Opwindend.Net
Datum: 26-05-2018
Stemmen: 51x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 5502x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Hoe Ik Van Bischierig Biseksueel Werd - 3
Door DaanBi - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hoe Ik Van Bischierig Biseksueel Werd - 2

Het weekend nadat we voor de eerste keer seks bij mij thuis hadden, zaten Erik en ik in de trein naar Den Haag, waar we de bus naar Wassenaar zouden pakken. Het was een prachtige zomerse dag. Erik droeg een korte broek, shirt en slippers. Ik had zelf een rugzak mee waarin o.a. een grote handdoek, wat tissues en glijmiddel zat. Wat we gingen doen was duidelijk!

We hadden elkaar al de hele week lopen opgeilen. Inmiddels had ik op mijn telefoon al een hele verzameling foto's van zijn naakte jonge lichaam en zijn harde pik. Ik had me elke dag minstens drie keer op hem afgetrokken. Een dag voor vertrek stuurde hij me een filmpje. Erik zat in de badkamer en was rustig zijn lul aan het scheren! Zijn pik was halfhard terwijl hij dat deed, toen hij klaar was maakte hij nog een mooie close-up van zijn ballen. 'Zo, klaar voor morgen! Vind je het trouwens geil als ik geen slipje aan doe?' schreef hij daarbij.

We zaten naast elkaar in de trein en ik keek naar zijn broekje. Daar zat die heerlijke lul van hem in en ik was benieuwd of hij inderdaad geen slipje aan had. Maar het duurde nog zo lang voordat we in Wassenaar zouden zijn! Gelukkig was het rustig in de coupe, er zaten maar een paar andere mensen en niemand zat echt bij ons in de buurt. We keken elkaar aan en begonnen te zoenen. Heerlijk om zijn tong weer te proeven! Ik kreeg er gelijk een harde pik van en vroeg me af hoe dat bij Erik zat... Met mijn hand ging ik door een van zijn korte broekspijpen heen. En ja hoor, ik voelde zijn gladde balletjes en had daarna al snel zijn lul omklemt. Gelukkig was zijn korte broek best wijd, waardoor er een klein beetje ruimte was om hem al af te trekken. Erik keek om zich heen om te kijken of niemand ons kon zien en zag dat we voldoende privacy hadden. Ik voelde hoe zijn lul nu helemaal hard werd en deed zijn broekspijp omhoog zodat ik zijn pik kon zien. Ik keek even snel om me heen en ging toen voor hem zitten. Ik trok zijn voorhuid naar achter en likte een rondje langs zijn eikel. Daarna nam ik het eerste deel van pik in mijn mond en sabbelde hem heel even, waarna ik weer overeind kwam. 'Zo, het duurt nog drie kwartier voordat we in Wassenaar zijn,' zei ik, 'hou je het nog vol?' Ik zag zijn eikel nog onder zijn broekje uitsteken. 'Amper,' fluisterde Erik in mijn oor, 'ik zou zo ontzettend graag nu al je pik in mij voelen!'

In Wassenaar liepen we door de duinen. Na tien minuten verlieten we het wandelpad en vonden we een mooie duinpan. Ik legde een groot kleed neer en keek daarna in de geile ogen van Erik: 'Lul, mijn pik is door die actie van je de hele tijd hard geweest,' zei hij. Ik lachte. We zaten nu op onze knieŽn tegenoverelkaar en begonnen te zoenen. Mijn handen gingen haast automatisch naar zijn kontje waar ik eventjes in kneep. Erik trok zijn shirt en broekje uit. 'Nu kan je het allemaal wat beter zien denk ik,' zei hij. Ik zag zijn prachtige jonge, slanke lichaam met inderdaad een keurig geschoren pik die kaarsrecht overeind stond. Ik begon zijn ballen te likken en besloot daar flink de tijd voor te nemen om hem een beetje te plagen. Mijn tong gleed over zijn gladde balzak. Daarna nam ik zijn ballen even in mijn mond terwijl ik zijn harde pik de hele tijd tegen mijn hoofd voelde. Erik kreunde zachtjes terwijl ik dat deed. Na een paar minuten gaf ik een kusje op zijn pik. 'Wie wil er eerst gepijpt worden?' vroeg ik. 'Nou, jij hebt nog veel te veel kleren aan! En we hoeven niet per se op elkaar te wachten,' knipoogde Erik. Ik begreep wat hij bedoelde en binnen no time hadden we samen mijn kleren uitgetrokken. Ook mijn grote lul was al keihard. We gingen op onze zij liggen in standje 69. Erik kon inderdaad niet wachten en al snel voelde ik zijn mondje om mijn pik heen. Ik zag zijn jonge lul vlak voor me en nam hem ook in mij mond. Zo lagen we in de zon op het kleedje in de duinen heerlijk elkaars pik te pijpen. Ik merkte dat hij me steeds dieper in zijn mondje nam en begon dat ook bij hem te doen. Al snel had ik zijn 16cm tot aan zijn ballen in me. Erik begon stootbewegingen te maken met zijn heupen en ik liet het gebeuren. Ik vond het heerlijk dat hij me in mijn keel neukte terwijl hij het nog altijd volhield om me lekker te pijpen. Erik werd weer rustig en ik begon hem weer gewoon te pijpen terwijl ik ook een vinger natmaakte en naar zijn sterretje ging. 'Awww, lekker,' kreunde hij terwijl ik naar binnengleed. Ik merkte dat ik veel te geil geworden was en draaide mijn lichaam zodat Erik me niet meer kon pijpen. Ik wilde mijn zaad nog niet verspillen. Ik begon zijn ballen weer te likken terwijl ik hem verder vingerde.

