Opwindend.Net
Datum: 16-06-2018
Stemmen: 145x
Cijfer: 9.3
Gelezen: 5761x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Lars En Mark - 12 (Slot)
Door Jelmer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Lars En Mark - 11

© Jelmer/Kevin-K

Deel 11 is al weer even geleden geplaatst en dit deel, deel 12 dus is het slotverhaal van deze reeks over Lars en Mark. Kevin en ik hebben dit verhaal samen geschreven, ik de eerste helft en Kevin de tweede helft. Het was geweldig om deze reeks samen met hem te schrijven, ik heb er erg van genoten en hoop dat dit ooit een keer een vervolg zal hebben. Ik kan er ook bij zeggen dat ik er door deze verhalen een geweldige vriend bij heb gekregen. Iedereen bedankt voor het lezen en het waarderen van onze verhalen over Lars en Mark.

Groetjes, Jelmer ;)


Het is inmiddels bijna anderhalf jaar later. Lars is een jaar geleden afgestudeerd en heeft direct daarna een goede baan gevonden inclusief een dikke lease auto. Hij werkt nu als junior assistent in het managementteam bij een groot chemieconcern. Hij woont nog steeds bij ons in. Zijn vader is ongeveer een jaar geleden met de horizon vertrokken, Lars wil er verder niet over praten maar ik heb het vermoeden dat hij er meer van af weet. Ik vertrouw Lars, dus ik weet zeker dat hij me er van op de hoogte zal brengen. In goed overleg tussen mijn moeder, zijn moeder en ons mocht Lars bij ons blijven. Hooguit zou André er moeite mee kunnen hebben dat Lars bij ons inwoont, André is de nieuwe vriend van mijn moeder waarvan de bedoeling is dat hij binnenkort bij haar intrekt. Wel hebben we ons al vroeg in laten schrijven voor een woning bij meerdere woningbouwcorporaties, maar heeft dat tot nu toe nog geen resultaat opgeleverd, straks meer daar over.

Ik ben ondertussen derdejaars student rechten, maar ik heb nog heel wat jaartjes voor de boeg voor ik mijn doel heb bereikt en dat is uiteindelijk Mr. in de rechten. Nog steeds zit ik met Daniël op karate hoewel ik er niet alle avonden tijd voor heb. Lars en de studie gaan voor, haha! Ook het korfbal met Digna en het supporten van Lars als voetballer speelt nog steeds. Mijn vader is ook een fanatiek voetballiefhebber en een grote fan van Lars. Hij komt zelfs naar de wedstrijden om hem aan te moedigen. Ja, die twee kunnen het wel vinden met elkaar.

De zondagmiddagen bij Stijn in het zwembad hebben zich nog heel vaak herhaald en dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat Stijn en Dani voorzichtig een relatie zijn begonnen. Nou ja, begonnen. Het komt er gewoon van, van het één komt het ander zullen we maar zeggen. Ze wonen niet samen en ik krijg er niet de hoogte van of ze die ambitie ook hebben, dat is nog even afwachten dus.

Vandaag is het vrijdag 11 augustus 2017 de dag van mijn verjaardag, ik ben nu 20! Langzaam lig ik wakker te worden. De eerste zonnestralen priemen al tussen de gordijnen door. Lars hoor ik nog diep slapend rustig adem halen. Vannacht ben ik verhuisd van mijn naar zijn slaapkamer want mijn bed is zo leeg zonder hem en ik voel me dan zo alleen, haha! Toen ik voorzichtig naast hem ging liggen draaide hij zich kreunend om, nam me in zijn armen en gaf me een dikke knuffel. Wat een schat is die jongen toch, in zijn slaap houd ie zelfs nog van me, geweldig! We liggen met onze neuzen naar elkaar toe en ik zie dat hij ligt te dromen, zal het over ons gaan?

Geleidelijk aan dommel ik weer weg en beland ook in een droom. Het is alleen geen droom maar de werkelijkheid. We zijn druk bezig met onze vriendengroep om ons huis op te knappen. We zijn aan het schilderen, behangen, schoonmaken en nog veel meer. Achter het huis zijn ze ook bezig. Er wordt een grote serre aangebouwd die aansluit op een grote bijkeuken. Er komt een gezellige bar in de ene hoek en in de andere hoek een luxe jacuzzi. Er tussenin komt een riante zithoek en grote planten. Een zwembad zoals in de villa bij Stijn zit er niet in, maar hier zijn we uiteraard al vreselijk blij mee. Ja, we gaan samenwonen! Mijn vader heeft als investering buiten het dorp midden in de polder langs de provinciale weg een vrijstaand huis gekocht en wij gaan dat huis voor een redelijke prijs van hem huren.

