Opwindend.Net
Datum: 14-06-2018
Stemmen: 35x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 9085x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Als Sletje Gebruikt - 3
Door Dirk - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Als Sletje Gebruikt - 2

Hallo hier ben ik weer. Het is nu 2 dagen na mijn date met mijn meester en Danny en moet zeggen: ik voel het nog aan mijn kontje, zeker als ik op een stoel zit of in de auto. Maar ik geniet ervan hihihi, mmmmm. Ik krijg nu elke dag geile emails van Danny, hij smst mij ook voortdurend dat ik zeker moet komen nu vrijdag. Hij is gans de dag vrij en hij wil mij als hoer gebruiken zegt hij, mmmm, ik word daar echt geil van. Ik moest wel nog werken vrijdag, dat had ik hem gezegd, maar ik kon tegen 17u a 18u in Middelburg kom zijn. Oké schreef hij, geen probleem, maar kan je dan blijven tot zaterdagmiddag? Ik antwoordde: ja hoor Danny, ik ben vrij tot zondag. Super sletje smste hij weer, ik kan je zeker gebruiken tot zondag hoer!

We waren constant geil aan het sms'en, dat hij mij ging misbruiken, dat ik zijn hoer moest zijn en opdrachten doen, dat ik in zijn sling zou vastgemaakt worden, hij was echt geil en kinky mmmmmm. Hij vroeg ook of ik echt taboes heb, maar ik heb er echt bijna geen, ik moest juist door sms'en naar hem. Ik liep al hoerig geil, het kon niet rap genoeg vrijdag zijn. Dan denken dat ik 2 dagen zal gebruikt worden mmmmm. Ik had mijn meester verwittigd dat ik bij Danny ging per email. Kreeg een mail terug: Goed zo sletje van mij. Maar hij wist het al van Danny. Hij had gezegd om mij goed te misbruiken die hoer en dat hij misschien zondag ging komen. Ik smeekte mijn meester: ja meester kom maar, ik wil je graag bij mij hebben ook. Mmmmm goed zo sletje van mij, je bent braaf en goed opgeleerd hoertje!

Eindelijk was het vrijdag. We hadden de avond ervoor nog tot ‘s nachts zitten chatten Danny en ik, het klikt echt tussen ons. Op een klein uurtje was ik dan in Middelburg NL. Auto op de oprit gezet. Danny stond al aan de deur en kwam naar buiten om mij te helpen met mijn koffers. Ik moest alles meebrengen van hem, dat ik mij regelmatig kon verkleden zodat ik telkens een ander hoertje was voor hem. Ik had 6 pruiken mee, 8 paar hakken, een kleedje, rokje, latex, nylons, slipjes, make up, ik had bijna alles meegenomen naar hem.

Hij kuste mij en zei “Ik ben superblij dat je er bent sletje”. Hij stuurde mij naar boven. Op de slaapkamer kon ik mijn spullen op een grote zetel leggen. Daarnaast was de badkamer. Ik moest mij nog opmaken en dat ging zeker 1 uurtje duren heb ik hem gezegd. “Geen probleem, daarna ben je tot zondag van mij slet”. Mmmmm, ik werd al geil van zijn hoerige taal, hij weet dat ik daarop kick. Ik ging mij direct klaarmaken. Hij was zeer lief, bracht mij een glaasje wijn en ging weer weg. “Als je klaar bent kom je maar naar beneden sletje”. “Oké Danny”.

Na een goed uurtje was ik klaar en weer hoerig opgemaakt, valse nagels aan, hoge open hakken aan en een blonde pruik. Die was nieuw ook voor mij maar ik zag er echt hoerig mee uit al zeg ik het zelf mmmmm Eindelijk, het kon beginnen! Ik liep de trap af naar beneden. Danny zei toen hij mij zag “Mmmmm je bent een echte hoer, ik ga je zo 2 dagen gebruiken en behandelen, super ben je! Danny was echt wild en geil. Hij was direct zeer domi tegen mij. Ik moest op mij knieën zitten op de zetel met mijn rokje omhoog. Hij trok mijn slipje uit en ik kreeg een zwarte buttplug in mijn kontje met een roze steentje erop, een kont juweeltje. “Voor jou slet, je draagt dat nu altijd, verstaan hoer?” “Ja meester, ik ben je gewillige hoertje om voor jou te dienen en gebruikt te worden meester”. “Mmmm goed zo hoertje van mij”.

