Opwindend.Net
Datum: 08-06-2018
Stemmen: 57x
Cijfer: 7.3
Gelezen: 7382x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Urine / Zaad Slet Van Mr
Door Submike Zoetermeer - Mijn Profiel Pagina

Lange tijd geleden heb ik eerder geschreven, maar hier weer een "sessie" van mij bij MR Rob. Dit is hoenMR Rob de handelingen met mij beschrijft.

Ik kreeg een app met alleen de letter "G...". Ik begreep ditect dat ik langs moest komen, was alleen aan het werk. Ik belde dat ik aan het werk was. Ilk moest in mijn pauze naar een plek komen, waar ik een CB omkreeg. Doit voelde strak, maar mede doordat mijn MR ook mijn ballen afbond was het al zeer pijnlijk. Ik ben vervolgens naar mijn werk gegaan, alwaar ik direct mijn alternatieve tepel klemmen voor 2 uur op moest doen. Foto's als bewijs verzenden.

Na afloop van het werk, gaan douchen en zo goed mogelijk mijn kut schoon gemaakt. Tijdens werk kreeg ik constant geile apps wat mijn MR met mij zou gaan doen, waardoor mijn pik zeer gevoelig en pijnlijk was.

Ik ben vervolgens met mijn CB om en met mijn pijnlijke tepels en gespoelde kut naar mijn MR gereden. Ter plaatse moest ik mij direct uitkleden. Mijn MR deed mijn CB af en bond mijn pik strak af. Hij weet dat ik als slet snel klaarkom en hij heeft mij liever vol tot hij mij gevuld heeft. Ik kreeg vervolgens een glas met urine voor mij. Ik rook dat het ochtend urine was en dronk dit in 1 teug op. Ik kreeg vervolgens een glas cola met daarin GHB. Ik proefde dit niet, maar mijn MR weet dat ik dan nog sletteriger ben dan dat ik ben. Ik moest op bed liggen en kreeg een blinddoek om. Alhoewel mijn pik was afgebonden, probeerde hij toch stijf te worden. Ik moest met mijn hoofd over de bedrand gaan liggen.

Ik hoorde vervolgens dat mijn MR zijn broek uitdeed, waarna ik zijn pik van 5 bij 20 cm in mijn mond kreeg. Hij duwde eerst rustig door, tot oik met mijn handen hem tegen hield. Hij heeft vervolgens mijn armen en benen vastgemaakt aan het bed, waarna hij zijn pik direct diep in mijn mond stoote. Ik was dit niet gewend, maar ik denk mede door de poppers, gleed hij al snel mijn keel in en kon ik zijn buik raken met mijn lippen. Hij neukte vervolgens hard mijn mond, waarbij ik iedere keer dat hij zijn pik uit mijn keel haalde kon adem halen. Iedere keer weer kreeg ik mijn eigen slijm over mijn gezicht doordat hij mij zo diep neukte.

Hierna was hij het zat en mocht ik mijn MR schoonlikken, doordat het warm was zweete hij en ik mocht alles oplikken. Ik begon bij zijn voeten, benen en daarna zijn pik en zijn heerlijke kut. Ik moest daar blijven likken en ook lekker in zijn kut likken. Ik kreeg een snuifje poppers, waarna ik bleef likken aan zijn kut. Ik trok zijn billen uit elkaar en gprobeerde zo diep mogelijk te komen met mijn tong in zijn kut. Ik mocht vervolgens weer zijn pik zuigen, op eigen tempo, als het maar diep was. Uiteraard was dit niet diep genoeg en zou ik gestraft worden. Ik moest op mijn rug liggen, benen optrekken, waarna hij een plug van 8 bij 20 cm in mijn kut deed. Ik werd weer vastgebonden en lag dus met blinddoek, dildo in mijn kut vast gebonden op zijn bed. Ik hoorde dat hij van bed afging en ik hoorde een kastdeur openen. Toen hoorde ik niets. Ik spitste mijn oren, maar helaas. Ik was in een roes en genoot van de dildo in mijn kut, mijn gevoelige keel en mijn gepijnigde tepels. Ik hoorde vervolgens mijn MR vragen of ik genoot. Ik antwoordendat ik het erg fijn vond. Ik hoorde vervolgens het suisen van een zweep en iets later voelde ik een stekende pijn op mijn buik. Mijn MR vertelde dat het niet om mij ging, maar om hem. Ik was zijn dump slet/zaadslet/neukpop/ gebr voorwerp waar hij mee deed wat hij wilde. Ik kreeg 10 slagen op mijn buik en 5 rond mijn gebonden (tamme) pik. Mijn MR maakte mij vervolgens los, waarna ik op mijn buik werd vastgebonden. Ik kreeg vervolgens weer 25 slagen op mijn lichaam...want noeuken op een koude kut schiet niet op. Hij deed een grotere plug in mijn kut, waardoor ik ernstig werd opgevuld. Hij neukte mij vervolgens in mijn keel, waarbij het weer zeer hardhandig en geil ging. De pik van mijn MR was weer stijf en hij trok de dildo uit mijn kut en neukte zich in korte tijd klaar in mijn kut. Hij dumpte zijn zaad in mijn kut, waarna hij een nog grotere plug pakte en deze in mijn kut drukte. Ik verging van de pijn, echter doordat zijn zaad als goed glijmiddel werkte werd ik er toch geil van. Ik mocht vervolgens zijn pik schoonlikken. Ik mocht mij hierna aftrekken met condoom, waarna ik deze gevulde condoom leeg moest zuigen. Hij bleef kijken en uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat zaad het beste medicijn is tegen een rauwe keel...hoe die ook ontstaan is.

Ik vroeg na afloop of mijn MR mij los wilde maken, zodat we beide konden douchen. Hij vertelde dat hij besloot wanneer ik mocht douchen. Hij moest nog plassen en die kut was nu toch opgerekt en gevuld met zijn vocht. Ik voelde dat hij de plug eruit trok en ik moest zo gaan liggen dat mijn kut omhoog kwam te staan, waardoor er niets uit zou lopen. Mijn MR vertelde dat mijn kut mooi open stond. Ik voelde vervolgens dat mijn MR in mijn kut urineerde. Ik voelde de warme straal diep mijn darmen inlopen. Ik was trots dat ik nu zijn zaad EN urine droeg in mijn mannenkut. Ik voelde dat de plug weer werd teruggeplaatst, waarna ik naar de douche mocht loen om te douchen.

MR was tevreden met zijn urine/zaad dump slet en zou mij snel weer bellen, mocht hij weer "G.." zijn. Ik bedankte mijn MR en reed met een opennkut naar huis.

Mocht ik uw slet ook mogen zijn, reageer!!

Omgeving Den Haag tot september, daarna Groningen!!


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 193x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1733x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
9.0
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3360x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1102x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3787x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2294x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5392x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8415x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8596x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4643x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1977x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3030x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5134x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3098x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1967x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net