Al drie maanden zijn we in al onze vrije tijd aan het klussen geweest om naar de datum van 11 augustus toe te werken. Op de dag van mijn verjaardag zullen we officieel in ons huisje gaan samenwonen… Mijn droom stopt plotseling als ik voel ik hoe ik zacht een lieve kus van mijn kereltje in mijn gezicht gedrukt krijg. Knipperend doe ik mijn ogen een stukje open. Ik hoor hem fluisteren, ‘gefeliciteerd met je verjaardag jochie, ik hou van je’. Dan krijg ik een vette knuffel van hem met zijn armen stevig om me heen, lekker strak tegen hem aan. Ik kus hem terug op zijn lippen, ‘ik hou ook van jou’. Vandaag is de grote dag aangebroken, de dag voor ons samen.

We haasten ons uit bed, samen naar de douche. Voor de laatste keer samen in dit huis nog een keer heerlijk van elkaar genieten. Onder het stromende water drukken we ons stevig tegen elkaar aan. We kussen vurig, we vrijen. Onze stijve pikken zitten strak tussen ons in geklemd. We wrijven ze langs en over elkaar heen. Onze volle ballen drukken strak tegen elkaar aan. We zijn niet minder dan gewoon goed geil en ik klim bijna over Lars heen, zo graag wil ik hem. Ik streel hem, wrijf over zijn rug, knuffel hem en we maken hevig neukende bewegingen tegen elkaar aan terwijl onze tongen wild met elkaar vechten. Even later voel ik mijn buikspieren samentrekken, ik kreun hijgend. Lars merkt aan me dat er een orgasme aan zit te komen. ‘Ga maar door, ga maar door’ fluistert hij. Ik kan er ook niet meer mee stoppen.

Hij pakt met zijn grote handen mijn kontje beet en helpt me zo om als een hondje met kantelende heupen wild tegen hem op te rijden. We kussen weer en al knedend in mijn billen begin ik tussen ons in met knikkende knieën hevig klaar te komen. Ik schok ik kreun, ik hijg en kerm het uit hoeveel ik van hem hou en spuit mijn stralen sperma overvloedig tussen ons in. Als ik uitgespoten ben hou ik trillend als een espenblad mijn hoofd achterover en voel een tedere stroom warme kussen in mijn hals. ‘Nu jij nog’ stamel ik hijgend met mijn ogen dicht.. ‘Zullen we dat voor vanavond bewaren?’ Fluistert Lars, ‘voor de eerste keer in ons eigen bed, in ons eigen huis?’ Ik duw me met mijn handen van zijn schouders af en kijk hem aan met een grote glimlach en een schittering in m’n ogen. ‘Ja, leuk, dat doen we! ‘De mooiste inwijding van ons leven in ons huis zoals het na vandaag verder gaat!’

We moeten wel opschieten. We gaan straks naar ons huis om met de jongens de laatste hand te leggen aan bepaalde dingen. Er moet nog een nieuwe meterkast geïnstalleerd worden, de jacuzzi moet nog op de waterleiding aangesloten worden en de nieuwe meubels worden vandaag gebracht. Dan is het helemaal klaar! Omdat ze vinden dat ik bij dit soort dingen alleen maar in de weg loop ga ik straks met Digna shoppen in de stad. We gaan eerst bij haar ouders langs, lekker een bakkie doen en ff bijkletsen, daarna heb ik nog wat nieuwe zomerkleding in de uitverkoop op m’n verlanglijstje staan en ik moet mijn cadeautje voor Lars nog ophalen bij de juwelier, dat is iets heel origineels wat bijna niemand heeft.

Na het ontbijt en de felicitaties van ma en André voor mijn verjaardag rijden we met Lars zijn dikke BMW naar ons huis. Ik moet onze slaapkamer vast in orde maken voor vanavond. Het bed opmaken, kasten inruimen en verder nog wat kleine dingetjes. Digna komt Daan hier heen brengen want hij klust ook mee en dan ga ik met Digna mee naar de stad. Ma en André komen er ook al aan, die komen schoonmaken. Soppen, stoffen stofzuigen en de ramen lappen. Iedereen die ons goed gezind is helpt vandaag mee aan de laatste loodjes, zelfs Lars zijn moeder en zusje zijn er ook.