Ik kreeg al direct een goed pak spanking, hij kickt daar echt op. Hij sloeg echt door en lang. Ik trok mij weg maar hij riep “Hier blijven slet”. Ik pakte wat poppers en ik werd al een stuk gewilliger. “Mmmmmm ja sletje” zei Danny. Na 15 minuten stopte hij. Ik moest mij op een harde stoel zetten aan tafel. Op de tafel stond wijn, hapjes en 4 glazen. Ik zag ook xtc en nog dingen die ik niet ken.
Ik heb zelf zeer weinig ervaring, alleen met xtc door mijn meester Bart. “Pak maar een xtc sletje, heb ik voor jou gekocht mmmm”. Ik slikte het direct door “Goed zo hoertje, kom maar een aan mijn ballen likken slet mmmm”. Ik zat rap op mijn knietjes hoor en likte en zoog gretig aan zijn ballen. “En lik mijn kontje ook maar eens goed slet! Ik wil je tong diep er in voelen, verstaan?” Ik zat toch zeker 2 tot 3 cm met mijn tong in zijn kont te draaien. Ik hoorde hem kreunen
“Goed zo hoertje, niet stoppen”.

Ondertussen sloeg hij met zijn stijve paal op mijn voorhoofd. Hij zette de poppers onder mijn neus. “Snuiven hoer en diep mijn kont uitlikken, verstaan?” Ik snoof zeer diep, mmmmm. Ik stak mijn tong zo diep ik kon in zijn kontgaatje. Hij trok zijn billen open zodat ik echt dieper kon, mmmm ja ik likte en zoog aan zijn kont. Hij vond het super. “Je bent echt een vuile slet” zei hij. Ik wou niet stoppen, was echt geil. Toen zei hij “Draai je om, kont omhoog” en ik kreeg weer slaag op mijn kontje met mijn daddle. Hij bleef mijn kontje maar slaan, mijn billen zagen goed rood. Toen voelde ik de xtc werken, het kwam binnen als een bom woooooow! “Leg je op je rug op de zetel slet, met je hoofd over de rand”. Ik stelde mij recht maar viel bijna op de grond. Wooooow ik was goed weg aan het gaan, maar ik werd daar zo geil van, dat kan ik aan niemand beschrijven, echt super.

Ik lag nu op zetel met mijn hoofdje over de rand. Hij zei “Bek open hoer, en keel ook, verstan? Ik ga je keel neuken hoer!”. Hij pompte echt goed door. Mijn keel zwol zo op, elke keer als hij er in schoof, mmmmm. Ik was zo geil en gewillig van de xtc dat ik alles liet gebeuren. Ik zag dat hij ook zijn camera er achter geet had. Hij wilde alles filmen en heeft mij daar in de zetel echt lang gekeelneukt. Speeksel en slijm dropen van mijn gezicht in mijn haar. Mijn ogen plakten dicht. En hij pompte maar door. “JA HOER GOED ZO, JE BENT NU VAN MIJ EN DOET WAT IK JOU ZEG, VERSTAAN SLET?” Ik kreeg eventjes lucht. “Ja meester, dank u” “BEK OPEN EN VOORDOEN HOER”. Het bleef maar duren, ooooo. “Ja slet ik ga komen” Ik voelde zijn paal echt zeer dik worden.

Hij stampte zijn paal, 20cm, tot echt vanachter in mijn keel en dumpte zijn verse dikke zaad. Straal na straal, 7 of 8 stralen spoten gewoon mijn keelgat binnen. Gelukkig verslikte ik mij niet. “Mmmmmmmm goed zo hoertje van mij. Eventjes rust nu hè, meester moet eventjes bellen. Ik heb een verrassing voor jou”. Ik lag nog altijd te bekomen, ik was echt zeer heftig gekeelneukt, pfffffff. “Mmmmmm ga maar naar boven slet, maak je maar weer mooi op voor mij”. “Oké ja meester”. Ik moet zeggen mijn meester ging mee naar boven want door de xtc en de hoge hakken stond ik niet zo stabiel meer. “Als je kaar bent slet gaan we naar de zolder”. Mmmmm dacht ik dat beloofd wat!

