Opwindend.Net
Datum: 27-05-2018
Stemmen: 81x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 8682x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Op Een Franse School
Door Willem - Mijn Profiel Pagina

Het is lente, een graadje of 22, en op het platteland in Frankrijk gaat de schoolbel. De leerlingen stromen de lokalen in. Vandaag is de tweede dag van de examens. Voor Kees spant het erom, want om zijn diploma te behalen, moet hij een minstens een 8,5 scoren voor dit vak. Hij heeft keihard geleerd, maar omdat hij er zeker van wil zijn dat hij zoveel mogelijk antwoorden goed heeft, heeft hij een soort van spiekblaadje gemaakt. Aan de binnenkant van zijn arm, verborgen door de lange mouw van zijn shirt, heeft hij de belangrijkste dingen met pen opgeschreven. Zo kan hij tijdens het examen even zijn mouw omhoog doen om te spieken.

De examens zijn uitgedeeld en het startsein wordt gegeven. Iedereen begint driftig te schrijven. Zo ook Kees. Bij vraag 3 krijgt hij het benauwd. Hoe zat het ook alweer? De paniek slaat toe en als de surveillant (Javier, gymdocent, gespierd, 40 jaar oud, 1,75 lang, donker haar, ongeschoren) even de andere kant opkijkt schuift Kees zijn mouw omhoog en leest snel zijn aantekening. Snel vult hij het antwoord in. Snel maakt hij de makkelijke vragen en alleen vraag 5 blijft nog over. Vraag 5 is weer een moeilijke vraag en zodra Javier zich omdraait en zijn surveillanceronde door de klas vervolgt kijkt Kees snel weer onder zijn mouw. Hij ziet het antwoord niet meteen staan en doet er nogal lang over. Javier staart even uit het raam naar buiten en Kees denkt nog even langer te kunnen spieken. Plots voelt hij, met een klap, een stevige hand op zijn schouder. Van schrik plast hij in zijn broek. Hij kan er niks aan doen, maar hij voelt hoe zijn kruis nat en warm wordt van zijn plas. Het loopt langs zijn pijpen en langs zijn benen en zijn billen voelt hij de warme gloed zich verspreiden. Met een enorm rood hoofd kijkt hij vanaf de hand op zijn schouder via de gespierde arm op naar de eigenaar van de hand. Hij kijkt in de blauwe ogen van Willem, een invaldocent uit Nederland. Kees had hem niet binnen horen komen omdat de deur van het lokaal openstond.

Betrapt op spieken! Nu kan ik mijn diploma wel vergeten denkt Kees. Hoe ga ik me hieruit redden. Willem zijn hand houdt nog steeds stevig mijn schouder vast. De tijd lijkt eeuwig te duren. Ik baal enorm en mijn gedachten razen door mijn hoofd. Hoe ga ik me hieruit redden. De bel gaat en geeft aan dat het examen is afgelopen. Blijf jij maar even zitten zegt Willem. Terwijl de andere leerlingen de klas uitlopen wenkt Willem naar Javier om er even bij te komen. Javier sluit de deur van het klaslokaal en komt op ons af lopen. Nou zegt Willem, terwijl hij me streng aankijkt, Kees zat te spieken. Oei, dat is niet best zegt Javier. Hij is meteen duidelijk: Kees, jij kunt je diploma wel vergeten, want wie betrapt wordt op spieken krijgt een 1.

Allerlei emoties gieren door mijn lijf, boosheid, verdriet, teleurstelling, machteloosheid. Ik begin te vertellen dat ik van mijn ouders niet naar Nederland op vakantie mag deze zomer, als ik mijn diploma niet haal. Tja, zegt Javier, dat had je eerder moeten bedenken. Ik barst in tranen uit. Wat kan ik doen om het goed te maken, ik heb dat diploma nodig, schreeuw ik. Willem komt naast me zitten en slaat zijn sterke arm om me heen. Ik doe alles, zeg ik snikkend. Alles vraagt Willem? Ja alles antwoord ik. Bedoel je echt alles, vraagt Javier nu met indringende stem. Ja echt alles zeg ik nogmaals. Ik zie dat Javier een knipoog geeft naar Willem. Ik geloof er niks van zegt Willem. Echt waar, zeg ik weer, ik doe alles wat jullie vragen, als ik mijn diploma maar krijg.

