Opwindend.Net
Datum: 25-05-2018
Stemmen: 60x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 6274x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Jongens Hormonen - 10
Door Jaakske - Mijn Profiel Pagina

Zolang ik in Antwerpen woonde had ik er nooit aan gedacht om samen met een andere jongen naakt te zijn en aan elkaars piemel te voelen en zo. Elkaar naakt zien, dat was gewoon ‘not done’. En bij het omkleden voor de zwemles op school had elk zijn eigen kabientje. Ook in het openbare zwembad, elk zijn eigen kabientje. Ik had er me wel soms op betrapt dat ik naar de bobbel loerde in de een of andere zijn zwemslip. Doch die bobbel, die penis zien, nee, nooit.
Soms vroeg ik me ook af of die of die jongen ook masturbeerde, net zoals ik deed. En soms? doch zelden fantaseerde ik dat ik naakt bij een kameraad lag, dat we elkaars naakte lichaam betastten, dat we aan elkaar zijn penis voelden en aan elkaars ballenzakje en dat we samen sperma maakten. Dan voelde mijn ene hand aan mijn balletjes terwijl mijn andere hand mij stijve lul masseerde tot ik mijn zaad in twee, drie stoten op mijn buik spoot. Dan lag ik daar minutenlang te genieten, liggend op mijn rug, mijn ene hand nog steeds aan mijn zakje, mijn andere hand voorzichtig mijn slap wordende piemel aaiend. Nee, wanneer mijn zaad doorheen mijn pisbuis naar buiten stroomde, dan kon ik er gewoon niet tegen dat ik nog verder aan mijn lul zou wrijven. Dat gevoel was me te sterk. Na enkele minuten droogde ik mijn sperma op, kleedde me aan en, wanneer ik alleen thuis was, dan trok ik naar de keuken om een stuk Côte d’Or-chokolade te eten.
Soms voelde ik ook wel eens met een vinger aan mijn anusgaatje. Dat gaf een zeer opwindend gevoel. En… ik durfde er ook al eens een dik potlood in persen, niet te diep. Heerlijk !
Deden andere jongens dat ook ?
Met Serge en Bart en de LP-club had ik nieuwe ervaringen opgedaan. Leuke ervaringen.

De laatste tijd zocht ik ook meer en meer naar blote jonge kerels op internet. Dan fantaseerde ik erbij. En dan trok ik me af. Dat deed ik enkel als pa en ma niet thuis waren. Ze hadden het eens moeten zien dat ik naar die sites zocht en ernaar keek. Gayteensboys vond ik een van de leukste, met bijna elke dag nieuwe foto’s en filmpjes.
Ik zag naakte piemels, jongens die samen elkaar masturbeerden, die elkaar pijpten, en die elkaar neukten. Ik zag piemels sperma spuiten. Daar werd ik echt verzot op. Met wie kon ik het allemaal zelf eens doen. Met Serge had ik het reeds gedaan en ook met Bart.
Zou Lieven het ook doen ? Het was alsof ik aangetrokken werd door Lieven. Had hij niet gezegd dat ik een leuk pietje had ? Hijzelf had zo’n rare piemel: heel lang en heel dun. Dat van mij was ook wel groot als het stijf stond, maar veel dikker.
Zou Lieven zichzelf veel aftrekken ?

Het antwoord op die laatste vraag kwam vrij snel.

Voor de lessen Nederlands gaf meneer Detillieux ons een opdracht. We moesten per twee samen werken en de levensbeschrijving van een schrijver opzoeken en er een verslag over maken, met vermelding van zijn meest bekende boeken. Ik had graag willen samenwerken met Bart, doch de leraar duidde de jongens per paar aan zoals ze naast elkaar in de klas zaten. Dus, ik samen met Lieven. En als schrijver kregen we Ernest Claes toegewezen. In het eerste trimester zouden we enkel oudere schrijvers moeten behandelen, na nieuwjaarsdag dan de meer moderne schrijvers.

