Opwindend.Net
Datum: 12-06-2018
Stemmen: 59x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 4349x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
De Zes Van Klas 6a - 23
Door Jaakske - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 22

Les geven was lastiger dan ik dacht. Ik had wel een leuk lesrooster gekregen. Elke voormiddag laatste lesuur vrij. Elke namiddag enkel één uur les, uitgezonderd op dinsdag, ook tweede uur en op vrijdag laatste lesuur “actualiteit” in klas 6A. Wat dit laatste inhield, moest ik zelf uitzoeken en bepalen. Een soort discussieles over actuele onderwerpen, die al of niet met de lessen of de klas te maken hadden.

Op donderdagnamiddag, laatste les, dan hadden de jongens van klas 6A zwemmen. Dan was ik vrij. Misschien was het interessant voor mij om ook eens te gaan zwemmen. Ik zwom graag, en het was vlak bij de deur. Het zwembad waar de schooljongens les kregen lag achter de school en ze konden er gerust via het sportplein naartoe. Het was een privézwembad, een vijfentwintigmeter zwembad, prachtig ingericht. ’s Avonds en tijdens de weekends zat het er goed vol, vooral speciale groepen, zoals zwemmen voor minder validen, peuterzwemmen, gezinszwemmen, zwemmen voor senioren, en nog meer. En… op vrijdagavond vanaf zeven tot tien uur, naaktzwemmen ! Veel reclame maakten ze daar niet voor. Er kwamen mensen uit de hele regio, leden van een nudistenclub. Ik kon er gemakkelijk naartoe via mijn garage die op zo’n honderd meter van het zwembad lag, in de straat achter de school;

Op donderdagochtend vroeg ik aan de zes om even na te denken over het onderwerp voor de les actualiteit op vrijdagnamiddag. Oke, ze knikten.
Donderdagnamiddag enkel één les, in het vijfde jaar. Dan naar huis. Werken aan voorbereidingen en aanpassingen van reeds half afgewerkte cursussen. Eerder herfstweer, doch ik zat toch met enkel sportbroekje aan, in bloot bovenlijf, blootsvoets. Ik bekeek nog even het uurrooster van klas 6A. Hé, nu hadden ze zwemmen; Zwemmen, dat betekende zich omkleden. Er waren vier kleedkamers, telkens voor een achttal personen. Dus, zij met zijn zessen samen. Samen ook even naakt. Dacht ik toch.

Ik maakte me voorstellingen. Luc, met zijn bijna twee meter, die had zeker ook een ferme penis. Dat kon niet anders. En Arnold, de kleinste, met zijn Spaanse roots, die zijn penis was misschien zeer donker van kleur en met pikzwart schaamhaar. Dit zeker. Ook bij Willem. Die had zeker een zeer donkere lul. En Pedro, met zijn atletische figuur ?
Gek, dat ik daar aan zat te denken. Ik moest in de volgende weken zeker eens mee gaan zwemmen. Op internet googelde ik naar naakte zwemmers. “nude swim” gaf een aantal resultaten. Die van YouTube bekeek ik niet eens. Die waren niet naakt. Nee, ik vond niets wat me echt interesseerde.
Verder werken dan maar.
Verder werken ? Ik zat wat opgejaagd. Geil ?
Ik zocht in de lade. Ja, ik had ze mee verhuisd. Een leuk dildootje. Dat bruin-geel touw. Dat venijnig haarborsteltje. Naar de badkamer. Sportbroekje uit. Naakt. Een lus midden het touwtje leggen. Lus over mijn ballenzakje schuiven. Lus dicht trekken. Ballen netjes opgebonden. Het touw nog eenmaal rond mijn zakje draaien. Knoopje er in. En nu het touw tussen de twee ballen door trekken, van achter naar voor, en nog eens zodat mijn twee knollen lekker apart opgeknoopt zaten, en flink uitpuilden in hun zak. Touw dichtknopen. Wanneer had ik dit voor het eerst eens gedaan ? Idee opgedaan op internet. O, wat zijn die teelballen dan gevoelig !
Naar de living. Handdoek meenemen uit de badkamer. Op mijn rug op de vloer voor de relaxzetel. Knieën opgetrokken. Dildo tegen mijn anusoog, even persen. Oef, die gleed naar binnen. Wat een gevoel ! Je aars die helemaal open getrokken staat. Enig. Over het tapijt vooruit schuiven tot die dildo tegen de voorkant van de zetel duwde en een extra spanning in mijn anus gaf. Nu voorzichtig mijn benen op de relax leggen. Nog meer vooruit schuiven. Met mijn onderrug half op de zetel liggen. Benen wijd uit elkaar op de zetelleuning. Het haarborsteltje in de linkerhand. Voorzichtig over mijn gespannen ballen strijken. Auw, auw,… ça piqué ! Leuk. Het borsteltje over mijn keiharde penis laten glijden. Met mijn rechterhand mijn ballen kneden. Heel even tegen de dildo slaan. Auw ! Bart, nondedju… Dat doet pijn hoor !
Ik fantaseerde. Ze stonden met twee naast mij. Niet ik, doch Luc hanteerde dat borsteltje, liet het over mijn penis glijden, over mijn billen. Pedro kneedde mijn ballen en duwde tegen de dildo; Doch er was geen Luc en er was geen Pedro. Enkel ik alleen, in dit grote huis, liggend op mijn rug, benen omhoog; Mijn ene hand kneedde mijn ballen. Mijn andere hand omknelde mijn lul. Ik duwde mijn bekken omhoog.
- Aaahhh…
Mijn tuit spoot mijn sperma op mijn buik.

