Opwindend.Net
Datum: 18-06-2018
Stemmen: 82x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 9866x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Verassings Orgy
Door Speedo Lover - Zoek naar meer...

Ik heb 2 hele goede vrienden. Allebei gay. Ik ben Jasper en mijn vrienden zijn Dylan en Sebas. Aan het einde van de zomer kwam mijn verjaardag eraan en ze hadden al iets moois voor mij gekocht zeiden ze. Dus op de dag zelf kwamen mijn vrienden bij mijn appartement aan en namen mij mee naar beneden en gaven mij een blinddoek om. Ik mocht niet weten waar we heen gaan. Ik deed de blinddoek om en werd de auto in gezet. Na een kwartier rijden ongeveer kwamen we aan ergens waar ik naar binnen werd geloodst. Het rook er erg muf en naar plastic.

Ik mocht echt alles laten gebeuren en mocht onder geen enkele omstandigheid mijn blinddoek afdoen. Om mij te laten gehoren werden mijn handen geboeid. Mijn t-shirt werd uitgetrokken en daarna mijn broek, sokken en onderbroek. Ik lag naakt in een ruimte met mijn handen vastgebonden. Ik had een vermoeden wat er ging gebeuren en kan niet wachten! Het duurde niet lang of er werd een vinger diep achterin mijn kont geduwd en ik ga een harde kreun van geilheid. Die vinger ging in en uit mijn kont. toe een 2e en 3e vinger. Daarna voelde ik een hele koude vloeistof over mijn kont. Een dik object werd tegen mijn kont aangeduwd en ik liet die toe. Het gleed langzaam naar binnen en voelde mijn kontje oprekken. Het werd er weer uitgehaald en ik voelde een warm stuk vlees tegen mijn gaatje prikken en liet die erin glijden gevolgd door warme heupen tegen mijn kont. Ik liet hem toe en genoot van elke stoot door lekker te kreunen. Hij had er heel veel zin in want hij ging maar door. Het duurde wel een half uur voor mijn gevoel maar ik vond het heerlijk! ik hoorde een man harder en harder kreunen en de pik werd uit mijn kont getrokken en ik werd ruw omver gegooid. Een stevige hand pakte mijn kin vast en mijn mond werd open getrokken. Warme stralen sperma schoten mijn mond in. Ik vond het zo geil dat ik niks doorslikte. Ik wilde alles proeven en blijven proeven. Voor ik het wist werd ik weer omgedraaid en de volgende pik ramde mij diep in mijn kont. Die had een beetje dezelfde dikte dus dat was heerlijk. Hij hield het ook lekker lang vol en ook hij kwam heerlijk diep achterin mijn keel klaar. Hij spoot ook een deel lekker over mijn gezicht en dat droop lekker langs mijn wang.

De volgende duwde zijn pik tegen mijn kont. Maar hij was veel groter dan de andere 2. Hij duwde met geweld zijn pik naar binnen waar ik niet klaar voor was. Ik schreeuwde het uit van de pijn. Zijn hand werd voor mijn mond gedaan en ik kon niet meer schreeuwen. Hij duwde zijn pik diep achterin mij en ik probeerde te schreeuwen. Na een paar diepe stoten begon het al te wennen en ik liet hem toe. Zijn hand verschoof van mijn mond naar mijn heupen en hij nam mij stevig vast en neukte mijn hard en diep. Elke stoot was pijnlijk en geil. Ik liet alles los en genoot van elke stoot. Er kwam geen eind aan leek het wel. Maar gelukkig kwam ook hij klaar en spoot ook mijn mond en gezicht helemaal onder. Maar hij bleef doorgaan. Er kwam zoveel sperma uit dat ik bijna stikte en toch moest slikken. Ik voelde zijn warme zaad naar binnen glijden en dat maakte mij nog geiler.

Ik draaide mij weer om en hoopte dat er nog iemand was die mij heerlijk wilde nemen. Maar er kwam niemand. Ik baalde wel want ik wilde doorgaan! Maar na een lange tijd nog niks. Ik vroeg of er iemand was en of ze mij alsjeblieft wilde neuken. Voordat ik het uitgesproken had voelde ik alweer een pik tegen mijn kont aan die meteen naar binnen gleed. Hij had een hele lange lul dus die voelde ik nog dieper in mij. Ik liet alles toe en genoot van hem. Hij begon ook harder te kreunen en hij stopte plots. Ik voelde zijn warme stralen bij mij nar binnen stromen. Ik wilde meer! en ik kreeg mijn wens meteen. De pik was nog niet uit mijn kont of de volgende stak zijn lul er weer in. En ook hij kwam binnen no time klaar en trok zijn lul uit mijn kont en spoot mijn kontje helemaal onder. Hij duwde zijn sperma bij mij naar binnen en ik moest de rest van zijn hand aflikken. Ik trok het niet langer meer en wilde zelf ook klaarkomen. En ik kreeg mijn wens. Ik moest opstaan en voorover bukken. Weer ging er een lekkere lul in mijn kont en ik voelde 2 lippen om mijn mond glijden. Dit voelde zo geil dat ik na 2x zuigen kreunend in een mond klaarkwam. De man achter mij ging nog door. Wat een raar gevoel, je bent al klaargekomen maar hij neukt door. Dat voelde geil. Ik werd omhoog geduwd en voelde 2 lippen op mijn mond en een tong naar binnen glijden. Ik zoende hem hevig en proefde weer zaad. Mijn eigen zaad! Hij had alles in zijn mond gestopt en tongde mij daarmee. Dat voelde zo geil dat mijn pik weer hard werd. De pik in mijn kont werd er plots uit gehaald en ik werd op de grond gegooid. Ik wist wat er aan kwam en deed mijn mond open. En voor ik het wist zat mijn mond helemaal vol met sperma. Ik genoot van alle smaken en het gevoel.

Toen was het tijd om mijn blinddoek af te doen. Ik keek omhoog en zag een donkere ruimte met mijn 2 vrienden naakt voor mij. Ik zat in een darkroom en mijn 2 beste vrienden hadden mij net heerlijk geneukt en waren in mijn mond klaargekomen! Ik keek ze geil aan en ze zeiden, gefeliciteerd! Dit was het beste cadeau wat iemand mij ooit kon geven!

Ik kleedde mij aan zonder alles van mij af te vegen. We liepen de darkroom uit van de sexshop en ik bedankte de man achter de balie die mij lachend aankeek. Jij hebt een leuke tijd gehad zie ik! Ik keek in een spiegel en mijn hele gezicht zat nog onder de zaad. Ik lachte terug en we gingen weer naar mijn huis waar ik die avond nog een keer goed werd doorgeneukt. En sindsdien hebben wij veel vaker sex met elkaar...

Zoek naar meer verhalen van Speedo Lover...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 2443x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2168x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5044x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 7744x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 7186x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4356x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1762x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.8
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2870x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 4995x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 2990x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1908x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
:: Centerparcs - 10Door: Naaktposeren
Gelezen: 3642x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milking, Onderzoek, Orgasme
11-03
8.7
:: Zwart - 2Door: Kevin-K
Gelezen: 6746x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijp, Aftrek
11-03
8.8
:: De Vriend Van Mijn ZusDoor: Handballertje
Gelezen: 10732x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
08-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 51Door: Jaakske
Gelezen: 2082x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net