Opwindend.Net
Datum: 29-05-2018
Stemmen: 74x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 7802x
Lengte: Kort
Na Het Waterskin Met Bram
Door Fabian - Mijn Profiel Pagina


Samen hadden we gewaterskiet. Nouja, Bram had gewaterskiet en ik had alleen maar met open mond gekeken naar zijn lichaam in wetsuit. Hij had een hele strakke wetsuit waar z'n spieren goed in te zien waren. Ik kende Bram via de hockey, na samen training hebben gehad, hadden we altijd nog contact gehouden. Bram had mooie spieren, zijn rug was heel breed, met daarboven mooie ronde schouders. Ook zijn kont was mooi, heel gespierd en strak in de wetsuit. We waren klaar en gingen ons omkleden. Samen liepen we naar een kleine kleedkamer met n douche.

Er stonden twee bankjes tegenover elkaar in de kleedkamer. Ik ging zitten, maar stond direct weer op. Ik hielp Bram bij het openritsen van zijn wetsuit. Ik ging weer zitten en keek hoe hij de wetsuit opendeed. Een sixpack kwam tevoorschijn. Bram had geen vet, nergens. Zijn blokjes waren duidelijk en groot. Zijn wetsuit ging verder uit. Een V-line kwam tevoorschijn. Onder zijn wetsuit had Bram niets aan. Zijn geschoren lul sprong uit de wetsuit. Volgens mij viel m'n mond open en giegelde Bram daarom. Met zijn blauwe ogen keek hij me aan en ondertussen deed hij z'n haar goed. Zelfs in dit koude weer was zijn lul groot. Ondertussen werd de mijne stijf. Hij kwam naar me toe en vroeg of ik hem wilde helpen met het uitdoen van zijn onderkant van zijn wetsuit. Hij zou niet om z'n enkels en kuiten passen.

Hij kwam naar me toe en strekte z'n been uit. Zijn lul bungelde nog rond. Ik trok aan de wetsuit en Bram viel in mijn richting. Zijn lul kwam in m'n gezicht, meteen maakte hij z'n excuses. Ik vertelde hem dat ik het niet erg vond, meteen zei ik ook: 'doet 'ie pijn? Kusje erop?' Bram lachte en gaf me een knipoog. Ik gaf een kusje op z'n pik en direct schoot 'ie ophoog. Ik nam zijn pik in m'n mond en begon te zuigen. Ik voelde aan zijn gespierde billen. Bram kreunde. Ondertussen scheurde mijn wetsuit bijna uit door mijn lul die harder was das ooit. Bram zag 'm en wilde hem bevrijden.

Ik stond op en draaide me om, hij trok aan de rits en de wetsuit vloog open. Bram stond achter me en hield me vast. Zijn hoofd voelde ik in mijn schouder en ik draaide mijn hoofd. Onze monden kwamen tegen elkaar en we zoenden goed. Na een goede tongzoen gehad te hebben, pakte Bram mijn lul en begon hij me af te trekken. Hij stond nu nogsteeds achter me. Na veel kusjes in zijn gezicht te hebben gegeven, stopte hij met me aftrekken.
Hij legde me op het bankje en hij kwam bovenop me liggen. Tijd voor 69. Zijn wetsuit was nu helemaal uit en ik keek naar zijn sixpack. Bram bleek een ervaren pijper, hij deed het geweldig. Ik proefde brams voorvocht en pijpte goed door. Ik voelde aan zijn gespierde onderrug en kietelde hem daar een beetje.

Ik kwam klaar, recht in zijn mond. Hij draaide zich op en kwam op mijn borstkast zitten. Ik kon alleen m'n hoofd nog bewegen. Ik keek naar Bram, zijn V-line, zijn sixpack, zijn gespierde borsten en zijn knappe koppie. Ik begon te zuigen. Niet veel later had ik een mond vol sperma.

We stonden nu samen onder de douche. Het was maar n douche dus we stonden redelijk dicht op elkaar. Af en toe raakten we elkaar aan. Totdat Bram me helemaal vastgreep en me weer begon te zoenen. Toen de dans tussen onze tongen klaar was, stelde Bram voor van kleren te ruilen. Hij zou na het douchen de mijne aantrekken en ik de zijne. Na de douche trok ik zijn pockies aan en hij mijn -voor hem- te strakke Calvin Klein. Later, in de avond, zouden we wel weer ruilen van kleren nadat we met elkaar gespeeld hadden.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: De Zes Van Klas 6a - 45Door: Jaakske
Gelezen: 1727x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
13-11
8.6
:: BeunenDoor: Rusure
Gelezen: 3890x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Douchen
12-11
8.8
:: TuinmanDoor: Rusure
Gelezen: 3607x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Foto, Neuken, Homo
12-11
8.8
:: Eerste Kik Afspraak - 1Door: Jonathan
Gelezen: 4971x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Pijpen, Zoenen
12-11
8.6
:: Brutaal Ventje - 9Door: Hwdick
Gelezen: 3957x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-11
8.6
:: Onbegrensde Vriendschap - 3Door: Simandber
Gelezen: 5405x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Vriendschap, Anaal, Vingeren, Dildo, Douchen, Knuffelen
09-11
8.8
:: Jongens Hormonen - 34Door: Jaakske
Gelezen: 2241x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
09-11
8.9
:: Terug Op SchoolDoor: Ex-scholiertje
Gelezen: 6489x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Docent, Pijpen, Stiekem
08-11
7.4
:: Mijn Eerste KeerDoor: Ricky
Gelezen: 7390x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen Neuken Jong En Oud
08-11
8.6
:: Weekend WegDoor: Jonathan
Gelezen: 6185x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Pijpen, Zoenen
08-11
8.8
:: Brutaal Ventje - 8Door: Hwdick
Gelezen: 4335x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-11
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 44Door: Jaakske
Gelezen: 2690x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
06-11
8.6
:: J.p.Door: Ronny Q
Gelezen: 6835x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Openbaar
05-11
8.4
:: Werkelijke Fantasie - 9Door: Anthony64
Gelezen: 2175x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-11
8.8
:: Mijn Eerste Ervaring - 9cDoor: Anthony64
Gelezen: 2371x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-11
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 513