Opwindend.Net
Datum: 31-05-2018
Stemmen: 116x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 10303x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Op De Binnenvaart - 2
Door Onstofix - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Op De Binnenvaart - 1

De zondag gebruiken we om uit te slapen en om verschillende klusjes te doen. Ikzelf ben altijd vroeg op. Ik laat Thomas nu heerlijk slapen. ik kijk hoe hij slaapt, hij heeft zich bloot gedraaid en zijn mooie slanke lijf met een heerlijke odol is zichtbaar.

In de keuken zet ik koffie, neem de kan mee naar het kantoortje en maak verbinding met de laptop en internet. Kijk mijn berichten door en zie dat we op maandag als eerste worden gelost en weer geladen, daar ik uiterlijk op dinsdag uit de haven moet richting Budapest.

Ik lees ook dat mijn ouders onderweg zijn van Basel naar Rotterdam met een groot aantal containers.

Ik heb ook een mailtje van Hans Visser gekregen in verband met Thomas, zijn ouders zijn op school geweest in verband met zijn verdwijning en hebben het de school wat lastig gemaakt omdat volgens zijn ouders, hij bij hun in de kroeg moest komen werken en niet op ťťn of andere bootje moest pleziervaren. Hans had al met de politie gesproken om aan te geven dat Thomas bij mij aan boord is en dat er verder niet naar hem gezocht zou worden. Ook vraagt Hans of ik de volgende toer 2 leerlingen cq stage matrozen mee wil nemen in de voor woning of de achterwoninig die daarvoor zijn.

Ik geef hem aan dat ik het in principe wel goed vind, maar dat ik de 1e keer niet meteen moeilijke jongens wil, daar ik toch wel op de lange toer ben.

Ik beantwoord nog een aantal mailtjes ook die van de verlader, waarin hij aangeeft dat als ik in Rotterdam kom 5 dagen rust heb voordat ik de volgende lading krijg.

Ik ben er wel blij mee. Van beide diesels moet er olie ververst worden. Dan klopt Thomas op de deur en vraagt "heb jij al ontbeten, het is al bijna 11 uur, waarom heb je me niet wakker gemaakt". Ik kijk hem aan en antwoord "het is zondag, dus ik heb je laten slapen, ik ben gewent om vroeg op te staan en dan wat te gaan doen, eigenlijk werk ik met plezier 7 dagen per week, maar om antwoord te geven op je vraag of ik al ontbeten heb, nee heb ik nog niet".

"Maak maar een lekker onbijt en roep me dan, vermoedelijk ben ik dan ook wel zover klaar dat we voor de rest van de dag vrij zijn". Thomas gaat snel naar de keuken en maakt eieren met spek en koffie. Dekt ook de tafel en roept me dan dat alles klaar staat. Samen onbijten of meer brunchen we. Die middag wandelen we een uurtje langs het water en als we dan weer terug komen bij het schip, vraagt Thomas, "Youri, wat ben jij eigenlijk, een top of bottum of versa?", ik kijk hem aan en zeg dan wil je het uitproberen, je hebt hem toch al in je gehad, of wil je meer?". Hij kijkt me aan "Youri ik lust er wel pap van, ik ben een bottum, kom vaak al klaar als ik met een dildo in mijn anus zit en dan hoef ik mijn lul niet aan te raken".