Ernest Claes ! Was dat niet de schrijver van De Witte ?
Lieven en ik spraken af dat we elk afzonderlijk zoveel mogelijk documentatie zouden opzoeken om er dan een geheel van te maken.
- Kun je zaterdag naar mijn huis komen ? Dan verdelen we het werk, zegde Lieven.

Naar Lieven zijn huis ? Die woonde in het andere dorp, twintig minuten fietsen van bij ons. Zijn ouders werkten allebei in de horeca, zijn pa was kok en zijn ma hielp in de receptie van een hotel in Ieper. Ik wist al dat Lieven veel alleen was en dat hij een oudere zus had, die voor kinesiste studeerde. Ze was twintig, drie, vier jaar ouder dan Lieven.
Zou Lieven alleen thuis zijn als ik op zaterdag bij hem ging ?

Zaterdag. Per fiets naar Vleteren. Ik was wat zenuwachtig.
Het was een van die mooie septemberdagen zoals men er kan hebben. De zon scheen al volop. Ik had een kort broekje aan, geen bermuda, maar een vrij kort sportbroekje, en een hemdje. En… ik had niet eens een slipje aangetrokken. Zo met mijn blote billen in het sportbroekje. Lekker fietsen, zo met je blote dijen. Daar hield ik van. Ik had mooie dijen, dat wist ik. En liet ze graag showen voor anderen. En het gaf me een extra kick zo zonder slipje tot bij Lieven te gaan.

Lieven woonde in een eenvoudig rijhuis. Hij deed de deur open, gekleed met enkel een kort wit sportbroekje aan, met blote dijen en bloot bovenlichaam. Mijn hart klopte meteen wat sneller. Ik bij Lieven alleen, half naakt ! Ik vond hem enig !
Mee naar zijn kamer. Een vrij leuke kamer, met groot tweepersoonsbed, een sofa, een bureeltafel en twee stoelen. Op een klein tafeltje stond een tv. Zijn laptop op de studeertafel. Aan de muur een bijna levensgrote foto van Lieven met een minuscuul zwemslipje aan, waarin duidelijk een ferme bobbel te zien was.
- Whaw zeg ! Leuke kamer.
- Ja, hé !
- Die foto… van wanneer ?
- Verleden zomer, op een camping in Frankrijk.
- Leuk zeg !
- Ja, mooi hé !
Even stilte.
- Doe je ook je hemdje uit. Het is warm hé !
Ik trok mijn hemdje uit. Had nog enkel dat sportbroekje aan, met niets er onder. Ik voelde hoe mijn flipper lichtjes groeide. Wat was er in Lieven dat me aantrok ?

We zaten naast elkaar en keken wat we elk reeds gezocht en gevonden hadden. We zaten dicht bij elkaar en onze blote dijen raakten elkaar. Het gaf zo’n leuk opwindend gevoel.
- Ik heb een deel van de film van De Witte gevonden op YouTube… Dat stukje waar ze gaan zwemmen met helemaal niets aan. Wil je het eens zien ?
Lieven liet het fragment afspelen. Leuk… In feite was er niet zoveel te zien.
- Zou jij ook zo in je blootje durven zwemmen ?
Moest ik het vertellen van die plas, met Serge en Bart.
- Ja… misschien wel.
- Ik heb dat eens gedaan op vakantie. Dat is wel leuk hoor !
- Ja.. Ja, dat zal wel.
- Wil ik je eens iets vertellen ?
- Ja… Wat ?
Ik keek Lieven aan.
- Soms zit ik hier in mijn blootje op mijn kamer, naar sexsites te kijken op internet.
- Echt ?
- Ja.. Leuk….
- En weten je ouders daarvan af ?
- Nee… Mijn zus wel. Kathy kwam eens thuis en ik had ze niet gehoord en ze kwam hier zomaar binnen.
- En ?
- Ja, ik zat daar voor aap hé ! Maar zij lachte en ze zegde dat ik een mooi pietje had.
- Is dat al lang geleden ?
- Nee, ergens in augustus.
- Amaai zeg.
- Ja, en dan heeft ze zich ook uit gekleed…
- Helemaal ?
- Natuurlijk ! Vroeger had ik haar ook nog wel in haar blootje gezien. Toen we kleiner waren, ik een jaar of acht negen en we samen in het bad zaten.
- Ik heb geen broers of zussen, ben alleen thuis.
- En nog nooit een meisje in haar blootje gezien ?
Ik dacht aan de drie meisjes van de strijkafdeling in de voddenfabriek.
- Nee… Ja… nog wel eens een klein meisje hoor. Maar een ouder zo zestien jaar, nee, nog nooit !
Ik keek Lieven aan.
- En is er dan iets gebeurd tussen jou en je zus ?
- Ja….En we hebben zeker meer dan een uur samen in ons blootje gezeten. We bekeken elkaar. Ik mocht aan haar borstjes voelen. En zij voelde aan mijn penis. En zij heeft me gemasseerd. Dat was echt lekker. Eerst mijn rug en billen en ze voelde aan mijn anusje. en dan mijn borst en buik en….Ja, ze nam mijn piemel in haar handen en masseerde die, traag, langzaam het velletje op en neer en op en neer. Amaai… Hij spoot meteen ! Ze lachte.
- Ben jij zo’n rappe spuiter ?
Lieven keek me aan.
- Wil je het eens zien ?

