Opwindend.Net
Datum: 22-06-2018
Stemmen: 45x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 8800x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Na Een Zware Dag Zeilen - 1
Door Shybi - Mijn Profiel Pagina

Eigenlijk een raar gevoel om deze intieme herinneringen aan het grote publiek toe te vertrouwen, maar goed ik ga het toch doen:

Het is mijn vriendin haar schuld. Zij is de gene die de gevoelens in me heeft wakker gemaakt en me aangemoedigd om te gaan ontdekken wat lekker en leuk is op dit gebied. Sex met mannen.

Dus tot die tijd was ik gewoon hetero. Met ouders die alles nog moesten ontdekken op de huwelijksnacht (heeft hij wel eens opgebiegd), en dus ook behoorlijk homofobe waren, kun je je voorstellen dat ook ik weinig ervaring of fantasieën had ontwikkeld op het gebied van mannensex.

Hoe die ontdekkingsreis is verlopen vertel ik wellicht een andere keer. Nu eerst die geile zeiltocht.
Alles is waargebeurd. Ik heb een paar kleine dingen aangepast en aangedikt omdat het verhaal dan lekkerder liep.

Laat je me weten hoe je het vond?

Ik was al vaker wezen zeilen met Ronald. Zijn boot is geen mega jacht en het is een open bootje dus geen beschutting of slaapgelegenheid, maar het is wel een mooi schuitje en zeilt goed.

Zoals afgesproken meld ik me om 09:00 bij z’n huis. Ik roep “hoi” tegen de interkom. Dit is vanaf het begin altijd mijn begroeting geweest. Blijft lekker anoniem als er pottekijkers zouden zijn en stiekem blijf ik me een beetje schamen voor dit soort avontuurtjes.
De voordeur staat inmiddels op een kier en ik sluip naar binnen.

We zijn geen geliefden maar hebben gewoon sex. Voor wie zou toekijken zou opmerken dat de begroeting wat koeltjes verloopt. Alleen een “hoi” heen en weer.

Er staan wat tassen in de gang en, veel belovend, er ligt een zorgvuldig opgevouwen zeil. Wel weer een voordeel van een wat kleiner bootje: je kan het zeil gewoon meenemen naar huis zonder een vrachtwagen te hoeven bellen.

“Ja doe maar een koffie” geef ik als antwoordt op zijn vraag. Anders dan vorige keren dat ik mee ging zeilen blijf ik voor het eerst vannacht hier slapen hebben we afgesproken. “Dan hoef ik niet midden in de nacht weer naar huis te rijden” was mijn excuus thuis. Maar stiekem vind ik het heerlijk om wakker te worden met zijn warme paal tegen mijn billen.

Door het voornemen om te blijven slapen heerst er wel gelijk een soort van seksuele spanning tussen ons. Terwijl ik van mijn koffie sta te genieten voor het raam voel ik dan ook al snel een hand op mijn billen. Zacht strelend en ligt in mijn billen knijpend vraagt hij zacht “zullen we dan maar die kant op gaan?”.
Ik neem mijn laatste slok en draai me om. Ik lach naar hem en zeg dat dat een goed plan is. Mijn rechterhand daalt af naar zijn kruis om even de staat van plezier te voelen. Ik loop ik naar de keuken om mijn kopje in de wasbak te plaatsen. Aan die staat van opwinding te voelen wordt het een zonnige dag.

De boot ligt ergens in Friesland en ik ben na twee uur over koetjes en kalfjes praten wel weer toe aan een koffie.

De zeiltochten hebben een opstart traditie: koffie met wat lekker bij een groot restaurant aan de rand van de plas. Dit is gelijk de laatste mogelijkheid om het ochtend ritueel af te maken op de werkelijk superschone wc hier. Veel beter dan bij al die ranzige locaties die je elders in dit toeristen gebied tegenkomt.

De zon staat al hoog en vanuit het terras hebben we ruim zicht op de plas. Het is warm. En het waait ook redelijk zo te zien aan de vlaggen. Als ik op een bank plaats neem op het terras kan ik de verleiding niet weerstaan; Langzaam zak ik wat onderuit en doe mijn benen wat verder uit elkaar. Heerlijk. Ik heb een hekel aan ondergoed, dat gaat maar knellen en broeien, dus dat draag ik niet. Op dagen als vandaag kan de wind dan ook lekker langs het gereedschap strelen. Ik voel de kriebbel al.