Javier pakt een stoel en komt nu recht tegenover me zitten. Hij kijkt me recht aan. Ik ga je eerst een paar vragen stellen zegt hij. Het is simpel. Javier vertelt me dat ik eerlijk moet antwoorden op zijn vragen en als hij tevreden is moet ik iets voor hem doen. Weet je het zeker vraagt hij me nogmaals. Ja zeg ik, ik moet mijn diploma gewoon halen, anders heb ik geen leven meer. Oke, zegt Javier. Hij staat op, loopt naar de deur van het lokaal en draait deze op slot. Hij trekt de rolgrodijnen voor de ramen en het wordt meteen een stuk donkerder in het lokaal. Javier neemt weer plaats op de stoel tegenover me en Willem zit nog steeds naast me.

Goed, zegt Javier. De eerste vraag; wist je dat ik homo ben? Ja zeg ik, dat is algemeen bekend op school. Javier vertelt dat zijn vaste partner het uit heeft gemaakt. Weet je waarom? Nee antwoord ik. Omdat ik liever sex heb met jonge jongens in plaats van met hem zegt Javier. Hij legt zijn hand op mijn knie. Jongens van jouw leeftijd. Ik weet niet goed waar ik moet kijken en voel me ongemakkelijk. Javier praat verder en vertelt aan Willem en mij dat hij al 6 maanden geen sex meer heeft gehad en af en toe gek wordt van geiligheid van al die knappe jonge jongens in zijn klas. Dat kan ik me voorstellen zegt Willem, sommige zijn echt hot. Wacht even zegt Javier. Hij en Willem lopen even naar de andere kant van de klas waar ze even staan te smoezen. Dan komen ze terug en gaan weer zitten. Javier gaat door met vragen stellen. Kees, hou je meer van meisjes of van jongens? Ik weet het niet zo goed antwoord ik eerlijk. Ik heb tot nu toe alleen maar een paar vriendinnetjes gehad, waar ik wel eens mee gezoend heb en eentje heeft me wel eens gepijpt.

Dus je weet het nog niet zo goed, zegt Willem, of je van meisjes, jongens of misschien wel allebei houdt. Ik kijk hem aan en bevestig dat. Misschien moeten we dan maar eens gaan onderzoeken of je ook van mannen houdt zegt Javier en schuift zijn hand hoger op mijn been. Ik duw snel zijn hand weg. Dit wil ik niet zeg ik tegen hem. Nou, als jij een diploma wilt, heb je net zelf gezegd dat je bereid bent om alles te doen wat we vragen spreekt Willem nu met dwingende stem. Zeg het maar. Mag Javier doen wat hij wil doen, of wil je nu naar huis maar zonder diploma? Ik weet dat ik geen kant op kan en stem na even twijfelen toch in. Slimme jongen ben je zegt Javier. En terwijl hij dat zegt drukt hij zijn hand in mijn kruis en kust me op mijn mond. Wat wil je dat ik doe, vraag ik aan de twee mannen.

Kleed je eerst maar eens helemaal uit. Ik trek al mijn kleren uit en als ik twijfel bij mijn onderbroek staat Willem op, gaat achter me staan en doet ook mijn onderbroek omlaag. Mijn onderbroek valt op mijn enkels. Ik voel de warme hand van Willem op mijn buik, terwijl hij zich tegen mijn rug drukt. Langzaam gaat zijn rechterhand omlaag en omvat hij mijn lul en ballen. Hij knijpt zachtjes in mijn nog slappe lul en streelt met zijn linkerhand mijn tepels. Langzaam begint mijn lul zich op te richten. Willem doet het zo subtiel maar o zo lekker. Ik zou bijna vergeten dat het geen meisjes, maar een man is.

