Opwindend.Net
Datum: 05-06-2018
Stemmen: 56x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 12497x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Als Sletje Gebruikt - 2
Door Dirk - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Als Sletje Gebruikt - 1

Hallo hier ben ik weer zoals beloofd. Heb gezien dat jullie van deel 1 genoten hebben mmmmmm. Wat moet ik dan zeggen? Ik heb het meegemaakt! Dit is zoals het verder ging.

Mijn domi top komt regelmatig af om mij verder te leren een goed sletje of hoertje te zijn om voor hem te dienen. Dus ik kijk alle dagen naar mijn email wat hij wil of verwacht van mij. En wanneer we de volgende date plannen, want ik moet ook zorgen dat ik zeker een avond en nacht vrij ben voor hem. Hij wil altijd mijn grenzen verleggen zegt hij. Mmmm ik hou daarvan als hij mij zo gebruikt en misbruikt.

De volgende dag, nog voor ik ging werken had ik een email van hem om mij te laten weten dat hij weer wilde komen. Ik liep al dagen geil en dacht constant aan de vorige dates. Mijn clit stond zo hard dat ik al wild werd, dat is zo’n geil gevoel mmmmmm. Hij vroeg of hij een vriend mocht meebrengen die hij zeer goed kent. ‘Een zelfde type als ik’ schreef hij, ‘Hij komt uit Middelburg NL, hij is ook domi, goed voorzien en kan ook blijven overnachten’. Toen ik las dacht ik: mmmm dat moet super zijn. Ik mailde weer naar mijn meester dat ik er naar uit keek om hen te ontvangen. Ik was zondag overdag ook vrij, maar maandag moest ik weer werken.

Eindelijk was het zover zaterdag. Ik had gans de dag de tijd om mij op te maken en de nageltjes van mijn voetjes te doen. Ik had wat nieuwe make up gekocht. Eerst me lekker onthaard, ik was super glad. Daarna mooie lingerie klaargelegd, zeer hoerige kousen met groot visnet en open kruis. Ook een viertal hoge open hakken klaargezet. Ik droeg een latex rokje met wit bloesje en een zwarte half lange pruik. Toen ik het aan had zag ik dat het mega geil was. De 2 mannen zullen blij zijn hoopte ik.

Eindelijk was het zo ver, 19:30u. Mijn vaste top Bart was er al, belde aan en kwam binnen. Ik gaf hem direct een geile tongzoen, mmmmmm, ik weet dat hij daarvan geniet. Binnen in de woonkamer vroeg ik “Wil je iets drinken meester?” “Mmmmm ja sletje”. Ik ging naast hem in de zetel zitten met mijn been over hem was. Ik was al zo geil dat ik mij moest bedwingen. 20 minuutjes later ging weer de bel. “Aah dat zal Danny zijn” zei Bart. Ik ging open doen. “Dag Danny” zei ik. “Hallo sletje” zei hij “Mmmm wat ben je lekker knap sletje!”
Hij was een echt knappe, grote man, met mooi voorkomen.

Een keer binnen moest ik tussen beiden gaan zitten. Mijn meester zei “Pak maar een pilletje”. “Je zal het nodig hebben” zei Danny. Mmmmm, ik pakte de xtc. Ik had ondertussen een grote fles poppers gekocht, black label van rush. Boven had ik al alles klaar gelegd en ik had ook nog nieuwe dildo’s gekocht, waarvan 1 zeer groot en dik: Black dick, 38cm lang, 8,5cm dik, was nieuw, nog niet getest. Wist ook nog niet wat er ging gebeuren die avond en nacht, maar ik was al zo geil dat ik alles zou laten gebeuren mmmmm.

De mannen waren rap naakt en stonden al stijf. “Op je knie slet” zei mijn meester, “Al wat ik of Danny zegt doe je, verstaan hoer?” “Ja meester!” “Pijpen hoer”. Ik pijpte direct mijn meester lekker diep en lang, zodat zijn paal beenhard stond. Danny gaf mij poppers en hij zei “Je gaat mijn popperhoer zijn vannacht slet”. Ik snoof 4 keer diep, pffff ik werd licht in mijn hoofd en lichaam. Mijn meester stootte zijn paal in mijn keelgat. Hij legde zijn beide handen op mijn hoofd en zo trok hij mij over zijn paal in en uit. Met zijn 21cm op 6,5 ging ik ver stikken. Gelukkig wilde Danny mijn keel neuken dus kon ik eventjes ademen.

Danny zette dan een vrij grote buttplug op de grond en zei “Ik wil dat je er op zit”. Ik moest met mijn rug tegen de muur dat ik niet naar achter kon met mijn hoofd. Op dat moment sloeg de xtc binnen en die 2 zagen het ook. “Mmmm” zei Danny “Dit sletje is van ons nu”. Met mijn hoofd tegen de muur kwam Danny voor mij staan. Hij had ook een geile paal, 20cm op 5,5. Danny zei “Mond open hoer en slikken”. Hij neukte mijn keel alsof het een kont was die je ruw neukte. Ik kon niet anders dan kokhalzen. Speeksel en slijm drupten op mijn bloes en rokje. Mijn meester filmde het met zijn cam. Danny werd zo wild dat zijn paal nog meer zwol en hij alles van achter in mijn keel dumpte. Ik moest zelf niet slikken. Mijn keel werd goed misbruikt. Gelukkig dat de xtc zijn werk deed.

