Opwindend.Net
Datum: 16-06-2018
Stemmen: 92x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 5169x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Quint's Liefde - 6
Door Quint97 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Quint's Liefde - 5

Na deel 5 heb ik een sprong gemaakt, qua tijd, naar de zomer toe. Natuurlijk met de spanning voor de bijbehorende zwoele temperaturen. ;) Quint heeft net z’n eerste reeks schoolexamens gemaakt en gehaald waardoor hij over mag naar het examenjaar van de HAVO. Ook zijn vriendengroep ging glansrijk over. Wat betreft Jorne en Quint: Quint stuurde hem nog een appje met zijn excuses. Jorne kon er niet lang boos over blijven, hij begreep de reactie nadat Quint had uitgelegd wat de situatie was. Ondanks dat er niks meer tussen hen in stond, was het contact tussen hen erg oppervlakkig en zagen ze elkaar enkel nog op school. Of was er toch nog iets aan de hand?

Quint’s Liefde – 6: Een hete zomer pt. I

Moe werd ik wakker, vrijdagochtend, ik pak m’n mobiel en zie dat het al 10:00 uur is. Gisteren was het laat geworden met werken, door een regionale stroomstoring konden we niet afsluiten. Voor deze zomer heb ik een vakantiebaantje in het pretpark wat een halfuur fietsen verderop is. Met veel tegenzin ging ik het bed uit, kleedde me sportief aan: een kort sportboekje en een strak joggingsshirt. Ook nam ik gelijk mijn oortjes mee en deed ik alvast mijn hardloopschoenen aan. ‘Zo kleine, je kan wel zien dat je de afgelopen weken kapot hebt getraind, ik word bijna jaloers’ zei Levi me toen ik beneden in de keuken kwam. ‘Tja, je moet er wat voor over hebben om morgen kampioen te worden he. Ga ook anders mee? Ik durf te wedden dat je 10km niet lukt binnen een uur, je hebt de hele zomer niks gedaan’ zei ik hem toe. Levi en Bram hebben ’s zomers geen wedstrijden of trainingen van atletiek. ‘Daag je me uit kleine?’ ‘Ja dat hoor je toch?’ zei ik uitdagend. ‘Oké, geef me paar minuten om me om te kleden’ en snel liep hij naar boven. Ondertussen kon ik mijn fruitige snack opeten.

Tijdens het lopen ging het gesprek al gauw over meisjes. Levi ziet er aantrekkelijk uit, héél aantrekkelijk. Datzelfde geldt voor Bram, ze zijn een eeneiige tweeling. Bruin half lang haar naar achter, blauwe ogen en een atletisch lichaam waar je u tegen zegt. Ook het groengele joggingsshirt zag er bij hem strak uit. ‘Dus Quint, wanneer neem jij nou eens een meisje mee naar huis?’ Ai, dit gaat een awkward gesprek worden. ‘Ehm, heb nog niet echt trek in een relatie, zoveel tijd heb ik niet.’ En ik hoopte dat ik daarmee een bevredigend antwoord gaf. ‘Hoeft toch ook geen relatie te zijn? Kan ook wel eens voor een nachtje plezier zijn’ zei hij met een grijns. ‘Hey, dat jij het met man en alleman doet, betekent niet dat ik ook zo ben’ plaagde ik hem. ‘Of ben je gay?’ Ik schrok van die directe vraag. Maar erop antwoorden kon ik niet, gelukkig kwamen we een bekende tegen die aan het fietsen was. Gelukkig…

