Opwindend.Net
Datum: 30-05-2018
Stemmen: 88x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 7239x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Quint's Liefde - 4
Door Quint97 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Quint's Liefde - 3

Wederom bedankt voor de super toffe en leuke reacties! Doet me goed om het te lezen, n de tips natuurlijk. En het geeft me ng meer energie en enthousiasme om de nieuwe delen te schrijven! Omdat jullie zo lang op deel 3 moesten wachten, heb ik als goedmakertje het vierde deel van Quints Liefde. En misschien wel het belangrijkste: de eerste chte intieme scne in deze verhalenreeks. Hopelijk bevalt het!

En hierbij een vraagje aan de lezers: Zouden jullie graag ook het persoonlijke leven van Quint willen lezen, dus soms ook zonder de seks scnes of juist niet? Laat het weten in de reacties! Evenals de tips en tops natuurlijk. (:


Quints Liefde 4: Dag van de waarheid

We stopten met het zoenen. Ik zat rechtop bovenop zijn benen. Ik zag niet veel in het donker. Het maanlicht scheen in de kamer, het was niet veel, maar beter dan niets. Ik zag de glinsteringen in zijn ogen. Er gingen gevoelens door mn lichaam die ik nog nooit heb gevoeld. Als een aanbidder keek ik naar hem, eigenlijk meer naar zijn lichaam. Zn borstspieren met zijn mooie kleine tepels, buikspieren die hij al flink had getraind en een grijze Calvin Klein boxer. Fuck wat is dit geil, dacht ik bij mezelf. Je kon overduidelijk de contouren van zijn stijve pik zien in zijn boxer, met een grote natte plek van het voorvocht wat is gecreerd toen hij zo tegen me aanschuurde. Wat is er Quint? vroeg Jorne zachtjes. Met mn handen gleden via zijn buik en borst naar zn gezicht en ik kwam naar hem toe met mn hoofd naar zijn hoofd. Ik vind je gewoon fucking knap Jorne, fluisterde ik in zijn oor. Een glimlach verschijnt op zn gezicht, hij pakt mijn hoofd vast en we zoenen weer intens. We gingen verder waar we gebleven waren. We rolden op het grote tweepersoonsbed van hem, nu lag op mn rug onder hem en hij lag op me. Ik voelde de warmte van zijn lichaam. Mijn handen streelden ondertussen zijn rug terwijl onze tongen nog steeds in een wild gevecht waren met elkaar. Hl wild. Met zijn lichaam ging hij heen en weer op me, onze stijve piemels gingen steeds langs elkaar heen. Zachte kreuntjes kwamen uit me, reden voor Jorne om door te blijven gaan.

We stopten met zoenen, het enige wat nu nog uit ons mond kwam, was het gehijg. Quint, ik snap wel waarom jij het middelpunt bent van ieder zijn n haar stoute dromen, je bent echt lekker. Ik heb hier zo vaak over gedroomd, zei Jorne hees. En nu heb je me... volgde ik daarop. Een ondeugend lachje verscheen op zijn gezicht. Zijn hoofd kwam weer dichterbij, en hij sloot zijn lippen weer op de mijne waarop we allebei onze mondjes opende om te vechten met elkaars tong. Ondertussen voelde ik zijn hand naar beneden glijden, en direct pakte hij mn dick vast die nog in mn boxer vast. Een kreun kon ik niet uitlaten. Direct begon hij met aftrekken. De vochtige plek werd overduidelijk groter in mn boxer merkte ik op. Daarbij ook de nodige geluidjes. Maar het enige wat ik hoorde was het wilde tongen tussen ons twee. Hij trok mijn boxer naar beneden, mijn heupen deed ik iets omhoog zodat het zonder gedoe uit ging. Hij stopte met zoenen en ging rechtop zitten. Als een verliefd jongetje keek hij naar mijn stijve pik. En? vroeg ik onzeker aan hem. Het is nog beter dan mn dromen vertelde hij met een glimlach. Hij kwam naast mij liggen op zn rug, hij deed zijn heupen ietsjes omhoog en deed direct zijn boxer uit. Zijn stijve piemel sprong omhoog. Damn zei ik zachtjes. Direct volgde Jorne daar op met Wat?. Je dick is lekker en groot man zei ik hem toe. Hij pakte mijn hand vast en bracht deze naar zijn stijve dick. Mijn vingers omklemde de harde piemel. Zachtjes en teder begon ik hem af te trekken. Hitsig begon hij me weer te zoenen. Hmmm kwam er af en toe uit zn mond, een teken dat ik goed bezig was. Ook hij bracht zijn hand naar mijn harde dick en begon me ook af te trekken, alleen dan in een hoger tempo. Ook ik begon mijn tempo aan te passen en trok hem iets sneller af. Omdat hij al een aardige tijd mijn dick heeft gestimuleerd, voelde ik al dat ik bijna zou komen. Maar dat wilde ik nog niet!