Hoe lang bleef ik daar liggen ? Ik weet het niet. Ik zag het plafond boven mij. Wanneer ik mijn hoofd naar links keerde, dan zag ik het grote raam aan de straatkant. Wanneer ik mijn hoofd naar rechts keerde, dan zag ik de keukendeur. Ik lag daar gewoon te liggen, uit te rusten van een zware inspanning. Ik voelde een voorwerp in mijn kont. Ik legde de handdoek over mijn buik, drukte hem over mijn sperma. Ik genoot.
Wanneer had ik de eerste keer een voorwerp in mijn kontje geduwd ? Wanneer had ik der eerste keer een touw rond mijn ballenzak geknoopt ? Hemels ! Zalig ! Nee, ik verlangde er niet echt naar. Het kwam plots bij me op. Ik liet vallen wat viel. Ik deed het. Of verlangde ik er toch naar ?

Mijn jongens waren nu aan het zwemmen. Ik lag hier. Ze zouden het eens moeten te weten komen ! Ik, hun leraar, waar ze misschien naar op keken. Ik was hoop en al twee jaar ouder dan zij. Hoeveel van hen zouden vandaag masturberen ? Zouden ze ook zo’n fantasie gebruiken als ik ? Misschien een dildootje. Ook hun zakje binden ? En zo’n borsteltje dat zeer venijnige prikjes kan geven ?
Ik rolde op mijn zij en kroop recht. Stapte naar de badkamer. Mezelf zien. Slap lulletje. Twee opgeknoopte ballen. Ik trok de dildo uit mijn kont. Ik knoopte mijn klootjes los. Ik waste me wat aan de lavabo.
Broekje aan en verder gaan werken.

Vrijdag. Vier lessen in klas 6A. Tweemaal wiskunde, eenmaal wetenschappen en om de week af te sluiten, actualiteit. Van het goede te veel !
Laatste lesuur, na de namiddagpauze, tot twintig over vier. We plaatsten de tafeltjes opnieuw in een cirkel. Zo voelde ik me meer een van hen en zijn waarschijnlijk meer op hun gemak.
- Hallo boys, waarover gaan we het hebben ? Hoe is deze week mee gevalle voor jullie ?
Ze keken elkaar even aan.
- Ik denk, begon Luc, dat we een leuke groep zullen vormen.
- Ja, dat denk ik ook, voegde Mario er aan toe.
- Echt ? vroeg ik.
Ze knikten;
- En de lessen, vallen die mee ?
- Ha, alle leraars hebben al hun opdrachten uiteen gezet. Er zal te werken vallen.
- Dat is ook de bedoeling, hé. Niet enkel iets bijleren in voorbereiding van.. Maar ook leren werken, hard werken. Daar zal de rest van jullie carrière van afhangen.