Ik verschoot wel even van die vraag. Of ik… of ik zijn pietje wilde zien ? Of ik wilde toekijken wanneer hij zo snel zijn sperma kon spuiten ? Ik keek hem aan. Lieven zat me glimlachend aan te kijken.
- Wat… wat bedoel je ?
- Wel ja… We hebben elkaar toch al helemaal naakt gezien, in het zwembad, bij het omkleden, en in de douche…
- Ja.. Ja…
- Wel, ik dacht zo, het is warm en we zitten hier toch bijna helemaal naakt… Als we nu eens ons broekje zouden uit trekken…. Juist zoals in de film van “De Witte”, als ze gingen zwemmen.

Ja, ik verschoot van dit voorstel. En anderzijds, het lokte mij wel aan. Even naakt zitten bij Lieven. Hem ongestoord kunnen bekijken. Misschien wel betasten. En weten dat hij me ook kon bekijken. En misschien ook wel aan mijn piemel zou voelen.

- Ja, en dan ?
- Wel een beetje verder werken aan onze taak. Naakt. Wat denk je ?
Ik knikte.

We trokken ons broekje uit. We bekeken elkaar. We kregen elk een stijve lul.
- Jij hebt een lang dun pietje, zeg.
- Ja hé… en jij een ferme dikke….
- Ja….

We zaten naast elkaar aan de studeertafel. We verdiepten ons in de werken van Ernest Claes. De Witte, Pastoor Campens Zaliger. Jeugd. Bei uns in Deutschland….. en de novelle Floere het fluwijn…..
Mijn gedachten waren echter niet bij Ernest Claes. Mijn gedachten waren bij Lieven, die hier poedelnaakt naast mij zat. Mijn gedachten waren bij zijn piemel, die slap geworden was. Mijn gedachten waren bij….
Lieven keek me aan.
- Jij bent en toffe kerel, zeg !
- Jij ook.
Lieven sloeg een arm over mijn schouder. Zijn gezicht naderde mijn gezicht.
Lieven zoende me in de hals.
Ik werd er opgewonden door. En plots, ik greep Lieven vast, omarmde hem en drukte zijn borst tegen die van mij. We zaten daar zowat een minuut, dicht tegen elkaar, elkaar omarmend, genietend van het aanvoelen van elkaars lichaam. Ik voelde hoe mijn penis groeide. Er was iets in mij, ik wist niet wat, iets dat me enorm aantrok tot Lieven. Er was een gevoel dat ik nog nooit ervaren had. Het was iets teders, iets innigs, iets… Ik wist niet wat. Maar het was er !
En dan plots greep ik Lieven bij zijn hoofd, en kuste hem. Ik kuste Lieven. Ik zoende een jongen. Seconden lang. Lieven liet het gebeuren. En net toen ik wilde ophouden met Lieven de zoenen, voelde ik zijn hand aan mijn penis. Ik schrok even. Ik liet Lieven los. Ik zakte half onderuit op de stoel.
- Aaahhhh….
De hand van Lieven omklemde mijn penis en schoof het velletje over en weer, op en neer….
- Aaahhh….
- Leuk ?
- Nee zeker !
- Kom, we gaan even op het bed liggen.

