Opwindend.Net
Datum: 08-06-2018
Stemmen: 67x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 6472x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Jongens Hormonen - 12
Door Jaakske - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 11

Woensdag. Training van de college ploeg voetbal. Na de training samen onder de douche. Bert stond naast mij. Hij had een stijve.
- Dat was leuk hé, zondag !
- Vind je ?
- Ja.
Meer niet.

Bert ! Wat een knaap ! Hoe graag zou ik niet samen met hem gemasturbeerd hebben. Elkaar afgetrokken. Elkaars piemel gevoeld, elkaars balletjes betast. Elkaar laten spuiten.
Voorlopig bleef het bij een verlangen. Een onvoltooid verlangen.

Er was ook Lieven. De jongen waar ik naast zat in de klas.
En er was Serge.
Sinds het begin van het schooljaar waren we elkaar zo’n beetje uit het oog verloren. We fietsten nog samen naar school, naar het college. ’s Avonds bleef Serge soms wat langer op school om daar te studeren. Er was vrije studie in de grote zaal. Soms bleef ik er ook tot rond zes uur. Dan reed ik samen met andere jongens van het college naar huis.

Tijdens het weekend zagen we elkaar nog wel. En op een zondag eind september, bij mooi weer, trokken we samen door de velden en weiden, de weidse natuur in. Niet meer in slip. Nee, met korte broek en t-shirt. Achter de bosjes zochten we het vijvertje OP. Broekje uit, shirt uit, het water in. En dan naast elkaar in het gras liggen. En dan even onze krachten meten met elkaar. Worstelend over elkaar heen rollen. Elkaar vast grijpen, vechten, hijgen, spartelen, genieten.
Dat aanvoelen van Serge zijn naakte lichaam. Heerlijk ! Zijn handen voelen omheen mijn armen en benen, zijn handen voelen in mijn zijde, zijn armen voelen, omheen mij lichaam gestrengeld, zijn knie voelen tussen mijn benen.
De knie van Serge, die mijn balletjes tegen mijn buik perste, de buik van Serge die mijn penis tegen mijn buik klemde. Serge die over me heen zat, op en neer wipte, telkens mijn lul tegen mijn buik drukkend, telkens mijn ballenzakje samen drukkend. Dan lachte ik. Dan vloeide als het ware al mijn kracht uit mijn lichaam weg. Dan gaf ik me gewonnen. Dan genoot ik van de druk van Serge zijn ranke lijf op mijn lichaam. En dan… Dan spoot ik mijn zaad.
- Hé, potfert !
Serge liet zich van me afglijden, lag naast mij, bekeek mijn witte klodders zaad die op mijn buik plekten.

- Wil je ook eens spuiten ?
Ik boog over Serge. Mijn ene hand molk zijn stijve lul en mijn andere hand grabbelde in zijn ballenzakje. Serge strekte zich helemaal, zijn handen onder zijn hoofd. Hij genoot ! Hij schudde helemaal. En hij spoot.
Samen het water in om ons schoon te spoelen. Opnieuw naast elkaar liggen.
- Whaw !
- Heb je ervan genoten ?
- Zeker ! ’t Was al drie dagen geleden.
- Van mij sinds gisteren. In de douche.
- Jij spuit nogal een plas zeg.
- Ja hé !
- Wanneer ga je nog eens naar de LP-club ?
- Tijdens het schooljaar is dat moeilijk.

Serge. Ik genoot er van als hij me liet spuiten. Maar, nee, ik voelde niet veel lichamelijks aan hem. Jaja, het was leuk hem naakt te zien. Het was leuk zijn naakte lichaam tegen mijn naakte lichaam te voelen. Het voelde ongelooflijk leuk aan wanneer zijn handen mijn piemel en ballen vast namen. En ik genoot er enorm van wanneer Serge me liet spuiten. Doch. Nee, ik verlangde niet echt naar Serge. Toch wel, in de hoop dat hij me zou aftrekken wanneer we samen waren en alleen. Het bleef bij het zakelijke elkaar aftrekken.

Bij Lieven was dit anders. Ik verlangde er naar bij Lieven te zijn. Naast hem in de klas te zitten. Hem te zien. Soms kreeg ik al een stijve wanneer ik aan hem dacht.
Bij Bert was dit ook een beetje zo. Ik verlangde er naar Bert naakt te zien. En ik wist dat er hij ook naar verlangde om mij naakt te zien.