'Wil je me neuken?' kreunde Erik. 'Welk standje wil je?' zei ik. 'Lepeltje-lepeltje,' zei hij, waarna hij zich op zijn draaide. Ik kwam naast hem liggen, deed wat glijmiddel op mijn pik en zette hem tegen zijn sterretje aan. 'Ja, neuk me dan,' zei Erik. Mijn lul gleed nu langzaam zijn strakke jonge kontje in. 'Lekker, lekker man!' zuchtte Erik. Ik begon in hem te stoten en pakte zijn heupen vast. We neukten in de duinen! Erik bleef zachtjes aan zijn harde lul trekken terwijl ik zijn jonge kontje tegen mijn heupen voelde kletsen. Zo neukten we een paar minuten tot hij zei dat hij wel weer zin had in doggystyle. Hij ging voor me zitten en stak zijn bolle kontje naar achteren terwijl zijn pik nog altijd keihard was en de zon vol op zijn jonge lichaam scheen. Het was misschien wel het geilste dat ik ooit had gezien, ook omdat ik wist dat Erik niet kon wachten om mijn lul weer in zich te hebben! Mijn pik gleed weer in hem. Toen ik helemaal in hem zat boog ik over hem heen en begon even zijn pik weer af te trekken. Daarna pakte ik hem bij zijn heupen en begon weer te stoten. 'Wat ben je toch een geil sletje,' zei ik. 'Ja, ik ben jouw sletje!' kreunde Erik terwijl ik hem diep neukte met mijn grote harde pik die nog steeds maar nauwelijks in zijn kontje paste. Het was zo geil om mijn pik in zijn strakke kontje te zien verdwijnen in dit standje dat ik voelde dat ik bijna ging komen. Maar ik wilde nog een standje proberen waarin we nog niet eerder hadden geneukt. Ik boog me weer voorover terwijl mijn pik in hem bleef en fluisterde in zijn oor: 'Je gaat bijna mijn zaad krijgen jochie, maar ik wil wel dat je er moeite voor moet doen. Je gaat mijn pik berijden net zo lang tot mijn zaad in je zit.'
'Ja, ja, ja!' kreunde Erik. Ik ging op mijn rug liggen, mijn grote pik stond recht omhoog. Ik zag dat ook Erik zijn stijve de hele tijd had weten te behouden. Hij kwam boven me zitten, pakte mijn pik vast, zette hem tegen zijn sterretje aan en liet hem langzaam in zich glijden tot hij met zijn kontje tegen mijn ballen aanzat. 'Nu bepaal jij het tempo,' zei ik. Erik liet zich dat geen twee keer zeggen en begon me heerlijk te berijden. Zijn stijve pik bungelde lekker heen en weer. 'Trek jezelf af,' commandeerde ik. Erik ging nu recht overeind zitten en deed wat ik hem vroeg terwijl hij op en neer bleef gaan op mijn lul. 'Zo lekker dit!' kreunde hij, 'ik ga zo komen!' Mijn lul werd extra hard en dik. Ik voelde dat de belofte van zijn zaad mij extra geil maakte. 'Ja, ik ga in je kontje komen!' riep ik. Eriks lichaam begon te schokken terwijl hij steeds harder aan zijn lul begon te trekken. Zijn zaad spoot uit zijn pik! Hij spoot zo hard en zoveel dat het over mijn borst heenkwam en mijn mond raakte. 'Ahhhhhhhhh,' kreunde hij van extase. Ik kon zijn zaad nu proeven op mijn lippen. 'Ga door,' zei ik. Erik ging gelukkig door en begon me nu extra vurig te berijden. 'Ja, ik koooommmmm! Ik spuit je heerlijke kontje vol! Je krijgt al mijn fucking zaad!' riep ik. 'Laat me fucking komen!' Erik zette nog een laatste keer aan alsof hij echt elke druppel zaad uit mijn lul wilde hebben. 'Ohhhhh,' kreunde ik terwijl ik kei- en keihard klaarkwam. Ik voelde hoe mijn zaad in schokken uit mijn pik spoot zijn kontje in. Erik keek me met een geile blik aan. 'Was dat lekker?' vroeg hij. 'Wat denk je? glimlachte ik. Hij bleef nog even met zijn naakte lichaam op me liggen. We zoenden terwijl ik mijn pik langzaam slap voelde worden in zijn kontje. 'Hoe gaan we dit overtreffen?' zei Erik.

Zoek naar meer verhalen van DaanBi...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 327x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.5
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1759x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
9.0
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3386x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1113x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3794x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2294x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5396x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8424x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8604x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4681x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1977x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3032x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5138x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3099x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1967x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net