Zonder waarschuwing draaide ik weg en kuste ik hem weer op zijn lippen, langzaam vonden onze tongen elkaar weer in elkaars mond. Als twee hitsige pubers zoenden we erop los. Ik gaf hem kusjes op zijn borst, met mijn vingers speelde ik met n van zijn tepels, langzaam werd deze hard. Ook zijn tepel sloeg ik niet over met kusjes. Maar dat mondde al gauw uit in likken. Jorne werd er helemaal onrustig van. Hij begon alleen maar zwaarder te ademen, vooral toen ik zoog aan zijn tepel. Met mijn tong voelde ik deze ng harder worden. Hij wist zich geen houding te geven. Oh Quint kwam er uit Jornes mond. Ik ging nog meer naar beneden, kusjes geven op zijn buik, richting zijn navel En ik ging steeds meer naar beneden. Jorne had zich netjes geschoren, want er was geen haartje te bekennen! Zijn piemel zag ik nu wel van heel dichtbij, ook wel de eerste die ik ooit zo dichtbij heb gezien Zijn dick stond recht omhoog, ik gaf kusjes op zijn dick, uiteindelijk ook zijn eikel. Een beetje onwennig omsloot ik mijn lippen om zijn eikel, die overigens al best wel nat was. Tegelijkertijd deed ik zijn velletje wat naar achter zodat zijn eikel mooi eruit kwam. Zijn handen had hij op mn hoofd gelegd, strelend door mijn bruine haren. Ik had nog niet zijn hele stijve piemel in mn mond, maar daar dacht Jorne vast anders over. In n beweging stootte hij zijn lul diep in mn mond. En dat terwijl ik nog nooit iemand had gepijpt! Ik had wel veel filmpjes gezien, dus ik wist ongeveer wel wat ik moest doen, maar ik ging vooral af op mn eigen gevoel. Door die stoot moest ik zowat kokhalzen, maar ik liet me niet kennen. Ik zoog hard op zijn eikel, met mn tong draaide ik er om heen. Zijn harde dick gleed telkens in en uit mn mond. Jorne genoot overduidelijk, ik hoorde telkens zijn gekreun en zachte zuchtjes. Oh damn, dit is zo geil, ah. Zo ervaren als ik was deed ik mn best om hem te laten genieten, denkend aan wat ik lekker zou vinden. Met zijn handen op mn hoofd gaf hij goed het tempo aan, maar zelf stootte hij ook nog wel eens zijn lul dieper in mn mond.