Ik sta op en pak zijn jeans en trek die in 1x naar beneden. Gelijktijdig gaat zijn boxer die niet zo strak zit ook mee naar beneden. zijn lekkere lange dunne stijve lul springt te voorschijn. Ik pak Thomas in zijn nek en druk mijn lippen op de zijne. Al snel doet hij zijn mond open en we gaan heerlijk tongen. Ik voel in mijn jeans mijn lul ook goed stijf worden. Thomas probeert mijn riem los te maken en als het hem lukt, maakt hij mijn 501 los en drukt deze omlaag. Mijn strakke witte CK laat precies zien hoe mijn lul ervoor staat. Met een vochtige plek, daar waar mijn eikel is. Thomas voelt er aan en zakt dan door zijn knieŽn, al likkend gaat hij via mijn tepels naar mijn boxer, doet deze dan omlaag en mijn lul, met een al natte eikel komt te voorschijn. Ik stap uit mijn jeans en boxer, trek mijn poloshirt ook uit. Thomas begint me heerlijk te pijpen, mijn lul gaat tot diep achter in zijn keel. Ik zie uit zijn lul de druppels voorvocht komen. Maar al snel kan ik me niet in houden en spuit mijn lading sperma achter in zijn keel. Thomas likt me helemaal schoon, waardoor mijn lul niet in sterkte afneemt, maar weer stijver wordt. Ik pak hem nu bij de schouder en draai hem om, kus hem in de nek, bijt er zachtjes in. Ik hoor hem grommen. Met mijn stijve lul wrijf ik in zijn bilnaad. Duw hem richting de slaapkamer en gooi hem dan op mijn bed. Uit het laatje pak ik snel een tube glijmiddel en smeer mijn lul en zijn anus er mee in. Dan leg ik zijn benen in mijn nek en druk mijn lul zachtjes bij hem naar binnen. Als ik in hem zit, kreunt hij lieflijk. Dan begin ik hem te neuken, met lange diepe halen. Ik zie zijn lul nog stijver worden en even later voel ik, maar zie ook hoe hij zijn sperma op zijn buik, borst en zelfs gezicht spuit. Nu paal ik hem echt stevig door en even later spuit ik mijn lading voor de 2e keer, alleen nu in zijn anus. Ik laat me langzaam op hem zakken en zo liggen we al zoenend even uit te hijgen. We stappen nu samen onder de douche, gelukkig heeft opa bij de bouw van het schip er rekening mee laten houden dat er met zijn 2e onder gestaan moest worden.

Die middag hebben we nog 2 keer sex gehad, beide kwamen we ook 2x klaar. Nu zitten we op de bank met een biertje te genieten van elkaars aanwezigheid en kijken een beetje tv. Dan staat Thomas op en gaat beginnen met het avondeten. We eten heerlijke nasi, met sate.

Zo hebben we heerlijk van onze vrije dag genoten en we hebben elkaar beter leren kennen.

De volgende morgen zijn we al vroeg in de weer om het schip zover klaar te maken dat men kan beginnen met lossen. We halen de luiken er af, door het mooie weer kunnen we beide ruimen open leggen. Thomas en ik werken samen ieder aan een kant en zo zijn we voor 8 uur klaar, als de 2 grote zuigers komen om al het graan uit het schip te zuigen. Je ziet het schip leeg worden. Dan op het laatst worden de zuigers halve kracht gezet en de mensen van de wal zuigen het laatste deel met dunnere slangen mooi schoon. De nieuwe lading kan er zo in.

Men geeft aan dat dit de volgende morgen om 8 uur gedaan wordt. Als we samen beide ruimen weer dicht gemaakt hebben, om te voorkomen dat het bij regen nat wordt gaan we naar het achterschip waar Thomas eten klaar maakt. Hij had al een deel voor bereidt en zo eten we snel. Samen gaan we dan onder de douche, waar we elkaar lekker wassen, maar verder niks gebeurd. Thomas is erg moe. Hij is dit werk aan boord toch nog niet gewend.

Al tegen 9 uur ligt hij op bed. Ik kijk nog wat tv en dan ga ik ook naar bed. We moeten de volgende morgen weer vroeg alles open hebben.

Om 6 uur loopt de wekker af, ik stap snel uit mijn bed en kleed me aan. Dan ga ik al naar dek om te beginnen met het open maken van het ruim, maar als ik buiten kom, zie ik dat het regent. Tegen 7:30 uur komt de walbaas naar me toe, of ze met een laadtent kunnen werken. De laadslang voor de lading komt aan boord en daarmee ook een tent, deze wordt over een deel van het ruim gespannen en zo blijft de lading droog tijdens het laden. Het nadeel is wel dat we er steeds bij moeten blijven om het te verschuiven. Na 8 uur hard werken is het schip weer vol, we hebben gebruik gemaakt van de pauses van de beladers om zelf ook te kunnen eten en drinken. Als we alles weer dicht hebben, maak ik de papieren in orde terwijl Thomas eten kookt. Ik zit in het stuurhuis aan mijn bureautje en werk de bunkers door. Controleer of ik van hieruit tot Passau kom, voordat ik opnieuw olie en water moet laden. Dan gaat de telefoon. Hans vraagt hoelang we nog in Frankfort liggen, daar hij met een stage matroos onderweg was naar een motorschip bij Mainz, maar die hebben grote motorschade opgelopen en liggen zeker 4 weken stil, zullen vermoedelijk naar Rotterdam gesleept worden. Ik geef aan dat we al klaar zijn met laden. Maar we liggen nog wel tot morgen vroeg hier. We liggen in de Industriehaven bij de graan overslag.