Ik verlangde ook naar de woensdagnamiddagen, wanneer we training hadden met de collegeploeg en ons erna stonden te douchen. Wat in Antwerpen onmogelijk was, en waar ik nooit aan dacht, was hier heel gewoon: met een groep jongens samen poedelnaakt onder de douche. Anderen naakt zien en jezelf naakt tonen. En meer en meer zochten mijn ogen naar jonge piemels. Ikzelf was er bijna zeventien. Ik had een mooie penis en een leuke ballenzak. Ik keek naar de piemels van de jongens die ouder waren. Michiel had een van de grootste. En ik zocht meer en meer naar de piemeltjes van de jongens die jonger waren dan ik. Ik vond die kleine. Hun zakje zat nog meestal tegen hun buikje gedrumd en hun balletjes waren moeilijk te onderscheiden. Leuke lullen in volle uitbreiding, met enkele losse haartjes er rond. Bij hen stonden die pikken meestal stijf. Maar nee, ze schaamden zich er niet over.
Mijn hart klopte soms wat sneller. Soms ? Meestal ! Ik voelde iets doorheen mijn lichaam stromen, een drang om… om… Ik weet niet. Ik verlangde ernaar om met een van die knapen alleen te zijn, alleen samen en naakt. Ik verlangde er naar om… Was dit wel normaal ?

Twee jonge voetballers trokken me speciaal aan. James en Roland, allebei vierdejaarsleerlingen, dus zestien of zo. Roland, bijna spierwit haar, bleke huid, hoog opgeschoten lichaam, eerder mager. Met een penis waar je gerust “U” tegen kon zeggen, zeker vijftien centimeter, in slappe toestand. De voorhuid helemaal naar voren, eindigend in een mooi tuitje. Daaronder een uitgerokken ballenzak met twee bolle knollen erin. James, zowat het tegenbeeld van Roland. Eerder klein, gespierd, pikzwart haar, gebruinde huid, uitgezonderd waar hij een slipje had gedragen wanneer hij aan zee op vakantie was. Zijn penis was klein, mollig. De eikel piepte door de opening van de voorhuid. En dan een ballenzak, niet lang, maar breed, met duidelijk de teelballen zichtbaar.
James en Roland waren goeie kameraden. Zouden ze samen spelletjes spelen ? Leuke gedurfde spelletjes ?

Ik betrapte me er meer en meer op dat ik tijdens de zwemlessen op school naar de bobbels loerde in de zwemslipjes. En dat ik bij het omkleden naar de blote piemels – slap of stijf – loerde. En dat ik ’s avonds in bed fantaseerde hoe ik bij die of die jongen naakt in bed lag, hoe we elkaar betastten. Dan kreeg ik steevast een stijve en trok ik me af.

Sinds ik het blootje kontje van Bert en van Michiel gezien had, kreeg ik ook meer aandacht voor mijn eigen anusgaatje. Ik trok mijn knieën tot tegen mijn borst. Een vinger wreef over mijn anusgaatje. Het gaf een zeer opwindend gevoel. Nee, geen jeuk. Een intense zindering die doorheen mijn hele achterwerk golfde, zelfs doorheen mijn hele lichaam.
Ik duwde eventjes een vinger doorheen mijn anusspier. Leuk. Ik duwde die vinger wat dieper. Nog leuker. Met mijn twee wijsvingers trok ik mijn anusoog open. Heerlijk !
Ik zocht een plastiek stokje. Een rond plastiek stokje, zo’n vinger dik. Ik plaatste die op mijn aarsgatje. Ik duwde. Het stokje schoof naar binnen. Mijn hart klopte sneller. Ik ademde zwaarder. Wat een gevoel. Ik schoof het stokje in en uit mijn lichaam. Ik genoot. Mijn penis had nog nooit zo stijf en hard gestaan. Ik voelde aan mijn eikel. Mijn sperma spoot onmiddellijk in een forse straal tot op mijn borst. Ik viel languit op mijn rug. Het stokje nog steeds in mijn kontgaatje. Mijn vingers persten de laatste druppel zaad uit mijn eikelgaatje. Heerlijk ! Heerlijk !

Ik stond diep voorover gebogen en keek doorheen mijn gespreide benen naar de grote spiegel achter mij. Ik zag mijn eigen kontgaatje. Jammer dat ik daarvoor in de spiegel moest kijken. En jammer dat op dat ogenblik Bert of Lieven niet bij mij waren en ik naar hun anusoog kon kijken. En er aan voelen.

Zouden Bert of Lieven of Michiel of Serge een stokje in mijn kontje willen duwen en het heen en weer schuiven ?

Waarom verlangde ik naar die dingen waar ik verleden jaar niet eens aan dacht ?

