Opwindend.Net
Datum: 29-05-2018
Stemmen: 72x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 7587x
Lengte: Kort
Na Het Waterskin Met Bram
Door Fabian - Mijn Profiel Pagina


Samen hadden we gewaterskiet. Nouja, Bram had gewaterskiet en ik had alleen maar met open mond gekeken naar zijn lichaam in wetsuit. Hij had een hele strakke wetsuit waar z'n spieren goed in te zien waren. Ik kende Bram via de hockey, na samen training hebben gehad, hadden we altijd nog contact gehouden. Bram had mooie spieren, zijn rug was heel breed, met daarboven mooie ronde schouders. Ook zijn kont was mooi, heel gespierd en strak in de wetsuit. We waren klaar en gingen ons omkleden. Samen liepen we naar een kleine kleedkamer met n douche.

Er stonden twee bankjes tegenover elkaar in de kleedkamer. Ik ging zitten, maar stond direct weer op. Ik hielp Bram bij het openritsen van zijn wetsuit. Ik ging weer zitten en keek hoe hij de wetsuit opendeed. Een sixpack kwam tevoorschijn. Bram had geen vet, nergens. Zijn blokjes waren duidelijk en groot. Zijn wetsuit ging verder uit. Een V-line kwam tevoorschijn. Onder zijn wetsuit had Bram niets aan. Zijn geschoren lul sprong uit de wetsuit. Volgens mij viel m'n mond open en giegelde Bram daarom. Met zijn blauwe ogen keek hij me aan en ondertussen deed hij z'n haar goed. Zelfs in dit koude weer was zijn lul groot. Ondertussen werd de mijne stijf. Hij kwam naar me toe en vroeg of ik hem wilde helpen met het uitdoen van zijn onderkant van zijn wetsuit. Hij zou niet om z'n enkels en kuiten passen.

Hij kwam naar me toe en strekte z'n been uit. Zijn lul bungelde nog rond. Ik trok aan de wetsuit en Bram viel in mijn richting. Zijn lul kwam in m'n gezicht, meteen maakte hij z'n excuses. Ik vertelde hem dat ik het niet erg vond, meteen zei ik ook: 'doet 'ie pijn? Kusje erop?' Bram lachte en gaf me een knipoog. Ik gaf een kusje op z'n pik en direct schoot 'ie ophoog. Ik nam zijn pik in m'n mond en begon te zuigen. Ik voelde aan zijn gespierde billen. Bram kreunde. Ondertussen scheurde mijn wetsuit bijna uit door mijn lul die harder was das ooit. Bram zag 'm en wilde hem bevrijden.

Ik stond op en draaide me om, hij trok aan de rits en de wetsuit vloog open. Bram stond achter me en hield me vast. Zijn hoofd voelde ik in mijn schouder en ik draaide mijn hoofd. Onze monden kwamen tegen elkaar en we zoenden goed. Na een goede tongzoen gehad te hebben, pakte Bram mijn lul en begon hij me af te trekken. Hij stond nu nogsteeds achter me. Na veel kusjes in zijn gezicht te hebben gegeven, stopte hij met me aftrekken.
Hij legde me op het bankje en hij kwam bovenop me liggen. Tijd voor 69. Zijn wetsuit was nu helemaal uit en ik keek naar zijn sixpack. Bram bleek een ervaren pijper, hij deed het geweldig. Ik proefde brams voorvocht en pijpte goed door. Ik voelde aan zijn gespierde onderrug en kietelde hem daar een beetje.

Ik kwam klaar, recht in zijn mond. Hij draaide zich op en kwam op mijn borstkast zitten. Ik kon alleen m'n hoofd nog bewegen. Ik keek naar Bram, zijn V-line, zijn sixpack, zijn gespierde borsten en zijn knappe koppie. Ik begon te zuigen. Niet veel later had ik een mond vol sperma.

We stonden nu samen onder de douche. Het was maar n douche dus we stonden redelijk dicht op elkaar. Af en toe raakten we elkaar aan. Totdat Bram me helemaal vastgreep en me weer begon te zoenen. Toen de dans tussen onze tongen klaar was, stelde Bram voor van kleren te ruilen. Hij zou na het douchen de mijne aantrekken en ik de zijne. Na de douche trok ik zijn pockies aan en hij mijn -voor hem- te strakke Calvin Klein. Later, in de avond, zouden we wel weer ruilen van kleren nadat we met elkaar gespeeld hadden.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Spaanse Boy - 2Door: Pica
Gelezen: 2432x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-09
8.8
:: Jongens Hormonen - 27Door: Jaakske
Gelezen: 1849x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
21-09
8.3
:: Naakt Op Het Strand - 3Door: Tijmenjp
Gelezen: 6145x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Naakt, Nudisme, Strand, Vakantie
19-09
8.6
:: Spaanse Boy - 1Door: Pica
Gelezen: 7406x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
18-09
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 37Door: Jaakske
Gelezen: 2089x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-09
8.6
:: Mark En Eric - 7Door: Wespje
Gelezen: 1392x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-09
8.5
:: Broertje - 8Door: Hwdick
Gelezen: 4928x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-09
8.6
:: Mijn Eerste KeerDoor: H@@gse Drent
Gelezen: 6619x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriend, Eerste Keer
17-09
8.1
:: De Fysiotherapeut - 2Door: Jeffrey
Gelezen: 5756x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sokken, Pijpen, Klaarmomen, Zoenen, Groepsex,
16-09
8.1
:: Mijn Geile Vader - 3Door: GekkeGeilerd
Gelezen: 8013x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Wc, Toilet, Restaurant, Auto, Vader
16-09
8.1
:: Quint's Liefde - 11Door: Quint97
Gelezen: 2733x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle
16-09
8.8
:: Jongens Hormonen - 26Door: Jaakske
Gelezen: 2528x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-09
8.4
:: Spuitende DierendildosDoor: Ondeugend16
Gelezen: 5026x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren , Dildo , Homo , Jongen , Tiener
13-09
7.6
:: Gebruikt Op Vakantie... - 3Door: Willem
Gelezen: 6331x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Neger, Negerlul, Zwart, Vakantie, Zaadslet, Homo, Naaktstrand
12-09
8.3
:: Mark En Eric - 6Door: Wespje
Gelezen: 2195x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-09
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 290