Na 2 uurtjes, Thomas en ik hebben net samen gegeten en Thomas is weer terug aan dek, dat Hans met een jongeman aan boord komt. Gelijk met hun komt ook de laadmeester aan boord om aan te geven dat we 1350 ton geladen hebben en dat alles klaar is. Als ik op dek kijk zie ik Thomas net bezig met het laatste luik dicht maken. Ik krijg de papieren en loop dan naar beneden. Hans stelt me aan een jongeman voor, "Youri dit is David, hij is 19 jaar zit in de 3e klas bij ons op school. Moet in dit jaar minstens 4 maanden op een losse ladingschip varen". Ik geef David een hand. Zet snel koffie, wetende dat Thomas zo ook wel wat lust. Ik vertel David wat over het schip, over de indeling, dat we 1 grote woning en 2 kleinere woningen aan boord hebben. Op het achterschip is een 3 kamer appartementje en op het voorschip ook. Wij zelf hebben een 4 kamer appartement, met grote woon en slaapkamers. Plus dat er in mijn woning ook nog een kantoortje is, waar ik eigenlijk minder in zit, meestal zit ik in het stuurhuis. Verder leg ik hem uit wat de spelregels aan boord zijn en dat ik erg op hygiŽne gesteld ben. Ik verwacht van hem dat hij het appartementje schoon houdt en dat hij in alles Thomas ondersteunt. Ik krijg van Hans een werkboek welke David volledig moet maken in de tijd dat hij aan boord is van het schip. Dan komt Thomas binnen en we drinken gezamenlijk koffie. David ruimt zijn spullen op in het achter appartement en komt dan Thomas helpen met opruimen en het eten klaar maken. Na het eten gaat Hans terug naar Nederland en wij kijken een beetje tv. Ik geef aan dat ik de volgende morgen om 6 uur vertrekken wil richting Passau. Als om 5:30 bij ons de wekker af loopt, hoor ik in het appartement de water kraan gaan. Ik douche me snel en ga dan naar de brug. Thomas is al voor en David maakt achter de trossen los. We varen langzaam op de Mainz richting het Mainz-Donau-Kanaal. Door dat ik erg op de diepgang moet letten is het geconsentreerd werken. Tegen 12 uur komen beide jongens met brood in het stuurhuis. Als Thomas zijn brood op heeft neemt hij het van mij over en dan eet ik mijn brood. Praat een beetje met David, hoor van hem dat hij uit een familie van meubelmakers komt, maar zelf helemaal niks in hout zag. Zijn broer moest maar het bedrijf overnemen. Hij voelde zich het meest op zijn gemak aan boord van een schip. We varen op ons gemak door, na enige dagen bereiken we op de Donau de Hongaarse grens. Aan de grens krijg ik een aantal aanwijzingen van andere schippers waar ik een beetje op moet letten. Dan op zaterdag middag meer ik het schip af bij een klein dorpje in Hongarije, we zijn nog 2 dagen varen van Budapest. We worden niet eerder dan Woensdag voor de kant verwacht.

Thomas en David hebben samen gourmet klaar gemaakt en met zijn 3e eten we en drinken we samen. als de jongens alles opgeruimd hebben gaan we op de bank zitten en drinken koffie. Thomas vraagt of we zin hebben in een spelletje, waarop David met het voorstel komt om te gaan strippokeren.

Al gauw de regels uitgelegd en bekeken dat we alle drie dezelfde hoeveelheid kleren aan hebben gaan we spelen. Thomas zit al snel in zijn mooie witte strakke boxer, maar David heeft een spelletje later ook alleen nog maar zijn roze slip aan. Bij beide is een heerlijke bobbel zichtbaar. Dan een spel later moet David zijn slip laten zakken. Een mooie rechte stijve lul komt te voorschijn. Zeker 18 cm. Ik moet grinneken, daar hij een kleur krijgt. Dan spelen we verder, nu verlies ik wat en zit in mijn strakke zwarte CK-boxer. Bij het volgende spelletje verliest David weer, daar hij niks meer uittrekken kan, krijgt hij de opdracht om of bij Thomas of bij mij, 10 pijpbewegingen te maken aan onze lullen. David kiest mij uit en ik druk 10 x mijn lul tot achter in zijn keel. Dan stop ik hem weer weg in mij boxer. Thomas wordt bij het zien van dit super geil, daar waar zijn eikel zit wordt zijn boxer nat. Dan verliest Thomas en nu moet hij zijn boxer uitdoen. Dan speel ik mijn hand verkeerd uit, daar ik meer aandacht had voor David zijn lul en moet ook mijn boxer uit doen. We nemen ons drankje en gaan met zijn 3e op de bank zitten. Ik aai zachtjes bij zowel Thomas als David over hun lullen. Thomas kruipt voorover en neemt mijn lul in zijn mond en zuigt er heerlijk op. David neemt Thomas zijn lul in zijn mond en ik vinger David. Zo gaan we een tijdje door. Dan zegt David in ťťn keer "Youri wil je me neuken"? Ik neem wat glijmiddel en een condoom, doe deze om en maak alles glad, dan druk ik langzaam mijn lul bij David naar binnen. Thomas gaat David intensiever pijpen, David pijpt Thomas en ik neuk David. Ik voel na een tijdje dat David gaat komen, maar hoor Thomas ook zuchten "Ôk kom, David ik kom". Even later spuiten we alle 3 onze zaad, Thomas in David zijn keel, David bij Thomas in zijn keel en ik bij David in zijn anus. Een heerlijk gevoel komt over me. Snel gaan we onze bezwete lichamen schoon spoelen onder de douche. In de woonkamer drinken we gezamenlijk nog een biertje, als David vraagt, is dit normaal tussen schipper en knecht? Waarop ik antwoord, dat kan als de schipper homo is.

