het een lust was. Nam steeds meer speeksel in mijn mond om heerlijk over zijn staaf te kunnen schuiven, hij pakte mijn hoofd vast en bewoog nog harder heen en weer. Steeds kwam zijn staaf tot achter in mijn keel en ik merkte dat hij steeds harder begon te hijgen. Na een poos, kwam het van diep uit zijn keel; I am comming, ohhh I am comming, Anton it comes. Met harde stralen spoot zijn sperma in mijn mond, zoet en warm.

Schokkend kwamen de laatste straaltjes en ook ik likte zijn eikel heerlijk schoon. Voldaan keken we elkaar aan en grijnsten van plezier. We dachten samen het zelfde, dit beloofde een fijne tijd samen te zijn. Tiago trok zijn broek zo over zijn blote billen aan en we besloten er voor die dag maar mee te stoppen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Werkelijke Fantasie - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: De Zes Van Klas 6a - 38Door: Jaakske
Gelezen: 1293x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
25-09
8.7
:: Quint's Liefde - 12Door: Quint97
Gelezen: 2765x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle
23-09
8.9
:: Vakantie(thuis)Door: BIE
Gelezen: 5600x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-09
7.1
:: Spaanse Boy - 2Door: Pica
Gelezen: 4918x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
21-09
8.7
:: Jongens Hormonen - 27Door: Jaakske
Gelezen: 2373x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
21-09
8.3
:: Naakt Op Het Strand - 3Door: Tijmenjp
Gelezen: 6980x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Naakt, Nudisme, Strand, Vakantie
19-09
8.6
:: Spaanse Boy - 1Door: Pica
Gelezen: 8938x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-09
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 37Door: Jaakske
Gelezen: 2379x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-09
8.5
:: Mark En Eric - 7Door: Wespje
Gelezen: 1516x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-09
8.5
:: Broertje - 8Door: Hwdick
Gelezen: 5472x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-09
8.6
:: Mijn Eerste KeerDoor: H@@gse Drent
Gelezen: 7366x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriend, Eerste Keer
17-09
8.1
:: De Fysiotherapeut - 2Door: Jeffrey
Gelezen: 6444x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sokken, Pijpen, Klaarmomen, Zoenen, Groepsex,
16-09
8.1
:: Mijn Geile Vader - 3Door: GekkeGeilerd
Gelezen: 8597x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Wc, Toilet, Restaurant, Auto, Vader
16-09
8.1
:: Quint's Liefde - 11Door: Quint97
Gelezen: 3060x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle
16-09
8.8
:: Jongens Hormonen - 26Door: Jaakske
Gelezen: 2636x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-09
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 271