Om 11 uur komt Digna er aan met Daan. Ze hebben een paar flessen Champagne bij zich om vandaag het huis in te drinken als we klaar zijn. Weer felicitaties en kussen voor mijn 20e verjaardag, het houd niet op! Mijn vader komt ook nog binnenwandelen met mijn halfbroertje Joeri. Ze hebben een grote taart meegenomen dus doen we met z’n allen eerst een bakkie leut met een stuk taart voor dat Digna en ik naar de stad vertrekken. Ik neem afscheid van de meeste aanwezigen en bedank ze voor alle hulp die ze ons gegeven hebben voor dat we weggaan want als ik weer terugkom dan zullen de meesten al weer vertrokken zijn. De housewarming party en mijn verjaardagsfeestje staan namelijk op een andere datum in de agenda.

Drie kwartier later parkeert Digna haar auto voor de deur van haar ouders en stappen we uit. Oh ja, shame on me! Ik heb in alle voorgaande delen van dit verhaal nooit verteld hoe Digna mijn grootste vriendin er uit ziet en wie ze is want ze bestaat echt, net als ik, dus bij deze; Digna lijkt op en gedraagt zich ongeveer net zoals Penny uit The Big Bang Theorie met Sheldon Cooper hahaha ,dan hebben jullie van haar ook een duidelijk beeld. Het is inmiddels wel zo laat dat haar ouders bijna aan de lunch toe zijn. Dus Digna maakt met haar moeder een stapel sandwiches en een pannetje soep. Ondertussen kletsen we honderduit, en ja dus hoofdzakelijk over Lars en mij. Digna’s moeder kent mij nog van vroeger toen we nog met elkaar in dezelfde straat woonden. Ze wil alles over ons weten en we vertellen haar alles wat we weten, meer kan je niet doen, toch?

Een uurtje later zijn we in het stadscentrum. Ik ga eerst op zoek naar een mooi strak pak wat me echt heel goed staat zodat niemand meer om me heen kan. Maar goed, smaken verschillen natuurlijk. In een klein boetiekje slagen we uiteindelijk. Het is een mooi strak rechtlijnig lichtblauw kostuum geworden, zacht glanzend met een spierwit shirt er onder van zacht gekamd katoen. Er onder een paar witte sneakers. Digna is helemaal in de wolken, ze kan niet stoppen met naar me te kijken. Jammer dat ik Lars niet ben lacht ze, ik zou niet van je af kunnen blijven, je ben om op te vreten! Ik reken af en dan doen we nog wat boodschapjes voor Digna. Als laatste moet ik nog langs de juwelier om mijn cadeautje voor Lars op te halen, en we moeten opschieten want het is bijna sluitingstijd.

Het cadeautje voor Lars is snel opgehaald na dat het eerst is bewonderd en de hemel is ingeprezen door Digna. Het is een modern vormgegeven medaillon van geborsteld zilver en geslepen randen aan een zilveren kettinkje. In één van de hoekjes zitten drie kleine glinsterende diamantjes. Als je het medaillon openschuift met je duim dan verschijnt er een 3D hologram van mijn portret, die is er met een laser in gebrand nadat ik eerst gescand ben met een 3D scanner. ‘Hoe krijg je het verzonnen’ zegt Digna, ‘maar wel heel erg mooi en een origineel cadeautje.

We zoeken de auto op en rijden terug naar huis. Ik laat me met mijn boodschappen in de van Naaldwijklaan bij ma thuis voor de deur afzetten. Ik wil me hier omkleden in mijn nieuwe pak. Als ik binnenkom is het huis verlaten. Ma en André zijn er niet. Vreemd, want ze zouden nu wel thuis moeten zijn, het is zowat etenstijd. Ik haal mijn schouders op en neem snel een koele verfrissende douche, scheer me netjes helemaal glad, daar waar het allemaal nodig is, en doe dan een lekker geurtje op van Axe, misschien bespringt iedereen me dan wel haha!