Een half uurtje later was ik weer klaar en hoerig opgemaakt”Mmmmm mooi zo slet, kom maar mee”. Boven op zolder was het niet echt groot. Er stond een camera of 2, een sling, zwepen, boeien een grote matras met rubberen onderlaken en een soort bok met poten in het leer. Ik zag ook een neukmachine staan met verschillende dildos, ook grote en dikke, mmmm vind ik mega geil! Mijn meester zag dat ik daar naar keek. “Jaja sletje, daar zul je zeker mee geneukt worden slet”. Ik moest in de sling gaan liggen. Mmmmm dat was voor mij de eerste keer. Ik kreeg ook polsbanden om en enkelbanden. Mijn meester maakte mijn benen vast aan de ketting van de sling, zodat ik met mijn kontje goed over de rand lag. Mijn handen waren nog los. “Dat is voor later hoer”.

Ik kreeg weer een pak slaag op mijn rood-paarse kontje. Ik voelde het goed aankomen en ik maakte veel lawaai. Mijn meester deed een gagbal in mijn mond. “DAT IK JE NIET MEER HOOR JANKEN VUILE HOER. IK HEB STRAKS WAT VRIENDEN UITGENODIGD. DAT IK JE NIET HOOR VERSTA JE? JE KOMT HIER DE EERSTE UREN NIET MEER UIT DE SLING HOER, VERSTAAN?” Ik knikte naar mijn meester met die bal in mijn bek, ik kon echt niets zeggen. Hij haf mij een flesje poppers en ik moest snuiven. Mmmmmmm ik was weer in een roze poppers, de xtc mmmmmm. Hij zette de neukmachine klaar met een niet al te kleine dildo er op, groter en dikker dan zijn paal mmmmmmm. Ik was hoerig geil, ik moest smeken van hem. “JA MEESTER AUB IK WIL HET ZO GRAAG, TOE IK WIL HET IN MIJ VOELEN SCHUIVEN, LANG, DIEP, HARD, MEESTER IK SMEEK JE”. “Mmmmmmmm” zei mijn meester “Je bent echt een tophoertje”. Hij spoot een spuit leeg in mijn kontje met zeer koud glijmiddel, mmmm dat was lekker.
“Je zal het nodig” hebben zei hij.

Hij zette de beide camera’s aan. Toen stopte hij de dildo in mijn kontje iets voorbij mijn sluitspier mmmmmm. “Snuiven aan de poppers hoer” zei mijn meester. Mmmmmmmmm, ik was echt mega geil. Hij zette de neukmachine in gang, eerst langzaam. De dildo stootte er gans in en ging er bijna weer volledig uit. Toen zette mij meester de machine wat harder en hij zei “Zo sletje van mij, ik ga eventjes weg, mijn vrienden ontvangen en als we klaar zijn kom ik weer hoer”. Mmmmmm, ik lag daar, ik kon niets doen zelfs niet roepen. Mijn handen waren nu ook vastgemaakt met in mijn hand de poppers waar ik niet aan kon. De dildo ging in en uit en ik dacht niet dat hij rap zou terug zijn.

Na 20 minuten hoorde ik stemmen dichterbij komen. Mijn kontje was al zeer goed misbruikt nu. En dan kwamen er 4 naakte oudere mannen binnen, al allemaal met en stijve paal in hun hand. Ik hoorde de mannen zeggen “Mooi trav hoertje is dat Danny”. “Ja hè” zei Danny “En ze is van ons tot zondag, dus ik wil er alles uithalen uit die vuile hoer”. Op dat ogenblik zette Danny de neukmachine zeer rap. Ik kreeg poppers onder mijn neus en ik dacht echt dat mijn darmen eruit gingen komen. Ik schudde en trilde. Mijn meester zag dat ik ging wegzakken dus hij stopte de machine. Pfffff ik was nu echt aan rust toe. Maar denk niet dat die mannen mij dat gaven. Ze gingen met Danny naar beneden.