We besluiten om de volgende morgen op tijd op te staan, de auto op de kade te plaatsen en een beetje van de omgeving te gaan bekijken.

Tijdens de nacht word ik wakker omdat er nog een schip langs de kade komt, ik ga even aan dek om te kijken en zie een hongaarse binnenvaartschip voor ons langs de kant komen. 2 jonge matrozen leggen het schip vast. Als zijn motor uit is ga ik weer naar bed. Thomas draait een beetje, mompeld wat en slaapt verder.

Zo tegen 8 uur ben ik wakker. Sta op maar zie dat David al in de keuken bezig is om koffie te zetten. Hij loopt alleen in zijn witte kleine slipje, waar zijn lul eigenlijk net in past. Ik geef hem een tik op zijn kont en zeg dan, mmm lekker kontje heb je hierin. Had ik het gisteravond toch goed gezien. samen gaan we in ons ondergoed aan dek zitten met de koffie kan bij ons. Ik zie de jonge matrozen van het schip voor ons naakt in het water rond spartelen. David drinkt zijn koffie, trekt zijn slip uit en springt ook in het water. Thomas komt met een kop koffie en een slaperige kop uit de accommodatie. Ook hij drinkt snel zijn koffie en springt in het water. De jongens hebben veel plezier met de hongaarse jongens.

Ik ga de keuken in en bereid het ontbijt. Spek bakken, sinasappelsap uitpersen, snel broodjes afbakken in de oven. Pak 2 badhanddoeken en ga aan dek en roep Thomas en David voor ontbijt. Even later komt Thomas de kamer in en zegt, David is zich even douchen, doe ik ook snel en dan komen we ontbijten. Even later zitten we met zijn 3e heerlijk aan ontbijt. Bespreken wat we gaan doen. Ik heb op de kaart gezien dat niet zo ver van hier een mooi meertje is waar we mogelijk met zijn 3e kunnen gaan zwemmen. We kleden ons aan en zetten de auto van het achterdek op de kade. Nemen spullen mee voor een picknick en voor zwemmen. Na een klein half uurtje rijden komen we bij het meertje aan. Er zijn meer mensen die hier komen zwemmen, maar allemaal zijn ze naakt. De leggen onze handdoeken neer en kleden ons uit, ook wij gaan naakt en trekken geen zwembroeken aan. We gaan heerlijk zwemmen, het water is warmer dan dat van de Donau. Na een tijd met elkaar gestoeid te hebben, gaan we ons afdrogen en gaan dan wat eten. Gewoon lekker naakt.

Als het net 4 uur is gaan we terug naar het schip. David en ik zetten de auto op het dek en Thomas begint met het eten. Als we dan gezamenlijk gegeten hebben en aan de koffie zitten, kijkt Thomas me aan en vraagt, Youri gaan we na gisteravond met elkaar zo verder?. Ik kijk eerst naar David en dan anrwoord ik, nee Thomas, ik ben eigenlijk monogaam en wil bij 1 jongen blijven, David blijft ook maar een kortere tijd aan boord en jij niet. gisteravond was een uitzondering. David, ik heb niks tegen jou, maar ik wil met Thomas verder, ten minste als hij wil. David kijkt nu ons beide aan en zegt dan, Youri, Thomas, ik vond het gisteravond heel plezierig, maar kan begrijpen dat jullie anders tegen over elkaar staan, ik hoef nog geen vaste vriend, daar ben ik nog te jong voor, vind ik. Ik zal wel altijd uitkijken met wat ik doe. Na de koffie gaat David naar zijn eigen verblijf en Thomas en ik richten de schotel zodanig dat we verstaanbare tv ontvangen en tegen 12 uur gaan we naar bed.