De volgende dag, de dag van het Nederlands Kampioenschap! Vol spanning was ik onderweg naar Eindhoven, waar het kampioenschap gehouden werd. M’n moeder reed, Levi zat voorin en ik zat naast Anna. Bram kon er helaas niet bij zijn omdat hij voor zijn bijbaan in België zat. Je kon wel zeggen dat het de partybus was, muziek hard en iedereen aan het meezingen. Aangekomen bij het zwembad stapte ik de auto uit en liepen we met z’n allen naar de ingang toe. Maar iets trok m’n aandacht. ‘Huh, die jongen lijkt wel sprekend op Thomas, en die krullen… Kim?’ Uit het niets riepen ze m’n naam. Ze waren er! ‘Echt super tof dat jullie er zijn!’ zei ik hen toe. ‘We wilden je verassen, en volgens mij is dat wel gelukt’ zei Zoey opgetogen. Jelmer volgde: ‘En we willen de aanstaande kampioen aan het werk zien.’ ‘Niet te hard van stapel lopen jongens, we hebben het wel over Quint he…’ zei Levi plagerig. ‘Ik kan ten minste Nederlands kampioen worden, zo’n kampioenschap kan jij alleen maar over dromen’ pakte ik Levi terug. We moesten allemaal wel lachen. ‘Kom naar binnen jongens, Quint moet wel nog de tijd hebben om rustig om te kleden en voor te bereiden’, en zo dirigeerde m’n moeder ons naar binnen. Na de laatste ‘Succes!’ en ‘Je kunt het!’ was het tijd om me om te kleden en voor te bereiden.

Na het strijden om de titel op verschillende onderdelen kon ik met trots vertellen tegen mijn familie en vrienden dat ik kampioen was op maar liefst drie onderdelen! ‘Quint, ik ben trots op je lieverd’ zei m’n moeder me toe. En ook Levi, Anna en m’n vrienden waren helemaal blij voor me. ‘Dit gaan we zeker te weten vieren maatje, als we thuis zijn’ zei Tom opgetogen. Van Amy kreeg ik een boeket van snoep en een chocolade medaille. ‘We weten dat je er niet van houd, maar ehm, maar we denken dat je na wekenlang trainen wel eens trek hebt in wat ongezondere dingen.’ ‘Nou en of!’ reageerde ik. Tijd om lang te kletsen hadden we niet, want ik moest me haastten voor de uitreiking van de medailles en trofeeën. Een euforisch moment was het voor me. En ik was trots op wat ik had bereikt. Na de uitreiking en het omkleden was het tijd om naar huis te gaan. Ook was het voor mij het eerste moment dat ik m’n mobiel in m’n handen had, en die ontplofte van alle appjes en andere berichten. M’n vrienden hadden de thuisblijvers op de hoogte gehouden in de groepsapps. Ook van Renzo kreeg ik een FaceTime oproep, hij zat in Amerika bij familie en kon er niet bij zijn. Ook hij was trots op me. Toen we naar de auto liepen bedacht ik me iets: ‘Hoe zijn jullie hier eigenlijk gekomen?’ vroeg ik ze. ‘Door de ‘papa-taxi’ van Thomas’ zei Jelmer.

Nadat we met z’n allen halverwege de trip een tussenstop hadden gemaakt bij de McDonalds, gingen we weer verder. Gesloopt lag ik achterin de auto te pitten. ‘Quint! Quint! We zijn er bijna! Wakker worden!’ schudde Anna me wakker. Acht jaar, en nog steeds een schatje. We reden de oprit op, en stapten uit. Ik was vergeten om afscheid te nemen van m’n vrienden. Want die reden niet meer achter ons aan. ‘Quint, Levi, willen jullie even achterom lopen? Ik ben de huissleutel vergeten.’ Typisch wat voor mama dacht ik. Ik liep om het huis de tuin in, het huis is vrijstaand. Ik was nog wat aan het praten met Levi, tot ik de hoek omdraaide en de achtertuin in liep. ‘SURPRISE!’ En al m’n vrienden en vriendinnen, klasgenoten en zwemmaatjes stonden daar. Ik was sprakeloos en er stond een grote glimlach op m’n gezicht. De hele tuin was versierd, een grote partytent, een barbecue, een dj en een grote spandoek met daarop ‘kampioen’. ‘Dit is voor je prestatie vandaag, en alvast je verjaardagsfeestje’ vertelde mama die stiekem achter me aan kwam lopen. Ook m’n vrienden die me vanmiddag nog stonden aan te moedigen, waren er.