We lagen naast elkaar op het grote bed. De hand van Lieven zocht mijn piemel. Mijn hand zocht zijn piemel. We omklemden elkaars mannelijke lid. Onze penissen groeiden, werden stijver en stijver. Het gaf zo’n heerlijk gevoel; Gewoonlijk kon ik er niet tegen dat een vreemde hand mijn piemel vast nam, omklemde. Bij Lieven was dat iets anders. Het gaf zo’n heerlijk, zalig gevoel. En de zachte warmte van Lieven zijn lul in mijn hand,versterkte nog het aangename gevoel.
Lievens hand schoof het velletje van mijn lul naar beneden. Ik schoof het velletje van zijn lul naar beneden. Ik zag het leuke rode kopje van zijn penis. De eikel.
- Aaahhh….
Er golfde een schokgolf door me heen wanneer Lievens vingers even in mijn eikel knepen.
- Heb je dat niet graag ?
- Ja.. Ja… maar het was zo onverwacht…

We lagen gewoon naast elkaar en voelden aan elkaars ballenzakje.
- Willen we even over elkaar gaan liggen ?
- Hoe ?
- Wel ja, in de soixante-neuf-houding….Ik met mijn hoofd boven jouw lul en jij met je hoofd onder mijn lul….
Ik keek Lieven aan.
- Wel ja, dan zien we elkaars speelgoed beter….
Ik zakte onderuit. Lieven ging over me heen liggen. Zijn piemel en zakje boven mijn gezicht. Mijn ogen zagen zijn anusgaatje. Een leuk oogje, dicht geknepen. Mijn ogen zagen zijn ballenzakje, met de twee knolletjes er in. Zijn zakje hing wat naar beneden. Dat vond ik lekker leuk.

Lieven voelde aan mijn stijve lul. Ik voelde aan zijn stijve lul. Lieven voelde aan mijn balletjes. Ik voelde aan zijn balletjes. We lachten. Ik genoot er van. Echt, ik genoot er van.

- Mag ik jouw tuit in mijn mond nemen ?
- Ja… Ja….
Ik dacht aan Danny en aan Louis.
- En ga jij die van mij ook in je mond nemen ?
- Ja….

Mijn hand nam Lieven zijn lul vast en leidde die naar mijn mond. Ik voelde hoe de lippen van Lieven over mijn lul schoven. Zij lul smaakte wat zurig. Zou die van mij ook zo smaken ?
Ik sabbelde wat aan die lul van Lieven. Trok het velletje helemaal naar achteren. Likte aan de eikel. Ik voelde hoe Lieven mijn lul zoog en likte. Het gaf zo’n zalig gevoel. En… ik genoot er van zonder dat ik meteen mijn sperma in opmars voelde komen.
Mijn vingers voelden aan Lieven zijn anusgaatje. Zo’n mooi samengetrokken oogje. Mijn ene vinger duwde tegen de samengetrokken opening ervan. Mijn vinger duwde wat harder. Mijn vinger doorboorde het anusgaatje, schoof naar binnen. Op hetzelfde ogenblik voelde ik hoe een vinger van Lieven naar mijn holletje zocht. Ik bewoog mijn benen omhoog, trok mijn knieën wat omhoog, sloeg mijn benen omheen Lieven zijn lichaam. Ik zoog harder aan die vleeslolly van Lieven terwijl een vinger van hem mijn anusoog open trok. Wat een gevoel ! Alles spande zich op in mij.