Thomas schuift in bed lekker tegen me aan en zo vallen we, lepeltje, lepeltje in slaap.

De volgende morgen ben ik vroeg wakker, trek mijn jeans aan en maak een rondje over dek. Het hongaarse schip maakt zich klaar om te vertrekken. Ik help ze even om de trossen los te maken en ze varen langzaam richting de Duitse grens. Ik maak bij ons de trossen voor los en loop naar achter, ook hier maak ik de trossen los en langzaam drijven we naar het midden van de Donau. Ik start beide motoren, die met een luide klap gaan draaien. Zowel Thomas als David komen verschrikt het dek op, vanaf de brug kan ik het heerlijk zien. Ik geef aan dat ik graag koffie en ontbijt wil hebben. Met economische snelheid, vaar ik richting Budapest. Wetende dat we er de volgende dag in het begin van de middag al zijn. Als beide jongens op de brug komen met koffie en ontbijt, nuttig ik het lekker. Thomas krijgt de opdracht om het voorschip schoon te maken zowel in het woongedeelte als op dek, terwijl David zijn eerste taak in zijn werkboek moet maken. We gaan zo door tot het 4 uur s'middags is en ik meer dan af langs een kleine kade. Aan de wal zie ik een klein hongaars restaurantje en nodig beide jongens uit om daar te gaan eten.

Na een heerlijke Hongaarse maaltijd met een paar biertjes erbij gaan we terug aan boord.

Thomas pakt voor ons 3e nog een biertje, terwijl zowel David als ik onze jeans en polo uit doen. We gaan op de bank zitten. Thomas aan 1 kant en David aan de andere kant. Alsof ze het afgesproken hadden, beginnen ze alle 2 over mijn bovenbeen te wrijven en langzaam richting mijn kruis te gaan. Ik kijk beide aan en zeg, we hadden toch afgesproken dat het eenmalig was. Ze kijken mij aan en zeggen bijna gelijk, jawel, maar je hebt er ook best wel zin in. Thomas gaat al met zijn hand bij me en mijn boxer en wrijft met zijn duim over mijn eikel, verdeeld op die manier mijn voorvocht, wat al weer rijkelijk vloeit. David gaat op zijn knieŽn en doet mijn boxer uit, likt aan mijn ballen, terwijl Thomas nu me op een heerlijke manier begint te pijpen. Mijn eikel tot diep in zijn keel. David trekt Thomas zijn boxer uit, doet het ook bij zichzelf en begint nu ook Thomas te pijpen. Ik wrijf met mijn vinger over David zijn kontje en dring er langzaam in. Thomas pakt een condoom en doet deze over mijn knal harde staaf heen. Maakt hem met wat glijmiddel glad en dirigeert David met zijn kontje naar mijn staaf toe. Langzaam laat hij zich er overheen zakken. Thomas begint nu David te intensief te pijpen op dezelfde beweging als hij mijn lul in en uit zijn kontje laat gaan. Na een minuut of 10 geef ik aan dat ik begin te komen en even later spuit ik de condoom helemaal vol. Bijna gelijktijdig spuit David zijn lading bij Thomas in zijn keel. Als we even rust gehad hebben begint nu David Thomas te pijpen, Thomas gaat daarin tegen met zijn kontje naar mijn lul toe die ook nog stijf staat en laat zich langzaam over mijn lul zakken. Thomas dirigeert David ook zo dat hij hem kan gaan pijpen voor de 2e keer. Ik neuk Thomas met een heerlijke regelmatige diepe halen, terwijl hij David op gelijk tempo pijpt. Als ik voel dat ik bijna kom, spuit Thomas zijn sperma op zijn buik en tegen het gezicht van David, die op zijn beurt zijn sperma bij Thomas achter in zijn keel spuit. Dan kom ik ook klaar. Uitgeput zitten we even uit te blazen, waarna we voorstellen om maar te gaan douchen. David gaat naar zijn eigen slaapvertrek en Thomas en ik stappen samen onder de douche. Waarna we naakt in bed stappen om al snel in slaap te vallen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Op De Binnenvaart - 3

Zoek naar meer verhalen van Onstofix...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 170x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1729x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
9.0
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3357x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1102x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3787x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2294x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5392x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8414x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8595x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4640x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1977x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3030x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5134x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3097x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1966x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net