Tegen het einde van oktober moesten we ons groepswerk voor Nederlands indienen. Half oktober werd het dus hoogtijd dat Lieven en ik nog eens samen gingen zitten. We schreven elk een deel van het werk, Lieven over het leven van Claes en zijn problemen na de Tweede Wereldoorlog. Ik behandelde zijn diverse werken. Mens, wat kon die man vertellen ! Met leuke anekdoten, soms met een droevige achtergrond. Nee, het boek De Witte was geen vrolijk boek. Nee, absoluut niet. Het was het verhaal van een bengel die zich steeds opnieuw in de problemen werkte, de kletsen kreeg, zonder eten naar bed moest.
Ik had een DVD gevonden met eerste De Witte-film, met Jefke Bruyninckx. Drie, vier keren naeen bekeek ik de zwemscene. Jammer, de piemels van die Zichemse bengels kwam ik niet te zien. Jammer. Met moeite enkele blote billen.

Oke. Zaterdagmiddag, met de fiets naar Lieven zijn huis. Zijn zus opende de deur. Groot, lang blond haar, lachend gezicht. Wat een verschijning !
- Ga maar naar boven. Lieven is op zijn kamer.
Jammer, Lieven was niet alleen thuis. Dus, waarschijnlijk niet uit de kleren. Tenzij…

We werkten zowat een uur. Kathy, de zus van Lieve kwam vragen of we geen cola lustten. Natuurlijk !
Kathy bracht cola. Ze ging op de sofa zitten. Lieven en ik ook, elk aan een kant van zijn zus. Het gaf een leuk gevoel, zo dicht tegen het meisje aan. Ze was bijna twintig en studeerde in Brugge voor kinesiste.
- Je bent een flinke kerel, begon Kathy.
- Denk je ?
- Ja. Natuurlijk ! Lieven zegt dat je aan fitness doet.
- Ja, ik heb thuis zo’n fitnesstoestel.
- Ja, Lieven zegt dat je lekker gespierd bent.
Ik glimlachte.
Even stilte.
- Mag ik eens je biceps zien ?
- Wil je dat graag ?
- Ja.. Ik zie graag mooie spieren.
- Ja, grapte Lieven, omdat ze zelf geen spieren heeft…
We lachten.
- Mag ik eens ?
Kathy voelde aan mijn bovenarm. Ik plooide mijn arm, spande mijn biceps.
- Whaw zeg ! Mag ik dat eens zien ?
Ik trok mijn truitje uit.
- En je hemd ook…
Kathy commandeerde. Ik voerde uit. Trok mijn hemd uit. Zat met bloot bovenlichaam. Ik spande mijn biceps. Kathy voelde er aan. Er golfde een weldoend gevoel door me heen. De handen van dat meisje aan mijn blote arm.

- Ik doe mijn laatste jaar kinesiste, zegde Kathy. Dit jaar vooral stage.
- Leuk.
- Ja, ik moet mensen masseren.
Ze keek me aan. Ze glimlachte.
- Wil ik jou eens masseren ?
Mijn hart klopte sneller.
- Wat masseer je dan ?
- Je rug en spieren en zo.
- En moet ik mij dan uitkleden ?
- Je mag je slipje aanhouden.
- Ze masseert mij ook af en toe, kwam Lieven tussen. Dat is echt heerlijk !
- Waar doe je dat ?
- Ik heb een massagetafel op mijn kamer staan.
- Je kan hier je broek uit doen, stelde Lieven voor.
Ik aarzelde.
- Ik weet niet.
Ze keken me aan.
- Wel ja, ik alleen met enkel mijn slipje aan.
- Wil je dat ik me ook uitkleedt ? vroeg Lieven.
Ik trok mijn schouders op.
- Ja… Ja, misschien.
Lieven en ik kleedden ons uit tot we nog enkel ons slipje aan hadden. Kathy bekeek me.
- Amaai zeg ! Zo’n atleet. Lieven, dat is nog wat anders hé, dan jouw paplijveke.
We lachten.

Op de kamer van Kathy stond een massagetafel. Ik moest er op mijn buik gaan op liggen.
Kathy stond naast mij. Ze goot enkele druppels massage-olie op mij schouders. Haar handen draaiden rondjes over mijn bovenrug, tot tegen mijn nek. Na zo’n minuut daalden haar handen af naar mijn onderrug. Het gaf een heerlijk opwindend gevoel. Vooral wanneer de meisjeshanden langs zijn lenden richting mijn buik, schoven. Ik genoot er van.
- Hoe voelt het ? vroeg Kathy.
- Leuk.
- Dank je.
Haar handen wreven over mij onderrug, tot tegen de boord van mijn slipje. Ik schrok even toen ik gewaar werd hoe haar handen de boord van mijn slipje tot halfweg mijn billen duwde, en lager nog. Ik wist dat ik met de rondingen van mijn billen volledig bloot lag. Er golfde een vloed van genot door me heen wanneer de meisjeshanden over mijn bolle billen wreven. Ik probeerde mijn billen samen te knijpen toen een vinger of twee vingers ertussen gleden en over mijn bilnaad schoven, en er even halt hielden bovenop mij anusoog.
- Stil liggen, gebood Kathy.
Ze sloeg even op mijn blote billen.
- Hou eens zijn benen vast, commandeerde ze haar broer.
Lieven stond achter mij en greep mijn beide enkels vast.
- Trek ze maar open !
Lieven duwde mijn benen open. Kathy’s handen drukten de rondingen van mijn billen uit elkaar. Vingers schoven heen en weer tussen mijn billen. Ik hijgde sneller en sneller. Alles reageerde, mijn gehele lichaam.
Ik wilde iets zeggen.
- Sssttt !
Ik voelde hoe een vinger in mijn anus naar binnen schoof.
- Ik zal even jouw prostaat masseren.
Ik voelde hoe die vinger ergens tegen aan drukte.
- Aaahhhh…
- Ssstttt. laat je maar eens flink verzorgen !