Toen moest ik op bed op mijn knieën zitten. Mijn meester zei dat Danny zot van spanking was. Mijn handen werden weer vastgemaakt aan bed en ik kreeg een plug met een staart in. Daar zat ik dan als geile teef nu. Toen begon Danny mijn kontje te spanken, eerst met de hand dan met de paddle dan weer met de hand, zeker 30 minuten. Mijn kontje stond knalrood en heet. Mijn meester trok de staart uit mijn kontje en de opblaas ging er in. Direct begon hij 10 x te pompen mmmm, maar ik voelde nog niet veel. “Aaaaa je kreunt niet hè slet?” Hij pompte 10x bij. Pfffff dat voelde ik wel goed. De druk duwde op mijn blaas en ik dacht dat ik zo zou moeten plassen. Ik kreeg weer poppers onder mijn neus, ik was weer weg mmmm. “Goed zo sletje”.

Danny begon weer te spanken, 2 minuutjes dan kreeg ik weer 5x pomps bij. Mijn klit droop nu van de pis. “Mmmm goed zo sletje”. Mijn meester zette er een hondenkom onder en Danny spankte maar door. De lucht ging uit de butt en het werd weer herhaald, spanken en butt oppompen, ik denk zeker 1uur. De hondenkom zat vol met mijn pis, ik kon het niet tegen houden. “Eventjes pauze nemen hè sletje, je meesters hebben dorst gekregen van jou slet”. Mijn billen stonden toen rood paars en waren zeer gevoelig. Het was al 23.30u. “Wat gaat de tijd toch rap hè?” zei mijn meester. We namen een half uurtje pauze en ik had een leuke babbel met de 2 mannen. Danny vond mij ook super maar hij zei ook “Stop is stop hè, het moet leuk blijven voor ons allemaal. Ik moet zeggen Danny had ik ook zeer graag.

“Je wil zeker meer, maar de nacht is nog jong hè sletje?” De beide mannen maakten mij vast aan het bed. Ze bonden mijn handen en voetjes zo stevig vast dat ik geen kant meer uit kon. “Spijtig sletje dat je geen sling hebt” zei Danny “Volgende keer kom je bij mij thuis. Op zolder heb ik een sling hangen, zodat je je meester goed kunt dienen”. De xtc sloeg weer binnen als een bom. Ik kreeg weer poppers onder mijn neus van Danny en hij zei “Snuiven hoer, lang en diep”. Hij bleef het flesje maar onder mijn neus houden. “Door doen slet” zei hij. Ik was volledig in een roes nu. Mijn meester spaarde mij niet en hij stampte ruw zijn paal volledig mijn kontje in. Er lagen rond mij veel dildo’s dus ik wist dat ik hier suf ging geneukt worden. En ja hoor, mijn meester pompte mijn kontje open. Hij kwam op mij liggen en zei dat ik een tophoertje was en dat hij mij zou volpompen, “gans de nacht, tot het overloopt vuile hoer!” h

Hij neukte mijn kontje echt lang, 30minuten denk ik. Danny gaf mij poppers bij zodat ik goed suf bleef liggen. Toen kwam mijn meester brullend klaar. Zeer diep spoot hij mijn darmen vol met vers zaad. En ja hoor, hij bleef doorpompen. Een paar minuutjes later brulde hij weer! Tot 3 keer toe spoot hij mij vol en hij bleef maar in mijn kontje stampen, ik hoorde echt een soppend geluid uit mijn kontje komen. “Een lekkere hoer ben je”. Mijn kontje stond echt open. “Danny dit hoertje is van jou nu”. Ik lag suf op het bed in de matras gedrukt, nog altijd stevig vastgebonden, ik kon geen kant op.

Danny spankte mijn kontje weer hard en lang met mijn paddle, tot mijn billen weer warm en donker rood zagen. Dan stopte hij en stak een zwarte grote dikke dildo in mijn kont en pompte goed door. Hij was zo groot en dik dat de ballen niet tegen mijn kont sloegen. De dildo ging er uit en ik kreeg weer poppers toegediend van mijn meester. Danny neukte mijn kontje ook goed door, ik kreeg van beide heren geen rust. Danny kwam op mij liggen en hij zei in mijn oor dat ik voor hem moest hoeren en geld moest verdienen. Hij ging mij meenemen naar hem thuis in Middelburg zei hij. “Ik ken daar wel parkingbosjes waar je goed zal opbrengen. Of overdag in de sexcinema, daar komt veel volk naar toe. Ik wil dat je mijn hoerige teef en gewillige slet bent, begrepen hoer?”

