Opwindend.Net
Datum: 17-06-2018
Stemmen: 38x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 3848x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Nieuw In De Sportschool - 11
Door Adidasboy - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Nieuw In De Sportschool - 10

We voelen ons vereerd dat ons verhaal in deze serie het hoogste cijfer heeft gekregen. Veel stille genieters dus en zodoende overlegden we of we nog zouden wachten met het delen van onze nieuwste ervaring: onze eerste trio met meer dan alleen strelen over groeiende bobbels in onze glanzende sportbroekjes. Nu Jerry weer thuis is gaat het met ons beiden weer lekker en vrijen we eigenlijk weer als vanouds.

Toch hadden we het erover hoe we Danny het beste in onze vriendschap betrekken. Hij is geen knaapje meer en hij heeft zich lekker in mij laten voelen. Omdat Jerry hem heeft ontmoet in de sportschool en zij allebei in de kleedkamer hebben gestreeld hebben zowel Jerry als Danny iets met elkaar en ik vind het niet erg als zij beiden lekker aan het stoeien en het vrijen zijn bij ons thuis. Daar is hier ruimte en tijd voor. Maar ook Jerry denkt na over een trio en hoe je dat goed met elkaar afspreekt. De tijd zal het leren dachten we nog en het kwam opeens op ons pad zonder dat we dat van plan waren.

Omdat er ook boodschappen moeten worden gedaan gaat Jerry naar het winkelcentrum en hij is net de deur uit als Danny aanbelt. Ik laat hem binnen en op de bank vertelt hij zijn wens. Hij wil mijn stijve nog eens lekker in zijn kontje voelen, maar dan zonder extra glijmiddel naast wat er al op de door ons gebruikte condooms zit. Ik kan mij daar wel in vinden en ik vraag hem wanneer hij dat dan wil. Nu gelijk eigenlijk wel hoor ik hem zeggen en daarom verplaatsen we ons naar bed. Zijn trainingsbroek strip ik van zijn benen en zijn blauwe Hummel komt tevoorschijn. Met mijn hand streel ik over zijn broekje en voel al wat opwinding. Hij buigt zich voorover naar me als ik op de rand van het bed zit en voel in de gladde glanzende stof van zijn Hummel zijn strakke kontje.

Mijn trainingsbroek gaat ook uit en ik lig op mijn rug in Jerry's witte Adidas waarin mijn opwinding zich al strakker begint af te tekenen. Danny komt lekker op me liggen en laat zijn Hummel over mijn bobbel glijden, Zachtjes druk ik hem tegen me aan en begin door zijn bilnaad te strelen, Zijn sterretje krijgt meer aandacht en even later glijd mijn hand onder het broekje door en voel geen tanga zitten. Direct voel ik zijn bilnaad en glij verder om zijn sterretje verder te verwennen. Wat een heerlijk potente kerel is dit geworden en ik krijg er meer zin in om aan zijn verzoek te voldoen.

Danny glijd van me af en we liggen nu naast elkaar en geven elkaar een heerlijk lange tongzoen. Danny plant zijn elleboog steunend onder zijn hoofd en met zijn vrije hand streelt hij zachtjes heen en weer over mijn pompende erectie. In Jerry's broekje tekent dit zich ook steeds duidelijker af en ik voel mijn ballen heen en weer gaan. Dit heerlijk jeukende gevoel in ons voorspel voelt lekker intiem en nu zijn hand in mijn broekje glijd stijgt de opwinding des te meer. Danny's stevige eikel en de rest van zijn erectie laat zich ook duidelijker zien in zijn strakkere Hummel. Ik laat mijn hand weer over zijn billen glijden en laat hem merken dat ik zover ben: met duim en wijsvinger trek ik zijn broekje een stukje naar beneden en dan is het hem duidelijk. Hij komt overeind en trekt zijn broekje uit voordat zijn voorvocht kans krijgt nattigheid te veroorzaken. Ook ik ontdoe me van Jerry's broekje en bereid me voor.

Danny zit op de rand van het bed als ik demonstratief voor zijn ogen mijn erectie aankleed in een supersterk ultradun jasje dat standaard is voorzien van extra glijmiddel. Meer niet. Hij wil op z'n hondjes genomen worden en zodoende krijg ik vrij zicht op zijn strakke billen met het mooiste sterretje van de stad, Langzaam laat ik mijn erectie door zijn bilnaad glijden en hij moet wel mijn strakke zak voelen. Ik buig me voorover om zijn erectie te voelen en ook bij hem voel ik de stevigheid van zijn ballen in een strakkere zak. Hij is er klaar voor!