Ik doe snel m’n nieuwe pak aan en de witte schoenen. Het cadeautje voor Lars verdwijnt in m’n binnenzak. M’n oude kleren doe ik in de tas waar het kostuum in zat en zoek dan m’n fiets op in de garage. De fiets is voor zover ik weet het enige ding dat hier nog staat, dus die kan nu mooi mee naar mijn nieuwe adres. Onderweg koop ik nog een mooi boeket bloemen. Niet zomaar een boeketje, nee een echt mannenboeket met donkerrode, blauwe en oranje bloemen. Veel bladgroen er tussen en wit gipskruid. Geweldig wat ruikt dat lekker! Ik moet nog stevig doorfietsen omdat ik steeds meer haast krijg. Het is minstens tien minuten stevig doortrappen voor dat ik naast het huis het pad op fietst.

Iedereen die hier vanmorgen was om te helpen is weg. Er staan geen auto’s en fietsen meer, alles moet nu dus klaar en afgewerkt zijn, zelfs de meubels moeten geleverd zijn. Maar het vreemdste is dat Lars zijn auto er ook niet staat! Ik parkeer mijn fiets naast de zijingang, draai de deur van het slot en loop naar binnen. Achter me valt de deur in het slot. Het is hier stil en verlaten… Ik loop door de hele benedenverdieping. Ik ga in de serre kijken, Wauw wat is het daar mooi geworden. Ik bewonder de moderne ruime bar met een lekkere zithoek ertegenover en een fantastische jacuzzi. Ik zie dat hij vol water staat, dus hij is aangesloten.

Ik loop door de ruime keuken met een supermodern kookeiland naar de living. De flessen Champagne van Daan en Digna staan er nog onaangebroken. Ik passeer de trap naar boven waar ik luisterend even stil blijf staan. Ik roep; Hallo! Lars, ben je boven?! Het blijft muisstil… Ik loop door naar het leefgedeelte. Daar is alles ook netjes ingericht in moderne zachte aardekleuren en vooral minimalistisch, maar wel met enkele grote groene planten, geweldig om te zien. Ik sta midden in de living en laat teleurgesteld het boeket in mijn hand naar beneden hangen. Waar is iedereen gebleven, waar is Lars nou? Ik roep nog een keer hard om me heen. Hallo! Lars, waar ben je?!

Teleurgesteld plof ik op de bank neer met het boeket naast me. Ik denk aan m’n telefoon en steek m’n hand in de zak van m’n colbertje, maar nee, vergeten! Die ligt nog bij Digna in de auto. Wat nu?

Kevin;

Nadat Mark was vertrokken met Digna heb ik iedereen die bij ons aan het klussen was bij elkaar geroepen. Het was de hoogste tijd om mijn plannetje kenbaar te maken. We moesten zo snel mogelijk alles afronden voordat Mark terug zou zijn. Voor het begin van de avond had ik voor iedereen een uitgebreid diner gereserveerd in Brasserie Eetcafé Het Wapen. ‘Lieve vrienden en familie,’ begon ik. ‘Mark en ik zijn met elk van jullie zo ontzettend blij want zonder jullie allemaal hadden we dit nooit voor elkaar gekregen. Niet alleen dit huis, maar ook onze relatie! Van elk van jullie hebben wij volop steun gehad! Ik voel me er dan ook bijna schuldig over dat ik jullie aan het eind van de middag wegstuur haha! Maar wees niet getreurd, jullie gaan met zijn allen uit eten op mijn kosten.’ Er werd gelachen en Ellen, Mark zijn moeder geeft me een knipoog. Dan vervolg ik: ‘Zoals jullie weten is Mark vandaag jarig. Ik wil hem hier verrassen met een leuk cadeau! Wel verwacht ik dat jullie allemaal en tegelijk rond 21.00 hier terugkomen. Dan maken we het feestje af! Nou, genoeg geleuterd, aan de slag jullie!’ Eindig ik met een zeer grote glimlach op mijn gezicht.

Zo gezegd, zo gedaan. Blij, trots en diep en diep gelukkig ga ik aan de slag. Wat werkt iedereen toch hard voor ons. Bij sommigen zie ik zelfs af en toe wat zweetdruppeltjes op hun voorhoofd komen van het harde werken. Tegen de eind van de middag is alles klaar, ik kijk op mijn horloge en kijk verschrikt op. Mark kan nu echt elk moment komen! Digna die net is binnen komen wandelen staat me grijnzend aan te kijken en neemt het heft in eigen handen. ‘Kom op allemaal, we gaan!’