De mannen waren wap gaan halen en ze gebruikten het ook, zodat ze langer konden doordoen. Ik kreeg van Danny weer een xtc pil, de andere werkte nog, pfff. “Ik wil je ongeremd kunnen gebuiken hoer, verstaan?” “Ja meester”. De mannen kwamen 20 minuten later naar boven. De tweede pil kwam zeer zwaar binnen, ik was suf en loom en megageil. “Ja” zei Danny “Gebruik dat hoertje maar”.

Ik ben denk ik 2 á 3 uren in mijn mond en kont geneukt door 4 man. Er waren zelfs dingen die ik niet meer besefte. Ze hebben meerdere malen mijn kont en mondje gevuld met zaad, ik was de tel kwijt. Ik hoorde Danny zeggen “Kijk gasten, die hoer is haar eigen aan het bepissen”. Ze lachten en neukten maar door. Ik was voor de mannen een sexpop die vuil en vies moest uitgewoond worden, een cum dump, een wc slet. Eén van de mannen zei in mijn oor “Ik ga je kontje lekker vuistneuken hoer, wil je dat?” De andere mannen stonden er rond te kijken. Danny gaf de poppers. Ik snoof weer en voor ik het door had zat zijn vuist er in. Ik kreunde het uit: “GENADE MEESTER GENADE”. Mijn meester zei toen “Goed zo hoertje, je hebt wat rust verdiend” en ze haalden mij uit de sling met twee.

Ik kon niet op mijn benen staan en had mijn hoge open hakken nog aan, 16cm hoog. Ze brachten mij naar de matras. Ik lag uitgeteld neer. “Nu slet gaan we je onder pissen” en ik kreeg vier dikke stralen pis in mijn mondje, ik was kletsnat. Ik ben daarna in slaap gevallen op de matras vol pis. Dat was de eerste nacht bij Danny.

Die ochtend werd ik wakker van de geur van pis, zaad en zweet. Ik was echt een vuile hoer. Ik was nog aan het bekomen toen Danny binnenkwam. “Mmmmm sletje, je was super vannacht. Mijn vrienden vinden je super. Heb je er ook van genoten slet?” “Ja hoor, maar ik ben wel wat stukken kwijt”. Danny lachte en zei “We zullen straks na het douchen en het ontbijt eens naar de film kijken. Ik heb alles gefilmd slet”. Die middag keek in naar de film. “Mmmm het was echt zalig om naar te kijken” zei Danny “Zin in nog zo’n date sletje?” Mmmm ja, ik was alweer hoerig geil maar moest wel zeggen dat mijn billen en kontje nog erg gevoelig waren.

Ik ging naar boven naar de badkamer om mij weer klaar te maken voor mijn meester. Eerst mijn kontje gespoeld, dan mij weer hoerig opmaken voor Danny. Ik moest van Danny weer naar boven gaan. “Ik wil dat kontje van jou lekker gewillig en open, zodat alle dikke lange palen er zo inschuiven, slet”. Mmmm, ik moest met mijn buik op een lederen bank gaan liggen. Mijn handen en voeten werden vastgemaakt en ik kreeg weer een gagbal in mijn mondje. Aangesnoerd lag ik daar weer vast als een gewillig hoertje. Hij zette de neukmachine weer achter mijn kontje, dat nog altijd eer gevoelig was van de nacht daarvoor. Hij spoot weer koud glijmiddel in mijn kontje en zette een zwarte dikke dildo op de machine.

Hij zette de machine aan en de dikke zwarte paal schoof in één keer naar binnen. “Aaaaaaaajaaaaajaaaa” kreunde ik. Ik probeerde echt te roepen maar met de gagbal ging dat niet. Danny kwam bij mij en ik kreeg een poppermasker aan. “Elke keer als je door je neus ademt hoer zul je het voelen ook”. Ik ademde door mijn neus nu en de poppers kwamen rijkelijk binnen, mmmmmmm ja! Dan zette Danny de neukmachine rapper en riep “Ik ga je kontje uitwonen slet, tot je mij smeekt en smeekt, jij vuile hoer”. Ik snoof weer van de poppers. De dildo ging nog rapper in en uit mijn kontje.