Plots beginnen de “jongens” te bewegen. Zo’n heerlijk gevoel. En als ik mijn vriendin mag geloven, een fascinerend gezicht. Als jongen zie je er natuurlijk niet veel van. Maar het is wel een magisch gevoel om je ballen zo langs elkaar te voelen kruipen zonder dat je je handen hoeft te gebruiken.

Het bootje ligt een stuk verderop aan een sloot met gestreken mast. Om de plas te bereiken moeten we onder wat bruggetjes door, vandaar.

Het optuigen gaat inmiddels wat soepeler. Dat was de eerste keren wel anders. Ronald is wat dominant en opdringerig soms. Op zich vind ik dat wel weer leuk, als afwisseling, maar hij vergeet opdrachten te geven dus dan weet je niet wat er van je verwacht wordt. Maar gelukkig weet ik nu hoe het werkt en wat er van me verwacht wordt. Als twee professionals weten we de mast dan ook snel op te tuigen, de zeilen te heisen en kan het echte werk dan ook beginnen.

Met de huidige wind gaat het voorspoedig en zijn we al snel een eind op weg. Zodra we na een uurtje of twee aan de andere kant van de plas zijn aangekomen gaat de wind toch echt liggen.
Dan maar wat zwemmen roept Ronald. Terwijl ik het weer op mijn telefoon raadpleeg zie ik dat er een heus anker aan boord is en dat die met een sierlijke boog in de plas verdwijnt.
Zo te zien op de app zal het straks wel wat beter worden met die wind maar voor nu ...

Om me heen kijkend zie ik dat we ver uit de doorgaande route zijn beland. Hier aan de rand van het meer zie ik zo geen andere boten. Volgens de kaart is het ook erg ondiep. Dus dan zal het wel rustig blijven ook.
Snel doe ik mijn shirt en broek uit heerlijk die vrijheid roep ik terwijl ik het zaakje even lekker heen en weer schud. Na wat kneed werk voel ik het bloed al goed in het lid stromen.
Met een plons beland ik in het water. Eerst maar ff afkoelen want het zweet staat op mijn rug van dat gedoe met die touwen want er is geen mechanische hulp op die boot, alleen spierkracht. Tijdens het zeilen valt het wel mee maar zodra we stil liggen voel je de zon goed branden.

Het water streelt zacht langs mijn zak. Dat is het prettige van naakt zwemmen, het zaakje wordt heerlijk gestreeld door het verkoelende water.
Als ik terug ben bij de boot snap ik ineens waarom hij nog niet in het water is. De rand van de boot is nu wel erg hoog. Met wat gehannis en hulp van Ronald kom ik toch weer terug aan boord.

Nadat ook hij is afgekoeld zie je al snel dat hij het vaker heeft gedaan. Ondanks zijn leeftijd en de hoge rand van de boot klimt hij in een sierlijke beweging terug aan boord. Ja hij mag dan ouder zijn als mij (10? Jaar? Geen idee) maar alles doet het nog prima.

We keuvelen wat en nuttigen de lunch. Ik draai me om en kijk over de plas. Er zijn inmiddels meer bootjes deze kant op gekomen maar de ondiepte zorgt er voor dat we nog relatief alleen zijn. Door de hoge rand kun je ook veilig in de kuip zitten zonder dat anderen kunnen zien wat er onder de gordel gebeurt.

Ronald moet die gedachte ook gehad hebben want ineens voel ik vingers over mijn billen glijden. Heerlijk zacht glijden de vingers over het pas geschoren vlees. Daar kan ik echt van genieten. Daar ik op mijn knieën zit hangt de rest lekker vrij. En al snel worden ook de ballen in het streelwerk meegenomen.
Nadat ze lekker in de hand zijn rondgegaan voel ik ineens een paar nagels in het vel prikken. En de nagels blijven er. Zonder dat het echt pijn doet voel je het wel. Om dat gevoel van spanning en de lichte pijn te versterken wordt er nu aan mijn vel getrokken. De verhoogde hartslag zorgt er voor dat het bloed goed in de daarvoor bestemde ruimtes wordt gepompt. Mijn pik staat nu snoei hard recht overeind. Zo heerlijk. En zo spannend, hier in de buitenlucht.
Na een paar minuten van zinderend geile pijn verplaatsen de handen zich weer naar mijn billen. Ik probeer het een beetje stil te houden maar een lichte kreun kan ik niet onderdrukken als de ballen weer vrij hangen en de pijn plaats maakt voor de koude rilling van het terug stromende bloed. Lang kan ik niet genieten van die tinteling of ik voel twee duimen langzaam richting het knooppunt verplaatsen. Een voor een worden de duimen nat gemaakt en dan zijn ze weer op weg naar de ring van zenuwen.

