Opwindend.Net
Datum: 21-06-2018
Stemmen: 123x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 10669x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Vriendenweekend
Door Guus1 - Zoek naar meer...

Met zes vrienden gingen we een lang weekend weg. Je kent het wel. In een huisje in de middle of nowhere, met bier en eten. We spraken elkaar niet vaak, dus hadden veel bij te praten. Niemand wist dat ik eigenlijk op mannen viel. Ik heb af en toe een vriendin gehad, wat altijd goed beviel. Maar sinds een tijdje ging ik af en toe helemaal los met een man. Wat mij nog beter bevalt. Ik was alleen nog niet klaar om het te vertellen aan anderen.

Ik ben 24, slank, donker krullend haar en een baardje. Mijn vijf vrienden zijn rond dezelfde leeftijd, sommigen hebben een vriendin, allemaal zijn ze hetro. Op enig moment, na bier en bij het kampvuur spelen we het spel 'Never have I ever'. Altijd leuk om op die manier je vrienden beter te leren kennen. De vragen zijn hilarisch en de antwoorden en bijbehorende verhalen nog beter. Het is de beurt aan Sebas, donker haar, sportief type, ieder weekend een andere meisje. Hij zegt: 'ik heb nog nooit een man gepijpt.' De bedoeling van het spel is dat als je dit wel eens hebt gedaan, je een slok neemt van je drinken. Neemt er niemand een slok, dan moet de vragensteller een slok nemen. Niemand neemt een slok, ik twijfel. Uiteindelijk neem ik toch de slok. Ik heb immers wel vaker een man gepijpt.

Iedereen is verbaasd en roept vooral heel hard dat ik het verhaal moet vertellen. Ongeremd door de alcohol vertel ik dat ik wel eens seksdates met mannen regel. Dat ik het lekker vind om een man te pijpen, het zaad te slikken en anaal geneukt te worden. Ik kom dus uit de kast bij mijn vrienden, eerst zijn ze stil en geloven ze het niet. Het doet ze wel wat, ze zeggen ook dat ik gewoon hun vriend blijf. De spanning zit er wel goed op. Sommigen zijn wat nieuwsgieriger, over hoe ik er bij gekomen ben, wat ik dan van mijn ex-vriendinnetjes vond en of ik dan ook een vriend ga krijgen. Op enig moment gaat het spel weer door en iedereen drinkt door. Totdat Matthijs, blonde gast, grote prater, harde werker, maar weinig succes in de liefde, uit het niks vraagt: 'Guus, ben je dan een top of een bottom?' 'Nou meer een bottom' antwoord ik. 'En hoe ervaren ben je inmiddels?' Vraagt hij vervolgens. 'Nou, ik heb seks gehad met vier verschillende mannen. Met sommigen meerdere keren. Weet niet of dat ervaren is.' 'Zou je meer ervaring willen krijgen...?' Hij en de rest vallen stil. Het kampvuur is warm. 'Wat bedoelt hij?' Denk ik.

'... we zijn hier met vijf anderen en ik heb wel zin in een pijpbeurt.' Zegt hij, als blijkt dat ik stil blijf. Een enkeling reageert verontwaardigd. 'Hallo! Ik heb een vriendin, die kan dat ook.' Zegt Tom. Tom donkerblond en de grapjas van het stel. Jurgen, alweer even vrijgezel, lange man en zwart haar, reageert: 'maar die is er niet, vriend. Ik wil ook wel weer eens gepijpt worden.'