Het gaf een super gevoel ! God, mens, wat een genot ! Hemels ! Hemels ! Ongelooflijk !
Ik voelde hoe handen mijn slipje over mijn dijen trokken, over mijn knieën, over mijn benen en voeten. Ik lag poedelnaakt op die massagetafel. Ik genoot er van. Nee, het deerde me niet, in tegendeel.
Handen draaiden over mijn billen. Vingers gleden over mijn bilspleet. Vingers duwden tegen mijn aarsopening. Vingers zochten dieper in mijn bilspleet. Een hand zocht zich een weg tussen mijn gespreide dijen.
- Aaaahhhh….
Het was als een elektrische schok wanneer een vinger tussen mijn dijen door tegen mijn ballenzakje duwde. En dan nog eens. En nog eens.
Wat zette er me toe aan om mijn bekken op te heffen ? Om mijn kont omhoog te duwen, om plots op handen en knieën te zitten, met gespreide benen ? Ik wist dat Kathy mij nu helemaal naakt zag, en over mijn lichaam heerste. Ik wist dat Lieven stond toe te kijken. Ik wist…
Ik keek op zij. Lieven was eveneens helemaal naakt. Hoe had hij dat klaar gespeeld ?
Kathy stond naast mij. Haar hand omklemde mijn ballenzak. Ze kneep er zeer voorzichtig in. Heerlijk !

- Ga maar op je rug liggen.
Ik draaide me op mijn rug. Mijn lul stond als een telefoonpaal, zo stijf.
Kathy’s handen masseerden mijn borst. Kathy’s handen masseerden mijn buik. Kathy’s handen draaiden om en om rond mijn stijve lul en mijn ballen. Kathy’s handen namen mijn penis vast. Kathy’s vingers schoven het velletje helemaal naar beneden. Kathy’s ene hand masseerde mijn stijve stamper, haar andere hand omklemde mijn ballen. Lieven ging over mijn borst liggen, drukte me tegen de tafel.
Ik schreeuwde moord en brand. Mijn voeten stampten in de lucht, mijn handen krampten samen tegen de tafel.
Ik spoot.
Ik spoot drie, vier gulpen sperma. Ik voelde het. Ik…
- Nee, nee….
- Sssttt….

Ik lag uitgestrekt op de tafel. Lieven en Kathy stonden me glimlachend te bekijken.
- En ?
- Geef jij altijd zo’n leuke massages ?
- Enkel voor kerels zoals jij.
Ik liep naar de badkamer om mijn buik en onderbuik schoon te maken. Toen ik terug keerde lag Lieven op de massagetafel en zijn zus was bezig zijn stijve lul te bewerken. Lieven spoot als een stier. Hij gaf echter geen kik. Niets. Enkel genieten.

We kleedden ons aan en werkten onze taak af.
Op maandag gaven we onze taak aan meneer Detillieux. .
Na de Allerheiligenvakantie kregen we de punten. Bijna negentig procent ! Hij loofde onze inzet en de manier waarop wij het aangepakt hadden.

Wanneer ik over Ernest Claes hoor, dan denk ik terug aan die zalige zaterdagnamiddag.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 13


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 2463x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2169x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5049x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 7751x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 7191x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4358x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Daniël En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1763x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.8
:: Daniël En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2870x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 4995x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 2991x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1908x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
:: Centerparcs - 10Door: Naaktposeren
Gelezen: 3642x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milking, Onderzoek, Orgasme
11-03
8.7
:: Zwart - 2Door: Kevin-K
Gelezen: 6747x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijp, Aftrek
11-03
8.8
:: De Vriend Van Mijn ZusDoor: Handballertje
Gelezen: 10733x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
08-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 51Door: Jaakske
Gelezen: 2082x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net