Vijf minuten later is iedereen vertrokken, snel loop ik door het huis, tijd om te genieten van het mooie huis heb ik nu even niet meer. Als ik een laatste ronde heb gedaan zoek ik de sleutels van mijn auto en rij naar het eind van de straat. Daar parkeer ik mijn auto en haal mijn cadeau uit de kofferbak. Het is misschien een oubollig cadeau maar er zit heel veel liefde in. Het is een foto album, en niet zo maar één. Het is een echte, met originele foto’s. Ellen heeft me er in het geheim mee geholpen. We hebben alle oude foto’s van Mark opgezocht en de mooiste uitgekozen. Van jong tot nu, tot naar het moment dat hij mij leerde kennen. Dan komen er bladzijdes vol foto’s met Mark en ik samen. Voornamelijk afkomstig van mijn telefoon. Op de laatste bladzijde heb ik mijn diepste gevoelens voor Mark geschreven, rechtstreeks vanuit mijn hart. Er staat niet alleen in hoeveel ik van hem hou maar ik bedank hem ook voor de steun die hij me heeft gegeven over mijn thuissituatie.

Terwijl ik op een drafje terug naar het huis ga besef ik me dat ik Mark nog moet vertellen wat ik weet over mijn vader, ik weet waarom hij verdwenen is. Ruim een jaar geleden ben ik op een middag dat niemand in mijn ouderlijk huis was naar huis gegaan, heb ik de laarzen van mijn vader aangetrokken en ben ik de struiken ingelopen. Ik moest weten wat daar begraven lag! Zorgvuldig zonder enige sporen achter te laten heb ik een kist opgegraven. Nadat ik hem open had gemaakt kon ik mijn ogen niet geloven. Bovenop de inhoud lag een soort logboek, ik bladerde er in en zag voornamelijk cijfers met hier en daar naar wat ik vermoedde code namen. Zoals “wolf”, “beer” en “kikker”. Onder het logboek lagen een paar paspoorten waaronder een Belgische. Mijn vader zijn foto stond erin maar wel met een andere naam en geboortedatum. Onder de paspoorten lag een plankje, deze tilde ik op en wat ik daar aantrof kon ik eigenlijk niet meer plaatsen.

Er lag geld, heel veel geld. Verpakt in luchtvrije plastic zakjes. Dikke stapels van 20, 50, en 100 euro biljetten. Ik rommelde er doorheen en kwam dieper in de kist. Ik pakte wat geld uit de kist en lag het naast me neer. Er kwam een grotere zak tevoorschijn met daarin wit spul. Ik ben niet gek en wist gelijk wat dit was… Drugs… Ik pakte mijn telefoon en maakte foto’s van de drugs, het geld, de paspoorten en van een paar bladzijden in het logboek. Daarna heb ik alles zorgvuldig terug gelegd. Heel even twijfelde ik om wat geld achterover te drukken maar na 2 seconden bedacht ik me niks te maken te willen hebben met drugsgeld. Nadat ik zeker was dat alles was zoals ik het had aangetroffen en ik geen sporen had achter gelaten ben ik weggegaan.

In de twee weken erna was ik stil, Mark werd gek van me, vermoedde iets maar ik hield mijn mond. Ik had een plan, hier mocht die klootzak niet mee wegkomen! Op de universiteit had ik een brief opgesteld en heb ik alle foto’s uitgeprint. Ik kocht een grote envelop en postzegels. Daarna heb ik hem in de stad op de post gedaan, rechtstreeks naar het AIVD. Dit alles heb ik in het volle geheim gedaan. Het was nu een kwestie van afwachten. Maar wat ik had verwacht gebeurde niet. Hoe het kan weet ik tot op de dag van vandaag niet maar waarschijnlijk door mijn vaders positie in de hogere top van de politie heeft hij waarschijnlijk de envelop in handen gekregen.

Een week nadat ik de brief op de post had gedaan belde mijn moeder me op. ‘Je vader is weg.’ Hoorde ik haar zeggen. Ze was in paniek, wist niet wat er aan de hand was. Ik ben naar haar toe gegaan. De politie is ook nog geweest maar ik hield mijn mond. In de weken erna veranderde mijn moeder van een onderdrukte vrouw naar een vrolijke, lieve en zorgende huismoeder. Waar mijn vader ook mag zijn, ik ben blij dat hij weg is en ik hoop ook dat hij nooit meer terug komt.