Ik kon bijna niets meer zeggen maar ik antwoordde hem “Dank u meester, ik wil het zo graag meester. Ik wil je hoertje zijn, gebruik mij maar”. Dannu neukte mij dan goed door. Ik voelde dat hij ging spuiten en riep “Ja meester, spuit mijn hoerenkont vol. Ik wil het diep in mij!” En ja hoor, hij riep luid “JIJ VUILE HOER, HIER MIJN ZAAD, IK SPUIT JE KONT DIEP VOL, HOERENKUT VAN MIJ, MMMMMMMMMMMM, JAAAAAAAAAAAA”. En Danny kón spuiten, er gingen 7 of 8 stralen dik zaad naar binnen. Pfffffff, hij bleef nog wat liggen op mij. Ik was nu volledig van de kaart, nog altijd vastgebonden op bed. Toen kroop hij van mij af. “Wil je eventjes pauze slet?” vroeg mijn meester. Voor ik iets kon zeggen zat zijn dikke paal weer in mijn kont en hij pompte als een wild dier in mijn kont. Ik begon nu hevig te kreunen en te zweten dat hij mij weer vol zou spuiten, dat was al de 5e lading.

Toen maakten ze mij los. Ik kon zelf niet meer omdraaien. De beide heren moesten lachen. Ze dronken wat, ik ook en ik voelde dat ik loom en suf was.
Ze deden mijn hakken uit en kwamen bij mij in bed liggen, ik in het midden. Die nacht hebben beide heren om de beurt geneukt. Ik moest juist mijn kontje draaien van links naar rechts. Ik was soms in slaap gevallen, maar als ze hun paal in mijn kontje ramde was ik weer wakker. Ik ben gans de nacht geneukt geweest, toen ik zag dat mijn meester er vandoor moest. Maar ik hoorde Danny zeggen dat hij nog zin had in mij, hij had nog wat tijd.

Ik ben terug in slaap gevallen samen met Danny tot in de middag. Danny heeft mij dan nog eens goed geneukt en diep in mijn kont gespoten, alsof hij mij zwanger wou maken. Ik heb zijn paal lekker proper gezogen. Ik wilde wat water drinken toen, maar Danny zei “Ik zal je wat geven”. Ik moest op de grond zitten met mijn mond open. “HOER BEK OPEN EN OPDRINKEN MIJN PIS” riep hij. Hij piste op volle kracht door. Hij stopte even en ik moest gulzig slikken. “Goed zo hoer!”. Het duurde toch een paar minuten voor hij alles in mijn bek dumpte. “Mmmmm, super ben je, zalig hoertje. Ik wil dat je nu vrijdag bij mij in Middelburg komt. Hier, mijn nummer en mijn adres slet”. Ik stemde toe. Danny was echt een toffe kerel.

Dat verhaal hoor je later wel want ik ben al bij Danny thuis geweest. Ik hoop dat je het leuk en lekker vond, ik heb er zeker van genoten, grtjes travje..... xxxx

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Als Sletje Gebruikt - 3

Zoek naar meer verhalen van Dirk...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: De Zes Van Klas 6a - 59Door: Jaakske
Gelezen: 1047x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-02
8.4
:: De Vakkenvuller Van De AhDoor: Maxx
Gelezen: 4433x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jongens 16jr Verliefd
18-02
7.2
:: Rare Wending - 1Door: Geen Idee
Gelezen: 3815x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broers, Fappen, Fantasie
18-02
7.7
:: Tweede Keer Sex Met Een ManDoor: T B
Gelezen: 3639x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Laten Gebeuren
18-02
7.0
:: Bij Ons Thuis - 3Door: Thomas
Gelezen: 5531x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-02
8.2
:: Flesje Draaien - 2Door: Danny1999
Gelezen: 5952x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong, Zoenen, Bischierig
17-02
8.6
:: Jongens Hormonen - 48Door: Jaakske
Gelezen: 1928x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-02
8.2
:: Flesje Draaien - 1Door: Danny1999
Gelezen: 8999x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoenen, Jong, Drinken, Bischierig
14-02
8.5
:: VreemdgaanDoor: D
Gelezen: 7546x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Homo, Vreemdgaan, Zaad, Dominant
14-02
8.1
:: Kickboxer - 12Door: Jordy20
Gelezen: 3104x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo
14-02
8.6
:: Appie Boy - 10Door: Rick.1993
Gelezen: 2871x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
8.6
:: Bijbaantje En (bij)baan - 3Door: Henkiep
Gelezen: 5290x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
8.4
:: De Zes Van Klas 6a - 58Door: Jaakske
Gelezen: 2159x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-02
8.9
:: Ontmaagd Door 19cmDoor: D
Gelezen: 11040x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken,pijpen,zaad,tiener,getrouwd
10-02
8.2
:: Damian's Verhaal - 3Door: IkbenDamian
Gelezen: 4639x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-02
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net