Op een gegeven moment trok hij mn hoofd weg en omhoog. We zoenden weer intens met elkaar. Nu is het jouw beurt lekker ding, zei Jorne met een glimlach. Hij nam mijn werkwijze als voorbeeld. Hij gaf me kusjes op mn wang, in mn nek, op mn borst en op mn tepels. Een ook mijn tepels werden onder handen genomen deze nacht. Zuigend lag Jorne aan n van mijn tepels. En direct snap ik waarom Jorne zo onrustig werd, want dit gaf een heel apart gevoel. Met zijn hand speelde hij met mn andere tepel. Hij kuste weer mn borst, likte het. Tot hij op een gegeven moment op n plekje bleef. Hij plaatste zijn lippen net boven mn tepel en zoog. Dit deed hij zon minuut lang. Dit heb ik altijd al willen doen, vooral bij zon lekker ding als jij, zei Jorne. Uit mij kwam er geen woord, langzaam, kussend en likken, ging Jorne naar beneden. Mij stond precies hetzelfde te wachten als wat ik bij hem net heb gedaan. Direct legde ik mijn handen in zijn haren. Hij likte mn hele harde piemel. Tot hij zijn lippen om mijn eikel omsloot en eraan zoog. Mijn dick gleed bij hem naar binnen, ik voelde het over zijn tong glijden. Ik voelde hoe hij aan mn eikel zoog. Ik voelde de warmte van zijn lippen om mijn eigen stijve piemel heen. Oh wat is dit lekker Hmmm Jorne En meer gekreun kwam uit mijn mond. Voor Jorne was dit een teken om het tempo ietsjes omhoog te doen. Mijn handen gleden door zijn zachte blonde haartjes. Zelf begon ik ook met mn heupen steeds meer in zn mond te stoten. Oh ja, ik neuk je in je bek Jorne, kreunde ik. Steeds meer begon ik bij hem in zijn mond te neuken. Ik liet me helemaal gaan, ik had door dat hij moest kokhalzen, maar ik gaf daar geen gehoor aan. Hij likte weer mijn harde piemel af. Met zijn tong likte hij ook mn ballen, en n voor n zoog hij mn ballen naar binnen. Terug naar mijn piemel nam hij deze weer in zijn mond. Zijn hand ging ondertussen verder met het spelen van mn ballen. Het tempo was al weer aardig opgevoerd bij het pijpen van mijn dick. Oh ja, zuig me Jorne, zuig me! Zonder dat hij zelf iets deed begon ik hem steeds meer in zijn bek te neuken. Oh ja, oh ja ik ga komen! Jorne ik ga komen! Jorne begon als een wilde mijn harde lul af te zuigen. Met n hand speelde hij met mn ballen. Jorne, Jorne, ik ga spuiten! kreunde ik. In plaats dat hij mijn lul uit zn mond nam, zoog hij door. En harde kreun kwam nog uit mn mond en ik voelde hoe de eerste stralen zaad mijn dick verlieten, zo zijn mond in. En voor n gleed het sperma over zn tong zo zijn mond in. Ik kreunde nog terwijl de laatste stralen sperma mijn dick verlieten. Jorne keek om hoog, met zijn stralende ogen. Ik zag het sperma uit zijn mondhoeken komen. Hij kwam omhoog en plaatsen zn lippen op de mijne, direct openen we onze monden. Ik proefde voor het eerst in mn leven mijn eigen zaad. Op zich smaakte het niet verkeerd, niet vies in ieder geval. Zo lagen we nog even te zoenen.