Terug bij het huis zie ik Mark nog net naar binnen glippen via de zijingang. Fuck, denk ik bij mezelf. Net te laat! Ik sluip met mijn cadeau in mijn handen naar de achterdeur en wacht af. Plots zie ik hem verschijnen in de serre en duik net op tijd weg. Gespannen blijf ik nog even liggen voor ik tevoorschijn kruip. Met een sleutel ontgrendel ik de schuifdeur van de serre en open hem heel zachtjes. Zonder geluid te maken sluip ik verder het huis in. Dan zie ik Mark op de bank zitten, ten minste, ik zie zijn achterhoofd. Hij heeft mij nog niet gezien. De deur naar de gang heeft Mark open laten staan, zoals gebruikelijk want hij doet eigenlijk nooit een deur achter zijn kont dicht. Zacht zet ik het cadeau voor Mark neer, en begin mezelf uit te kleden. Uiteraard probeer ik zo min mogelijk geluid te maken. Als ik poedelnaakt ben reik ik naar de tas, er zit nog iets leuks in. Ik heb een groot eikenblad uit een boom geplukt en er een touwtje aan gemaakt. Deze knoop ik om en bekijk mezelf even zacht grinnikend in de grote spiegel in de gang.

Ik pak het cadeau uit de tas en steek hem onder mijn arm. Ik trek de voordeur open en na drie seconden doe ik hem met een klap weer dicht. ‘Mark, ben je thuis?’ roep ik op een balorige toon. ‘Lars!’ hoor ik Mark enthousiast roepen. Ik maak aanstalten om naar hem toe te lopen maar Mark staat plots voor de haldeur. Mijn ogen worden groot en mijn mond valt open. ‘Mark’, stamel ik, ‘wat zie je er heerlijk uit. Staat je goed man!, vanmiddag met Digna gekocht?’ Mark begint te lachen en wijst naar het blad voor me kruis. Ik grijns terug en stap op hem af, ik buig voorover, kus hem op de mond en zeg: ‘Gefeliciteerd ventje, hier is mijn cadeau.’ Hij pakt het cadeau aan en scheurt haastig het papier eraf. Een verbaasde blik in zijn ogen als hij ziet dat het een foto album is. ‘Kom’ zeg ik, en ik sleur hem mee naar de bank.

Als we dicht tegen elkaar op de bank zitten slaat Mark het album op zijn schoot open. Een grote grijns verschijnt op zijn gezicht als we er doorheen bladeren. De grijns wordt zelfs nog groter als we bij de foto’s komen van ons samen. Aan het einde komt het stuk waar ik heb geschreven. ‘Lees het maar even rustig lieverd, ik pak wat te drinken voor ons.’ Mark zegt geen woord maar begint te lezen. In de keuken pak ik twee glazen en schenk cola voor ons in. Als ik terug naar Mark loop en de glazen op de tafel zet kijk ik Mark aan. Hij heeft het boek dichtgeslagen en kijkt me met waterige ogen aan. Hij staat op, kijkt me diep in de ogen en stamelt; ‘Lars, dit is een prachtig cadeau maar wat jij voor mij hebt geschreven is het mooiste en liefste wat ooit iemand voor me heeft geschreven.’

Ik pak hem vast, trek hem tegen me aan en knuffel hem hard, ik kus zijn nek terwijl ik zijn rug streel. Dan zoekt mijn mond zijn mond, onze lippen tegen elkaar, mijn tong likt zachtjes zijn lip, hij opent zijn mond en onze tongen vinden elkaar. Het is een heerlijke intense tongzoen. Ik begin hard te worden en weet dat ik snel voorvocht zal gaan lekken dus ik verbreek de zoen en stap achteruit. ‘Ik wil je nieuwe kleren niet voorzien van vlekken schat’ grijns ik naar hem en knik naar beneden. Mark volgt mijn blik en ziet mijn half stijve tegen het blad aanduwen. Hij grinnikt en zegt: ‘Tijd om even naar boven te gaan om de slaapkamer in te wijden?’ Een antwoord is niet nodig, ik pak hem bij een hand en sleep hem mee naar boven.