Ik keek even rond. Ze zagen er opgewekt uit. Het weekend stond voor de deur.
- En wat is er voor jou het meeste opgevallen deze week ?
- Dat jij ons boys noemt en wij jouw als chief mogen aanspreken.
- Ja, dat geeft zo een aparte sfeer.
- Dank. En nog zaken ?
- Ik weet niet, begon Lionel…
- Wat ? vroeg ik.
- Wel ja…dat wij zo gewoon omspringen met naaktheid.
- Hoe bedoel je ?
- Wel ja, gisteren voor de zwemles trok iedereen spontaan slipje uit, stond naakt en dan zwembroekje aan en na de les, zwembroekje uit, naakt samen, afdrogen, kleren aan.
- Dat is toch normaal, merkte Willem op.
- Ja, hier blijkbaar wel. Doch in mijn vroegere school…
- Hoe was dat daar ? vroeg Pedro.
- Wel ja in de eerste jaren moest iedereen een handdoek rond zijn lichaam knopen en dan zijn slipje uit doen en zijn zwembroekje aandoen…Er waren jongens die van thuis uit een grote handdoek mee kregen met een elastiek en ze trokken dat als een soort kleed over hun lichaam.
- Jullie mochten elkaar dus niet naakt zien ? wilde Luc weten.
- Nee.
- En in de hoogste jaren, ook niet ?
- Dan waren er kleedhokjes voor elke leerling apart.
- Wat voor zever is dat ? zegde Mario.
- Dat was voor de privacy, legde Lionel uit.
- Welke privacy ? Kom aan zeg, zegde Luc.
- En als je gevoetbald had of gelopen, namen jullie dan geen douche ?
- Ja, maar met zwembroek of in onderbroekje. Sommigen namen geen douche.
- Val nu dood ! Welke achterlijke school…
- Ja, het oudercomité had dat zo beslist. Ze wilden de privacy van elke leerling beschermen.
- Ja, dat jongens en meisjes zich apart omkleden, ja, maar jongens onder elkaar, kom aan zeg !
- En hoe voelde dat, gisteren, vroeg ik, toen je zag dat er geen handdoek gebruikt werd om je om te kleden ?
- Ik was eerst wat beschaamd, maar deed toch mee.
- En was dat de eerste keer dat je een andere jongen in zijn blootje zag ? vroeg Luc.
- E… E… nee
De jongens lachten.
- Ja, zegde ik, naakt wordt nog teveel geassocieerd met seks. Wat absoluut niet het geval is. Natuurlijk, wie seks bedrijft is meestal naakt. Doch naakt is heel wat anders dan seks.
- Ik denk zelfs, kwam Willem tussen, dat je meer eerbied en achting krijgt voor de andere door hem naakt te zien wanneer de gelegenheid er zich toe leent. Samen douchen, zich omkleden.
- Denk ik ook, beaamde Arnold.
- Je leert ondervinden dat iedereen verschillend is en toch gelijk.
- Ja, lachte Luc, we hebben er allemaal een, hé !
- Ja, maar die van jou, amaai zeg !
Lachen.
- En wat denken jullie over wat er op internet te zien is ?
- Vuil en vulgair ! Dat moeten ze verbieden.
Duidelijke mening van Willem.
- Maar je kijkt er wel eens naar ? vroeg Pedro.
- Niet naar die vulgaire seks. Nee, niet voor mij, god, nee zeg !
De mening was algemeen: die vulgaire seks, dat was niet het echte leven, maar enkel commerciële uitbuiting.

Er werd nog wat gepraat.
De bel rinkelde. einde lesdag, einde lesweek.
- Een goed weekend,boys !
- Goed weekend, chief.
Mijn eerste lesweek zat er op. Oef ! Ik gaf mezelf een acht op tien.