Nadat ik iedereen ben afgegaan voor de felicitaties en de cadeautjes in ontvangst kon nemen was het ook voor mij tijd om eindelijk te feesten. Want we waren ondertussen een uur verder en het begon al donker te worden. Iedereen had het goed naar z’n zin. M’n moeder en Anna waren ondertussen naar een vriendin toe gegaan en vertrouwde Levi en mij het huis toe. Levi lag met een paar vrienden van hem in het zwembad te chillen. Ik zat met vrienden rond het kampvuur spelletjes te doen. Typerend van Zoey begon ze met het spelletje 7 Minutes in Heaven. En vrijwel iedereen had toch al wat drankjes op, dus iedereen stemde in. ‘Omdat Quint en Kim laatst al de gelukkigen waren, is het nu de beurt voor iemand anders. Dus we gaan lootjes trekken.’ Thomas trok aan het kortste eind. ‘Ik ga even bij de anderen kijken’, want ik had hier niet echt veel zin in net zoals laatst. ‘Haal voor ons nog wat water’ riep Thomas. Doelend op het bier. In de partytent stond alle drank en het eten. Nadat ik de jongens weer van wat ‘water’ had gezorgd, dook ik toch maar even de wijnkelder in om het drinken van de party tent aan te vullen. ‘Ah dus hier ben je’, en verschikt keek ik achter me om. ‘Jesus man, ik schrik me kapot.’ ‘Ja sorry, ik heb je de hele avond al niet gezien, en ik wil wel even met je kletsen’ zei Stenn. ‘Dus hier gebeurd het allemaal?' 'Wat betreft het opslaan van de drank wel ja’ zei ik hem toe. ‘Ik was even vergeten hoe groot en tof je huis is, en tof dat die boomhut er nog is!’ ‘Ja tuurlijk, denk je nou echt dat die weg gaat? Zolang ik hier woon niet hoor, we waren er altijd te vinden’ reageerde ik. ‘Wacht, zullen we anders even kijken?’ ‘Nu bedoel je?’ vroeg ik hem verbaasd. ‘Ja wanneer anders? We zijn er nu toch.’ ‘Heel eventjes dan, ik kan niet te lang wegblijven.’

We liepen naar het achterste gedeelte van de achtertuin, waar de bomen en er meer begroeiing was. ‘Het is amper veranderd!’ zei Stenn enthousiast. ‘Vet man!’ Met de touwladder klommen we naar boven. Door de laatste zonnestralen van de ondergaande zon konden we enigszins nog wat zien. ‘Ik heb hier zoveel goede herinneringen aan’, zei Stenn. ‘Ja ik ook man…’ En het werd stil. Stenn verbrak de stilte: ‘Ik mis die tijd wel tho, die tijd samen met jou.’ ‘Ik moet toegeven dat ik ook een toptijd heb gehad als kind zijnde, mede dankzij jou’ zei ik. Stenn glimlachte. ‘En sinds die ene snuffeldag hebben we nog steeds niks afgesproken.’ ‘Ja ik weet het, komt ook wel door mij, ik kon telkens niet en ik had te weinig tijd om af te spreken’ verontschuldigde ik me. ‘Maakt niet uit man, we hebben nu nog eventjes vakantie, jij hoeft niet meer te trainen, dus we hebben tijd. En trouwens: volgende week werken we samen!’ zei Stenn enthousiast. Stenn hadden dezelfde vakantiebaan. Maar het pretpark is groot en iedere week sta je wel ergens anders zodat het niet eentonig wordt. ‘Moet je dinsdag ook ijs scheppen?’ vroeg ik hem. ‘Jazeker, dus spreken we toch nog iets soortvan af samen.’ Ons gesprek werd abrupt verstoord: ‘Stenn! Stenn!’ ‘Is dat nou Rick?’ vroeg ik hem. Beiden keken we naar beneden. ‘Stenn, ga je mee? Ik ga al naar huis. Oh hey Quint, te gek feestje man!’ ‘Ja ja ik kom eraan!’ reageerde Stenn. ‘Gaan jullie nog ergens heen..?’ vroeg ik Stenn argwanend. ‘Ik blijf bij Rick slapen vanavond’ antwoordde Stenn. Rick woonde het dorp verderop, maar iedereen wist dat hij bi was. Ondanks een lange relatie met zijn vriendin, heeft hij al diverse avontuurtjes gehad met jongens. Daar was hij soms heel erg open over na een aantal drankjes in de voetbalkantine. Rick speelt een niveau lager bij de voetbalclub. Zou Stenn ook..? Neh, dacht ik bij mezelf. Stenn komt totaal niet gay over, en is ook niet een type voor een one night stand. Beiden kwamen we beneden, ik gaf Stenn nog een vriendschappelijke knuffel en zei hen gedag.