Na 10 minuten stopte hij. Ik zag niet wat hij aan het doen was maar ik voelde het: een veel grotere dildo. Aaaaa, die was echt een stuk groter en vooral dikker. Telkens ik poppers inhaleerde ging de dildo rapper in en uit mijn kontje. Ik moest bijsnuiven, dat ding was echt groot. “Ik heb nog grotere hoor sletje”. Ik denk na een twintigtal minuutjes smeekte ik hem voor rust. “Mmmmmm goed zo hoer” zei Danny “Maar ik ben nog niet klaar. Blijf maar liggen”. Hij ging weg en kwam even later weer binnen met een glas met pis voor mij en een xtc. “Opdrinken hoer!”. Ik zag dat hij er nog een andere dildo opzette, niet groter maar wel dikker. Ik kreeg weer een spuit met glijmiddel ingespoten en ik voelde de xtc weer als een bom in mij komen. Ik kreunde lichtjes.

Danny zei “En hoertje, lekker hè? Klaar om je meester te dienen? Ik ga je kontje lekker uitrekken nu lang en diep. Ik ga kijken of ik er een fles kan inschuiven hoer”. Mmmmmm, ik werd zo geil dat ik Danny smeekte “Neuk mij, neuk mij, ik wil zo graag jouw vaste hoertje zijn”. Danny zette de neukmachine weer aan. Dat ding was echt dik. Ik was nu gevuld, ik ging scheuren dacht ik, maar door de xtc kon ik het hebben. Danny ging echt goed tekeer, nu zacht, hard en lang. Ik was echt de tijd kwijt. Na een lange tijd stopte hij en ik dacht dat hij een grote fles cola in mijn kontje ging duwen. “Mmmmmm lekker ben je slet”. De fles zat nu half in mijn kontje. Hij maakte mij los en hij zette de fles op de grond. Ik moest er op gaan zitten. “JA HOER, DIEPER, DIEPER. JIJ VUILE KONTHOER, DAARVOOR DIEN JE HOER!”

Danny was zo geil dat hij mij in de sling legde en mij hevig neukte. Ik hoorde het lekker soppen in mijn kontje. Hij roerde met zijn paal in mijn kontje nu. “Jij geile slet, ik ga je kontje volspuiten zo diep ik kan hoer”. Hij werd zeer wild nu en ik hoorde aan zijn ademhaling dat hij ging spuiten. En ja, hij kwam brullend klaar! Straal na straal dik warm zaad dumpte hij mijn kont in. Hij bleef maar spuiten! Mmmmmm zalig! Hij viel over mij heen. Ik kon geen pap meer zeggen, mmmm zalig. Danny was echt een toffe man, geil en kinky. Ik moet zeggen dat ik wist dat ik de eerste dagen mijn kontje zou moeten verzorgen. Het stond open, gezwollen, dik, gevoelig en vol zaad, mmmmm ik was zijn cum dump hoertje!

Dat was mijn eerste keer bij Danny. Ik ging nog een nachtje blijven maar mijn meester Bart kon niet komen en Danny zijn dochter kwam een dag vroeger naar huis, vandaar dat ik maar naar huis ben gegaan. Ik moet zeggen dat ik er zeker naar uitkijk om nog eens terug te gaan naar Danny, maar het is tot vandaag niet meer gelukt. Maar mijn meester komt nog vaak langs. Ik moet nog met mijn meester naar een parking en een bos gaan en hij wil mij ook meenemen naar Brussel zegt hij, naar een club. Ik ben binnenkort weer een week vrij en kijk er al naar uit. Heb binnenkort een date met een nieuwe meester in Aalst. Kijk ik ook naar uit!

Je mag mij zeker mailen met een geil voorstel of meer.
Groetjes, je gewillige slet bttm-slet99@outlook.com Hoop van je te horen. Ik laat zeker nog iets van mij horen. Xxxjes.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Als Sletje Gebruikt - 4

Zoek naar meer verhalen van Dirk...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 1498x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: Daniël En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1959x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3695x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1191x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3908x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2317x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5466x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8545x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8782x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4962x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Daniël En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2009x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Daniël En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3057x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5167x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3129x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1980x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net