Opwindend.Net
Datum: 10-06-2018
Stemmen: 34x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 5978x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Saunasletje - 4
Door Wespje - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Saunasletje - 3

Richard en ik waren wat uitgeput maar onze pil deed nog goed zijn werk. We praatte wat in de rookruimte en wat we eigenlijk nog wilde. We zagen dat het al laat was, rond 00.30 uur, ik had de laatste trein al gemist dus zal hier nog wel even moeten blijven, dit gaf Richard tevens aan.

We keken nog ondertussen wat er rond liep, het was wel rustiger geworden maar nog genoeg keus in ons beleving.

Na onze versnapering doken we weer de stoomsauna in en gingen in een hoekje zitten, we hadden zo zicht na elke hoek en wie er binnen zou komen. Denk dat er zo'n 5 mannen in sauna was exclusief ons. Ieder zat apart, ik knipoogde naar Richard en ging op mijn knieŽn zitten voor hem en begon zijn pik te zuigen. Richard leunde achter over en sloot zijn ogen, en ik ging nog met 1 hand naar zijn tepel, ik kneep er lichtjes in en hoorde een licht gekreun.

Ik hoorde beweging komen in de sauna en ze liepen eerste instantie langs ons heen maar bleven terug komen. Wat ik kon zien waren het mannen rond onze leeftijden. Ik ging naast Richard zitten en speelde met mijn pik en Richard volgde. Ik keek naar de mannen en wenkte ze om er bij te komen, een man met een licht buikje kwam voor mij staan en ik ging voorover om zijn pik te pakken met mijn mond. Ik likte aan zijn half slappe pik en voelde hem met schokjes omhoog komen. Snel nam ik hem in mijn mond want vind het geil een groeiende pik te pijpen, de man had ondertussen de pik te pakken van Richard en trok hier aan. Naast de man kwam de volgende gast naast staan en deed zijn handdoek af en ging door zijn knieŽn en begon Richard te pijpen. We waren nu met z'n 4en bezig, heen en weer werd er gepijpt. Het smakken van natte pikken en het zoenen gaf mij een kick en draaide de man om, liet hem bukken en spreidde zijn billen, snel nam ik een snuif poppers en likte aan zijn ster. Het gekreun gaf bij mij aan dat hij het lekker vond, mijn tong drukte af en toe naar binnen en spuugde er op. Een lekker rim kontje had hij en speelde met mijn tong en vingers, 1 voor 1 verdwenen ze naar binnen de vingers.

Nadat ik hem genoeg had opgerekt liet ik hem bij het bankje naar voren buigen en ging achter hem staan. Ik drukte mijn pik langzaam naar binnen en pakte vervolgens zijn heupen vast. Hij pakte nog snel de poppers en gaf het vervolgens aan mij door voordat hij er aan had gesnoven.

De man gaf mij aan om hem flink door te neuken, ik pakte daarom zijn heupen nog steviger vast en begon gelijk op hoog tempo te neuken. Het geklets van mijn ballen tegen de billen hoorde je door de hele stoomsauna heen, dat gaf aan de andere mannen nieuwsschierigheid en kwamen er bij staan en moedigde ons aan. Richard was onder tussen naast de man in de zelfde houding gaan staan en werd door de ander geneukt. Onder hem had een andere man de pik in zijn mond gestopt en zo waren we even bezig. Overal weer handen en pikken om mij heen waar ik erg veel van hou.

Naast mij zag ik de de man flink heen en weer gaan en het sopte lekker, ik ging met mijn vinger er bij in en voelde zo heerlijk de natte kut van richard. Ondertussen neukte ik nog lekker door, maar voelde een hand tussen mijn billen verdwijnen. Aantal vingers verdwenen in mijn natte kut en dit voelde de man ook, hij haalde ze er weer uit en liet mij zijn vingers aflikken. Geil en hebberig likte ik de vingers en pakte vervolgens zijn hoofd vast en begon met hem te tongen.

Geiler kan je me niet krijgen op dat moment. Ik wenkte de mannen om mee te gaan naar grote plateau, ik wenkte de man om te gaan liggen op zijn rug, ik ging over de paal zitten en wenkte richard om erbij te komen en om zijn paal erbij in te steken. Ik nam wat snuiven poppers en wenkte Richard om er bij in te komen. Ik zag de mannen verlekkerd kijken en moedigde ons aan, langzaam kwam hij erbij in en nam rust tot dat hij er aan zijn ballen in zat.