Ik liep terug naar waar het feestje nog volop aan de gang was. Het zwembad was overvol door alle gasten, de tuin stond nog vol met dansende en swingende mensen. ‘Nu is het tijd om echt te feesten’ dacht ik bij mezelf. Ineens trok er iemand aan m’n arm, het was Kim. ‘Waar was je nou Quintje? We zagen je ineens niet meer.’ ‘Overal en nergens’ antwoordde ik en we liepen naar de muziek toe. Een flink aantal drankjes gingen erin en ik had het leuk samen met iedereen. Thomas probeerde een poging om Zoey te fixen, tevergeefs zoals altijd. Jelmer had wel daadwerkelijk raak met een meisje van een jaar of twee hoger. Terwijl zij drinken haalde liep ik naar hem toe. ‘Gast, dat meisje zit bij m’n broer in de klas, denk je nou echt…’ En ik kon m’n zin nog geen eens afmaken of hij antwoordde met: ‘Quint, ze wil me, moet jij eens opletten.’ Met vol ongeloof lachte ik hem uit, en liep weer terug met de mensen met wie ik stond te praten en te dansen. Niet veel later, tijdens een ‘slow nummer’, werpte ik een blik op Jelmer, en hij zag dat. Hij stond intens met d’r te dansen, ondertussen zat hij aan d’r borsten. Hij grijnsde. Ik knikte nog dat ik het nu wel geloofde, zolang het maar niet hier gebeurd dacht ik.

Het feest liep bijna op z’n einde. Er waren al wat mensen naar huis gegaan, maar je weet wat ze zeggen: bij de laatblijvers begint het feestje pas echt. Ondertussen zat ik op het terras in de loungeset nog eventjes te genieten van m’n cocktail. Na zo’n inspannende dag moest ik wel zo nu en dan m’n rust pakken. Het terras stond nét wat hoger zodat ik een klein beetje over de tuin kon kijken, het feestje en de mensen die het overduidelijk naar hun zin hadden. ‘Hey kampioentje’ hoorde ik ineens achter me. Ik draaide me om, het was Jorne! ‘Hey Jorne, jou heb ik nog niet gezien vanavond!’ zei ik terug. ‘Klopt, ik kwam wat later vanwege werk, ik heb m’n cadeau in de keuken gelegd, bij de rest.’ Ondertussen kwam hij in de andere hoek van de lounge set zitten. ‘Aah tof, dankjewel. Maar ik denk dat jij eerder nog iets tegoed krijgt van mij’ zei ik hem terug. ‘Wat dan?’ vroeg Jorne. Zonder om wat te zeggen kroop ik naar hem toe en gaf ik hem een kusje op z’n wang. ‘Ik had je nooit zo moeten noemen, en ik vond het jammer dat we niet meer zoveel tegen elkaar praatte.’ ‘Quint, straks zag iemand het…’ zei Jorne zachtjes. ‘Het boeit me niet, ik wil gewoon dat je weet dat ik er echt spijt van heb.’ Je kon wel zeggen dat ik dankzij de drankjes wel wat soepeler was, en dat ik het me minder aantrok of mensen het zagen. Snel gaf Jorne me een kusje terug, ook op m’n wang. We keken elkaar aan. Ik gaf hem weer een ‘onschuldig’ kusje, ditmaal op zijn lippen. Omdat het al donker was en er geen licht was op het terras, zou niemand ons kunnen zien.

