Opwindend.Net
Datum: 27-05-2018
Stemmen: 35x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 3209x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Werkelijke Fantasie - 5
Door Anthony64 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Werkelijke Fantasie - 4

De maanden die volgden waren een waar walhalla. We hadden beide onze eigen slaapkamer, maar dat was meer voor de buhne. Ik had een 2 persoonsbed en daar sliepen we eigenlijk altijd. Ook als we geen zin in seks hadden, dat was niet vaak, sliepen we samen. Kletsten over school en over mooie jongens en docenten. Over een van die laatste gaat het volgende verhaal.

We weten dat er nu veel naar buiten komt over katholieke geestelijken en sportbegeleiders. Maar ik denk dat als we eens naar het onderwijs zouden kijken dat daar ook de nodige opwindende verhalen naar boven zouden komen. Zo ook bij ons. Op school volgden Tiago en ik een verschillende opleiding. We zaten dus niet vaak bij elkaar in de klas. Alleen bij engels en nederlands. Ook onze sportles was bij 2 verschillende docenten. Maar zijn sport leraar was een echte ďhunkĒ. Zag er sportief uit en kleedde zich altijd naar de laatste mode. We hadden samen al eens geopperd dat hij gay was, zeker als je hem zoals Tiago zei, naar jongens zag kijken. Het liefst zou hij ze stuk voor stuk uitkleden. Het was dan ook niet gek van ons dat we hem wat in de gaten gingen houden, vooral na de sportles en zeker nadat ik er achter kwam dat hij zich masturbeerde in de docenten kleedkamer. Tiago en ik hadden het plan opgevat om een trio met hem te doen, dat leek ons enorm geil. Tiago had les van hem en zou de eerste acties ondernemen om tot een date te komen. Het liep allemaal makkelijker dan we gedacht hadden. Het was na een sportles dat Tiago langer treuselde met weggaan en dus nog onder de douche stond toen de leraar langs kwam om te bekijken of hij kon afsluiten. Zijn heerlijk body was voldoende om de staaf van de man omhoog te laten komen in zijn sportbroek en tegelijk kwam ik om te vragen waar Tiago bleef omdat we samen naar huis fietsten. Ik stond het dichts bij de docent en zag zijn bobbel groeien. Tiago onder de douche had inmiddels ook een stijve gekregen en er ontstond een moment van paniek en spanning. Nu nam ik de stoute schoenen aan en wreef over de bobbel en zei, zo die raakt erg opgewonden van een douchende jongen. Tegelijk kneep ik nu in de harde bobbel en de docent grijnste terug en zei: dat is toch zo gek niet met zoveel schoonheid. Tegelijk dat hij dat zei, greep hij in mijn kruis en vroeg of er daar nog meer opwindende speeltjes waren. Ik had inmiddels ook een harde en in enkele seconden was mijn broek open en greep zijn hand naar binnen. Ik had ook die van hem lekker vast door zijn sportbroek wat omlaag te duwen en merkte toen ook dat hij geen ondergoed droeg. Zijn paal was hard en heerlijk groot. Hij duwme mijn hoofd snel naar beneden en maakte mij duidelijk dat hij gepijpt wilde worden. Tiago was inmiddels onder de douche vandaan en droogde zich snel af terwijl zijn staaf heerlijk op en neer zwiepte. Opeens stopte hij deed zijn broek goed en liep de douche ruimte uit, ons in verbijstering achterlatend.

Maar na enkele minuten was hij weer teug en grijnste, even de deuren op slot doen, je weet maar nooit. Laten we trouwens naar de sportzaal gaan is wat groter en gezelliger met de rekken. Later vertelde hij dat hij wel vaker met homo jongens daar wat speelde. Tiago was half aan gekleed en zo liepen we naar de grote sporthal. Hij gooide wat matten op de grond bij de rekken aan de muur, ook zette hij snel de bok neer en toen begon een enorm geil spel.

Dat hij al meer ervaring op deze plek en situatie had bleek snel. Hij domineerde duidelijk in wat hij wilde. Eerst moesten we beide tegen hem aan komen, terwijl hij Tiago en mij betaste en terwijl we hem aan alle kanten bevoelden en hij mij kreunend tongde en ik zijn staaf vast had. Hij had een heerlijke paal van zeker 20 cm en hard als staal. Gretig ondeed hij mij van mijn kleding en het was een vreemd gevoel zo naakt in je eigen sportzaal te staan. Tiago die al half naakt was werd nu ook ontdaan van het laatste kledingstuk en zo stonden we alle drie naakt tegen elkaar. Toen zei hij ineens; we gaan sporten en gebood mij op de onderste treden van het wandrek te gaan staan, moest me omdraaien zodat ik met mijn pik naar voren stak. Hij gebood Tiago mij te zuigen en tegelijk begon hij het schoongewassen jongenskutje van Tiago te rimmen. Maar ik kon duidelijk zien, met een doel, hij wilde ERIN. Na slecht even te hebben gerimd schoof hij tegen Tiago aan en stootte zijn pracht knaap naar binnen. De scene moet prachtig zijn geweest, ik hangend/staand aan het wandrek, Tiago pijpend en hij stotend in Tiago. Het ging er heftig aan toe en ik zag meerdere malen Tiago kreunen van het genot maar ook de enorme kracht waarmee hij werd geneukt. Na een poosje stopte hij met neuken en gebood mij uit het rek te komen en voorover tegen de bok te gaan staan. Tiago moest nu het standje op zijn knieŽn op de bok zodat ik hem kon pijpen. Zelf begon hij mijn ster te bewerken, eerst met zijn vingers en daarna met zijn tong. Tegelijk commandeerde hij dat ik door moest zuigen en nadat hij dat hat gezegd voelde ik hem in me stoten.

Zijn harde staaf kwam steeds dieper en uiteindelijk voelde ik zijn ballen, hij had een enorme ďhangzakĒ tegen mijn eigen ballen aan slaan. Hij pompte alsof zijn leven ervan af hing en nadat hij me nog even steviger beet pakte kreunde hij dat hij kwam. Wat kon die vent spuiten, het leek of er geen einde aankwam. Een keer trok hij zich terug, slecht een seconde en stootte weer naar binnen. Het was nu Tiago die op dat zelfde moment mijn mond vol spoot. Ik werd letterlijk van onder tot boven volgespoten. Toen beide voldoende leeg waren, nam hij Tiago van de bok en gebood hem mij te pijpen. Mijn inmiddels weer harde pik genoot van de warme mond en tong van mijn roommate en na korte tijd spoot ik ook dat het een lust was. Toen gebood de sportleraar ons te gaan douchen en aan te kleden en paraat te zijn als hij wilde.

Als gehoorzame jongetjes dropen we af en grijnsden van plezier. We hadden sex met hem gehad en hoe. Dit was uiteindelijk wat we wilden en samen eerst gefantaseerd hadden.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Werkelijke Fantasie - 6


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 2443x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2168x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5044x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 7744x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 7186x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4356x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1762x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.8
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2870x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 4995x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 2990x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1908x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
:: Centerparcs - 10Door: Naaktposeren
Gelezen: 3642x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milking, Onderzoek, Orgasme
11-03
8.7
:: Zwart - 2Door: Kevin-K
Gelezen: 6746x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijp, Aftrek
11-03
8.8
:: De Vriend Van Mijn ZusDoor: Handballertje
Gelezen: 10732x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
08-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 51Door: Jaakske
Gelezen: 2082x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net