Vrijdagavond. Nee, geen zin om te werken. Even op tv kijken. Niets bijzonders. Dan toch maar wat werken voor school.
Ik bekeek de fiches die de leerlingen van de drie klassen ingevuld hadden. Toch heel wat leerlingen van gescheiden gezinnen. Ik bleef even haperen bij Arnold. Zijn pa een ex-gevangene. Hoe voelde dat voor een jongen van achttien ? Ik moest maar eens contact nemen met zijn ouders. Ja, dat moest ik doen.
Kwart over negen. Telefoon.
- Goeie avond, met Bart.
- Goeie avond, Bart, Lucien hier.
- Lucien ?
- Ja, je bent verleden week bij mij geweest…
- God, ja, Lucien de massageman.
- Inderdaad. Was je tevreden ?
- Meer dan tevreden ! Dat was echt genieten.
- Juist… Daarom durf ik je nog eens opbellen. Je weet dat ik enkele jonge gasten opleid in het geven van erotische massage, hé.
- Ja, je hebt dat verteld.
- Wel, de gast die morgennamiddag komt om gemasseerd te worden heeft afgezegd. Zou jij eventueel geïnteresseerd zijn… als je vrij bent natuurlijk.
Mijn hart klopte meteen sneller.
- En is dat ook met… allez, je weet wel….
- Ja, ja, onderbrak Lucien mij. Met alles er op en er aan. Quatre mains !
Ik lachte.
- Wanneer ?
- Tegen drie uur ?
- Ja, geen probleem.
- Nog een vraagje, ging Lucien verder. Ik zou graag enkele nieuwigheden uit proberen. Wat denk je ?
- Wat houdt dat in ?
- Nieuwe technieken en ik heb enkele nieuwe speeltjes…
- Toch geen harde sm hé !
- Nee, nee, leuke dingetjes waarvan je zal genieten.
Ik antwoordde niet meteen. Dacht even na. Zou ik een proefkonijn worden ?
- En ? hoorde ik Lucien vragen.
- Oke, ik doe het ! Alvast bedankt voor het voorstel.
- Geen probleem. Tot morgen. Nog een leuke avond.
- Nog een leuke avond.
Whaw ! Massage. Quatre mains ! Vier handen die me zouden masseren en die me zouden betasten. En leuke speeltjes ook ? Ik zat al met een stijve.

Naar bed rond elven. Dromen. Handen aan mijn lichaam.
Wakker worden met een erectie. Masturberen ? Nog acht uur voor ik bij Lucien moest zijn. Oke dan maar.
Naar de badkamer. In de douche. Rukken en spuiten.
Rond negen uur naar het warenhuis. Eten voor ‘ s middags en ’s avonds en voor zondag.
De lessen voor maandag bekijken. Hier en daar wat aanvullen.
Telefoon. Ik nam op.
- Hallo, Bart…
- Hoi Bart, Lucien hier.
- Ha, Lucien… gaat het niet door misschien ?
- Ja, ja, zeker, doch zou er nog een andere jonge gast bij mogen zijn om te kijken hoe dat allemaal gaat? Het is de eerste keer dat hij zou komen.
Nog een gast erbij ! Ik onderworpen aan een vierhandsmassage en een kerel die toekijkt. Mijn hart sloeg bijna tilt.
- Zeker ! Hoe meer hoe liever !
Gelach aan de andere kant.
- Oké dan. Drie uur ?
- Drie uur ! Ciao !

Van ernstig werk kwam niet veel meer in huis. Had ik niet te snel geantwoord ? Of… Ik genoot er van naakt bij anderen te zijn. En door hen betast te worden. Ik dacht aan die laatste avond op kamp in de Landes. Dat was echt genieten geworden. Tien handen die me betastten, vast namen. Of waren het er twaalf handen geweest ? hoe zou dat straks worden ? Zeker vier handen. Misschien zelfs zes.
Pizza bakken in de oven. Smullen.
Douchen. Ik bekeek mezelf in de grote spiegel. Eerlijk, ik vond mezelf niet zo slecht. Een beetje meer spieren mochten er zeker bij. Daar moest ik wel eens aan werken. Fitnessen ? Zwemmen ? Mijn handen betastten mezelf, mijn borst, mijn buik, mijn ballen. Héhé, die lul van mij groeide. Wat zou dat straks worden ? Zou ik niet beter masturberen. Zoniet, dan spoot ik meteen mijn zaad straks. En ik produceerde zeker sperma genoeg om het straks nog eens te spuiten. Kwart over een nu. Hupsakee ! Mijn sperma spoot tegen de douchewand. Oef. Lekker leuk.