Inmiddels kijkt iedereen mij aan. Wat onzeker. Eric, donker haar, gespierd en fors gebouwd, schoenenmaat 48, staat op en begint al lopend aan zijn riem te sjorren. 'Nou, vriend, wat treuzel je. Dit formaat heb je zeker weten niet gehad. Wedden dat je dit wil.' Zegt ie grijnsend. Hij voegt er nog aan toe dat 'ie het een goed idee vindt van Matthijs. 'We maken van jou ons sletje dit weekend, Guus'. Bij mij aangekomen is zijn broek op zijn enkels gezakt en zie ik een bobbel in zijn boxer. Hij pakt zijn slappe lul vast en knijpt er in vlak voor mijn gezicht. Dan pakt 'ie mijn hoofd en duwt hem tegen zijn boxer. 'Pijpen zul je!' Roept 'ie. Anderen beginnen te klappen op het moment dat ik mijn handen om zijn lichaam leg. Ik streel zijn kont en blaas met mijn mond door zijn boxer op zijn lul. Ik voel dat het ding groeit. Onmogelijk dat het in zijn boxer past, denk ik nog. Met mijn handen streel ik over zijn lichaam en trek ik sensueel zijn boxer uit. Ik hoor iedereen joelen. Op het punt dat zijn lul uit zijn boxer springt slaakt Eric opgelucht een kreet. Zijn lul is halfslap en klapt in mn gezicht. Hij pakt hem vast en swaffelt er mee tegen mijn wangen. Totdat ik het overneem. Zijn lul groeit meer en meer, maar is nog niet op volle sterkte. Zo'n monster heb ik nooit eerder gezien. Ik doe mijn mond open en met mijn handen begeleid ik het gevaarte mijn mond in. Ver kom ik niet. 'Is dat alles slet?!' Ik zuig en sabbel op de lul van een van mijn beste vrienden. Mijn andere vrienden kijken er naar en in paar minuten ben ik veranderd in vriend naar slet. Een bepaald soort onderdanigheid en geilheid treft mij. Ik begin driftig te pijpen en neem zijn lul steeds dieper. Eric begint te kreunen en de rest joelt en klapt. 'Een vrouw kan dit niet hoor, Tom!' roept Eric, 'dit is zo goed.' Aangemoedigd door deze woorden ga ik nog dieper en harder. Eric neukt ondertussen mijn keel mee. Zijn zak klapt lichtelijk tegen mijn kin. Ze zijn groot, licht behaard en zwaar. Bloedgeil word ik ervan. Het kreunen wordt heftiger en na een tijdje, niet eens heel lang, begint hij harder te kreunen. Hij begint te schokken en roept: 'oh god, Guus, vriend, slet, ik kom klaar!' Zeven dikke stralen schieten mijn keel in. Pas als hij zijn lul bij de laatste schokjes langzaam terugtrekt proef ik zijn zaad.

'Oh, je hoeft het niet meer te leren. Allejezus. Maar vrienden laat we hier van genieten' zegt hij als hij zijn broek ophijst, zich omdraait naar de groep en een biertje aangerijkt krijgt. Matthijs zegt: 'kom dan maar eens hier op je knieŽn zitten.' Ik loop om het kampvuur heen naar Matthijs toe en terwijl hij blijft zitten op zijn stoel en zijn benen wat spreidt, zak ik op mijn knieŽn. Mijn handen gaan naar zijn riem en ik open zijn broek. In zijn boxer staat een lichtelijke bult. Ik wrijf erover en trek zijn boxer uit. Een getrimde lul schiet naar buiten. Een gemiddeld formaat, beetje dikkig. Ik pak zijn luk vast en begin er aan te trekken. Matthijs kreunt. Ik neem zijn ballen in mijn mond terwijl ik blijf trekken. Hij kreunt harder, ik ga zo even door en ga vervolgens met mijn tong over zijn schacht en neem zo heel zijn lul in mijn mond. Tot in mijn keel. Zo pijp ik weer een andere vriend. Matthijs kreunt luid. Achter mij hoor ik gestommel. Ik weet niet wie, maar er staat iemand naast mij. Ik zie een broek op de enkels liggen. Ik kijk met mijn pijpgeile ogen naar boven en zie dat Sebas zich zelf aan het aftrekken is. Terwijl ik Matthijs blijf doorpijpen gaat mijn hand omhoog en pak de lul van Sebas vast. Ik probeer tegelijkertijd te pijpen en te trekken, maar multitasken is niet mijn ding. Ik focus mij weer op het pijpen van Matthijs en na een korte tijd voel ik dat hij klaar gaat komen. 'Oh fack, Guus, dit is goed. Ik ga je slettenbek volspuiten.' Schreeuwt hij aangemoedigd door Eric en Sebas. Het schokken begint en Matthijs spuit zijn zak leeg. Ik slik bijna alles door, een druppel loopt langs mijn kin naar beneden. Terwijl Matthijs uitzucht kruip ik naar Sebas toe. Hij is nog altijd aan zijn pik aan het trekken. Ik zeg geil: 'zal ik je eens helpen maat.' 'Ja man, ik wil je gezicht overspuiten.' Ik begin ook deze vriend te pijpen. Een lekkere lul, niet te groot, maar wel van formaat. Keurig geschoren. Ik snap wel dat hij iedere week een andere chick regelt, denk ik nog.