Nog geen minuut later heeft Mark al zijn kleren uit en kruipt op me in bed. Zijn warme gladde naakte lichaam op die van mij. Onze tongen in een vurige strijd verwikkeld. Mijn handen strelen over zijn rug, licht krassend met mijn nagels. Zacht gekreun tijdens het zoenen. Heel even stopt Mark en kijkt me diep in mijn ogen. Ik grijns naar hem en zeg zacht: ‘Het is jouw verjaardag poepie, jij mag bepalen wat we nu gaan doen.’ Er verschijnt een mysterieuze grijns op zijn gezicht als hij zegt: ‘Dan wil ik voor één keer de “top” zijn’ Ik glimlach, knik en zeg: ‘Ik kan niet wachten!’ Meteen krijg ik een kus op mijn lippen, en langzaam aan gaat Mark naar beneden, kust mijn lichaam overal waar hij maar bij kan. Met gesloten ogen lig ik te genieten tot er plots een tinteling door mijn lijf gaat. Mark heeft mijn harde eikel omsloten met zijn warme lippen en speelt met mijn ballen. Ik kreun en kronkel van genot. Dan voel ik een natte vinger van Mark naar mijn bilnaad gaan. Hij bereikt mijn sterretje en masseert hem zacht, plots volgt er wat meer druk, ik ontspan en voel zijn vinger bij mij naar binnen glijden. Een kreun ontsnapt uit mijn mond. Voor Mark een teken om verder te gaan. Terwijl hij me blijft pijpen voel ik een tweede vinger binnendringen.

Even later kan ik me niet meer bedwingen. Ik pak zijn hoofd beet tussen mijn handen en trek hem omhoog. Zijn vingers floepen mijn kont uit. Onze tongen vinden elkaar even en dan draai ik ons om. Ik positioneer me zelf boven zijn harde lul. Ik grijp hem achter me vast en dirigeer hem naar mijn kont. Mark houdt zijn adem in als ik langzaam zak. Met mijn ogen gesloten probeer ik me uit alle macht te ontspannen als ik iets zak en zijn eikel naar binnen voel gaan. Even houd ik stil en kijk Mark aan. Een gespannen blik op zijn gezicht. ‘Gaat het?’ Vraagt hij lief. Ik knik en blijf hem aankijken als ik iets verder zak. Ik voel me steeds verder gevuld worden. Het verbaasd me, voor ik het weet zit hij er helemaal in. Het ging makkelijker dan ik dacht. Langzaam begin ik op en neer te bewegen. Mark kreunt en beweegt zijn heupen. Langzaam aan voeren we het tempo op. We kreunen allebei. Dan houden we op, ik laat zijn lul uit me glippen en draai me om.

Liggend op mijn rug trek ik mijn knieën op en houd ze vast in mijn knieholtes. Binnen twee tellen heeft Mark zich tussen mijn benen gepositioneerd en zet zijn harde eikel opnieuw tegen mijn ster aan. Hij drukt hem naar binnen en kreunt opnieuw. We kijken elkaar diep in de ogen als hij me begint te neuken. Al snel kreunt hij erop los terwijl hij het tempo opvoert. Zweetdruppels verschijnen op zijn voorhoofd. De lange halen waarmee hij me neukt worden steeds ongecontroleerder, ik zie de spieren in zijn mooie jongenslichaam aanspannen.
Ik weet dat er een explosie zit aan te komen. Na nog drie harde halen schreeuwt Mark het uit en komt diep in mijn kont klaar. Nog even neukt hij door tot de laatste druppel uit zijn lul is. Dan glijdt hij weer uit me en laat zich op zijn buik naast me op bed vallen. Hij hijgt na en wil tot rust komen.

Ik gun hem geen rust, ik draai me op hem met mijn harde paal in zijn bilnaad gedrukt, heel even neuk ik hem droog, totdat zijn hele bilnaad nat en glibberig is van mijn voorvocht. Ik ga op mijn knieën zitten, pak Mark beet bij zijn heupen en trek hem omhoog. Mark gaat gewillig op zijn knieën zitten en ik zet mijn eikel tegen zijn ster aan. Zonder genade schuif ik mijn harde lul in één keer bij hem naar binnen. Terwijl ik hem vast houd bij zijn heupen begin ik hem als een wilde met lange halen te neuken. Ik kreun het uit en ben beregeil. Ik ga Mark zijn hele kont volspuiten!!! Mijn volle ballen kletsen tegen zijn kontje aan. Dit ontzettende hoge tempo is zwaar, vermoeiend maar o zo geil. Ik hou het vol en na een minuut of vijf voel ik mijn zaad opborrelen. Nog een paar laatste extra diepe halen en harde stoten. Dan voel ik de explosie. Straal na straal sperma spuit ik diep in zijn warme jongenskontje.

