Opwindend.Net
Datum: 29-05-2018
Stemmen: 51x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 6886x
Lengte: Gemiddeld
Laatste Dagen Samen In De Klas - 1
Door Mitch1999 - Zoek naar meer...

Hallo allemaal, ik heb nu net mijn laatste examens gehad. Maar de laatste 2 maanden waren niet alleen spannend door de examens. Ik ga nu vertellen waarom ;)..

Het was de laatste week voor de meivakantie. Na de meivakantie had ik examens, gelukkig sta ik voor alles een 7. Ik stond moe op van een druk weekend. Ik ging naar de badkamer en in de spiegel zag ik een slanke, lange maar ook knappe jongen. Ik was heel tevreden met mijn uiterlijk. Na de hele basisschool te dik te zijn geweest was ik eindelijk slank door het vele fietsen naar school. Ik keek in mijn blauwe ogen en zei tegen mezelf dat het nog even was. Daarna een lange vakantie.

Even mijn bruine haren in model doen, mijn gescheurde skinny jeans en levi shirt aandoen en ontbijten en ik was weg. Er waren geen lessen meer maar wel nog wat informatie en presentaties. Op school aangekomen moesten we in de aula zitten. Ik ging tussen mijn clubje zitten van vrienden die allemaal te moe waren van het weekend om te praten. Mijn groepje bestond uit 2 meiden, Lisa en Maud beide niet echt super knap maar wel aardig en 4 jongens, Ik Patrick, Mark en Kaj. Mark en Patrick waren allebei voetballers en leken heel erg op elkaar. Beide 1.80 blauwe ogen, blond haar en redelijk gespierd en opzich wel knap. Kaj deed aan gymnastiek. Hierdoor had hij ook een heel mooi lichaam. Ik vond hem ook heel knap door zijn bruine haren en emerald groene ogen. Hij was wel wat kleinen maar dat maakte hem voor mij heel schattig. Ook een super lekkere kont.

De presentatie begon en ik zat de hele tijd op mijn telefoon tot opeens de presentatie werd onderbroken door Sam. Sam was een knappe en gespierde latino jongen van 19 uit mijn klas die altijd moest praten. Hij was al een keer blijven zitten dus ik zat pas in de klas bij hem in het 3de. Dus 4 jaar ken ik hem al maar we praatten bijna nooit. Hij werd eruit gestuurd. Hij begon wat te schelden tegen de leraar en liep zelf weg. 5 minuten later zag de leraar dat ik op mijn telefoon zat en dus werd ik er ook uitgestuurd. Fijn hoef ik ten minste niet te luisteren naar zijn gezever.

Ik ging naar het rookhok want ik wist dat Sam altijd ging roken nadat hij uit de klas werd gestuurd. En ja ik had gelijk, hij stond daar een sigaretje te roken.

Hey Mitch, waarom ben jij eruit gestuurd? ja ik zat de hele tijd op mijn telefoon want het is zo saai. Ja snap ik, wil je ook een peuk. Nee dankje ik rook niet.

We praatten een beetje verder. Tijdens het gesprek begon ik hem toch een beetje beter te analyseren. Hij was knap en gespierd, maar dat wist ik al. Ik kon nu ook lekker lang in zijn grote donkerbruine ogen kijken en naar zijn mooie lach. Hij had ook een joggingsbroek aan met een behoorlijke bobbel erin. Ik wist al best lang dat ik bi was omdat ik zowel jongens als meiden deed maar had nooit echt super veel interesse in een relatie. Na wat gepraat te hebben gingen we weer richting de aula.

Toen de dag voorbij was kwam ik thuis aan zonder iemand anders thuis. Mooi dacht ik. Ik logde in op bullchat want had zin om gezogen te worden. 5km verder was er een jongen van 19 die een keer wilde bottome. Ik stuurde hey ik ben top en hij stuurde meteen al iets terug. Hij zei mooi wil je een keer me doen? Ja is goed stuurde ik terug. Na nog wat gechat te hebben gaf ik hem mijn 2de snap accounts naam. Veiligheid boven alles.

We begonnen weer te praten over wat we geil vonden. Hij wilde geneukt worden maar ook dominant zijn. Heel intressant dus ik stemde in. Hij stuurde ook een foto van zijn lul. Wat een lekkere lul. Ik stuurde een foto terug van mijn 18cm lul. Ik wilde met hem afspreken maar hij wilde eerst een foto van mijn gezicht. Ik maakte dus een selfie en stuurde die naar hem. Alleen daarna stuurde hij niks meer terug. Kut dacht ik, ik was geil maar besloot om het maar zo te laten.

De volgende dag kreeg ik een sms van een onbekend nummer om na de laatste les naar de jongens wc te komen. Ik moest toch wat langer wachten op school dus ik besloot om het maar te doen. Toen ik daar aankwam stond er niemand in de wc. Ik liep naar binnen. Opeens hield iemand zijn handen voor mijn ogen en zei: raad eens wie?

Het volgende deel komt snel:)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Laatste Dagen Samen In De Klas - 2

Zoek naar meer verhalen van Mitch1999...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: De Zes Van Klas 6a - 45Door: Jaakske
Gelezen: 1734x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
13-11
8.6
:: BeunenDoor: Rusure
Gelezen: 3907x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Douchen
12-11
8.8
:: TuinmanDoor: Rusure
Gelezen: 3627x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Foto, Neuken, Homo
12-11
8.8
:: Eerste Kik Afspraak - 1Door: Jonathan
Gelezen: 4989x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Pijpen, Zoenen
12-11
8.6
:: Brutaal Ventje - 9Door: Hwdick
Gelezen: 3962x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-11
8.6
:: Onbegrensde Vriendschap - 3Door: Simandber
Gelezen: 5406x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Vriendschap, Anaal, Vingeren, Dildo, Douchen, Knuffelen
09-11
8.8
:: Jongens Hormonen - 34Door: Jaakske
Gelezen: 2241x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
09-11
8.9
:: Terug Op SchoolDoor: Ex-scholiertje
Gelezen: 6490x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Docent, Pijpen, Stiekem
08-11
7.4
:: Mijn Eerste KeerDoor: Ricky
Gelezen: 7394x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen Neuken Jong En Oud
08-11
8.6
:: Weekend WegDoor: Jonathan
Gelezen: 6187x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Pijpen, Zoenen
08-11
8.8
:: Brutaal Ventje - 8Door: Hwdick
Gelezen: 4336x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-11
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 44Door: Jaakske
Gelezen: 2692x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
06-11
8.6
:: J.p.Door: Ronny Q
Gelezen: 6841x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Openbaar
05-11
8.4
:: Werkelijke Fantasie - 9Door: Anthony64
Gelezen: 2175x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-11
8.8
:: Mijn Eerste Ervaring - 9cDoor: Anthony64
Gelezen: 2371x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-11
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 403