Je hebt een mooie stijve lul zegt Javier. Kleed mij nu ook maar eerst even uit. Ik ga voor hem staan, trek zijn shirt uit, maak zijn riem los, de knoop van zijn broek en rits los. Zijn spijkerbroek valt op zijn enkels en behendig stapt hij er uit. Ik kijk naar beneden en zie een enorme dikke bult in zijn onderbroek. Trek die ook maar uit zegt hij. Ik haak mijn duimen achter zijn broeksrand en duw zijn onderbroek naar beneden. Een flinke stijve paal springt tevoorschijn. Voorzichtig pak ik zijn paal vast en wrijf er over. Neem zijn lul maar eens in je mond en pijp hem maar eens lekker fluistert Willem in mijn oor. Ik buk voorover en lik aan Javier zijn eikel en neem vervolgens zijn paal voor de helft in mijn mond. Javier kreunt van genot. Het is de eerste keer dat ik een lul in mijn mond voel, maar eigenlijk vind ik het behoorlijk geil, de geur, de smaak, het idee dat ik een keiharde lul in mijn mond heb maakt me geil. Mijn lul staat dan ook keihard vooruit.

Ondertussen heeft ook Willem zich uitgekleed. Hij grijpt tussen mijn benen en voelt aan mij keiharde paal. Ik voel dat hij achter me gaat staan en voel zijn harde paal die hij tussen mijn billen en zijn buik drukt. Aan zijn ademhaling te horen vindt Javier het lekker hoe ik hem pijp, en voor ik het in de gaten heb begint hij klaar te komen. De eerste stralen spuit hij achter in mijn keel. Ik trek me terug, zijn lul floept uit mijn mond en de rest van zijn sperma komt op mijn lippen en wangen terecht. Dat mag je bij ook zo doen zegt Willem. Ik draai me snel om. Ik durf het niet toe te geven, maar ik ben behoorlijk geil geworden van het idee dat ik hier naakt tussen twee volwassen mannen in sta die mijn vader zouden kunnen zijn. Wow! Ik schrik een beetje van het apparaat van Willem. Hij heeft een beste paal staan van wel 20cm lang en 5cm dik! Sensueel lik ik langs de stam van zijn mooie harde pik en neem vervolgens zijn eikel in mijn mond. Willem zijn lul is een stuk langer en dikker dan die van Javier.

Terwijl ik Willem pijp maak ik mijn vinger nat met spuug en druk mijn middelvinger tegen zijn kontgaatje aan. Willem kreunt als hij dat voelt. Dan voel ik iets tussen mijn eigen billen. Ik kijk even om en zie dat Javier mijn kontje begint te likken. Ik neem Willem zijn paal weer in mijn mond en terwijl ik hem verder pijp streelt Javier mijn lul, mijn ballen, en maakt met zijn mond mijn kontje nat. Ik voel hoe Javier met zijn vingers nu over mijn kontje gaat en kreun goedkeurend. Langzaam voel ik zijn middelvinger een stukje in mijn kontje gaan. Wat is dit geil!! Ik doe hetzelfde bij Willem en druk ook bij hem mijn middelvinger in zijn kontgaatje en begin hem langzaam te vingeren. Plots voel ik iets anders tussen mijn billen in plaats van een vinger. Het is dikker en vooral warmer. Ik voel hoe Javier zijn harde paal tegen mijn kontgaatje aanzet. Ik probeer me te ontspannen en langzaam voel ik hoe Javier zijn stijve paal in mijn kontje duwt. Het doet pijn! Stop roep ik, het doet pijn. Niet zeuren zegt Javier. zo meteen ga je het wel lekker vinden. Hij smeert wat extra spuug op zijn lul en duwt langzaam door tot zijn hele lul in mijn kont zit! Daar houdt hij even stil. De pijn in mijn kont trekt weg en ik begin Willem weer te pijpen. Langzaam begint Javier op en neer te gaan in mijn kontje. Voor mij gaat het steeds beter voelen. Zijn pik is nu lekker glad en glijdt soepel in en uit mijn kontje. ik word helemaal gek van geilheid met een pik in mijn kont en een pik in mijn mond. Ik masseer met mijn vinger in Willem zijn kont en voel hoe zijn harde paal nog meer opzwelt en hoe hij met een luide kreun lading na lading sperma in mijn mond spuit. Javier verhoogt zijn tempo en dan voel ik hoe zijn warme sperma in mijn darmen vloeit. Mijn eigen lul staat nu ook keihard.