Rond kwart over twee vertrekken. Wat te vroeg. Even wachten in de straat. Een minuut voor drie aanbellen bij Lucien. Ik was zenuwachtig.
Lucien deed open. In wit jasje en witte broek.
- Kom d’r in… Bart.?
- Ja, dankt je..

Mee de trap op naar de grote kamer. Er zaten twee kerels. De ene schatte ik vijfentwintig. De andere achttien of negentien. Allebei vrij sportieve gasten. Lucien stelde me aan hen voor en dan stelde hij ze aan mij voor.
- Dat is Koen, wees hij naar de oudste. Die leert het vak van masseur met een ietsje meer dan massage. Nog enkele lessen en hij kent zijn vak.
Hij lachte.
- En dit is Roel. Negentien. die komt voor de eerste keer les volgen.
Handjes geven.
Koen, ik schatte hem vijfentwintig, zeker één meter negentig, blond haar. Roel, achttien ? Niet zo’n grote kerel, zwart haar, lachend gezicht.

- Je mag je uitkleden.
Terwijl ik me uitkleedde legde Lucien uit wat er vandaag zou gebeuren. Niet een normale massage van de spieren, doch massage vooral gericht op de onderrug, staartbeen, billen, bilspleet, waarbij het object – de persoon die gemasseerd werd – op een speciale manier kon genieten. En ook gebruik aan leren van enkele leuke speeltjes.
- Jij gaat er toch mee akkoord ? vroeg hij aan mij.
Ik stond daar poedelnaakt bij die drie mannen, die nog gekleed waren. Ik had een erectie. Echt waar. Gewoon van het verlangen naar…. Ik alleen was naakt. Het gaf me een kick, weten dat de anderen mijn naakte lichaam konden zien, en dat zij nog gekleed waren. Vooral dat Roel, de jongste, mij naakt zag. Hij kon wel mijn leerling zijn. Ik zag hoe zijn ogen naar mijn erectie loerden. Daar genoot ik van. En de bobbel in zijn sportbroekje was meer dan duidelijk zichtbaar.

Er werden enkele kussens over elkaar gelegd, een grote handdoek er over en daar moest ik boven op gaan op liggen, de kussens onder mijn buik. Aldus zat zijn kontje een beetje hoger. Terwijl ik me installeerde zag ik hoe de drie zich ook uit kleedden. Hadden Koen en Roel een grote penis ? Ik kon het niet zo meteen zien.

