Opwindend.Net
Datum: 29-05-2018
Stemmen: 51x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 7091x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Laatste Dagen Samen In De Klas - 1
Door Mitch1999 - Zoek naar meer...

Hallo allemaal, ik heb nu net mijn laatste examens gehad. Maar de laatste 2 maanden waren niet alleen spannend door de examens. Ik ga nu vertellen waarom ;)..

Het was de laatste week voor de meivakantie. Na de meivakantie had ik examens, gelukkig sta ik voor alles een 7. Ik stond moe op van een druk weekend. Ik ging naar de badkamer en in de spiegel zag ik een slanke, lange maar ook knappe jongen. Ik was heel tevreden met mijn uiterlijk. Na de hele basisschool te dik te zijn geweest was ik eindelijk slank door het vele fietsen naar school. Ik keek in mijn blauwe ogen en zei tegen mezelf dat het nog even was. Daarna een lange vakantie.

Even mijn bruine haren in model doen, mijn gescheurde skinny jeans en levi shirt aandoen en ontbijten en ik was weg. Er waren geen lessen meer maar wel nog wat informatie en presentaties. Op school aangekomen moesten we in de aula zitten. Ik ging tussen mijn clubje zitten van vrienden die allemaal te moe waren van het weekend om te praten. Mijn groepje bestond uit 2 meiden, Lisa en Maud beide niet echt super knap maar wel aardig en 4 jongens, Ik Patrick, Mark en Kaj. Mark en Patrick waren allebei voetballers en leken heel erg op elkaar. Beide 1.80 blauwe ogen, blond haar en redelijk gespierd en opzich wel knap. Kaj deed aan gymnastiek. Hierdoor had hij ook een heel mooi lichaam. Ik vond hem ook heel knap door zijn bruine haren en emerald groene ogen. Hij was wel wat kleinen maar dat maakte hem voor mij heel schattig. Ook een super lekkere kont.

De presentatie begon en ik zat de hele tijd op mijn telefoon tot opeens de presentatie werd onderbroken door Sam. Sam was een knappe en gespierde latino jongen van 19 uit mijn klas die altijd moest praten. Hij was al een keer blijven zitten dus ik zat pas in de klas bij hem in het 3de. Dus 4 jaar ken ik hem al maar we praatten bijna nooit. Hij werd eruit gestuurd. Hij begon wat te schelden tegen de leraar en liep zelf weg. 5 minuten later zag de leraar dat ik op mijn telefoon zat en dus werd ik er ook uitgestuurd. Fijn hoef ik ten minste niet te luisteren naar zijn gezever.

Ik ging naar het rookhok want ik wist dat Sam altijd ging roken nadat hij uit de klas werd gestuurd. En ja ik had gelijk, hij stond daar een sigaretje te roken.

Hey Mitch, waarom ben jij eruit gestuurd? ja ik zat de hele tijd op mijn telefoon want het is zo saai. Ja snap ik, wil je ook een peuk. Nee dankje ik rook niet.

We praatten een beetje verder. Tijdens het gesprek begon ik hem toch een beetje beter te analyseren. Hij was knap en gespierd, maar dat wist ik al. Ik kon nu ook lekker lang in zijn grote donkerbruine ogen kijken en naar zijn mooie lach. Hij had ook een joggingsbroek aan met een behoorlijke bobbel erin. Ik wist al best lang dat ik bi was omdat ik zowel jongens als meiden deed maar had nooit echt super veel interesse in een relatie. Na wat gepraat te hebben gingen we weer richting de aula.

Toen de dag voorbij was kwam ik thuis aan zonder iemand anders thuis. Mooi dacht ik. Ik logde in op bullchat want had zin om gezogen te worden. 5km verder was er een jongen van 19 die een keer wilde bottome. Ik stuurde hey ik ben top en hij stuurde meteen al iets terug. Hij zei mooi wil je een keer me doen? Ja is goed stuurde ik terug. Na nog wat gechat te hebben gaf ik hem mijn 2de snap accounts naam. Veiligheid boven alles.

We begonnen weer te praten over wat we geil vonden. Hij wilde geneukt worden maar ook dominant zijn. Heel intressant dus ik stemde in. Hij stuurde ook een foto van zijn lul. Wat een lekkere lul. Ik stuurde een foto terug van mijn 18cm lul. Ik wilde met hem afspreken maar hij wilde eerst een foto van mijn gezicht. Ik maakte dus een selfie en stuurde die naar hem. Alleen daarna stuurde hij niks meer terug. Kut dacht ik, ik was geil maar besloot om het maar zo te laten.

De volgende dag kreeg ik een sms van een onbekend nummer om na de laatste les naar de jongens wc te komen. Ik moest toch wat langer wachten op school dus ik besloot om het maar te doen. Toen ik daar aankwam stond er niemand in de wc. Ik liep naar binnen. Opeens hield iemand zijn handen voor mijn ogen en zei: raad eens wie?

Het volgende deel komt snel:)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Laatste Dagen Samen In De Klas - 2

Zoek naar meer verhalen van Mitch1999...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: De Zes Van Klas 6a - 59Door: Jaakske
Gelezen: 1047x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-02
8.4
:: De Vakkenvuller Van De AhDoor: Maxx
Gelezen: 4436x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jongens 16jr Verliefd
18-02
7.2
:: Rare Wending - 1Door: Geen Idee
Gelezen: 3816x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broers, Fappen, Fantasie
18-02
7.7
:: Tweede Keer Sex Met Een ManDoor: T B
Gelezen: 3639x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Laten Gebeuren
18-02
7.0
:: Bij Ons Thuis - 3Door: Thomas
Gelezen: 5532x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-02
8.2
:: Flesje Draaien - 2Door: Danny1999
Gelezen: 5952x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong, Zoenen, Bischierig
17-02
8.6
:: Jongens Hormonen - 48Door: Jaakske
Gelezen: 1928x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-02
8.2
:: Flesje Draaien - 1Door: Danny1999
Gelezen: 8999x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoenen, Jong, Drinken, Bischierig
14-02
8.5
:: VreemdgaanDoor: D
Gelezen: 7546x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Homo, Vreemdgaan, Zaad, Dominant
14-02
8.1
:: Kickboxer - 12Door: Jordy20
Gelezen: 3104x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo
14-02
8.6
:: Appie Boy - 10Door: Rick.1993
Gelezen: 2871x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
8.6
:: Bijbaantje En (bij)baan - 3Door: Henkiep
Gelezen: 5290x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
8.4
:: De Zes Van Klas 6a - 58Door: Jaakske
Gelezen: 2159x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-02
8.9
:: Ontmaagd Door 19cmDoor: D
Gelezen: 11040x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken,pijpen,zaad,tiener,getrouwd
10-02
8.2
:: Damian's Verhaal - 3Door: IkbenDamian
Gelezen: 4639x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-02
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net