Mijn gezicht, een paar centimeter verwijderd van de zijne. En niet te vergeten het feestje wat enkele meters was verwijderd van ons op het terras. Langzaam kwamen onze hoofden dichterbij elkaar. Elkaar aankijkend in de ogen. Beiden sloten we onze ogen, onze lippen raakte elkaar aan. Hij drukte zijn lippen op de mijne, ik opende m’n mond en onze tongen vonden elkaar. Ik voelde zijn hand over m’n wang gaan. Ik voelde zijn tong worstelen met de mijne. Ik besefte eventjes niet meer waar ik was, ik hoorde de muziek amper, terwijl die best hard stond. Ik lag zo goed als op hem tijdens onze zoen. Tot hij zich terugtrok. Ik had geen idee hoe lang die zoen heeft geduurd, maar kort was die zoen niet. We keken elkaar aan. Hij streelde m’n gezicht. Hij bleef serieus naar me kijken, zijn ogen wende tot iedere hoek van m’n gezicht, terwijl hij me nog steeds streelde. ‘Wat is er..?’ vroeg ik hem. ‘Damn, wat heb ik dit gemist’ zei Jorne. Enige opluchting verliet m’n mond en een glimlach kwam tevoorschijn. ‘Wat dacht je?’ lachte Jorne. ‘Ik weet het niet, je keek zo serieus, haha.’ De gasten op het feestje werden luidruchtig, het was laat en er waren al aardig wat drankjes doorheen gegaan. Ik pakte z’n hand en sleurde hem mee. ‘Wat gaan we doen?’ vroeg Jorne. ‘Een stiller plekje opzoeken’ antwoordde ik. Ik werpte nog een blik naar waar het feestje gaande was. Iedereen was nog vrolijk aan het dansen op de muziek. Ik zag Kim naar me kijken terwijl ze een slok van d’r drankje nam. Maar het deed me niks dat ik werd gezien, of iemand nou wist dat ik gay ben of niet. Toch wel een voordeel van alcohol, ik raakte daar niet om in de stress.

Ik nam hem mee naar beneden, naast een wijnkelder hebben we nog een kelder waar een groot tv-scherm staat voor de playstation, voetbaltafel en noem maar op. Ik heb me hier aardig vermaakt als het buiten slecht weer was. Voor de tv-scherm staat er een grote loungebank. ‘Moeten de lichten niet aan?’ vroeg Jorne. ‘Moet dat? Dit is ook wel spannend’ zei ik hem toe. Ik drukte mijn lippen weer op de zijne, en zoenend liepen we naar de bank toe. Ik leidde want ik wist waar we heen moesten in het donker. Zoenend plofte ik neer op de bank, hij kwam op m’n schoot zitten. Nog steeds waren onze tongen in gevecht in elkaar. Mijn handen gleden over zijn rug, zijn handen langs m’n gezicht. Onze ademhaling door onze neus was hevig. Maar lang niet zo intens als onze zoen. Mijn handen gleden onder z’n strakke roze sweater, met gaten. Ik verkende zijn blote rug. Zijn armen lagen ondertussen over m’n schouder. Jorne verbrak de zoen, ‘Ik wil je Quint’, zei hij. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik zoende hem weer. Ondertussen trok ik zijn sweater uit. Hetzelfde deed hij bij mij. We vervolgden het zoenen, zijn handen gingen over m’n buik en borst heen. ‘Je moet vaker een kampioenschap hebben, je hebt zo’n afgetraind lijf nu’ zei hij. ‘Die van jou mag er ook wel zijn’, en m’n hand gleed over z’n tepel. Ik begon kusjes te geven in zijn nek, zijn borst en ten slotte zijn tepel. Die kusjes gingen over tot het likken. Dat duurde niet lang tot ik eraan zoog. Binnen no-time was zijn tepel hard en ging ik over tot de andere tot die hard was. Langzaam kwam ik weer naar boven en zoenden we weer. ‘Oh wat hou ik hier toch van’ dacht ik bij mezelf.