Uitgeput laat ik me uit hem glijden en val naast hem neer. Ik kijk op de wekkerradio. 20.00, nog een uur voordat de visite komt. Even hijgen we samen uit en laten elkaar even met rust. Dan sta ik op en loop naar de riante badkamer van onze slaapkamer en ga ik douchen. Even later voegt Mark zich bij me. Woorden zijn niet nodig, we raken verstrengeld in elkaar. Onze natte naakte lichamen tegen elkaar, onze tongen draaien om elkaar heen. Een innige en romantische zoen met gevoel. Dit is pas echte erotiek…

Dan maak ik me los. ‘Douche jij nog maar even door’ zeg ik met een grijns. Vragend kijkt Mark me aan. Op geheimzinnige toon zeg ik terwijl ik me afdroog: ‘Blijf boven, kleed je aan, het liefst in dat mooie pak van je. Je mag naar beneden komen als ik je roep. Je verjaardag is nog niet voorbij.’ Zonder verder op antwoord te wachten loop ik terug de slaapkamer in, trek de kleren aan die ik al had klaargelegd. Een stoere jeans met een sportief, mooi om mijn torso passende polo. Nadat ook mijn haar in model zit loop ik naar beneden. Even voel ik aan mijn kontzak, ja, hij zit er nog veilig in. Beneden zet ik snel van alles klaar voor de visite. Ik kijk op mijn horloge, 5 voor 9. Ik loop naar de voordeur en doe hem open. Wat een toeval, ik zie een paar auto’s parkeren en die herken ik direct.

Vijf minuten later heb ik iedereen zachtjes naar binnen geloodst en staan we er klaar voor. Weer gaat mijn hand naar mijn rechter kontzak. Ja, nog steeds veilig. Ik loop naar de hal en roep naar boven: ‘Mark!, wil je naar beneden komen?!’ Snel haast ik me terug naar de rest. Even later horen we Mark de trap aflopen.
Zodra hij de deur open doet staan we daar met zijn allen. Hij schrikt er zelfs van! ‘SURPRISE!!!’ roepen we met zijn allen. Een grote glimlach verschijnt op Mark zijn gezicht. In mijn ooghoek zie ik Digna al aanstalten maken om hem nogmaals te gaan feliciteren dus snel houd ik mijn hand omhoog. ‘Mag ik even jullie aandacht’ zeg ik lachend. Plots slaan de zenuwen toe. Weer voel ik snel aan mijn kontzak. Dan stap ik naar voren.

‘Lieve Mark, ongeveer 2 jaar geleden zag ik je voor het eerst en stiekem was ik vanaf dat moment al verliefd op je, niet lang daarna hebben we elkaar beter leren kennen en de verliefdheid werd er niet minder om. Na, laat ik maar zeggen “wat gedoe”, ben ik bij jou in huis opgenomen waarvoor ik jullie nog steeds erg dankbaar ben. Hoewel de verliefdheid nog steeds door mijn lichaam heen giert ben ik ook zielsveel van je gaan houden. Nu, vandaag, op jou verjaardag hebben we de volgende stap gezet. We gaan samenwonen in ons eigen huis! Ik wil benadrukken dat ik je nooit meer kwijt wil en eigenlijk wil ik jou voorgoed aan mij verbinden. Daarom wil ik je iets vragen….’ Ik zak door mijn knie, vis de ring uit mijn kontzak, kijk Mark aan en vraag: ‘Mark, lieve schat van me, wil je alsjeblieft met me trouwen?’ Mark staat me hoogst verbaasd aan te kijken en ik zie zijn grote blauwe ogen nat worden, maar dan gaat zijn mond open en met overslaande stem zegt hij ; ‘Ja Lars, ik wil!’

EINDE.

Beste, trouwe lezers, ik wil jullie allemaal bedanken voor het lezen van de verhalen van ons. Jelmer, ik wil jou speciaal bedanken. Het was supertof om samen met jou deze reeks opgezet te hebben. Ik heb aan jou een toffe vriend gekregen. Wie weet, zullen we in de toekomst een nieuw verhaal beginnen.

Groeten, Kevin


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 1301x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: Daniël En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1930x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3634x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1180x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3886x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2314x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5449x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8518x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8749x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4908x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Daniël En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2000x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Daniël En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3053x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5161x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3124x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1977x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net