Beide mannen gingen heen en weer en werd dus door 2 pikken heerlijk geneukt, ik voelde me opgerekt en gevuld. De overige mannen waren met elkaar bezig of hadden hun pik aangeboden bij de man die er lag, hij pijpte de pik diep naar binnen. Ondanks dat ik heen en weer geslingerd werd wilde ik ook een pik in mijn mond. Ik ging naar voren met mijn hoofd en likte aan de natte eikel van de man. Proefde het voor vocht van hem en gaf een goed keurend kreuntje en keek hem daarbij geil aan. Nu ik nog steeds heerlijk geneujt werd werd het de man onder mij te veel en keek mij geil aan en riep dat hij zo klaar zou komen. Ik keek hem aan en fluisterde dat hij zijn zaad diep in mij moest lozen, na een paar neuk bewegingen kwam hij hard en kreunend klaar, Richard voelde met mij het zaad stromen. Met de 2 pikken in mij stotend ging ik nog met mijn vingers langs mijn kut en voelde het zaad uit mij stromen, helaas ging de pik van de man onder mij er ook uit en hierdoor liep uit mijn openstaande kut meer zaad uit. Richard voelde en zag dat en ging er ook uit en dook gelijk naar mijn kut en likte alles schoon. De man kroop onder mij vandaan en pakte snel zijn pik om deze schoon te likken. Zaad in overvloed voor Richard en gun het hem ook maar niet alles hield hij voor zich zelf maar deelde het met mij. Tongend zaten we daar terwijl anderen onze pikken pijpten. We pakten hun hoofden en gaven het ritme aan, af en toe diep onze pikken in hun keeltjes duwend.

Het was weer zalig maar werd ons toch te warm, we gingen douchen en liepen langs de cabines en darkroom, we wilden zien wie er nog waren, verschillende cabines waren onbemand. Ik gaf bij Richard aan dat ik nog wat drinken ging halen voor ons beide en dat ik hem wel opzocht. Ik had mijn handdoek nog af en liep naakt naar de bar, ik zag de barman al kijken naar me en knipoogde terug. Ik bestelde de drankjes en kreeg ze van hem, ik zag in zijn korte broek een bobbel zitten. Uit enthousiastme benoemde ik de bobbel die ik zag, vroeg aan hem wat hij er mee ging doen, hij liep langs de bar en kwam naar me en trok zijn paal uit de broek en duwde mij naar beneden en stootte zijn pik in mijn keel. Ik pijpte zijn heerlijke 20 cm met dikke eikel en hij voerde het tempo op. Niemand was aanwezig bij de bar dus konden lekker door gaan.

Ik keek hem aan en met vragende ogen vroeg ik of hij mij wilde neuken. Hij pakte mij vast en duwde mij over de barkruk, pakte zijn pik en drukte zijn pik naar binnen, hij voelde dat het makkelijk ging en lekker nat was. 'Dus jij bent die slet die zich wil laten gebruiken', ' jij wilt zaad??? Nou dan krijg je zaad'. Hij pompte flink door en zijn nood was hoog want na paar minuten kreunde hij het zaad naar binnen, hij neukte nog een paar keer door en haalde hem er uit en draaide mij weer om en duwde zijn pik in mij zodat ik zijn pik schoon kon likken. Hin liep weg zonder iets te zeggen, ik pakte het drinken en liep weer naakt weg, het zaad drop langs mijn benen.

Ik zocht Richard op, hij lag in een grote cabine, ik wenkte hem en kwam naar voren. Meteen zag hij het zaad langs mijn benen, 'hoe kom jij nou zo snel aan zaad?' Ik vertelde hem het voorval bij de bar en pakte mij vervolgens vast en nam mij weer mee terug naar de bar. Hij ging bij de bar staan, naakt, en liet mij weer voor over buigen op de barkruk, drukte zijn pik naar binnen en neukte mij. De barman kwam terug van de entree om een bezoeker binnen te laten en zag aan hem dat hij dit schouwspel waardeerde. Richard gaf bij hem aan dat zijn zaad lekker was en nu functioneerde als glijmiddel en dat hij het sletje, ik dus, overal voor mocht gebruiken. Hij haalde nog een collega bij, een brede getatoeerde man en gaf aan dat hij de bar en keuken ging runnen en mocht uitleven bij mij. De tattooman kleedde zich uit en stapte naar mij toe, wederom kreeg ik te horen dat ik het sletje was en alles moest doen wat hij aangeeft. Ik gaf een goedkeurend knikje en zei, 'ja meester'.