Ineens stond hij op. Het licht van de maan scheen door de kleine raampjes bovenin de kelder. Ik kon zijn lichaam aanschouwen, en je zag de afgetekende blokjes op zijn buik, de tepels die hard waren en nog nat van mijn tong. Zijn handen reikten naar beneden toe, naar z’n riem. Maar die wilde ik losmaken, en voordat hij het überhaupt kon doen, was ik al bezig met zijn riem los te maken. Zonder enige moeite kwam die los, mijn hand gleed een paar keer over zijn bulge heen. Ik voelde dat die hard was. Ik kon me niet inhouden om deze te bevrijden. Langzaam maakte ik het knopje los en ritste ik de rits naar beneden. Ik probeerde zijn jeans naar beneden te doen, maar zijn jeans was zo skinny dat het moeilijk ging. Hij hielp me, en zo stond hij voor me. In een witte strakke Ralph Lauren boxer, afgetekend met zijn stijve dick. Wederom streelde ik over zijn boxer aan z’n stijve dick met m’n handpalm. Met m’n vingers voelde ik een natte plek. Subtiel pakte ik het randje van z’n boxer, en langzaam schoof ik deze naar beneden. Zijn piemel sprong er meteen uit en klapte tegen z’n buik. Wat zag deze er weer geil uit, geen haartje te bekennen. Ik pakte zijn piemel vast en begon het velletje naar achteren te trekken om zijn eikel te ontbloten. Een zucht kwam uit Jorne z’n mond. Zijn piemel was enige centimeters van m’n hoofd verwijderd. Ik begon de onderkant van zijn piemel te likken, tot aan zijn eikel. Een kreun verliet zijn mond. Mijn lippen plaatste ik op z’n eikel, en omsloot hem. Langzaam schoof ik zijn dick naar binnen. ‘Hmm Quint’ kreunde Jorne. Zijn harde piemel gleed telkens over mijn tong heen. Jorne plaatste zijn handen op m’n hoofd, en gleden door m’n haren. Ik voerde langzaam het tempo op. Ondertussen begon Jorne steeds meer leiding te nemen door met zijn heupen mee te bewegen. Steeds dieper begon ik hem te zuigen, maar hij stootte zijn dick niet diep genoeg in m’n mond. Ik pakte hem bij z’n billen vast en duwde hem naar me toe. Zijn piemel stootte nu helemaal in me tot aan zijn ballen toe. Jorne kreunde hard: ‘Ah, ooh…’ Ik moest bijna kokhalzen maar ik wilde me niet laten kennen. Ik wilde zijn zaad! Zo ging ik nog even door met zuigen.

Hij haalde zijn dick uit m’n mond, en liet me omhoog komen. Zo stonden we weer op gelijke hoogte voor elkaar en zoende we elkaar weer. Ondertussen maakte hij m’n riem los, ik maakte m’n knoopjes los en trok mijn jeans samen met mijn boxer uit. Zo stond ik in één keer naakt voor hem. Hij keek naar beneden en pakte mijn stijve piemel vast en trok eraan. Een zucht kwam uit m’n mond. Hij legde m’n hoofd op m’n schouder, ik deed hetzelfde bij hem. Ik gaf hem kusjes in z’n nek. Ik drukte m’n lippen op een plekje in z’n nek. Ik begon te zuigen. Dit deed ik zo zeker wel een minuut lang. Terwijl mijn handen in zijn lekkere voetbalbillen knepen, trok hij tegelijkertijd onze piemels af. Na de zuigzoen begon ik hem weer te zoenen, ik wilde z’n tong. We zoenden alsof onze levens ervan af hingen. Ondertussen hoorde je de geluiden van twee natte eikels. Ik duwde Jorne ondertussen op de bank, en ik kwam in tegenovergestelde richting boven hem zitten. In standje 69 lagen we daar op de bank. Ik omsloot direct zijn eikel en bracht zijn harde dick in m’n mond en draaide met m’n tong over zijn eikel. Ditzelfde deed hij bij mij. Ik voelde hem hard zuigen aan m’n eikel. Tussendoor deed hij een vinger in z’n mond en voelde ik een natte vinger over m’n sterretje glijden. Ik werd hier alsmaar geiler van en begon met een hoger tempo zijn piemel af te zuigen. Dit was voor hem een signaal om zijn vinger in mijn sterretje te laten gaan. Ik voelde zijn natte vinger ineens mijn gat in glijden. Wat een zalig gevoel was dat… Ik heb nog nooit zoiets lekkers in m’n ass gehad.