Volgens mij is iedereen wel tevreden met hoe het gaat. De meest sceptische aan het begin, Tom, is naast Sebas gaan staan. Terwijl ik Sebas pijp merk ik dat de broek van Tom ook uit is gegaan en even later voel ik ook zijn lul tegen mijn wang drukken. Ik stop met het pijpen van Sebas en begin aan de lul van Tom. Sebas trekt weer aan zijn lul en Tom kreunt hard. 'Shit, dit is echt beter dan mijn vriendin!' 'Told you so,' zegt Eric 'we hebben goud hier!' Met mijn mond ga ik weer naar de lul van Sebas. Zo wissel ik een tijdje de twee af, tot dat Sebas begint te kreunen, zijn lul uit mn mond trekt. 'Open je mond bitch!' Hij neemt het zelf over. Ik open mijn mond en hij begint te spuiten. De eerste straal komt recht in mn keel terecht. De volgende paar over mijn gezicht. 'Lekkere pijpkop heb je.' Zegt hij. Als hij uitgespoten is lik ik nog even zijn lul schoon en ga gauw verder met de lul van Tom. Het zaad zit nog op mijn gezicht. De laatste is inmiddels opgestaan. Jurgen staat naast Tom en als hij zijn broek uit heeft duwt ook hij zijn lul in mijn gezicht. Als ik Tom pijp, wrijft Jurgen met zijn lul het zaad van Sebas over mijn gezicht uit. Even later gaat Jurgen strak naast Tom staan. Zijn pik prikt fier vooruit in mijn gezicht. Ik verwissel de lul van Tom voor die van Jurgen. Ook deze vriend pijp ik met overgaven en ook hier wissel ik Tom en Jurgen af. Op enig moment duwen ze tegelijkertijd hun piemels in mijn mond. Met veel moeite hou ik de twee in mijn mond. Tom begint te kreunen en zonder enige aankondiging voel ik zijn zaad in mijn mondje spuiten. Slikken met twee lullen in mijn mond is moeilijk dus het gaat zo over mijn kin naar beneden. Jurgen trekt zijn lul uit mijn mond en Tom stoot nog een keer zijn lul in mijn keel. Die zag ik niet aankomen en krijg geen lucht meer. Dan trekt ook hij zijn lul uit mijn mond. Ik kom even op adem en stort mij dan op de lul van Jurgen. Niet veel later spuit ook hij zijn kwakje in mijn mond. 'Dat was genieten vriend,' zegt Jurgen.

Iedereen is weer gaan zitten en ziet er voldaan uit. 'Zo sletje, dit weekend gaan we lekker van je genieten.' Zegt Eric terwijl hij mij een biertje aanreikt. Ik veeg met mijn mauw het zaad van mijn gezicht. Een begin van een slettenweekend is gemaakt...

Zoek naar meer verhalen van Guus1...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 2964x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2284x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 4220x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1311x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 4129x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2363x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5584x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8740x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 9082x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 5317x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2054x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3098x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5238x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3175x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1989x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net