Ik zet mijn eikel tegen zijn sterretje aan en wacht op het moment dat hij zich ontspant. Bij Jerry voel ik dat al duidelijk, maar bij Danny is dat anders. Voor hem is het toch weer nieuw. Voor mij ook, in die zin dat er geen flacon met extra glijmiddel is en ik zijn kontje ook niet van tevoren heb geprepareerd. Maar het moment van ontspannen is daar. Zijn sluitspieren maken ruimte en langzaam glij ik centimeter voor centimeter verder. Hij zucht lekker diep als hij mijn erectie in zich voelt glijden zonder extra hulpmiddelen en dat voelt toch echter. Voor mij is het ook weer opwindend om mijn erectie in dat strakke kontje te laten glijden. Als ik er helemaal tot mijn ballen er in zit geniet ik even van zijn jonge opgerekte strakheid. Dit voelt zo puur intiem dat er geen woorden voor zijn. Langzaam begin ik heen en weer te pompen en voer het tempo beetje bij beetje op.

Danny kreunt zachtjes en hij geniet met volle teugen. Met het opvoeren van mijn tempo gaat mijn penetratie steeds dieper zijn strakheid in. Het gaat lekker en ik stoot nu ook steviger door. Het gaat uitstekend en in het vervolg zal dus geen extra glijmiddel meer nodig zijn. Het voelt voor ons allebei prettig zoals het gaat. Terwijl we zo bezig zijn staat Jerry opeens binnen. Hij wordt door Danny begroet met een kreunende opwinding en Jerry ziet Danny;s erectie in volle glorie met mijn doorstoten lekker heen en weer gaan. Snel is zijn trainingsbroek uitgetrokken en ontdoet hij zich van zijn rode Puma. Ik vertraag mijn tempo om afte wachten wat er gebeuren gaat.

Jerry vraagt of we plek voor hem erbij kunnen maken zodat hij zich in ons spel kan voegen. Daar gaan we graag op in en al spoedig neemt Jerry Danny's klokkenspel in zijn hand. "Keiharde erectie en een zak die net niet scheurt van stevig opgezwollen ballen". De conclusie van Jerry laat geen ruimte voor twijfel bestaan. Hij begint zachtjes te likken over zijn klokkenspel en ik hoor zijn sabbelende lippen over Ganny's eikel gaan. Danny krijgt zodoende een pijpbeurt en ik stoot weer lekker langzaam op en neer waarbij ik mijn tempo weer opvoer. Jerry vangt onze bewegingen op en ik voel bij mij ook de opwinding toenemen, Mijn ballen beginnen steeds heftiger te jeuken. Omdat Jerry op zijn rug ligt een beetje schuin onder Danny vandaan zie ik zijn erectie ook steviger worden en zijn eikel kleurt ook al donkerder. Die boort zich vanzelf verder door de voorhuid naar buiten. Danny's adem wordt zwaarder en hij kreunt heerlijk van alle aandacht die hij maximaal krijgt van ons. Zodoende hebben we echt een trio zonder dat dat de bedoeling was. Het genieten is er niet minder om. Jerry gromt van genot als hij de stevige mannelijkheid van Danny bewerkt en ik zie al een druppel voorvocht druipend glinsteren uit zijn eikel. Zijn ballen gaan lekker op en neer. Plotseling voel ik dat hij ook nog eens mijn ballen zachtjes streelt als ze langs zijn vingertoppen komen bij mijn heen en weer gaan in Danny's kontje.

Lang zal ik het niet meer houden. Danny's strakheid geeft me nog steeds een heerlijk intiem gevoel en met intens genot stoot ik stevig en dieper door. Excuus hoef ik niet te maken als ik mijn steviger gekreun laat horen. Het is een heerlijk ontspannen ontlading waarmee mijn orgasme zich diep in Danny's strakheid voltrekt. Met zijn aangespannen sluitspieren omklemt Danny mijn erectie met maximale druk en zo voelen we allebei de spuitende stralen sperma door mijn erectie schieten. Terwijl het condoom wordt volgepompt geeft ook Danny zich gewonnen. Volle stralen jongenszaad spuiten met kracht Jerry's keelgat in. Hij slikt alles door en sabbelt wat na op zijn eikel. Zijn orgasme zit er ook aan te komen en Danny kan er met zijn handen bij.

Terwijl ik mijn erectie langzaam uit Danny's strakheid laat glijden komt Jerry klaar door Danny's aftrekken. Het is alleen zijn sperma dat over de lakens spuit, maar dat geeft niet. We hebben nog schone in de kast liggen.

We komen weer tot relaxen en ik ontdoe mij van het condoom dat zijn nut weer ultradun en supersterk bewezen heeft. We gaan douchen en Danny gaat weer naar huis. Jerry en ik zijn tevreden over onze eerste trio. We voorzien het bed van schone lakens en dan ziet het eruit alsof er niets is gebeurd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Nieuw In De Sportschool - 12


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Beginnend Onderdanige - 1Door: Rifkapup
Gelezen: 12x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Onderdanig, Vernedering, Bdsm, Online, Extreem, Opdrachtjes
21-03
n.v.t.
:: Mijn Ervaring Met Mannen - 3Door: Gerard
Gelezen: 14x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Rukken, Neuken
21-03
9.9
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 2997x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2291x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 4236x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1314x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 4136x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2365x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5584x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8750x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 9093x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 5332x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2055x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3100x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5239x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net