Ik voelde zijn vinger de binnenkant van m’n ass te verkennen. Jorne bracht steeds meer zijn heupen omhoog en omlaag, en stootte zo als het ware zijn dick in m’n mond. In hetzelfde tempo vingerde hij mij, en ondanks dat mijn mond gevuld was met zijn harde piemel, moest ik toch kreunen. Een tweede vinger kwam erbij, en rekte zo mijn gaatje op. Hij voerde het tempo op met het vingeren, ik was bloedje geil. Hitsig begon ik hem steeds harder te zuigen. Toen hij steeds diep erin ging, werd het Jorne teveel. Ik voelde zijn lul opzwellen, hij begon te schokken met zijn lichaam, en ik voelde warme zaad over m’n tong m’n keel in spuiten. Doordat Jorne kwam, deed hij z’n vingers zo diep in m’n ass, dat het mij ook teveel werd. M’n cum verliet mijn eikel en ik spoot zo zijn mond vol. Zeker wel een paar stralen moest ik doorslikken, en hij ook wel. Ik voelde zijn vingers uit m’n ass glijden en de slapper wordende piemels uit elkaars mond. Ik kwam naast hem liggen, hijgend lagen we zo naast elkaar. We zoenden elkaar weer. ‘Ik heb dit zo gemist Quint’, zei Jorne zachtjes. En ik beantwoordde hem met een zoen. ‘Kom, we moeten weer naar boven, anders zijn we te lang weg en dat valt op’, zei ik hem toe. We kleedde ons aan, zorgen dat de haartjes er nog fatsoenlijk bij zaten en liepen naar boven.

Bij het feest aangekomen hebben we nog gedanst en drankjes gedaan. Tegen 3’en was zo goed als iedereen weg. Ik en Levi hebben alles uit gedaan. ‘We ruimen het morgen wel op, ofja, vanmiddag’ zei Levi. En liepen het huis in. Ik deed de deur van m’n slaapkamer open en liep rechtstreeks naar het bed toe, plofte neer. Ik was gebroken, letterlijk en figuurlijk. En ik heb meer dan een fantastische dag gehad, Nederlands kampioen, een te gek feestje met geweldige mensen en met een leuke jongen. Ik voelde me gelukkig en blij. Was dit verliefdheid? Ben ik verliefd op Jorne? Ik heb die gevoelens nooit ervaren, maar ik weet wel: deze gevoelens zijn totaal nieuw voor me. Met kleding en al viel ik in slaap. Hoewel ik deze dag als een droom ervaarde, was ik nu echt op weg naar dromenland.

Hebben Quint en Jorne elkaar nu echt gevonden? Hebben mensen hun zoenend gezien op het terras en samen weg zien gaan? Dat lees je binnenkort in deel 7!

Wordt vervolgd…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Quint's Liefde - 7


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 2451x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2169x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5046x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 7746x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 7187x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4356x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Daniël En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1762x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.8
:: Daniël En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2870x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 4995x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 2991x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1908x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
:: Centerparcs - 10Door: Naaktposeren
Gelezen: 3642x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milking, Onderzoek, Orgasme
11-03
8.7
:: Zwart - 2Door: Kevin-K
Gelezen: 6747x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijp, Aftrek
11-03
8.8
:: De Vriend Van Mijn ZusDoor: Handballertje
Gelezen: 10733x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
08-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 51Door: Jaakske
Gelezen: 2082x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net