Nu heb ik inmiddels wel wat mee gemaakt op het gebied van mannensex en hoe je elkaar kunt verwennen met wat creativiteit, maar wat er nu gaat gebeuren is toch nieuw voor me. Met een rust die je zelden ziet en een overgave als ware het zijn professie is wordt de kring van zenuwen onderworpen aan een minutieuze en heerlijke massage. Langzaam draaien de duimen een rondje over de spier en alle genotrimpels die zich daar bevinden. Wat als een lichte en natte streling begint wordt langzaam een heuse massage van de spier. De druk word steeds groter en daarmee wordt ook het genot hoger. Ik probeer me te ontspannen en zo de spier wat losser te laten. Dit heeft als gevolg dat er een duim een heel klein beetje naar binnen kan en zo de binnenrand van de kring onder handen wordt genomen. Het begint me ligt te duizelen van genot. Zelfs zonder dat ik dus ruimte moet maken voor zijn best wel grote gereedschap geniet ik met volle teugen van het gevoel hij op die zelfde plek teweeg weet te brengen. De massage verplaatst zich weer richting mijn billen en ik voel de handen dan weer zacht en dan weer stevig over me heen gaan. Plots wordt het heel even rustig op de speelplaats. Net als ik mijn ogen weer open wil doen om te kijken wat er is, voel ik de kriebels van zijn stoppels tegen mijn billen. En nog voor ik de betekenis hiervan door heb voel ik zijn natte en warme toch tegen mijn kringetje aan en is de toch al hemelse massage een stapje hemelser geworden.

Ik heb op recht medelij met al die verstokte hetero mannen die dit nooit zullen meemaken. Zelfs de Romeinen wisten dit. Het gevoel van een warme tong die zijn weg zoekt over je sterretje is zo geweldig. Ik denk dat het heel dicht bij het gevoel komt dat een vrouw krijgt bij een goede likbeurt. Al besef ik me goed dat een vrouw ook een sterretje heeft. En die wil ik ook met enige regelmaat op dezelfde manier verwennen.

Het ultieme genot als het puntje van zijn tong zich een weg naar binnen baant. Mijn pik begint inmiddels pijn te doen van al dat genot en de hardheid.
Zodra Ronald recht gaat zitten om op adem te komen kijk ik naast me en zie dat zijn groeiertje inmiddels ruim op oorlogssterkte is gekomen. Snel buk ik me om de helm eens goed met mijn lippen en tong te bewerken. Zachtjes stroop ik het velletje naar beneden met mijn tong en hand om vervolgens onder de rand van de helm te kunnen komen met mijn tong. Ik geloof dat het in goede aarde valt, deze verwenning, want er klinkt een tevreden gegrom boven me. Ik probeer het gevaarte wat dieper in mijn mond te krijgen. Het lukt me nog steeds niet om hem voorbij mijn tong te krijgen helaas. Wie weet, misschien gaat het me ooit nog lukken om hem tot het huigje te krijgen. Maar voorlopig zet ik maar voorzichtig mijn tanden in het vlees. Dat geeft altijd een heerlijke schrikreactie en zorgt er voor dat hij nog wat harder wordt. Plagerig laat ik het gevaarte uit mijn mond glijden terwijl hij langs mijn tanden schraapt. Ik eindig de verwennerij met een nieuwe behandeling van de eikel met de tong en mijn lippen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Na Een Zware Dag Zeilen - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 2982x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: Daniël En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2287x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 4230x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1313x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 4135x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2365x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5584x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8747x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 9088x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 5324x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Daniël En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2055x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Daniël En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3099x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5239x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3175x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1989x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net