Draai je eens om en ga eens op je rug op tafel liggen zegt Willem. Ik doe wat hij vraagt. Javier bukt over me heen en begint met me te tongzoenen. Ik kan het niet zien, maar voel dat Willem mijn lul vastpakt en eraan begint te likken. Al snel neemt hij mijn harde paal in zijn mond en begint me heerlijk te pijpen. Beter en lekkerder dan al die meiden die me eerder al eens hebben gepijpt. Javier kijkt om naar Willem. Jouw beurt om Kees zijn kontje eens uit te wonen. Ik kijk naar de enorme paal van Willem. Die kan er nooit in schreeuw ik, maar Willem zet zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Ik wil omhoogkomen maar Javier duwt me terug op de tafel. Ik voel de druk op mijn kontje toenemen en probeer mijn kontgaatje zo goed mogelijk te ontspannen. Ik voel hoe mijn kontje onder de druk tot het uiterste opgerekt wordt om toegang te geven aan de dikke eikel van Willem. Langzaam maar zeker en cm voor cm dringt zijn dikke paal binnen in mijn kont. Zonder te stoppen duwt Willem door. Het doet gelukkig geen pijn waar ik bang voor was, want Willem zijn lul lijkt wel twee keer zo dik en veel langer dan die van Javier. Na een paar minuten zit Willem zijn lul diep in mijn kont en begint hij me te neuken. Ik voel me helemaal gevuld. Mijn darm zit strak om zijn dikke lange harde paal gespannen. Wat een geil gevoel. Mijn eigen pik stuitert op en neer op mijn buik van geiligheid. Terwijl Willem me nu langzaam met zijn enorme pik begint te neuken in mijn kont, begint Javier mij te pijpen. Wat een heerlijk gevoel aan twee kanten. De warme mond van Javier om mijn harde paal en die dikke lul diep in mijn kont maken dat mijn hoogtepunt snel nadert. Al na 10 minuten pijpen door Javier voel ik dat ik klaar ga komen en met een kreun los ik mijn lading in zijn mond. Het is zoveel dat mijn sperma er langs zijn mondhoeken weer uitloopt. Op dat moment komt ook Willem klaar. Ik voel zijn lul nog dikker worden en met 5 krachtige stralen spuit hij zijn warme sperma diep in mijn darmen.

Moe en voldaan genieten we nog even na. Na een kwartiertje kleden we ons weer aan en kijk ik Javier aan. Ben ik nu geslaagd en krijg ik mijn diploma nu? Dacht het niet, zegt Javier. Hoeveel punten had je ook al weer nodig voor je diploma? Acht en een half zeg ik. Nou, zegt Javier, voor elke geile neukpartij met jou, waarbij Willem en ik beide ten minste twee keer in jou mogen klaarkomen krijg je een punt. En omdat we niet aan halve beurten doen, betekent het dat je nog minstens 8 keer met ons moet neuken, voordat je genoeg punten hebt. Graag zeg ik. En misschien worden het er wel meer dan 9 keer, want ik vond het erg geil. Ik weet nu dat ik ook van sex met mannen hou.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 2982x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2287x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 4230x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1313x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 4135x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2365x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5584x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8747x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 9088x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 5324x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2055x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3099x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5239x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3175x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1989x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net