Hij pakte mij beet en trok mij naar de lounge banken, hij smeet mij daarop en moest op mijn buik liggen. Mijn benen werden uit elkaar gezet en werd een kussen onder mijn heupen gelegd, richard werd voor mij gezet met zijn pik bij mijn gezicht, ik begon hem te pijpen maar moest eerst poppers snuiven van de meester. Achter mij werd mijn kontje ingevet en al snel voelde ik een aantal vingers naar binnen glijden. Mijn kontje stond helemaal open voor hem en kreunde er op los. Zijn handen vette hij meer en 5 vingers gleden naar binnen, ik had er geen moeite mee, ik voelde het wel maar het was erg geil. Ik pijpte Richard ondertussen en om ons heen waren meer mannen verzameld, ze keken hoofdzakelijk naar ons. Ze trokken met hun pikken omdat ze het geil vonden hoe de man mij langzaam aan het fisten was, stukje bij beetje ging hij dieper naar binnen, om eens voelde ik dat zijn hand er in flopte. Er ging een steek / siddering door mijn lijf en kreunde hardop. Richard die het allemaal aan zag stopte de poppers onder mijn neus om mij nog meer ontspannender te krijgen. Dit lukte enigsinds en de man achter mij ging verder naar binnen, mijn pik stond recht over eind en het voorvocht drupte er uit, hij had volgens mij het plekje gevonden die mijn rillingen gaf en tevens mijn pik in alle extase bracht.

Draaiende bewegingen maakte hij in mij en lichtjes heen en weer, ik had het niet meer en gaf mij volledig over aan de man. De man keek om zich heen en gaf aan dat iedereen dit sletje mocht gebruiken en gaf mij een paar tikken op mijn billen. Hij ging met zijn hand uit mijn openstaande kut en ging met zijn lange dikke pik gelijk naar binnen, hij pakte mijn heupen vast en ging met ferme en harde stoten te keer. Hij pakte mij bij mij haren en en gaf aan dat ik zijn sletje was en alles moest doen wat hij zij. Ik kon alleen maar ' ja meester' uit kramen. Hij pakte een jongen naast zich en liet hem op zijn rug leggen, hij plaatate mij hier op en schoof de lul van de jongen naar binnen, hij ging met zijn pik tevens naar binnen en begon mij wederom hard te neuken. Ik keek de jongen en zag zijn pretoogjes en begon met hem te tongen zo goed als het ging want werd flink heen en weer geschud. Om ons heen moedigde menig man ons aan en sommige wilde mij ook neuken maar daar stemde de man niet mee in, hij gaf aan dat zijn zaad er in moest en dat dit zo kwam. De jongen onder mij fluisterde dat zijn zaad aan het borrelen was en graag wilde spuiten, ik gaf waarschijnlijk iets te hard aan dat ik zaad wilde want tegelijk brulde de jongen en man dat ze kwamen. Hun pikken zwelde op en hard gekreun en met diepe stoten spoten ze hun zaad in mij. Aantal om ons heen konden het tevens niet ophouden en spoten hun zaad over mij heen, ook in mijn gezicht.

De man haalde zijn pik er uit en de jongen onder mij stootte nog een paar keer en legde mij vervolgens op mijn rug. Ik kon even op adem komen, ik keek de man aan en knipoogde naar hem. Hij gaf aan dat ik een ware slet was, hij duwde nog even mijn voeten omhoog en mijn kutje stond nog open en het zaad liep er uit. Hij ging nog met zijn tong er langs en likte wat op om het vervolgens weer aan mij te geven. We tongen met het gemengde zaad en het zaad op mij smeerde hij uit over mijn lichaam.

Hij trok mij omhoog en gebood mij naar de douche te gaan, eenmaal onder de douche spoelde ik mij schoon. Ik Zag en voelde de geile ogen naar mij, velen zullen het gezien hebben hoe ik aangepakt werd en lachte naar mij.

Ik ging mij afdrogen en ging naar de rookruimte, de man zag dit en gaf mij een versnappering, ging even naast mij zitten en gaf zijn telefoonnummer aan mij.

'Ik wil dat je mijn sletje wordt' gaf hij aan. 'Bel mij deze week en dan gaan we verder waar we gebleven waren.' Hij liep weg en keek hem na, hij is hot, breed, gespierd en een enorme lekkere pik. Ik ga hem zeker bellen.

Zonder dat ik het door had was Richard naast mij gaan zitten, hij vertelde honderd uit hoe hij het ervaren had maar ik luisterde maar half.

Ik was uitgewoond en uitgeteld, ik zag dat mijn eerste trein over een half uur is en ging mij omkleden, Richard deed dit ook en gaf mij nog zijn nummer.

Eenmaal thuis plofte ik op het bed en sliep de klok rond, eenmaal wakker zag ik al verschillende berichten op de telefoon.

Zoek naar meer verhalen van Wespje...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 2443x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2168x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5044x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 7744x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 7186x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4356x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1762x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.8
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2870x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 4995x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 2990x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1908x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
:: Centerparcs - 10Door: Naaktposeren
Gelezen: 3642x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milking, Onderzoek, Orgasme
11-03
8.7
:: Zwart - 2Door: Kevin-K
Gelezen: 6746x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijp, Aftrek
11-03
8.8
:: De Vriend Van Mijn ZusDoor: Handballertje
Gelezen: 10732x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
08-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 51Door: Jaakske
Gelezen: 2082x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net