Hoe lang lagen we daar over elkaar heen ? Onze lippen en tong omheen de andere zijn keiharde lul. Vingers die elkaars anus bewerkten. Vingers die aan elkaars balletjes voelden, ze kneedden, er aan trokken. Was dat het leuke orgasmegevoel door met een andere jongen seks te beleven, elkaar te pijpen, elkaar te vingeren, elkaar… ?
Lieven begon te schudden.
- Niet in mijn mond hé!, waarschuwde ik hem.
Lieven schoof van me af.
We lagen naast elkaar, onze voeten naast de andere zijn hoofd. We masseerden elkaars lul. We voelden aan elkaars ballen.
En daar waren ze plots. Die spermacellen van mij. Ze marcheerden op doorheen mijn onderbuik. Mijn hele lichaam kromp ineen.
- Aaaahhhh….
Was ik het die kraaide van genot ? Of was het Lieven ?
Ik voelde hoe Lievens lichaam schudde, samentrok. Net zoals ikzelf. We spoten bijna tezelfdertijd ons zaad om onze buik.

- Whaw ! zuchtte ik.
- Leuk ?
- Amaai… Wat een genot zeg !

Lieven nam me mee naar de badkamer. We stonden samen in het bad en wasten elkaars buik en slap geworden piemel schoon.

We zaten naast elkaar, naakt aan Lieven zijn studeertafel.
- Zou De Witte van Ernest Claes dat ook gedaan hebben ?
- Ik denk het wel.
- Dat was dan zware doodzonde, hé !
- Ja, maar ze hadden toch sowieso hun zaad en ze kregen toch ook een stijve lul.
- En in die film zijn die jongens toch ook helemaal naakt.
- Ja, zeg. En met al die cineasten erbij.
- Amaai !
- Je ziet hun pietje bijna niet, hé !
- Zou jij dat durven, zo helemaal naakt bij al die mensen staan ?
- Hahahaha…

We werkten nog een halfuurtje door. Kleedden ons aan. Ik fietste naar huis. Lieven… ik moest er wel aan denken. Ik voelde iets speciaals voor hem. Ik wist niet. Het was meer dan zijn lul alleen. De zevende hemel, als die bestond, dan had ik deze meegemaakt.
En misschien was zijn zus wel thuis als ik nog een naar Lieven zijn huis trok ! En misschien…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 11

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: De Zes Van Klas 6a - 59Door: Jaakske
Gelezen: 1045x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-02
8.5
:: De Vakkenvuller Van De AhDoor: Maxx
Gelezen: 4429x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jongens 16jr Verliefd
18-02
7.2
:: Rare Wending - 1Door: Geen Idee
Gelezen: 3814x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broers, Fappen, Fantasie
18-02
7.7
:: Tweede Keer Sex Met Een ManDoor: T B
Gelezen: 3635x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Laten Gebeuren
18-02
7.0
:: Bij Ons Thuis - 3Door: Thomas
Gelezen: 5530x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-02
8.2
:: Flesje Draaien - 2Door: Danny1999
Gelezen: 5950x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong, Zoenen, Bischierig
17-02
8.6
:: Jongens Hormonen - 48Door: Jaakske
Gelezen: 1928x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-02
8.2
:: Flesje Draaien - 1Door: Danny1999
Gelezen: 8999x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoenen, Jong, Drinken, Bischierig
14-02
8.5
:: VreemdgaanDoor: D
Gelezen: 7546x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Homo, Vreemdgaan, Zaad, Dominant
14-02
8.1
:: Kickboxer - 12Door: Jordy20
Gelezen: 3104x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo
14-02
8.6
:: Appie Boy - 10Door: Rick.1993
Gelezen: 2871x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
8.6
:: Bijbaantje En (bij)baan - 3Door: Henkiep
Gelezen: 5290x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
8.4
:: De Zes Van Klas 6a - 58Door: Jaakske
Gelezen: 2159x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-02
8.9
:: Ontmaagd Door 19cmDoor: D
Gelezen: 11039x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken,pijpen,zaad,tiener,getrouwd
10-02
8.2
:: Damian's Verhaal - 3Door: IkbenDamian
Gelezen: 4638x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-02
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net