En? vroeg Jorne zich af. Ik kuste hem nog keer: Ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen als nu man, zei ik hem toe. Voldaan keek hij me aan. Maar volgens mij hebben we nog wat af te maken zei hij. Oh wat dan? keek ik hem glimlachend aan. Hij wees naar beneden. Oh dat zei ik, Ik zou zeggen: help yourself. Hij pakte mn hand en bracht deze weer naar zijn harde dick toe. Hmmm, nee, jij moet het voor me doen. Dat van daarnet beviel me wel eigenlijk zei hij me toe. Als antwoord zoende ik hem weer. Ritmisch trok ik hem af, maar ik wilde het met mn mond en doen, niet met mn handen. En Jorne had ook precies dezelfde gedachte. Dominant duwde hij me op mn rug, hij plaatste zijn lichaam op me met zijn piemel precies voor mn mond. Quint, ik wil dat je me weer zo lekker pijpt beet hij me toe. Ik gaf kusjes op zijn harde lul. Ik likte zijn piemel in de lengte. En ondanks dat ik zijn dick net nog in mijn mond heb gehad, trek ik onwennig zijn voorhuid naar achteren en omsluiten mijn lippen zijn eikel. Dit keer schuift Jorne zijn lul langzaam naar binnen in mn mond. Met mn handen pak ik zijn lekkere bolle voetballers billen vast. Oh wat voelt dit lekker aan dacht ik bij mezelf. Zachtjes kneed en kneep ik erin. Jorne voerde al snel het tempo op. Steeds harder en sneller stootte hij zijn harde piemel in mn bek. Dit noem je pas facefuck kraamde hij uit. Juist door het harde stoten gleed zijn piemel af en toe uit mn mond. Voor mij was dat een kleine pauze. Maar Jorne wilde door, en duwde al snel zijn lul weer naar binnen. Ik voelde zijn ballen tegen mn onderkin kletsen. Zijn hele piemel ging in mn mond. Zijn ademhaling werd steeds zwaarder en meer gejaagder. Quint ik ga je bek vol spuiten. Hij spoot de eerste stralen mn keelgat in voordat ik zijn dick uit mn mond wilde halen. Te laat. Ah ja, ah Ja kwam er uit Jornes mond. Dikke stralen met sperma verlieten zijn harde piemel rechtstreeks in mn keelgat. Ik probeerde alles te slikken, maar dit lukte niet. Vanuit mijn mondhoeken kwam het sperma er alsnog uit. Ik slikte de laatste sperma resten door terwijl hij zijn piemel uit mn mond haalde. Fuck, dit was lekker Nog nooit zo lekker klaargekomen als nu Quint! zei hij opgetogen.

Hijgend plofte hij naast me neer. In mijn mondhoeken zaten nog steeds resten sperma, hij keek me aan. Onze hoofden kwamen dichterbij elkaar, onze lippen op elkaar en met zijn tong ging hij over mn mondhoeken heen, hij likte zijn eigen sperma op. Zijn tong vond mijn tong weer en zo waren we weer in gevecht met elkaar. Hij proefde nu zijn eigen sperma. Quint, ik heb hier zo lang over gefantaseerd, en nu is het eindelijk gebeurd Ik vond het zo magisch met jou. Kwam er uit Jorne zn mond. Ik heb ook echt genoten Jorny zei ik erop terug. Jorny Klinkt als horny, past wel echt bij je, dat wordt je nieuwe bijnaam, zo ga ik je ook noemen op school! plaagde ik hem. Ja dag! Mooi niet, niemand hoeft te weten van ons avontuurtje reageerde Jorne direct. Ik grinnikte: Relax, het was maar een grapje, niks aan het handje. Jorne legde zijn hoofd op mn borst, mn hand gleed door zijn zachte haartjes. Jorne was al vrij snel in slaap gevallen. Als vanouds begon ik weer te denken, zoals bijna iedere avond, maar toch keek ik tevreden terug op dit wilde avontuurtje met hem. Ik genoot ervan, en ik weet nu vrijwel zeker dat ik toch cht gay ben.

Betekent dit het begin van een romance tussen Quint en Jorne? Of nemen ze allebei gas terug? Dat lees je binnenkort in deel 5!

Wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Quint's Liefde - 5


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 2452x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2169x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5046x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 7746x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 7187x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4356x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Danil En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1762x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.8
:: Danil En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2870x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 4995x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 2991x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1908x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
:: Centerparcs - 10Door: Naaktposeren
Gelezen: 3642x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milking, Onderzoek, Orgasme
11-03
8.7
:: Zwart - 2Door: Kevin-K
Gelezen: 6747x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijp, Aftrek
11-03
8.8
:: De Vriend Van Mijn ZusDoor: Handballertje
Gelezen: 10733x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
08-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 51Door: Jaakske
Gelezen: 2082x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net