Zo lag ik naakt, op mijn buik, mijn kont een beetje omhoog. Lucien gaf raadgevingen aan Koen. Deze ging tussen mijn gespreide benen zitten. Dat gaf al een leuke ervaring: Mijn benen niet dicht kunnen houden. Natuurlijk, ook mijn dijen werden uit elkaar gedrukt.
Er druppelde massageolie op mijn onderrug. Lucien commandeerde.
- Ja handen plat leggen halfweg de rug .… Ja, goed zo. en nu langzaam naar de zijkanten bewegen … Ja, zo. en nu langs de zijkant tot aan de heup.
Het gaf ene machtig gevoel, die handen van Koen. Ze bewogen telkens tot halfweg mijn rug, dan langs de zijkanten tot aan mijn heupen, wat lager zelfs, en terug naar boven.
- Goed, goed zo. Nog wat olie op de rug, onderaan.
Ik voelde hoe er olie op mijn staartbeen druppelde.
- Oke, en nu bewerken we het onderste deel van de rug, vlak boven de bilspleet.
De handen schoven over en weer. Vingers trokken lichte lijntjes over mijn onderrug, over mijn staartbeen. Ik probeerde mijn billen samen te knijpen, doch dat lukte niet.
- Goed, goed Koen, excellent !
Lovende woorden van Lucien. Ik genoot.
- Nu neem je de twee bolle billen vast en je masseert ze en je schudt er eens mee.
- E…E….
Wat een gevoel wanneer Koen de rondingen van mijn kontje vastman, ze kneedde, ze schudde, open en dicht, open en dicht.
- Goed… En nu de bilspleet. Ja, trek die billekens maar eens goed uit elkaar. Oke.. nu zie je dat leuke anusoogje.
Lucien lachte. Miljaard, iets wat ik nooit zelf te zien zou krijgen, zij zagen het. Ik probeerde het dicht te knijpen, doch de handen van Koen drukten mijn billen wijd uit elkaar. Iemand – Lucien ? – liet er wat olie op druppelen.
Op aanwijzingen van Lucien speelden de vingers van Koen in mijn bilspleet, over en weer, rond mijn anusgaatje, tot tegen het staartbeentje, lager tot beneden mijn anus, tot tegen mijn ballenzakje. Wat een gevoelig plekje, tussen mijn anus en mijn scrotum (God, wat een woord ! ). Ik voelde hoe alles zich begon op te spannen in mij. Ik voelde hoe er diep in mij iets aan het roeren ging.
- En nu speel je met dat kontgaatje… Voorzichtig…Subtiel….
Nee, ik kon mijn billen niet dicht knijpen. Ja, ik genoot. De vingers van Koen tokkelden op mijn sterretje, er naast, er op, zachtjes, even stil houdend vlak boven het gaatje, opnieuw even tokkelen, stilhouden, wat duwen.
- Goed zo, goed zo, moedigde Lucien aan.
Ik onderging. Ik voelde hoe… Gelukkig had ik gemasturbeerd, anders lag mijn sperma hier zeker al onder mij.
- Oke, en nu voorzichtig…
Een vinger van Koen duwde wat harder tegen mijn kontgaatje. Drong er heel even naar binnen, schoof er opnieuw uit, even naar binnen, terug er uit. Het gaf een fantastisch gevoel.
- Oke, zegde Lucien, en nu verkennen we de strook tussen anus en balzak. Zachtjes…
Ik voelde de vingers van Koen tussen mijn gespreide benen. Opwindend. Voorzichtig schoven ze van anus naar balzak en terug en terug. Ik lachte.
Floep, een vinger stootte door mijn anusspier. Een andere vinger kraste met zijn vingernagel tussen anus en balzak. Ik probeerde mijn benen dicht te knijpen, doch Koen zat er tussen.
- Bon, en nu voorzicht zie balletjes knijpen… Zeer voorzichtig… Ja, goed zo… En ze tussen je handen laten rollen.
- Oôôô…. Oôôô…
Dat gevoel wanneer Koen mijn balletjes tussen zijn handen liet rollen. Bijna onuitstaanbaar.
- Oke, besliste Lucien, nu de prostaatmassage….
Het was even stil.
Er werd een voorwerp tegen mijn anus geplaatst. Het voorwerp drong diep in mij. Het voorwerp begon te sidderen, te trillen… Eerst traag. Dan sneller. En sneller. Het was of ik helemaal mee trilde, mijn hele lichaam; Ik schudde met mijn benen, ik klauwde mijn handen in de kussens onder mij. Ik…
- Aaahhh… Oôôôhhhh.
Die ding zat diep in mijn kont. Dat ding draaide en keerde in mijn kont. Een hand omklemde mijn balzak, trok er aan.
- Nee… Stop… Stôôôpppp….
Koen liet me los. Koen stond op. Ik één beweging lag ik op mijn rug. Mijn sperma spoot op mijn buik. Dat ding trilde nog steeds voort. Ik rukte het uit mijn kont.

Zes ogen keken me aan. Ik zag hoe Roel met een enorme stijve stond.
- Zo snel, vroeg Lucien.
- Ja… Ja…. Oôôô….
- En we zijn nog niet halfweg…
- Het was daar….
- We rusten even. Oke ?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 24


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 2460x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2169x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5049x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 7748x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 7187x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4357x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Daniël En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1762x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.8
:: Daniël En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2870x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 4995x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 2991x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1908x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
:: Centerparcs - 10Door: Naaktposeren
Gelezen: 3642x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milking, Onderzoek, Orgasme
11-03
8.7
:: Zwart - 2Door: Kevin-K
Gelezen: 6747x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijp, Aftrek
11-03
8.8
:: De Vriend Van Mijn ZusDoor: Handballertje
Gelezen: 10733x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
08-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 51Door: Jaakske
Gelezen: 2082x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net